Sivuja: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 706879 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Norna
Vieras
« Vastaus #630 : 13.02.2010 12:28:22 »

 No Yök! Mutta aivan totta, hänen teemansa ovat vielä käsittelemättä ja mun alkaneet vaikuttaa vaikkakin ihan itsen ympärillä pyörien sen ihailijan merkeissä jolla ei sinänsä ole osaa eikä arpaa mieheen.
 12. huoneen teemat näemmä vaikuttavat myös siten että ahdistun aivan älyttömästi jos minulle ei anneta tilaa ajatella ja tuntea rauhassa se mitä tunnen. Mies on ahdistanut ja halunnut nopeita päätöksiä, samoin kuin se Toinenkin. Minua ei kohta kiinnosta kumpikaan vaan haluan olla ihan vaan omissa oloissani, etsiä oman vapauteni...
 Miehellä on paljon oppositioita tulevalla AP-kartallaan kuten   kuu (4.) aspect_opp  aurinko sekä  merkuriusaurinko  aspect_opp  neptunussaturnus (11.) aspect_opp  uranus  aspect_con  jupiter.  Kartan painotus onkin siis näiden huoneiden tasapainotteluilla 4. ja 5. huone  aspect_opp 10. ja 11..

 AP-kartta on joskus julmankin oloinen, eihän jotain ikävää teemaa ole kiva katsoa kestävän koko vuoden, mutta tietenkin vuoden aikana sattuu sekä tapahtuu. Nämä varmaankin ovat niitä pääteemoja jotka vievät vuotta eteenpäin. 
 Pitääkin tutkailla mitä osumia löytyy radixeihin nähden Smiley

 
tallennettu
Aquarius
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119


Profiili
« Vastaus #631 : 15.02.2010 16:05:30 »

Taas paukahti uusi auringonpaluukartta ja yritän hieman räpeltää sen kanssa.  askendentti on leijonassa ja nouseva planeetta on Mars. Tarkoittaako tämä nyt sitten tapaturmia ja sairastumisia?  aurinko möllöttää 8. huoneessa (vastoinkäymiset ja menetykset?) 8. huoneessa lisäksi Venus, Neptunus ja Chiron.

Ovatko nämä siis karttani hallitsevat tekijät?

Vai saavatko planeetat vesimiehessä voiton? ( aurinkokuumerkuriuschironneptunus)

Kaksinkertaisena vesimiehenä ( aurinkoaskendentti)  tuolla veskari stellumilla voi olla joku suurempikin merkitys

Kumartaa ja poistuu takavasemmalle
tallennettu

aurinko askendentti vesimies
kuu kauris
merkurius kalat
venus oinas
mars neitsyt

Keltainen Resonoiva Soturi
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #632 : 15.02.2010 19:29:33 »

*huokaus*

Kirjoitin tänne jälleen pitkät pätkät, mutta jostain syystä serveri jälleen jumitti ja kaikki kirjoittamani hävisi bittiavaruuteen.. Nyt siis uusi yritys..

Aquarius, olet poiminut aivan oikein AP –karttasi keskeisiä asioita.

Askendentti Leijonassa merkitsee

Luovuutesi huomataan ja se voi ilmetä kaikilla tasoilla. Jos sinulla on taiteellisia kykyjä, tämä on vuosi jolloin pyhität aikaasi sille, sillä tunnet suurta henkilökohtaista tyydytystä lahjojesi kehittämisestä. Persoonallinen magnetismisi on myös keskeistä tänä vuonna, tuoden rakkaussuhteita, seikkailuita ja valloituksia. Epäilemättä osallistut lukuisiin juhliin ja huvituksiin yleisesti. Voit myös tuntea vetoa uhkapeliin ja odottaa tietyn verran onnea. On mahdollista saada tuloja liike-elämässä spekuloiden myös, jolloin tietty määrä riskiä on olemassa. Olet fyysisesti erittäin energinen ja nautit kaikenlaisesta liikunnasta.
   
Jotkut ihmiset ympäristössäsi voivat tuntea vaikutuksesi jollain tavalla dominoivana, mutta eivät yritä tukahduttaa sinua. Tänä vuonna haluat aloittaa monia uusia projekteja. Julkistat ne luultavasti juuri ennen seuraavaa syntymäpäivääsi. Välttääksesi jännitystä, älä turhaan yritä pitää omaa päätäsi projekteissa ja pyrkimyksissä joissa et ole suoranaisesti mukana.

Tämä tulee olemaan suuri toiminnan vuosi. On tärkeää pitää yllä hyvä tasapaino ja että jaat toiminnan yhdessä lepoaikojen kanssa. On vaarana että ponnistelet ylitse voimavarojesi ja päädyt uupumuksen pisteeseen. Jos sinulla on mitään ongelmia sydämesi kanssa, sinun tulee olla erityisen varovainen tänä vuonna. Kuitenkin yleisesti vakavat sairaudet eivät ole todennäköisiä johtuen vahvasta elinvoimastasi, Auringon antina.

Sinua ohjaa enemmän tunteet kuin järki tämän ajanjakson aikana ja siksi romanttiset kohtaamisesi lienevät epäsovinnaisia ja kestämättömämpiä. Jos olet sitoutunut ihmissuhteeseen, voi olla viisasta yrittää olla dominoimatta kumppaniasi kun sinusta luultavasti tulee hiukan liian vahva. Tämä voi aiheuttaa ongelmia ihmissuhteessa. Jos olet sinkku, kohtaat uusia tilanteita, mutta ne eivät kestä kauan.

Tämä ei ole hyvä vuosi selvittää menneisyyden epäselviä asioita tai yrittää saada julkista hyväksyntää kuten aikaisemmin, sillä sinulla on taipumus olla vaativampi ja kumouksellisempi kuin tavallisesti ja voit eristää toiset omalla voimallisuudellasi.

Tarpeesi luo :mars:da on suuri. Voit olla enemmän tekemisissä lasten kanssa tai erityisen romanttisissa tilanteissa. Fyysinen olemuksesi ja tapasi muodostuvat tärkeiksi, erityisesti koska Leijona on ensimmäisessä huoneessa ja hallitsee AP –kartan ”Tähteä” – Aurinkoa. Voit olla dramaattisempi ja ilmaisevampi tänä vuonna tai huomion kohteena ovat lapset, harrastukset tai muut Leijonan hallitsemat elämänalueet, riippuen henkilökohtaisista kiinnostuksistasi kuin myös elämäsi tilanteista. Katso Auringon sijainti nähdäksesi elämänalueet joilla sinulla on vahva mahdollisuus ilmaista itseäsi ja luovuuttasi.


 askendentti hallitsija  aurinko 8. huoneessa
Pääteema:
Muutos
Akuutti käsityskyky, psykologinen/ intuitiivinen
Valtakysymykset (moraali, raha, seksi)

8. huoneen Auringon Paluu liittyy usein hajaannukseen ja muutokseen. Tämä asema on yksittäinen tärkein suuren muutoksen ilmentäjä AP -kartalla. Yleensä koetaan muutoksia jotka vaikuttavat kaikilla elämän alueilla. Tyypillisiä muttei yksipuolisia tapahtumia ovat: muutto toiseen maahan tai maan toiselle laidalle, työskentelyn lopettaminen, eläkkeelle lähtö, kokopäiväiseksi opiskelijaksi siirtyminen, ensimmäinen lapsi, palaaminen töihin kotoa vuosien jälkeen, ero tai erilleen muutto kumppanista tai lähtö vanhempien kotoa asumaan yksin ensimmäiseen asuntoon.

Jonkinlainen kuolema liittyy tähän huoneeseen, mutta tuo kuolema tulee voimakkaasta muodonmuutoksesta ja muutoksesta.

Mahdollisia konflikteja rahan, moraalin ja seksin alueilla.

1. huoneen  mars tuo tullessaan hurjan energiapaukun, ja saat tänä vuonna todella paljon aikaiseksi. Aloitat projekteja ja tulet saamaan ne valmiiksi juuri ennen seuraavaa syntymäpäivääsi. Aloitat projekteja aikaisemmin, työskentelet kovemmin ja pidempään. Sinulla tulee olemaan hurja vauhti päällä ja saavutat paljon tämän vuoden aikana. Vaara on että hajoitat energiaasi liian monelle taholle.  Tavoitteisiin pääsy onkin sinua tänä vuonna ajava tekijä ja kun tavoitat tavoitteitasi koet runsasta mielihyvää.

Kiukku ja äkäisyys on myös mahdollista nyt, kun energiatasosi on korkealla. Tämä ei ole passiivisuuden aika, ja kannattaakin ilmaista ääneen mitä haluat. Jatkuva kiukku on negatiivinen ilmentymä tässä sijainnissa ja energian väärinkäyttöä.

Kannattaa katsoa kaikki  aurinko tekemät aspektit ja lunaarien ( aurinkokuu ) lisäksi kartalla tärkeäksi nousee taivaankappale joka aspektoi sekä Aurinkoa että Kuuta.

 kuu huone ja sen merkki ovat myös viitteitä niistä asioista, joissa koetaan vuoden aikana suurimmat nousut ja laskut eli tunteikkaimmat hetket.

Tässä vielä linkki josta löytyy Auringon aspektit taivaankappaleisiin AP -kartalla tulkintoineen in english..
http://www.cafeastrology.com/solarreturnsunaspects.html
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #633 : 16.02.2010 10:49:30 »

dolce vita.. et kai tosissasi usko että astrologia vaikuttaa aivan kaikkeen.. minusta tämä on hieman outo ajatus. transiitit, kuten Seppokin minulle sanoi, antavat vain viitteitä.. sama se on ap kartan kanssa.. hieman tietty voin myöntää, että 1-2-3 huoneet vaikuttavat, mutta ei astrologia ole mikään vankila, jonka rajoissa olla.. siis esim mitä tiedän syksyn kartoistani, ne ovat mahdollisuuksia, ei pakkoja.

minä, varat.. tai 8-huone.. kerran kävin ap-kartat läpi noin 30 vuoden ajalta ja sitten tulin siihen tulokseen, että elän mieluummin ja luon elämääni.  coolsmiley
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Norna
Vieras
« Vastaus #634 : 16.02.2010 11:40:56 »

dolce vita.. et kai tosissasi usko että astrologia vaikuttaa aivan kaikkeen.. minusta tämä on hieman outo ajatus.

 Onhan toki olemassa oma tietoinen vapaus tehdä asioilla mitä tykkää, mutta astrologia kertoo usein tietyistä asetelmista, haasteista sekä mahdollisuuksista ja siitä millaiset kortit pöydälle on jaettu vaikkapa täksi vuodeksi tai syntymähetkellä.Me pelaamme niillä siten kun taidetaan = luodaan massasta jotain. Jälki on siis meistä riippuvainen, ei tähdistä.
 Hyvin kertoo minun AP-karttani siitä mitä haasteita jo nyt käydään läpi.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #635 : 16.02.2010 12:07:08 »

hmm..

mielestäni ihminen pystyy kasvamaan AIKA pitkälle karttansa ulkopuolelle.. itseäni alkoi ahdistamaan karttojen tuijottelu. näkyisiköhän äitini kartalta hänen sotkuiset suhteensa ja asenteensa, btw  Cheesy Wink tuo on muutenkin melkein mahdottomuus löytää kartalta kaikkea mitä elämässä on, tunteita ja käänteitä. olisihan se kätevää, jos ne näkyisivät.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #636 : 16.02.2010 13:32:02 »

 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny   coolsmiley coolsmiley coolsmiley  :Smiley  Grin

tuskinpa sellaisella pieteetillä kuin tässä ketjussa. pitää kai astrosivulla jostain puhua, että olisi syytä olla astrosivulla, kun aikainviisauskin on niin tylsä palsta. ainakin pitää esittää että löytää astrosta jotain.   2funny 2funny
« Viimeksi muokattu: 16.02.2010 13:35:33 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #637 : 16.02.2010 13:51:16 »

Toivon ettei tässä ketjussa turhaan rönsyiltäisi ja puututtaisi siihen miten kukakin uskoo astrologian vaikuttavan asioihin; ne eivät ole tämän topicin aiheina... Ketä tämä aihe kiinnostaa voi jatkaa tätä keskustelua jossain toisaalla - kiitos!!

Mikäli keskustelu tästä taas jatkuu puutun asiaan rankalla kädellä ja poistan viestejä joissa ei ole kyse Paluu -kartoista. Tämä on pitkä ketju, ja turhat viestit kuormittavat tätä aivain turhaan.
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #638 : 16.02.2010 14:48:03 »


   smitten smitten smitten

Emelia hei!

AP-kartalla 2010  aurinko aspect_con venus 3. huoneessa  aspect_tri saturnus 11. huoneessa. Tr.  pluto aspect_con merkurius syntymävenuksen päällä. Onko nyt syytä mennä mukaan johonkin "kirjeenvaihtojuttuun"? (Laitan lisätietoja YV:nä, jos haluat.)
Terkuin Evea

Tämä kysymys oli hautautunut tuonne keskelle ketjua.. tässä vastaus vihdoinkin..

Olet tietyllä tapaa oikeassa tuossa kirjeenvaihtojutussa, tosin kysymyksessä voisi olla myös "kirjekurssi" tai etäopiskelu netin ja sähköpostin välityksellä - tai vuorovaikutuksessa toisten kanssa, kuitenkin siten että pohtiminen ja itsensä ilmaiseminen kirjoittamalla tai puhumalla liittyy siihen tavalla tai toisella.

3. huoneen Aurinko viittaa älylliseen vuoteen... Kolmas huone hallitsee kaikenlaista tietoa, niin asiapitoista kuin pinnallistakin. Suora kommunikaatio on tapetilla.  Oppiminen, kirjoittaminen, opiskelu ja ajattelu ovat korostuneet, mutta välttämättä ei löydetä sovellettavaa ja testattua tietoa. On avoimuus uudelle tiedolle ja halukkuus huomioida uusia aiheita jotka johtavat mielen laajentumiseen. 3. huoneen teemat ovat portti 12. huoneen teemoille.

Arkisten asioiden selvittely voi olla hyvin stressaavaa, kun  aurinko on 3. huoneessa ja kuluttaa turhaan energiaa. Koska kolmas huone on mielen huone, se jo itsessään rasittaa, sen epävakaus ja vaikeudet kommunikaatiossa ovat myös mahdollisia. Kannattaa suunnata kohti jotain tärkeämpää, jännittävämpää ja luovaa ajattelua.

Tämän vuoden tehtävä on saavuttaa vakaus mielen asioiden alueella. Henkilökohtaiset huolet eivät rajoita sinua, joten kiinnostut ympäristöstäsi lähellä ja kaukana ja tunnet myötätuntoa ja halua auttaa.

Riippuen  kuu :n sijainnista, tämä  aurinko sijainti voi korostaa ajatuksia, mieltä ja järkeä tänä vuonna tunteiden sijasta. Ei suurten tunteellisten muutosten aikaa. Rationaalisesti toimiva ihminen ratkoo ongelmat ja alkaa elää vapaasti.

AP - Aurinko yhtymä AP- Venus
Tulet olemaan herkempi ja sosiaalisempi tämän periodin aikana. Ystäväpiirisi kasvaa ja tulet tietoisemmaksi mukavista asioista nauttimisesta päivittäisessä elämässäsi. Tulet myös tietoisemmaksi parannuksista itsessäsi, erityisesti ulkonäöstä. Voit huomata olevasi tavallista kiinnostuneempi ylellisyyksistä ja mukavuudesta elämässä, joten ole varovainen ettet tuhlaa liikaa. Tämä myös kasvattaa henkilökohtaista vetovoimaasi, aiheuttaen toisten erityisen kiinnostumisen sinusta. Sinulla on mahdollisuuksia romanttiseen suhteeseen. Yksi (tai useampi!) henkilö voi kosiskella sinua kiihkeästi. Saat lukuisia kutsuja ja niihin vastaaminen on sinusta kiinni. Tämä ei ole yksinäisyyden vuosi. Jos sinulla on jo joku elämässäsi, suhteenne on harmooninen ja jaatte monia miellyttäviä tuokioita. Tämä on mukava vuosi sinulle ja tulet pitämään hauskaa huolimatta ongelmista joita sinulla voi olla. Olet myöntyväisempi, onnellisempi ja luovempi. Jos sinulla on taiteellisia pyrkimyksiä, olet tuottelias tänä vuonna. Tarpeesi ilmaista itseäsi on voimakas. Tämä vaikutus tulee ilmentymään voimakkaasti Auringon huoneeseen liittyvien asioiden alueella.

AP –Aurinko kolmio tai sekstiili AP –Saturnus

Tämän vuoden aikana laitat elämäsi järjestykseen. Käytät energiasi käytännöllisesti ja ponnistuksesi palkitaan positiivisesti. Keskittymisesi kasvaa ja tulet olemaan erittäin objektiivinen ja realistinen, mikä mahdollistaa sinun etenevän rakentavasti ja vakaasti. Tänä aikana voit tarkastella työtapojasi ja päättää hylätä negatiivisia ja luoda uusia jotka kehittävät sinua ihmisenä. Yksi ominaisuuksista joka nousee esiin on kykysi olla sinnikäs kaikia esteitä kohtaan. 

Tämä astrologinen aspekti tuo järjestyksen elämääsi. Kykenet organisoimaan aikaasi paremmin ja ottamaan hyödyn irti ajasta. Olet vakavissasi ja vastuuntuntoinen asenne tapahtumia ja sattumuksia kohtaan joita kohtaat tänä vuonna, tuoden tullessaan tukea vaikutusvaltaisilta ihmisiltä, kuin myös ystäviltäkin

Lisäksi johtuen suuresta halustasi vakauteen elämässäsi nyt, voit investoida huonekaluihin tai kohennuksiin kotonasi. Mitä teet tänä vuonna hyödyttää sinua vuosia myöhemminkin. Opinnot tai älyllinen työ joka vaatii täyttä keskittymistä tai huomiota yksityiskohtiin on myös suotuisia.

Sinun vahva, sitkeä fyysinen energiasi mahdollistaa että kohtaat velvollisuutesi rauhallisesti ja varmasti. Muista että avain menestykseen tänä vuonna on itsekuri, järjestys ja toiminta.

----------------------------------------------------------

Kartan painotus tietenkin riippuu myös  kuu :n, askendentti :n ja sen hallitsijan sijainnista .
tallennettu

Aquarius
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119


Profiili
« Vastaus #639 : 16.02.2010 16:14:29 »

Kiitos Emelia, että jaksoit kirjoittaa ja avata karttaa. Tuo antamasi linkki oli myös mainio, sieltä löytyi monta selitystä. Vaikeintä näissä  paluukartoissa on nähdä metsä puilta. Selityksiä löytyy moniin yksittäisiin asioihin, mutta itselläni ainakin sen kartan tärkeimmän planeetan, aspektin tai merkin löytäminen on vaikeaa.  Samalla kartan tärkein viesti tai opetus voi jäädä huomaamatta.

Jos vuosi on energinen ja täynnä toimintaa, en ainakaan voi valittaa!  Smiley Ja kyllä, lepokin pitää muistaa...

Leijonaimaiset asiat, hmmmm... sen kai aika näyttää. SR asc osuu natalin kuudenteen huoneeseen, että ehkä sen harrastaminen ja tarmo on tulevassa koiranpennussa ja töiden tekemisessä (ja oman terveyden tarkkailussa).

Auringonpaluun  aurinko 8. huoneessa ei tunnu niin selkeältä. Muutin puoli vuotta sitten takaisin Suomeen ja alan vihdoin saamaan asiat järjestykseen vanhassa asuinvaltiossa, eli toivottavasti ei tarvitsisi taas lähteä ulkomaille. Oma talokin on ollut reilun vuoden, joten muuttoa Suomen sisälläkään en toivoisi. Töiden takia olin siis ulkomailla ja ikää on 30 vuotta, joten eläkkeelle lähtö, palaaminen töihin kotoa vuosien jälkeen, työskentelyn lopettaminen, kokopäiväiseksi opiskelijaksi siirtyminen eivät kuulosta kovin todennäköisiltä vaihtoehdoilta. Ensimmäinen lapsi voisi ehkä olla mahdollinen, mutta ei ainakaan ole vielä suunniteltu.  Eroa tai erilleen muuttoa kumppanista en luonnollisestikaan toivo, ellei mies sitten joudu taas töiden takia ulkomaan komennukselle.

Mikään planeetoista ei aspektoi sekä kuuta että aurinkoa, mutta molemmat saavat oman annoksensa planeetta-aspekteista.


tallennettu

aurinko askendentti vesimies
kuu kauris
merkurius kalat
venus oinas
mars neitsyt

Keltainen Resonoiva Soturi
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #640 : 16.02.2010 16:35:44 »

Kiitos Emelia, että jaksoit kirjoittaa ja avata karttaa. Tuo antamasi linkki oli myös mainio, sieltä löytyi monta selitystä. Vaikeintä näissä  paluukartoissa on nähdä metsä puilta. Selityksiä löytyy moniin yksittäisiin asioihin, mutta itselläni ainakin sen kartan tärkeimmän planeetan, aspektin tai merkin löytäminen on vaikeaa.  Samalla kartan tärkein viesti tai opetus voi jäädä huomaamatta.

Tämä on ihan totta... Yleensä karttaa kannattakin tulkita kokonaisuutena, sillä muuten tekijöitä on turhan paljon käsillä. Tämän vuoksi en yleensä huomioi kuin pääaspektit ja taivaankappaleet..

Lisäksi kannattaa huomata, että meillä jokaisella on omat tapamme reagoida tiettyihin asioihin, eivätkä ne mene aina suoraan yksi yhteen tulkintojen mahdollisuuksien kanssa.. Yksilöllä kun on aina mahdolisuus toimia omien lähtökohtiensa kautta kartan antamien mahdollisuuksien puitteissa.

Usein omakaan karttani ei ole auennut kunnolla kuin vasta vuoden kuluessa.. yleensä noin puolessa välissä kuluvaa AP -vuotta kun kartan kaikki tekijät ovat aktivoituneet.
tallennettu

rovatar
Astro-nauttija
****
Viestejä: 948


Keltainen Kosminen Aurinko


Profiili
« Vastaus #641 : 16.02.2010 20:30:57 »


Hei Emelia, Keltainen Solarinen Aurinko! smitten

Tämän vuoden Ap-kartan kuvioista kyselisi  Keltainen Kosminen Aurinko. Smiley

Luin ketjusta ja linkeistä jo jotain karttaani osuvia juttuja, mutta minua vaivaa minkälaisia tunnelmia/ tapahtumia tässä voisi olla odotettavissa, kun Ap-kartan Ascin ja Mc:n hallitsijat yhtyvät? Shocked

 askendentti  rapu ja  keskitaivas  vesimies.

Ascin hallitsija  kuu ja Mc:n hallitsija  uranus yhtyvät Kaloissa 10 h.

 aurinkovenus  ja  pluto yhtyvät 6h.
Ja niillä  aspect_squ  saturnus, .


Samassa 6 huoneessa myös aivan tarkka  merkurius  aspect_con  kuunsolmu.
Tekevät  aspect_sex tuohon  kuu  aspect_con  uranus.

 mars   3h,  saturnus   4h, Vertex 5h ( yhtyy tarkalleen r.  jupiter  aspect_con  askendentti )
Jup/ Nep / Khiron keskittymä 9h.

Lienee kuitenkin aika tunnepitoinen vuosi, kun Asc Rapu ja sen hallitsija Kaloissa? Tongue

Mutta mitähän tuo Urkki siellä meinaa?

Ja 10 h??
Samoin 6 h niin painottunut?

Työ/ ura-asioitako?

Kiitos sinulle, jos vähän selkeyttäisit… smitten

tallennettu

Aurinko Kauris, AC Skorppari,
Kuu Kaksonen.
Merkurius Jousimies.
Venus Kauris.
Sideerinen Jousimies.
Keltainen Kosminen  Aurinko.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #642 : 16.02.2010 23:41:56 »


 Hain tätä aihetta käsittelevää ketjua, kun huomasin, että mulla on AP-kartalla sama nousumerkki kuin radixilla, eli merkityksellinen vuosi tulossa. Lisäksi on   kuu IC:llä ja 2 YODia!!!  Shocked Mitä tämä voisi merkitä? Olisi kiva kuulla, varsinkin siis ne YODit.. Mainitsit ihan ketjun alussa, että ainakin planeettoja ja niiden aspekteja AP -kartalla voi tulkita samalla tavalla kuin tulkitsisi radix -karttaa, mutta entäs nämä kuviot sitten, onko niissä sama sääntö?

Carmen

AP -karttoja tulkittaessa yleensä tulkitaan taivaankappaleiden aspekteja toisiinsa ja niissäkin lähinnä sisäplaneettojen aspekteja muihin, joten YODeihin en ole törmännyt.. tässäkin tapauksessa siis suosittelen tulkitsemaan samaan tapaan kuin esim. T-ristien kanssa aspektit aspekteina ja sen jälkeen tarkistamaan mahdolliset transiitit.. Siis kuviossa olevien taivaankappaleiden transiitit toisiinsa ja muiden taivaankappaleiden transiitit tuohon kuvioon ; ne toimivat laukaisevina tekijöinä.

AP -karttaa voi tulkita kuin syntymäkarttaa yksikseen, siis siten että AP -vuosi vastaa syntymäkarttaa, mutta yksilöllisellä tasolla kannattaa katsoa aina taustalla myös radix.

Huoneet, merkit ja taivaankappaleiden luonteet, sekä niiden sisältämät asiat toimivat aivan samoin kuin radixilla, samoin aspektit ovat samanluonteisia.. mutta aspektien sisällöt ovat hieman erilaisia, koska kyseessä ovat kuitenkin muuttuvat tilanteet..

Auringon Paluun ollessa kyseessä kannattaa aina tarkistaa Auringon aspektit ja tuolla hieman taaempana onkin Aquariuksen vastauksessa linkki cafeastrologyyn, josta löytyy lisää "tulkintaa"...  Cheesy

Minulla on tällä hetkellä menossa itselläni transiittina  pluto  aspect_opp kuu ja useita  uranus transiitteja ja kuinka ollakaan jälleen on helppo uppoutua näihin asioihin (ehkä vähän liiankin) helposti..

Ja koska omalla tulevalla AP -kartallani tulee olemaan myös Venuksen Paluu, joten kirjoitan siitä tässä vielä kevään mittaan lisää...

rovatar palaan aiheeseesi myöhemmin, jos sopii...  Wink

tallennettu

rovatar
Astro-nauttija
****
Viestejä: 948


Keltainen Kosminen Aurinko


Profiili
« Vastaus #643 : 16.02.2010 23:52:40 »


rovatar palaan aiheeseesi myöhemmin, jos sopii...  Wink


Kyllä sopii  Smiley

..tämä Ap-karttani on voimassa ensi jouluun saakka...
että ei kiirusta.. Wink
tallennettu

Aurinko Kauris, AC Skorppari,
Kuu Kaksonen.
Merkurius Jousimies.
Venus Kauris.
Sideerinen Jousimies.
Keltainen Kosminen  Aurinko.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #644 : 19.02.2010 20:12:32 »

Hei, rovatar!!

Onkos sinulla menossa paljon muutoksia tällä hetkellä?
Kaikki nuo mainitsemasi tekijät nimittäin viittaavat todella suurten muutosten vuoteen... Oletko vaihtamassa alaa kenties? Vai oletko vain turhautunut nykyisen työpaikkasi rutiineihin ja haluat niihin parannusta? Kenties nykyinen työpaikkasi on muutosten kourissa? -Näihin viittaavat yhdessä sekä Kuu ja Uranus 10. huoneessa.. tosin kyseessä voi olla myös täydellisen elämänmuutoksen tekeminen.. eli elämäntapasi saattaa olla muutoksen kourissa.

Tähän jälkimmäiseen viittaisi myös tuo Auringon sijainti 6. huoneessa, joka saa kiinnittämään huomiota terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin asioihin, mielenterveyteen, mutta myös työpäivän organisoitiin.

Venus 6. huoneessa merkinnee muutoksia ruokavaliossa ja uusien liikunnallisten rutiinien muodostamista - korostaen myös ihmissuhteita työpaikalla.

Auringon yhtymä Venukseen tuo tullessan sosiaalisuutta, sinulla on paljon ystäviä, kiinnität huomiota ulkonäköösi ja parisuhteesi kukoistaa.
Venuksen aspekti Plutoon voi tuoda tullessaan jonkinlaisia esteitä liittyen ihmissuhteisiin, etäsuhteita, esteellisiä suhteita (syystä tai toisesta) tai monimutkaisia taloudellisia rakenteita ja muutoksia taloudellisissa asioissa...

Auringon yhtymä (oletan että myös Aurinko on yhtymässä) Plutoon tuo myös tullessaan muutoksia, mutta nämä muutokset ovat sellaisia joita tukahdutettu ja ne nousevat nyt pintaan...

NousuRapu merkitsee että kotiasiat ja kaikki turvallisuuteen liittyvät asiat ovat tapetilla tänä vuonna.. olet herkempi ja siten helpommin ilmaiset tunteitasi, mutta olet myös herkkä huomaamaan mitkä asiat elämässäsi ovat epätasapainossa ja siten uhkaavat turvallisuuttasi.. Myös vanhempiin liittyvät asiat voivat olla tärkeitä tai asiat, jotka nostavat esiin muistoja lapsuudesta ja omista vanhemmistasi... Voit vetää puoleesi Kauris -ihmisiä, joilla on vakautta ja turvaa tuova vaikutus elämääsi.

Tässä vähäsen aluksi... palaan myöhemmin... Wink



tallennettu

Sivuja: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: