Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kommentteja Merkuriuksen rakentajilta  (Luettu 10142 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seppo
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 82


Profiili
« : 08.11.2019 19:23:50 »

Tähän osioon voi laittaa omia tuntemuksia Kulta-ajan rakentajana oman karttasi Merkuriukselle tulevista palkitsevista aspekteista ja ennen kaikkea siitä, miten onnistut käyttämään tähän osioon liittyviä mahdollisuuksia hyväksesi. Halutessasi voit avata uuden keskustelun lisäämällä oman aiheesi aihekenttään (Uusi aihe), mistä avautuu uusi keskustelualue.

Merkuriuksen asema kartallasi liittyy puhtaimmin kommunikaatioon ympäristön ja ihmisten kanssa, mutta tässä yhteydessä on pakko mennä pidemmälle ja syvemmälle Merkuriuksen pohjimmaiseen symboliikkaan. Muinaisissa mytologioissa Merkurius on ollut jumalten sanansaattaja, jolla oli yksinoikeus kulkuyhteyteen Haadeksen virran yli. Ihmisen elämässä tämä kommunikaation korkeampi muoto kuvaa yhteyttä maan ja taivaan välillä eli korkeampaa tietoisuutta, joka mahdollistaa näkyvän ja näkymättömän maailman yhdistymisen omassa elämässä. Tämän vahvan planeettaryhmittymän osuminen rakentavassa kulmassa syntymäkarttasi Merkuriukselle tarkoittaa, että Sinut on valittu näkemään ja kuulemaan asioita, jotka pysyvät muilta piilossa. Tämä maapallon suureen muutosprosessiin liittyvä selvätietoisuus ilmenee enimmäkseen päivittäisten valintojesi kautta. Et reagoi enää puheeseen tai kauniisiin kuviin, vaan niiden takana olevaan toisenlaiseen totuuteen ja huomaat tekeväsi ratkaisuja, jotka ovat usein vastakkaisia näkyvissä olevan todellisuuden kanssa. Yllättävintä tässä kaikessa on se, että oudolta näyttävät ratkaisusi osoittautuvat lähes saman tien hyväksytyiksi myös muiden osallisten silmissä tai ainakin sellaisten, joilla on valta muuttaa asioita Sinun näkemystesi mukaisiksi. Käyttämällä tätä lahjaa tietoisesti hyväksesi huomaat omaavasi lähes hypnoottisen kyvyn välittää tärkeää ja uudistumista tukevaa tietoa muille ihmisille.

Vuoden 2020 aikana telepaattinen ja selvätietoinen viisautesi saa mahtavaa potkua useamman kerran joko kaikilta neljältä tekijältä eli Plutolta, Saturnukselta, Jupiterilta ja Marsilta tai osalta niistä. Astrokalenterista löydät tarkemmat ajankohdat ja merkitykset näille planeettaohituksille värikoodilla merkittynä. Erityisesti näiden ajankohtien yhteydessä voit edistää tätä lahjakkuuttasi puhumalla tai kirjoittamalla oivalluksistasi juuri kulloisessa ympäristössä ja itsellesi sopivimmalla tavalla. Tulet saamaan paljon arvostusta osaksesi aina, kun asetut kosmoksen sanansaattajaksi.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: