Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuka kulkee mukana?  (Luettu 4337 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Feebe
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« : 25.03.2013 22:48:35 »

Olis ihan mielettömän hienoo jos joku osais auttaa mua...

En tiedä kuuluuko tämä tänne, mutta en oikein tiennyt minne muuallekkaan sitä postata.

Jo muutaman vuoden mukanani on kulkenut henkiolento, jonka energia viestii olennon olevan mies ja minua reilusti vanhempi. Ensimmäiset havainnot olennosta on vuodelta 2008 kun muutin silloisen avopuolisoni kanssa kerrostaloasuntoon. Yksin ollessani, sohvalla tietokone sylissä istuessani kuulin olkani takaa selvän huokauksen. Säikähdin ja käännyin katsomaan, mutta ketään en nähnyt. Laitoin sen jääkaapin piikkiin, mutta hetkeä myöhemmin kuulin toisen huokauksen, vielä lähempää.
Aktiivisimmillaan toiminta oli öisin. Kerran havahduin yöllä, ja näin tumman hahmon seisovan sängyn jalkopäässä mieheni puolella, ja tuntui että se katsoi minuun vaikka hahmolla ei selkeitä kasvoja ollutkaan. Mieheni nukkui vieressäni tyynen rauhallisesti. Pelästyin, suljin silmäni ja avattuani ne hahmo oli kadonnut.
Toisen kerran aamuyöllä heräsin kun kuulin jonkun tulevan avaimilla sisään eteisen ovesta (asuntomme oli kaksio ja hyvin avoinainen pohjaratkaisultaan), laittavan oven kiinni ja kilisyttävän avaimia. Luulin sen olevan töistä kotiin palaava mieheni, mutta kelloa katsottuani tajusin ettei mies tule vielä tunteihin kotiin. Avainten kilisyttely jatkui (niinkuin avainnippua heiluteltaisiin), ja pari kertaa komensin ajatuksissani lopettamaan, mutta tarvittiin napakka käsky ääneen lopettaa kilistely, ennen kuin loppui. Vaivuin takaisin uneen, kunnes havahduin kun joku tuntui kiipeävän sänkyyn viereeni ja puhalsi oikeaan korvaani.
Näiden tapahtumien jälkeen pyysin apua äidiltäni, joka ohjeisti lähettämään tuon vieraan valoon, ja yritinkin, ainakin kuvitellen onnistuneeni siinä. Toiminta loppui kun mieheni muutti asunnosta pois mutta usein oli edelleen olo etten ollut yksin kotona. Viimeisin selkeä havainto miehestä on vuodelta 2011, äitini oli (silloin 3-vuotiaan) siskoni kanssa asunnossani kun olin ulkomaanmatkalla, ja siskoni oli televisiota katsellessaan yhtäkkiä kääntynyt katsomaan eteiseen, todennut äidille että iskä tuli. Äitini kielsi tämän, kukaan ei ollut tullut, isäpuolella ei edes ole avainta asuntoon. Pikkusiskoni intti että tulipas, ihan iskän näköinen mies meni juuri vessaan. Siskoni oli myös kylppärissä saunassa käytyään todennut että täällä on (paikassa joskus fyysisesti) kuollut mies. En tiedä pitääkö tuo paikkaansa, en koskaan selvittänyt asiaa.

Muutin 2011 pois asunnosta, ja edelleen tunnen ajoittain miehen hengen mukanani. Olen vaihtanut kotia tiheästi, reissannut kotomaassa ja ulkomailla, ja silti henki on aika ajoin läsnä. Voiko henki kuitenkaan olla sama joka oli seuranani vanhalla asunnollani? Eikö tuollaiset "kotikummitukset" ole kuitenkin paikkaan sidottuja? Henkioppaasta en usko olevan kyse, sillä usein aistiessani hengen läsnäolon, oloni on pelokas ja uhattu, ennemmin kuin rauhaisa ja turvallinen. Usein pohdinkin miksi minua seuraa henki joka aiheuttaa pahaa mieltä ja huonoa oloa, ja kuka henki on ja miksi koen sen läsnäolon jatkuvasti. En saa viestejä eikä vastaa kysymyksiin. Osaako joku auttaa?
tallennettu
Verninia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 160



Profiili
« Vastaus #1 : 25.05.2013 00:48:44 »

Voisiko tämä tyyppi olla joku jo henkimaailmaan siirtynyt sukulainen jolla on jotakin selvittämättömiä asioita, tai joka ei tajua siirtyneensä jo toiselle tasolle, tai ei muuten vaan halua tai uskalla lähteä? Ikävää jos sinulla on ikävä olo tästä seuralaisesta.

Olet pyytänyt tätä kulkijaa menemään valoon, mutta oletko pyytänyt sinne väkeä avuksi, esimerkiksi enkeleitä ja Arkkienkeleitä näyttämään tietä? Olen kuullut tapauksista, joissa jostain syystä täällä palloileva henki haluaa varmistuksen jostakin asiasta elävän henkilön välittämänä. Enkeleistä pitäisi silti olla apua. Arkkienkeli Mikael auttaa varmasti, kun pyydät apua.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #2 : 25.05.2013 14:43:25 »

Joku varjelee sinua, Feebe. Tuo joku tiesi, ettei suhteeesi  ole oikein toimiva.
Kun elämääsi astuu oikeanlainen kumppani, haihtuu tuo auttajakin.
Hän teki itsensä sinulle tiettäväksi syvillä huokauksillaan. Ehkä aiemmin asunut, jolla hengitysvaikeuksiakin.
Kuitenkin hahmon tarkkailu on yksinomaan hyvä sinua kohtaan.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Merenneito75
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 86


Profiili
« Vastaus #3 : 25.05.2013 23:35:56 »

Jos henki aiheuttaa ikävää oloa ja tuntuu vievän energiaa, voi olla, että hän on ns. maanläheinen vainaja. Jos ihminen kuolee väkivaltaisesti tai muuten yllättäen, voi olla, ettei hän pääse tai halua mennä valoon ja eteenpäin, jolloin hän jää maanläheiseksi. Tarvitaan henkiolento nimeltään vainajien paimen, joka hakee kuolleita sieluja valoon. Pyydetään häntä hakemaan kyseinen vainaja, luetaan hänelle Herran siunaus perään ja muistetaan kiittää lopuksi. Myös Esko Jalkanen Luonnonvoimat ry. hoitaa näitä tapauksia. Maanläheisenä vainajana kummittelu ei myöskään ole kovin mieltäylentävää, sielu usein kärsii ja on väsynyt olotilaansa.
tallennettu
Pilvenhattara
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #4 : 04.06.2013 15:27:58 »

Sielu ei kärsi jos ei se halua jatkaa matkaa,mutta monesti se tarkoittaa kyllä sitä että sillä on jotain asiaa ja siksi yrittänyt herättää
sinun mielenkiinnon,muttet osaa tulkita sielua.

Sama sinua seuraa eikä todellakaan ole "vaarallinen" mutta pelkotilasi outoa asiaa kohtaan tekee olon epämielyttäväksi. Älä pelkää,mitään pahaa ei sinulle tapahdu. Vaikuttaisi että sielu on joku tuttusi joka haluaa huolehtia sinusta.


Voimia  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: