Sivuja: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 701316 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #600 : 17.11.2009 22:18:11 »

Jokohan olisi aika alkaa tutkimaan näitä paluukarttoja! Kiitos Emelian, hänen ansiostaan minulla on tukku aineistoa siitä, täältä poimittu.

Sanoitko Emelia jossain, että asteroidien yhtymillä ei ole niin suurta merkitystä.

Juuri niiden kanssa on niin somat yhtymät, joita tuossa makustelen.

 Cheesy

Varsinaisia tulkintoja asteroidien asemista AP -kartoilla en ole löytänyt mistään, mutta sitä en voi kieltää ettei niillä voisi olla merkitystä - erityisesti jos/ kun nuo yhtymät ovat osana aspektia toiseen taivaankappaleeseen antavat asteroidit varmasti lisää väriä ja syvyyttä tulkintaan.

Lähinnä olen itse yrittänyt pitää tulkittavan kartan mahdollisimman yksinkertaisena, että suuret ja merkitykselliset linjat tulisivat paremmin esiin, kartoilta kun voi nähdä NIIN PALJON..

Yleensä AP -kartoilla ei tulkita kuin keskeisten taivaankappaleiden pääaspektit, ainoastaan Auringon kohdalla huomioidaan myös pienemmät aspektit. -Tässäkin on pääasiassa kyse vain priorisoinnista.

Kiitos jälleen että olen saanut olla avuksi.. Joskus tuo sekavuus todellakin vain yht'äkkiä aukeaa silmien edessä ja silloin kokee uskomattoman Ahaa! -elämyksen. Grin

Omalla kohdallani tuntuu nyt taas näidenkin asioiden havainnointi paljon helpommalta, kun proge- Kuuni vihdoin siirtyi pois raskaasta Skorpionista. Siis Kippis sille!!  smitten

Siksi jos tunnet että noiden asteroidien aspekteilla on sinulle merkitystä, niin niillä varmasti on...
tallennettu

Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #601 : 17.11.2009 22:23:23 »

Juu, kiitos Emelia! Tunnen, tunnen kovasti noin!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
ivir
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #602 : 02.12.2009 22:47:33 »

Mietin tässä omaa ensi vuoden paluukarttaa tutkiessani sitä, pitäisikö eri huoneiden kokoon kiinnittää jotain erityistä huomiota? Onko huoneiden koolla ylipäätänsä mitään merkitystä? Tulevalla paluukartallani nimittäin 1. ja 7. huone käsittävät yli 3 aurinkomerkkiä (1. huone jousimiehen lopusta kalojen puoliväliin ja 7. huone kaksosten lopusta neitsyen puoliväliin). Lisäksi kaikki muut planeetat, uranusta, marsia ja saturnusta lukuunottamatta, ovat 1. huoneessa.

Eli onkohan edessä jonkinlainen itsetutkiskelun vuosi kun tuo 1. huone niin voimakkaasti edustettuna?  Grin
« Viimeksi muokattu: 02.12.2009 23:14:43 kirjoittanut ivir » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #603 : 07.12.2009 14:59:27 »

hei

haluaisiko joku selvittää minulle miten nämä vaikuttavat 5-huoneessani, koska on niin vaihtelevaa menoa lapsen ja sielukumppanin kanssa,  kiitos! kuu on siis vitosessa  - toisaalta yhtaikaa uranus vitosessa..! vanhalla ap kartalla! johtuuko siitä että aur 1, fokus itsessä?? oma voima?  

uranus neliö aurinko
ur .sekstiili kuu
ur. neliö merkkari
ur sekstiili venus
ur neliö mars
ur sekstiili jupiter
ur oppositio saturnus
nept semisext uranus
chiron semisext uranus
mc kolmio uranus

Chiron neliö kuu
noususolmu kolmio kuu
neptunus neliö kuu
uranus sekstiili kuu
saturnus kolmio kuu
jupiter neliö kuu
mars neliö kuu
venus oppositio kuu
merkusius inconjunct kuu

pluto bQ kuu
MC bQ kuu

9kk kuluttua jotain selkeyttä kun vain  aurinko  aspect_sex kuu ja sat. 7 ja 8, 9, 11 huoneet muuttuu positiivisiksi sekä 6.


tähän ilmeisesti lisää omaa pikanttia lisäänsä Venukseen  (12) kohdistuvat:

AC konj Venus
chiron neliö Venus
Neptunus neliö Venus
Uranus kolmio Venus
Saturnus sekstiili Venus
Jupiter oppositio Venus

myös 3-huoneeseen vaikuttaa päällekkäin aur ja uranus, ilmankos
sielläkin vaihtelevaa

2-huone jotenkin kunnossa..

Mars kasi.. no siihenkin kohdistuu oppositiot, eli pari isoa teemaa jumittaa ; Saturnus ysi, jos yhtaikaa neliö ja sekstiili niin== ?
« Viimeksi muokattu: 07.12.2009 19:22:30 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #604 : 07.12.2009 21:44:18 »

Mietin tässä omaa ensi vuoden paluukarttaa tutkiessani sitä, pitäisikö eri huoneiden kokoon kiinnittää jotain erityistä huomiota? Onko huoneiden koolla ylipäätänsä mitään merkitystä? Tulevalla paluukartallani nimittäin 1. ja 7. huone käsittävät yli 3 aurinkomerkkiä (1. huone jousimiehen lopusta kalojen puoliväliin ja 7. huone kaksosten lopusta neitsyen puoliväliin). Lisäksi kaikki muut planeetat, uranusta, marsia ja saturnusta lukuunottamatta, ovat 1. huoneessa.

Eli onkohan edessä jonkinlainen itsetutkiskelun vuosi kun tuo 1. huone niin voimakkaasti edustettuna?  Grin

Kyllähän tuo hyvin vahvasti henkilökohtaisen menestyksen vuodelta vaikuttaisi, koska 1. huone on noinkin suuri ja runsaasti edustettuna.

Yleensä suurten AP -huoneiden kyseessä ollessa kannattaa katsoa mitkä radix -kartan huoneet sijoittuvat suurten huoneiden sisälle. Ap -huone on kuin iso huone ja radixin huoneet ovat huonekaluja, jotka täyttävät sen.

AP - askendentti  jousimies , hallitsija Jupiter

Askendentti Jousimiehessä; tunnet mahdollisesti levottomuutta ja halua seikkailla enemmän tänä vuonna. Syynä saattaa olla että olet tuntenut itsesi rajoittuneeksi ja ”häkkiin suljetuksi” viime aikoina, ja tunnet halua hypätä näiltä raiteilta ulos. Et ehkä tiedä minne haluat mennä, mutta levottomuus on päällä. Joissain tapauksissa lakiasioihin täytyy kiinnittää huomiota. Toiset tuntevat halua tukea sinua tai sinulla on syytä olla toiveikkaampi ja optimistinen elämän suhteen. Jupiterin sijainti  saattaa antaa vihjeitä, mikä on henkesi ravintoa ja millaisen ”vuokrasopimuksen” teet elämän kanssa tai mikä tuottaa sinulle toiveikkuutta. Ole varovainen ettet yliarvioi kykyjäsi tänä vuonna. Yritä olla vähättelemättä tärkeitä yksityiskohtia, kuten laskuja jotka täytyy maksaa.
Tämä on laajentumisen, henkilökohtaisen kasvun ja yleisen hyvän onnen aikaa. Tunnet halua laajentaa kiinnostuksesi kohteita tuntemattomille alueille. Idealismisi kasvaa ja tunnet suurta kiinnostusta uskontojen, filosofioiden, lain, metafysiikkaan ja syventävien tieteiden alueilla. Vedät puoleesi ihmisiä, jotka ovat positiivisia ja avuliaita.
Halusi itsenäisyyteen tulee olemaan vahva, seuranaan halu matkailla ja tutustua kaukomaihin. Jos olet ajatellut lomailla, tämä vuosi on siihen hyvä. Toteutat suunnitelmasi suurella innostuksella. Ja tänä vuonna ajattelet isosti!! Mikään vähempi ei käy.
Saatat tuntea tyytymättömyyttä päivittäisiin, normaaleihin rutiineihisi. Sinulla on taipumus isotella, olla ylioptimistinen ja olla niin hajamielinen tulojesi suhteen, että jätät huomaamatta mahdolliset vaarat. Uskot itseesi ja suunnitelmiisi, mutta on riski että teet suuria virheitä, joita myöhemmin tulet katumaan, jos et suunnittele kunnolla ja kiinnitä huomiota tarpeellisiin yksityiskohtiin. Ole positiivinen, mutta realistinen!
Mikäli olet luonteeltasi vakava ja varautunut, tänä vuonna tulet yllättämään kaikki. Sinusta tulee puheliaampi ja spontaanimpi. Jos olet tavallisesti selkeäsanainen ja ystävällinen, nämä ominaisuudet tulevat vain kasvamaan. Mutta riippumatta temperamentistasi, hyvä huumori vallitsee ja löydät ratkaisut kaikkiin kohtaamiisi ongelmiin
Saatat tuntea viehtymystä seikkailla ja valloittaa. Uusi ja epätavallinen houkuttelevat sinua, erityisesti jos niihin liittyy jonkin asteinen riski ja vaara. Kannattaisi kuitenkin olla varovainen, ettei jännityksesi etsintä mene yli. Seikkailumieliala saattaa johtaa sinut yhteyteen uusien ihmisten, kulttuurien ja kielten kanssa. Saatat kokea keveän romanssin, joka ei ehkä kestä tätä vuotta kauempaa.
Jupiterin vaikutuksen alla on taipumus lihoa, erityisesti lanteilta ja reisistä. Siksi kannattaa olla tavallista tarkempi ruokavalion suhteen. Ja tietenkin runsas liikkuminen on suotavaa.
Tulet todennäköisesti kohtaamaan joitakin mielenkiintoisia ihmisiä, jotka vaikuttavat sinuun älyllisesti ja joilta saat uusia ja jänniä ajatuksia. He myös rohkaisevat sinua levittämään siipesi ja matkustamaan. Tämä voi olla sosiaalinen vuotesi, jolloin käyt paikoissa ja teet asioita, joita et koskaan ennen ole edes ajatellut. Jos olet sinkku, sinulla on mahdollisuus tavata vapaita ihmisiä. Eräs heistä voi muodostua tärkeäksi sinulle. Suhteesta ei kuitenkaan välttämättä muodostu pitkä-aikaista. Jos olet sitoutuneessa suhteessa, saatat tuntea levottomuutta sinulle asetetuista rajoituksista. Yksi ratkaisu on tuoda uudet ystäväsi kotiin tapaamaan partneriasi. Tämä on todellakin vuosi jolloin pystyt tutkimaan ja kasvattamaan ajatuksia ja luonnetta.
tallennettu

ivir
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #605 : 09.12.2009 21:36:00 »

Kiitos Emelia vastauksestasi  Smiley Auttoi kovasti karttatutkimuksissani eteenpäin!
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #606 : 22.12.2009 10:21:26 »

Voiko ap-kartalta löytää mitään laihtumiseen viittaavaa?
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #607 : 22.12.2009 12:28:54 »

Voiko ap-kartalta löytää mitään laihtumiseen viittaavaa?

Voipa hyvinkin!

Jupiter ASC:n päällä usein nostaa painoa tai laajentaa muuten (raskaus esim.). Sen sijaan esimerkiksi nousu-kauris tai Saturnus ASC:llä usein laskee painoa tai ainakin pitää sen samoissa lukemissa niillä ihmisillä, joiden painosuhdanne tuntuu olevan nousujohteinen yleensä. Smiley Uranus ASC:lla saattaa aiheuttaa äkkinäisiä painonnousuja ja laskuja.

Kuun aspektit myös kertovat ruokailemisesta. Runsaat Saturnuksen aspektit viittaavat rajoittamiseen tunne - ja syömisasioissa (koska usein varsinkin naisilla liittyvät yhteen) ja Jupiter taas laajentaa.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #608 : 23.12.2009 17:39:45 »

^ jei, mulla on se nousu-kauris! Smiley Merkurius näky olevan lähin..

MeNaisten vuosihoroskooppi lupas jouskareille aika urheilullista alkuvuotta ainakin Smiley Itsensä huoltamista ja semmosta.. Smiley
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
-zillic-
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


au skorpioni, asc rapu, kuu vaaka


Profiili
« Vastaus #609 : 26.12.2009 00:04:33 »

Hei tietäjät!

Mitä tarkoittaa AP-kartalla peruuttavan Uranuksen ja Junon tarkka yhtymä 5. huoneessa ja kaloissa? 
Lisäksi Venuksen ja Cereksen tarkka yhtymä 2. huoneessa skorpionissa. Nämä ovat siis kolmiossa keskenään.
Kuu on IC:llä.   :Smiley

-zillic-  smitten
tallennettu

I´m not normal.
I don´t want to be.
I don´t pretend to be.
I am me.
ivir
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #610 : 23.01.2010 22:29:00 »

Innostuin tästä ap-kartan tutkiskelusta mutta muutamalle asialle en ole löytänyt vastausta mistään, jospa joku täällä osaisi hieman auttaa..  :Smiley

Elikäs, kuinkas lähellä ap-kartan askendenttia, tai mitä tahansa kulmaa, planeetan pitää olla, jotta sitä voisi pitää merkittävänä? Mulla on tulevassa ap-kartassa 1.huoneessa pluto 8 asteen päässä jousimies-askendentista.

Ja entäs miten uusikuu ja täysikuu katsotaan ap-kartalta, tavallisen kalenterin mukaan edellisenä päivänä syntymäpäivästäni on uusikuu. Pitääkö sen olla ihan tarkka syntymäpäivänä jotta sitä voisi käyttää tulkinnassa vai onko siinä joku joustonvara? Olikohan tää ihan daiju koko kysymys  Grin
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #611 : 26.01.2010 20:26:13 »

Paluuna  askendentti vaaka ja  kuu vesimies, sangen sosiaalista aikaa kieltämättä ollut tämä. Kaikenlaista ryhmien parissa touhuilua, kuten arvaakin, toisaalta on pitkästä aikaa tullut otettua sopivasti etäisyyttä kaikkiin rasittaviin tyyppeihin, mitä vuosien varrella oli kertynyt. Smiley
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #612 : 04.02.2010 13:29:09 »

Saturnalia,

tulet varmaan pikku hiljaa jo nyt huomaamaan kuinka tulevan AP -kartan  askendentti sisältämät asiat alkavat kiinnostamaan sinua koko ajan enemmän ja enemmän...  Wink

Omalla AP -kartallani on ollut kokolailla kaikkein hankalin  venus  aspect_con  vesta 12. huoneessa  , mikä on tuonut tullessaan paljon salailua, piilomerkityksiä ja jatkuvia asioiden selvittelyjä ihmissuhteessa..

Kun miesystävälläni on sama  venus huonesijainti omalla AP -kartallaan on kaikki kertautunut tuplaten.. On oikeastaan ihme että olemme edelleen yhdessä.. Nyt odotankin jo kovasti että päästäisiin pian helmikuun loppuun, jolloin vihdoin hänen uusi AP -karttansa alkaisi vaikuttamaan ( 3 kk ennen varsinaista paluuta), sillä tuolla tulevalla AP -kartalla hänen AP - venus on yhtymässä minun radix  kuu ja tilanne toivottavasti hieman helpottaa..  buck2

Toinen hankala sijainti omalla nykyisellä AP -kartallani on  pluto 0 astetta  kauris aspect_opp  mars 0 astetta rapu  .. ja kun vielä  kuu on AP -kartalla  skorpioni on kaikki juuri päinvastoin kuin pitäisi ja käyttäydyn välillä kuin sekopää..  uglystupid2 .. ainakin omasta mielestäni.
tallennettu

lasipyramidi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #613 : 04.02.2010 15:22:42 »

Kukapa osaisi neuvoa ja onko muillakin tammikuussa syntyneillä sama kuvio? Mihin vaikuttaa ja kentis miten?

Voimakas vaikutus 6 (loppuelämän pitkä viiva.. melkein Shocked);
Uranus avautuva sekstiili Merkurius.
Uranus oppositio Keskitaivas.

Toiseksi voimakkain vaikutus 4-5;
Jupiter yhtymä Kuu
Pluto avautuva sekstiili Jupiter
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #614 : 08.02.2010 14:29:00 »

syyskuussa tapahtuu. tai, viritellään jo hieman. sitten kun 6, 7, 8, 9 ja 11 on täynnä tavaraa ja ihan hyvääkin, voipi olla mielenkiintoista. nimim ap-uskovainen. nyt on tietty hyvät 1 ja 2 huoneet ja 3.. 5 sinnepäin. 9:n  saturnus sta selvitty juuri . ens kerralla kutosen Saturnus tekee sekstiiliä  aurinko ja konj  kuu, ei lie liian paha- ja kasi- perintö ja sex!

seuraava suhde näin oletan, ja elämänvaihe. menis yksiin. jopa lapsen kanssa.

Third House

The third house deals with the physical plane area that includes close relatives in general, especially bothers and sisters. Elementary school experiences and our first teachers other than mom and dad. It represents individuals that affect our lives by close proximity. Thus, city life, the community we live in and our neighbors fall under the auspices of the third house. It's also short trips and local modes of transportation such as cars, buses, city rail systems, etc. Since the natural ruler Mercury is such a busy fellow, this house also represents reading, networking, writing, letters, small scale advertising, telephones, radios and any other form of communication. The third house corresponds to Gemini and so any planets in this house function with some underlying Gemini style. Additionally, the second house also represents teaching, education, our mentality, the realm of ideas, variety, duality and adaptability.
« Viimeksi muokattu: 08.02.2010 14:48:37 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: