Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sideerinen nousuleijona  (Luettu 5685 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Harschi
Vieras
« : 11.11.2005 16:45:15 »

BV Raman kirjoittaa sideerisestä nousuleijonasta kirjassaan "How to Judge a Horoscope vol I" seuraavasti:

Nouseva leijona (Simha)
Sielulliset taipumukset: Leijonan merkissä syntyneet ihmset ovat kunnianhimoisia kuten myös rahanahneita ja lämminsydämisiä ja he pitävät taiteesta, kirjallisuudesta ja musiikista. He ovat hyväntuulisia ja epäimpulsiivisia.
Yleiset taipumukset: He pystyvät sopeutumaan mihin tahansa tilanteeseen elämässään. Heillä on uskoa. Kiintymyksessään he ovat vilpittömiä. He pitäytyvät uskonnossa oikeaoppisiin periaatteisiin, mutta ovat täydellisen suvaitsevaisia. He ovat yleisesti ottaen hyväntuulisia ja herkkiä. He ovat musiikin- ja kirjallisuudenystäviä ja heillä on tietty määrä filosofista tietämystä. He ovat ahnaita lukijoita. Elämässään he eivät menesty niin hyvin kuin haluaisivat ja usein he joutuvat kamppailemaan hyvin paljon läpi elämän. Heidän kunnianhimonsa jää suurelta osin tyydyttymättä. Heiltä puuttuu luontaista valtioviisautta ja sen vuoksi he joutuvat moniin vaikeuksiin. He ovat anteeksiantavaisia eivätkä kauaa kanna kaunaa. He joutuvat todennäköisesti kärsimään hermostollisista ongelmista ja tulevat yleisesti ottaen väärinymmärretyiksi ylempiensä ja esimiestensä taholta.
(teksti julkaistu vuonna 1941)

Kommentti: Intiassa monet asiat jaetaan kolmeen ryhmään: sattvinen, rajaasinen ja tamaasinen (sattwic, rajasic, tamasic in English). Sattvinen tarkoittaa puhdasta, epäitsekästä, henkistä ja hengellistä. Rajaasinen tarkoittaa maailmallisille nautinnoilla omistautuvaa ja kilpailunhaluista. Tamaasinen tarkoittaa pysähdyksissä olevaa, pimeää ja itsekästä. Myös planeetat jaetaan näihin ryhmiin siten, että
 - aurinko, kuu ja jupiter ovat sattvisia planeettoja
 - merkurius ja venus ovat rajaasisia planeettoja
 - mars, saturnus, rahu ja ketu ovat tamaasisia planeettoja.

Näiden planeettojen hallitsemat merkit ovat vastaavasti sattvisia (rapu, leijona, jousimies, kalat), rajaasisia (härkä, kaksoset, neitsyt, vaaka) ja tamaasisia (oinas, skorpioni, kauris, vesimies). Tässä BV Ramanin leijonakuvauksessa näkyy se, että leijonaa hallitsee sattvinen aurinko. Kaksoskuvauksessa sen sijaan näkyi se, että kaksosia hallitsee rajaasinen (maailmallinen, nautiskeleva) merkurius. Yksi tapa katsoa karttaa on katsoa, kuinka suuri osuus planeetoista osuu, sattvisiin, rajaasisiiin ja tamaasisiin merkkeihin. Mutta tämä ei tietenkään ole mikään ainoa ratkaiseva tekijä.

Helmikuussa '62, kun sideerisissä kauriissa oli oikein kunnon planeettakeräytymä, ei ollut yksi eikä kaksi astrologia, jotka tähyilivät taivaalle ja olivat varmoja, että nyt se maailmanloppu tulee. Mutta eipä tullut, eikä mitään muutakaan varsinaisen ikimuistettavaa tainnut tapahtua. Kyseisinä päivinä syntyneet henkilöt kävelevät keskuudessamme siinä kuin muutkin. Että mitä tästä nyt pitäisi ajatella...  Huh
tallennettu
Missa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 256



Profiili
« Vastaus #1 : 21.11.2005 21:51:27 »

BV Raman kirjoittaa sideerisestä nousuleijonasta kirjassaan "How to Judge a Horoscope vol I" seuraavasti:

Nouseva leijona (Simha)
Elämässään he eivät menesty niin hyvin kuin haluaisivat ja usein he joutuvat kamppailemaan hyvin paljon läpi elämän. Heidän kunnianhimonsa jää suurelta osin tyydyttymättä. Heiltä puuttuu luontaista valtioviisautta ja sen vuoksi he joutuvat moniin vaikeuksiin.He joutuvat todennäköisesti kärsimään hermostollisista ongelmista ja tulevat yleisesti ottaen väärinymmärretyiksi ylempiensä ja esimiestensä taholta.


No mutta tämäpä kuulostaa mukavalta. Wink

Kiitos kun jaksat laittaa näitä tänne meidän muiden iloksi. smitten
tallennettu

aurinko vaaka kuu oinas askendentti neitsyt
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: