Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hki 24.7. - 30.7, sääpovaus  (Luettu 4443 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« : 04.04.2023 19:22:48 »

Helsingin ja muunkin Suomen TM-siddha -jengillä on ilo(?) toimia ruotsalaisten ja norjalaisten joogapomppijoiden (daardurii* : sammakkomainen [pompinta]? - yoga-tattva-upanishad) isäntänä ensi heinäkuun vikalla viikolla.

Siispä tuolloin lienee odotettavissa seuraavanlaista keliä: lämpötila noin 4 - 5 astetta alempi kuin esim. 100 kilsan etäisyydellä "pääkallonpaikasta". Heikkoa tai kohtalaista, erittäin tasaista tuulta lähinnä pohjoisen puolelta? Pitkiä yhdensuuntaisia kapeita pilviä, ns. "koherenssipilviä", jotka indikoivat kollektiivisen tietoisuuden (tunnelman, fiiliksen) harmonisoitumista pompintapaikan ympäristössä; kuinka etäällä siitä, riippuu toki pomppijoiden määrästä. Vaikutus voidaan karkeasti laskea käänteisesti kaavasta neliöjuuri prosentista väestöä, eli jos pomppijoita on 50 (mikä lienee melko optimistista), korotetaan 50 toiseen potenssiin ja kerrotaan se sadalla? Tuosta tullee 250 000 eli vaikutus kohdistuisi ainakin sellaisen säteen omaavan ympyrän alueelle, jonka ympyrän tai (tässä tapauksessa lähinnä) puoliympyrän sisällä on vajaa 300 tuhatta sielua?

 2funny  

* adjektiivijohdos sanasta dardura, sammakko.
17. Darduri-Siddhi: The jumping power of a frog.

tato.api dhAraNAdvAyoH krameNaiva shanaiH shanaiH |
kampo bhavati dehasya Asanasthasya dehinaH || 52||
tato.adhikatarAbhyAsAddArdurI svena jAyate |
yathA cha darduro bhAva utplunyotplutya gachChati || 53||
https://theholisticcare.com/power-of-yogi-major-minor-siddhis/
« Viimeksi muokattu: 04.04.2023 19:35:02 kirjoittanut sideman » tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #1 : 17.04.2023 10:23:00 »


Sattuneesta syystä tuli sellainen mielikuva että hyvä jos saadaan 20 joogalentäjää tuonne Jollakseen. Kuinka suureen populaan 20 pilottia kykenee "vaikuttamaan"?(Yhden pilotin vaikutus kollektiiviseen tietoisuuteen lienee noin satakertainen rivifuntsariin verrattuna?)

Vaikutus saataneen kaavasta pilottien lukumäärän neliö * 100. Noh, 20 * 20 * 100 lienee noin 40 tuhatta. Pääkaupunkiseudulla lienee yli 600 000 ihmistä.
Melkoinen ihme on jos tuon kokoisella pilottilaumalla kyetään pk-seudun ilmapiiriä rauhoittamaan, mikä todentuisi mm. ilman selvänä viilenemisenä muuhun etelä-Suomeen verrattuna!

Toki tuo lienee melko pessimistinen arvio pomppijoiden lukumäärästä. Kolmellakymmenellä vaikutus olisi jo liki 100 tuhanteen! Ja keliinkin kohdistuva efekti olisi selvemmin kenties havaittavissa?
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #2 : 06.07.2023 19:01:38 »

Tuli uudesta aiheeseen liittyvästä webbisaitista sellainen mielikuva, että Euroopassa ei ole enää juuri ollenkaan joogalentäjiä aktiivisena. Poikkeuksen tekee Iso-Britannia mutta sielläkin luvut ovat melko vaatimattomia, samaa luokkaa kuin Suomessa oli joogalentelyn kulta-aikana, lähinnä 80-luvun alussa.

Voi toki olla niin, että syystä tahi toisesta tuo saitti antaa liian "lohduttoman" kuvan tilanteesta, mutta jos se pitää paikkansa, kaikki meitsin hörhöilyt täällä kannattaa ehkä unohtaa. En viitsi kuitenkaan vielä perua povauksiani ennen kuin kenties saan tarkempaa tietoa tilanteesta, mutta esimerkiksi Ruotsissa olisi päivittäin tuota joogalentoa ja muita TM:n siddhi-tekniikoita (TM-Sidhis, yhdellä d:llä) harjoittamassa alle 5 tyyppiä, jos tuon ym. saitin tiedot kertovat totuuden tilanteesta...Ei ihme että väkivaltaisuudet esim. Ranskassa ovat niin paljon ns. tapetilla, heh heh...

Toisessa viestissä mainitsemani 10 000:n kokoontuminen näyttää tällä hetkellä, em. tiedon(?) valossa lähinnä Parooni von Münchhausenin hyperbolalta!

 Grin
« Viimeksi muokattu: 06.07.2023 19:05:20 kirjoittanut sideman » tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #3 : 13.07.2023 11:18:16 »


Ainakin Forecan ennusteen mukaan tuo povauksemme meni aika lailla ahterilleen, eli tämän kuun lopulla päivän ylimmät pk-seudulla alkavat päin vastoin nousta pikku hiljaa, sed:
quod scripsi, scripsi! (Pontius Pilatus).

 Grin
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #4 : 22.07.2023 14:50:47 »

Helsingin ja muunkin Suomen TM-siddha -jengillä on ilo(?) toimia ruotsalaisten ja norjalaisten joogapomppijoiden (daardurii* : sammakkomainen [pompinta]? - yoga-tattva-upanishad) isäntänä ensi heinäkuun vikalla viikolla.

Siispä tuolloin lienee odotettavissa seuraavanlaista keliä: lämpötila noin 4 - 5 astetta alempi kuin esim. 100 kilsan etäisyydellä "pääkallonpaikasta". Heikkoa tai kohtalaista, erittäin tasaista tuulta lähinnä pohjoisen puolelta? Pitkiä yhdensuuntaisia kapeita pilviä, ns. "koherenssipilviä", jotka indikoivat kollektiivisen tietoisuuden (tunnelman, fiiliksen) harmonisoitumista pompintapaikan ympäristössä;

Totuuden hetki on käsillä: kuinka pahasti pieleen tuo povaus menee? Lämpötilan osalta ainakin mennee edes vähän sinneppäin. On se metkaa että (jos tämänpäiväinen meteorologin povaus toteutuu) Tsadissa tuuli on parina lähipäivänä lounaasta ja aurinko paistaa liki täydeltä terältä mutta kuitenkin päivän ylin lämpötila on heinäkuun lopulla vain 20 asteen korvilla?

 Shocked
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #5 : 23.07.2023 00:14:01 »

Hiukkasfysiikan standarditeorian mukaan käsittääkseni Higgs'in kenttä on massallisten hiukkasten massan/kitkan aiheuttaja. Se näyttäisi siis vastaavan saaMkhya-yogan käsitettä tamas (tamo-guNa), jonka kirjaimellinen merkitys on 'pimeys'.

Jos olen oikein ymmärtänyt, materiaalinen maailmankaikkeus alkaa kehittyä siitä että kolmen guNan, sattva, rajas ja tamas, keskinäinen tasapainotila(?) (saamyaavasthaa: samuustila?) häiriintyy. Kun tamas aika ajoin saa liian suuren painoarvon, se ilmenee kaikenkarvaisina negatiivisina, evoluutiota (sekä henkistä että materiaalista) häiritsevinä ilmiöinä.

Maharishi Mahesh Yogin mukaan syvämeditaation, kuten TM:n yhteisharjoitus lisää sattvan (being-ness) osuutta prakRtissa, ja kaiketi sitten vähentää (kitkan ym. varmistamiseksi välttämättömän) Pimeyden suhteellista osuutta. Tuo vaikutus tehostuu voimakkaampien tekniikoiden, siddhien, ja erityisesti joogalentosiddhin yhteisharjoituksen johdosta.

Nyt vasta tuli mieleen että tuo sattvan lisääntyminen atmosfäärissä näkyy melko kongreettisesti siinä että esim. katuvalot ovat selvästi kirkkaammat kuin tamas'in suhteellisen osuuden ollessa korkeampi. Viime aikoina on ympäri maailman ollut ilmiöitä jotka ovat lisänneet Pimeyttä tarpeettoman paljon (korona, Ukraina, ym.) Nyt kun joogalentäjät Tsadissa harjoittavat yhdessä sammakkomaista pompintaa (daardurii) noin viikon ajan, se näkyy "selvästi" yöaikaan Port of Helsingin web-kameroiden kuvissa mm. katuvalojen poikkeuksellisena voimakkuutena kun sattvan lisääntyminen sallii fotonien "liukkaamman" liikkumisen ilmakehässä (huomaa, että vaikka fotonit ovat massattomia hiukkasia, voimakas Higgsin kentän aikaansaama gravitaatiokenttä voi muuttaa niiden suuntaa, kun aika-avaruus kaareutuu siinä!) Lisäksi voimakkaan tummansininen taivas näyttää jotenkin liittyvän sattvan suhteellisen osuuden lisääntymiseen??

https://www.portofhelsinki.fi/helsingin-satama/webkamerat/etelasatama

(Vähän sekava pakina, mutta haittaaxe?   crazy2 )
« Viimeksi muokattu: 23.07.2023 12:47:01 kirjoittanut sideman » tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #6 : 24.07.2023 13:13:17 »

(Korostettakoon jälleen kerran että näitä höpinöitä ei pidä ottaa kovin vakavasti!  coolsmiley)

Nyt näyttää jo koherenssipilviä eli harmonisoituvaa kollektiivista tietoisuutta kuvastavia pitkiä kapeita, yhdensuuntaisia poutapilviä muodostuvan Laajasalon(?) läheisyyteen. Toki helteestä diggaavien kannalta on kai harmillista että tuo koherenssi samalla rauhoittaa ilman atomien liikettä eli viilentää keliä.

On kuitenkin vähän kyseenalaista järjestää noita ns. joogalentäjien ja rivifuntsareiden rondeja, koska heti kun ne päättyvät, koherenssi kollektiivisessa tietoisuudessa alkaa yleensä ripeästi redusoitua, mikä näkyy jo nyt esim. Hesan sääpovauksessa, eli viikon päästä alkavat taas päivän ylimmät lämpötilat pikkuhiljaa jo kohota, mikäli tänäinen ennuste toteutuu; toivottavasti eivät kovin korkealle enää tänä kesänä yllä, koska asunnossa on nyt siedettävät 24,5 astetta, kun pahimmillaan täällä on liki 30 astetta.

En nimittäin usko että niin kauan kuin esim. narsisti-psykopaatti-kleptokraattien hallitsema orjamaisten slaavien* enimmäkseen kansoittama Venäjän valtio on olemassa, maailmanrauhasta voidaan edes haaveilla, vaikka kaikenkarvaiset meditaatio- ym. jengit yrittäisivät sitä ns. pää märkänä saada aikaan!

 Tongue

(Lisäys) En tunne Helsinkiä kovinkaan syvällisesti. Olen siellä kuukauden asunut (muistaakseni) Puusuutarintie 14:ssä teologiaa(!) "opiskelemassa" Uuno Turhapuron vaimon (Elisabet Tuuran eli Marjatta Raidan) vuokralaisena. Kuitenkin ilmeisesti Kaisaniemi on melko lähellä Laajasaloa; siellä on nyt keskipäivällä 18,3 astetta vaikka aurinko paistaa miltei täydeltä terältä. Ilmeisesti siis joogalentäjät ja rivifuntsarit kykenevät jossain määrin rauhoittamaan ilmapiiriä?

* esim. enkun sanat slav ja slave ovat ns. kognaatteja!

(Lisäys: todettakoon vielä että meitsillä ei ole mitään käsitystä siitä kuinka monta joogapilottia Jollaksessa nyt on koolla. Voi jopa olla että jää reilusti alle esim. kahdenkymmenen...)
« Viimeksi muokattu: 24.07.2023 13:31:17 kirjoittanut sideman » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: