Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Painajainen työpaikalla  (Luettu 3151 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilja-82
Vieras
« : 06.09.2006 13:24:27 »

Näin ihan hirveetä unta viime yönä. Taisi olla oikee painajainen.

Muistaakseni se alko siitä, että luin lehdestä yhden meidän perhetutun kuolleen 14.8. ja kerroin tästä unessa äidilleni ja itkimme molemmat. Tämä perhetuttu on oikeasti vakavasti sairas, mutta kuitenkin elossa. Vaikka en tiedä mikä hänen tilansa viime aikoina on ollut.

Sitten menin unessa töihin. Vaikka kuten unissa aina ei se ympäristö ihan...
Meidän piti kuljettaa tavaraa, mutta ne reittinumerot ja tavarat oli ihan väärin. ja siellä kuljetettiin vähän väliä ruumisarkkuja meidän ohi.

Jossain vaiheessa mentiin piilosta aaveiden kanssa ja minä leijailin siellä ympäriinsä. Lentäminen ulkona on eri asian, mutta inhoan unia, joissa leijailen joissain rakennuksissa. Yhtäkkiä huomaan, ettei siellä ole enää ketään muita kuin minä ja minulle iskee hirveä paniikki ja haluan pois.  Siinä sitten leijailen hiukan vaihtelevalla menestyksellä ja yritän hokea itselleni, että ihan rauhassa. Jostain ilmestyy rottia ja lattia lainehtii. Haluan vain pois.

Onneksi sitten heräsin.  Cry Mitä tämä uni nyt haluaa kertoa? Help.
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #1 : 06.09.2006 15:03:57 »

Joku on tosi sairas, onko se yhteydessa tyopaikkaasi tai sen ymparistoon, lento yleensa antaa voimaa ja uutta energiaa, mutta hiiret ja rotat ei,ne ovat sairauden merkkeja. Laineet kertovat tassa tapauksesta kaaoksesta.
Mutta ehka olet nahnyt jonkun leffan ja siita on jaanyt jotain mieleen tai jostain muusta keskustelulta on jotain jaanyt piilotajuntaan kummittelemaan. idiot2
tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #2 : 06.09.2006 15:26:29 »

Ei ole yhteydessä työpaikkaan vaan äitini lapsuudenystävä. Sairasti joitain vuosia sitten syövän, joka saatiin kuriin, mutta joka nyt on uusiutunut. Täytyy varmaan soittaa hänelle miten jaksaa.

Heräsin aamuyöllä taas ihan ilman syytä neljän aikaan. En saanut millään uudestaan unta, joten aloin lukemaan. Otin hyllystä Stephen Kingin kirjan "Kirjoittamisesta". No sattumoisin kirja kertoi hänen perheensä elämästä juuri siinä vaiheessa kun hän sai idean Carrien hahmoon. Koulukiusaaminen, ensimmäiset kuukautiset ja psykokineettiset kyvyt. Alkoi sitten tarinan henkilöhahmon tueksi muistelemaan erittäin elävästi omalla luokallaan aikoinaan olleita kahta tyttöä, joita kiusattiin koko kouluajan. No en enää pystynyt lukemaan ja lopetin siihen.

Sitten tosiaan näin tuon kauhean unen. Voi olla että tuo kirjan ja Carrien tarina alkoi kummittelemaan mielessä ja sen takia tuo uni.

Kiitos Diamond, nyt on jo rauhallisempi olo.  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: