Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto oppositio Aurinko  (Luettu 3070 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Triton
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« : 12.09.2023 10:50:45 »

Tästähän lähinnä on jäänyt mieleen että kuvastaisi huonoa isäsuhdetta. Huonohan se suhde oli, kun ei isääni oikein tuntunut muu kiinnostavan kuin itsensä ja viinan kittaaminen. Mutta aloin tässä nyt miettiä että voisiko tämä systeemi kuvastaa myös sitä että jotenkin uhkaillaan ja pelotellaan tappamisella?

Pitkässä parisuhteessa mies uhkasi kaksi kertaa tappaa. Toinen kerroista oli vain suusanallinen, eli sanoi että heittää minut parvekkeelta alas, kun en ollut ehtinyt siivota ennen hänen tuloaan (tulikin aikaisemmin kuin oli sovittu). Toisella kerralla istuttiin hänen autossaan ja hän soitti jotain marssimusaa joka kävi niin hermoilleni, että huusin etten halua sitä kuunnella. Tällöin hän teki autolla syöksähdyksen kohti sillanpilaria että tappaa meidät molemmat sitten. Mutta palasi takaisin tielle.

Äidilleni oli puolestaan hänen isänsä, kun äitini oli pikkutyttö, sanonut että vie tämän (tyttärensä) suolle ja lyö puulla päähän. Kun äitini oli alkanut itkemään, oli äidin äiti ärähtänyt että mitäs siinä itkeskelet. Äidin puolen suvussani on myös kuulemma joku mies tappanut poikansa kirveellä.

Minusta on aikuisella iällä tuntunut usein siltä että en oikeastaan en saisi olla edes olemassa. Tämä herättää minussa raivon tunteita, koska oikeasti kellään ei ole oikeutta vaatia että minun pitäisi kuolla pois muiden, parempieni(?) tieltä muita häiritsemästä. Jos ihmisen koko olemassaolo on jotenkin epäselvästi oikeutettua, tai miten sen nyt sanoisi ja kuvailisi, niin kyllähän se aika metkaa elämää on. Ikäänkuin sotaa koko ihmiskuntaa vastaan. Luontohan sentään ei vaadi minun kuolemaani/olemassaolemattomuuttani.

***

Aurinko Kaloissa 6. huoneessa ja Pluto Neitsyessä 12. huoneessa tasahuoneissa, Placituksessa 5. ja 11. huoneet. Lisäksi Yod Pluto/Merkurius/Venus+Saturnus jossa Pluto kärkenä.
« Viimeksi muokattu: 12.09.2023 10:56:35 kirjoittanut Triton » tallennettu

Oinas: Venus, Saturnus
Neitsyt: Pluto
Vaaka: Asc, Jupiter, Uranus
Skorpioni: Kuu, Neptunus
Jousimies: Mars
Vesimies: Merkurius
Kalat: Aurinko
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: