Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Neptunikko, plutoninen, uranus-ihminen...  (Luettu 4260 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« : 21.11.2011 13:04:24 »

Siis kun sanotaan että kartta on vaikka nyt uranus-ihmisen...
Siis onko se aina jotain kautta pääteltävissä, vai voiko olla vähän kaikkea?  Undecided
Mulla on suurin osa planeetoista kasassa keskenään..mistä voin päätellä mikä niistä "johtaa" minua?

 uranus ja  jupiter on  aspect_con askendentti
Olenko siis uranus ja jupiter tyyppi, vai en kumpaakaan, kun vaikuttavat toisiinsa?  Onko  aurinko vesimies niin vahva tekijä, että olen uranus-tyyppi ilman muuta?
 neptunus on ykköshuoneessa ja sille tulee merkittäviä aspekteja persoonallisiin planeettoihin...
 kuu on kolmosessa, ja stelliumissa  vesta venus mars kanssa, ja kuulle tulee eniten aspekteja, kaikkiaan 7?
 pluto  saturnus aspect_con  keskitaivas, molemmilla merkittäviä aspekteja, eritoten  pluto:lla.

Mitäs sitten nää merkin hallitsijat tekee...millanen niiden voima on..esim. tuo jupiter on  jousimies...tekeekö se minusta sittenkin  jupiter-ihmisen yli muiden?

 Shocked
Vai mietinkö taas liikaa?




tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #1 : 15.02.2012 14:54:02 »

Moi,
mulla on sama tilanne eli suurin osa planeetoista on kasassa keskenään ja siitä on vähän vaikea päätellä mikä nyt sitten tekee mitäkin, mutta ehkä sitä voi olla vähän kaikkea tai sitten...

Jos yrittää jotenkin jäsentää niin olisiko sinulla Mc:n teemoissa (julkinen rooli, työ) tuo  saturnus pluto vaikuttamassa
Persoonallisuudessa taas sitten  neptunus 1.huoneessa ja jos sillä on vielä aspekteja persoonallisiin planeettoihin niin olet varmasti hyvinkin neptunusmainen, taiteellinen ja intuitiivinen toisaalta herkkä ja vaikutuksille altis. Jopa negatiivisessa mielessä.
 kuu sitten taas voisi sinulla vaikuttaa kommunikointiin ja ihmissuhteisiin sisarusten ja naapureiden kanssa (3.huone teemoja) huomioiden nuo aspektit niissä on varmasti paljon arvoista keskustelua ja myös toimintaa. Ja voisiko kuvitella jopa jonkinlaista yhteishenkeä ja paikallisajattelua? Kuitenkin pyrkimys tehdä siitä lähiympäristöstä kaunis ja viihtyisä. ja voisi kuvitella, että sinä olet ihminen, joka tutustuu naapureihin ja osallistuu talkoisiin.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2 : 15.02.2012 20:20:58 »

Kiitos Lizzy.
Tosiaan, tuollatavalla kun tarkastelee, niin saa paremmin selkoa Smiley Musta tuntuu että sitä tosiaan on vähän kaikkea, eri tilanteessa tulee eri planeettakasa esiin.

Tuolla kun tein Lillin vinkkaamasta linkistä testin, että mikä on se voimakkain planeetta, niin tuli  neptunus Suurin syy lie siinä vahva 2. huoneen painotus.
 pluto ja saturnus  keskitaivas:llä on vähän kysymysmerrkki..tai siis nuivaa ja kuivaa on ollu, mutta ei kyllä juur johtamista, joskin vastuuta on ollu aina :/
Tuo mitä sanot 1.huoneen nepparista, pätee hyvin.
Ja tuosta kuusta...totta, minä olisin tuollainen ihminen, jollei joku olisi aina tiellä  Huh
Ja  uranus aspect_con jupiter aspect_con askendentti on lyhyesti vain sähläämistä Cheesy Wink
Joskus muistan jotain kautta pohtineeni sellaistakin, että kun ne ovat 12 huoneen puolella, kertoisiko se kenties jotain siitä, että ellen suorastaan pelkää, niin ainakin arkailen sosiaalisia tilanteita...tai en siis sosiaalisia, mutta julkisia.




tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #3 : 16.02.2012 11:01:07 »

Kiva jos tuosta pohdiskelustani oli apua.  Smiley

Jotenkin tuosta  pluto saturnus voimakaksikosta Mc:llä tulee mieleen, että se on ehdottomasti vastuuta työelämässä, mutta  saturnus myötä kiitos voi tulla vasta myöhemmällä iällä.

Hmm,  saturnus 12.huoneessa toisi mieleen arkuuden ja jopa pelot, mutta  jupiter noita adjektiiveja on vaikea yhdistää. Edes 12.huoneessa. Pitikin turvautua googlen apuun ja ainakin tällainen löytyi
http://www.myastrologybook.com/Jupiter-in-the-twelfth-house-12th-house.htm
ja tässä yleistä tulkintaa planeetoista 12.huoneessa
http://astroveda.wikidot.com/stars-in-twelfth-house

 uranus 12.huoneessa voi tuoda jotain hermostuneisuutta, jopa jonkinlaista ahdistusta (ehkäpä juuri näitä tarkoitit?) mutta  jupiter tuo aina hyvää sinne missä tahansa se onkin. Eli vaikka joskus jännittää niin älä anna sen estää. Wink
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #4 : 17.02.2012 23:58:51 »

Hyviä linkkejä olivat Lizzy!
 Nuo Uranus ja Jupiter ovat 8 astetta jouskaria, ja asc on 9, eli ne tulkitaan kai  pääasiassa niin, kuin olisivat ykköshuoneessa.
* Lähtee tonkimaan internettiä*
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: