Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 73
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paluu karttojen tulkinta  (Luettu 701505 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #60 : 15.11.2006 20:51:21 »

Sellaista kysyisin, että kun aurinko ja kuu ovat Radix, ap- ja kp -karoilla samoissa pisteissä niin eikös se ole aika hardcorea eli asioita tapahtuu vai olenko väärässä?

Eli aurinko syntymä- ja ap-kartoilla 16 astetta oinasta huoneessa 2 ja kuunpaluussa oinasta 13 astetta, tosin huoneessa 5...

tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #61 : 16.11.2006 20:02:25 »

 aurinko on aina AP -kartalla samassa asteessa ja merkissä kuin radixilla, siksihän se onkin Auringon Paluu -kartta - koska silloin  aurinko palaa samalle paikalle kuin se syntymänhetkellä on.

Mutta kyllä, mikäli Kuun Paluu osuu samaan aikaan kuin syntymäpäivä ja tr.  aurinko on samassa asteessa myös Kuun Paluu -kartalla on sillä tietenkin merkitys.
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #62 : 17.11.2006 18:45:17 »

Kuun Paluun tarkempaa tulkintaa  (s.128->)

Huoneet, joista radix –taivaankappaleet löytyvät paljastavat tärkeitä yksityiskohtia siitä millainen periodi on odotettavissa.
Jos KP –taivaankappale on yhtymässä  radix –taivaankappaleeseen, merkittäviä tapahtumia on odotettavissa liittyen tuohon huoneeseen, josta tuo pari löytyy; saaden ne toimimaan yhdessä sopuisasti tai ristiriitaisesti. Määrittävässä asemassa on taivaankappaleiden luonne, niiden suhde radixilla, sekä vastaanottamat aspektit Paluu kartalla.

Nouseva radix –taivaankappale asettaa usein tärkeysjärjestyksen tuleville tapahtumille;
Auringon, Venuksen ja Jupiterin viitatessa kohti suotuisia ja mukavia aikoja, tulevia etuja ja mukavia sosiaalisia suhteita.
Saturnus viittaa taloudellisiin toimiin, asioihin liittyen viranomaisiin tai voi merkitä viivytyksiä tärkeissä asioissa. Jokainen planeetta leimaa omat persoonalliset nimikirjaimensa ajalle noustessaan ensimmäisenä.

Jos taivaankappale on 5 asteen sisällä Asc 12. Huoneen puolella, sitä voidaan pitää nousevana ellei jokin toinen taivaankappale ole lähempänä.

On aina merkittävä yhteys Paluu –huoneen ja radix –huoneen välillä. Esimerkiksi radix –kartan alue, joka löytyy Paluu –kartan 12. Huoneesta on alue joka on tilapäisesti eristynyt tai erillään oleva. Siellä on salaperäisyyttä, salaisuus tai puuttuva tiedon palanen.
Jos  radix 2. Huone on Paluu –kartan 12. Huoneen rajojen sisällä, yksilö voi olla tarvis pidättäytyä paljastamasta taloudellisia asioita tai saattaa olla kärkkyä tietyn taloudellisen asian esiin tuloa. Voi olla viisasta viivyttää tärkeiden päätösten tekemistä tällä alueella kunnes voi olla täysin varma että kaikki asiaankuuluvat faktat ovat tiedossa.  Jos radix 5. Huone on kyseessä, lapsi tai rakastettu voi olla hankaluuksissa, salailla asioita tai harhaanjohtaa henkilöä.

Jokainen huone voidaan Paluu kartalla arvioida tällä tavalla. Huoneen planetaarinen hallitsija tarjoaa avainsanat tarkastella potentiaalia.

Uuden tai Täyden  kuu ilmaantuminen KP –Kartalle on erityisen merkityksellistä.
Uusi  kuu KP –Kartalla ilmentää uutta, uuden syntyä; energioiden keskittymää alueella, joka usein piristää innostuneisuutta. Merkki ja huonesijainti antavat lisää tietoa ja ellei ole paljon muita haitallisia aspekteja on se yleensä suotuisa.
Täysi  kuu ilmentää aikaansaannoksia. Usein osoittaa yhteistyöyritysten/ -panostusten huipentumaa huoneen ja merkin mukaan. Heijastaa usein jonkin asteen kireyttä, seurauksena äärimmäisestä energian kulutuksesta. Täysi  kuu on lievästi vähemmän suotuisa verrattuna Uuteen Kuuhun, joskus heijastaen riitaista päätöstä asioille/ ongelmille (issues) tai eroavia polkuja. Kaikki osatekijät tulee ottaa huomioon.

Pidemmälle viety tarkastelu tuo vieläkin tarkempia yksityiskohtia esiin. Esim. jos taivaankappale on asteen tarkassa aspektissa minkä tahansa huoneen kärkeen, se edustaa joko tuen tai haasteen linjaa riippuen tuon huoneen sisällöistä. Tällöin taivaankappaleiden ja aspektin luonne määrittää vaikutuksen.

Sanotaan vaikka että taivaankappale muodostaa tarkan neliön sekä 2. Että 8. Huoneen kärkiin. Tämä osoittaa mahdollisuuden mullistuksiin tai suunnanvaihtoihin (reversals)  talouden alueella. Ei ole viisasta aloittaa tuohon taivaankappaleeseen liittyviä toimia päivänä, jolloin tr.  kuu tai jokin toinen taivaankappale stimuloi sitä, sillä se voi tuoda tullessaan jonkin asteisen taloudellisen menetyksen.

Kaikki huoneiden kärjille sijoittuvat taivaankappaleet  ”sanovat” paljon tuon huoneen asioihin tulevana kautena. Tämä voi olla joko radix- tai Paluu –taivaankappale ja ne käsitellään samalla tavalla, riippuen kaikista vallitsevista taivaankappaletta ympäröivistä tekijöistä. Nämä planetaariset yhteydet kärjille näyttävät poikkeuksellisia vihjeitä ja yksityiskohtia.

Paluu –kartan huone ja sen asiat, josta  kaksoset merkki löytyy on kaksin- tai moninkertaisuuden alue.  Jos siellä on 2. Huoneen kärki saattaa tuloja tulla kahdesta lähteestä; jos 7. Täytynee käyttää kahta asiantuntijaa; 6. Huone voi merkitä kahta työtä tai ylimääräistä hommaa. Näin voidaan menetellä kaikkien huoneiden kohdalla liittyen merkin luonteeseen.

Mikäli joku sisäplaneetoista on  askendentti :lla ja peruuttaa Paluu hetkellä, mahdollisuudet henkilökohtaiseen keikaukseen voivat kasvaa, jos muut tekijät kartalla viittaavat samaan. Tässä on kyse virhearvioinnista. Nämä mahdollisuudet lisääntyvät jos taivaankappale muodostaa ikäviä aspekteja. Tällä metodilla paljastetaan yleisiä alueita, joita tarvitaan tarkasteltaessa peruuttavan sisäplaneetan hallitsemaa tai asuttamaa huonetta. Saattaa ilmetä viivästyksiä tai komplikaatioita, jotka vaikuttavat tuon huoneen tai peruuttavanplaneetan hallitseman huoneen asioihin. Myös tässä tapauksessa tulisi kartalle liittää ohitus, eteen tai taakse päin, sillä tuo päivä on jonkin verran merkityksellinen koskien ko. asioita.

Jos toinen Kuunsolmuista on yhtymässä radix –taivaankappaleeseen , nuo planetaariset energiat ilmenevät melko voimallisesti ja niihin liittyvät asiat korostuvat Paluu periodin aikana.
 kuunsolmu  aspect_con taivaankappaleeseen ilmentää tietoista kehitystä kun Alasolmun  aspect_con ilmentää jo olemassa olevia luonteenpiirteitä ja vaatii vain vähän panostusta. Jälleen, nämä nodaalit yhtymät ovat samat oli kyseessä radix tai Paluu taivaankappale.
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #63 : 18.11.2006 16:24:13 »

   Energiapisteiden tarkastelu ja toiminnan ajoittaminen
Kuun Paluu –kartalla  (s.130->)

 kuu transitoiden kiertäessä Paluu –karttaa on kontaktissa useisiin taivaankappaleisiin ja pisteisiin, jolloin toimintaa nousee pintaan ja ilmenee. Paluu taivaankappale, joka on kontaktissa Kuuhun saa siltä tukea konkreettisissa käytännön toimissa ja kyseinen vaikutus voidaan ajoittaa hyvin tarkasti tarkan kontaktin päivään.
 
Näihin asioihin liittyen on  yleensä esillä kaksi tai enemmän toisiinsa liittyviä tapahtumia, ensimmäisen ilmentyessä  kuu  aspect_con taivaankappaleeseen ja jälkeen päin toimintaa sekstiilin, neliön, kolmion ja/tai opposition kohdalla, tai mikä alkaa yhtymässä voi ottaa askeleen edemmäs sekstiiliin ja lopulta huipentua neliössä tai oppositiossa.
Kovat kontaktit huomataan paremmin kuin pehmeät sekstiilit ja kolmiot.

 kuu kontaktit Paluu –kartan Akseleihin vastaa suuria toiminnan huippuja kuukauden aikana. Aktiivisuus alkaa kiihtyä kun  kuu lähestyy Akseleita, huipentuu, ja sitten laantuu sen siirtyessä kauemmas. 1. Ja 10. Huoneen kärki ovat poikkeuksellisia aktiivisuuden pisteitä. On myös viisasta ennakoida tärkeää toimintaa kun  kuu koskettaa kartan Hallitsijaa, erityisesti yhtymässä.

 :kuu:myös aktivoi ja tuo esiin toiminnan hajottavuuden liittyen tärkeisiin kuvioihin Paluu –kartalla, kun sen kontaktit tarkentuvat.
Epätavallisen aktiivinen kausi on odotettavissa kun Kuu kohtaa taivaankappaleen, joka on Akselilla. Koska Akseli ilmentää  :kuu:energioiden ulospääsyn tietä ja taivaankappale heijastaa valmiiksi ainutlaatuista energioiden kasaumaa tuossa pisteessä, alue on suuresti vahvistettu tärkeiden asioiden tapahtumiselle. Samaan aikaan, energian ulosvirtauksen seurauksena on selkeä ja keskittynyt suunta. Akseli, planeetta, aspektit ja huone, jota planeetta hallitsee, antavat  käsityksen oletettavasta lähteestä ja millaista aktiivisuutta ilmenee.

Jos  kuu, transitoidessaan huoneessa, tekee harvoja tai ei lainkaan aspekteja, merkki ja huone osoittaa aktiivisen toiminnan alueen ja tyypin, vaikkakin toimet ovatkin lieviä. Ei kannata kuitenkaan jättää huomaamatta aspekteja Onnen Pisteeseen, Kuunsolmuihin tai Vertexiin, koska nämä voivat olla myös melko merkityksellisiä kontakteja.

Yleisesti  vertex osoittaa karman tekijät käytännössä, Onnen Piste kerran-elämässä mahdollisuuden. Kuunsolmuilla on tapana virkistyä Kuusta ja usein heijastavat erityisen huomattavaa tapahtumaa.

Toinen huomattava piste on  kun  kuu osuu Johtavan merkin ensimmäiseen asteeseen. Tarkista muodostuuko tällöin mikään tarkoista aspekteista, koska nämä Kuun asemat ovat erityisen herkkiä. Oinas Pisteiksi kutsutut asteet ovat 0º  oinasrapuvaaka ja  kauris. Kun taivaankappale osuu näille asteille, se viittaa huomiota herättäviin tapahtumiin ja kauaskantoisiin oloihin. Yksilön asioissa on konkreettisuutta ja normaalien ympyröiden ulkopuolisilla on paljon vaikutusvaltaa.

Voimakkaimmat aspektit on yhtymä, neliö tai oppositio tr.  kuu toiseen taivaankappaleeseen tai pisteeseen Paluu –kartalla, joka sijaitsee jollain noista asteista. On melko varmaa, että herätät jonkin verran huomiota juuri näinä aikoina ja/tai toimissa on aineellisia/ maallisia (worldly) sivumerkityksiä. Yksi asia on varmaa: mitä tahansa tapahtuu, sillä on suuri vaikutus ja tapahtuma iskostuu mieleen.

Ryhmittele tarkat päivät, kun tr.  kuu tekee suotuisia aspekteja taivaankappaleisiin, jollain näistä asteista, koska tämä antaa loistavan mahdollisuuden olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tulevat pimennykset tulisi myös huomioida, mikäli ne stimuloivat tärkeitä kuvioita tai pisteitä Paluu –kartalla. Ne ovat melko voimallisia silloinkin kun osuvat huoneen kärjelle.
« Viimeksi muokattu: 04.03.2008 11:28:00 kirjoittanut Emelia » tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #64 : 18.11.2006 17:23:05 »

Kuun Paluun käyttäminen yhdessä Auringon Paluun kanssa (s. 131->)

Jotta eriteltäisiin kiertoja ja vielä tarkemmin ajoitettaisiin tapahtumia, Kuun Paluuta voidaan myös käyttää yhdessä Auringon Paluun kanssa. Käytettäessä Auringon ja Kuun Paluita yhdessä on paljon tehokkaampaa ennustamistarkoituksissa kuin niiden käyttö vain yksistään. Auringon Paluulta löytyy 13 Kuun kiertoa, jokainen ennustaa seuraavia 4 viikkoa. Käytettäessä AP –karttaa perustana, yhteydet sen ja vallitsevan Kuun Paluun välillä osoittavat tapahtumien trendin jokaiselle Kuun kierron periodille.

Kuun Paluu, joka lähimmin täsmää AP –kartan kanssa huoneiden kärkien ja/ tai taivaankappaleiden välisten kuvioiden osalta yleensä osuu yhteen vuoden tapahtumarikkaimman ajan jakson kanssa. AP –kartan ilmentämät tärkeät tapahtumat ja asiat yleensä huipentuvat tämän Kuun Paluun aikana.

Silloin tällöin, useampi kuin yksi Kuun Paluu täyttää nämä kriteerit vuoden aikana, ilmentäen useita huipentumia.

Silloin tällöin Kuun Paluu, joka sopii yhteen seuraavan AP –kartan kanssa heijastaa tärkeää kehitystä kohti henkilökohtaisen kehityksen seuraavaa vaihetta. Tärkeät angulaarit siteet AP ja KP karttojen välillä tulisi huomioida kriittisten aikojen viestintuojana. Esimerkiksi AP –kartan  keskitaivas :n sijoittuminen Kuun Paluun  askendentti:lle tai päinvastoin.

Toinen huippu voidaan huomata kun AP –Akselit muodostavat yhteyden Kuun Paluu  aurinko n. Kuun Paluun Auringon yhtymä AP- Akselille ilmentää erityisen tapahtumarikasta 4 viikkoa. Samalla tavalla, kun Kuun Paluu  aurinko on asteella joka aktivoi tärkeän kuvion AP –kartalla, tämän kuvion ilmentämät vuoden tärkeät tapahtumat tapahtuvat silloin.
 
Sen sijaan että kiinnitettäisiin vain huomiota  aurinko liikkeeseen AP –kartalla, erityishuomio tulisikin antaa asteelle, joka sillä on Kuun Paluulla. Tämä on jaksoittainen piste ja tarkka taivaankappaleiden sijoittuminen paluu kartoilla heijastaa erityisiä tapahtumia enemmän kuin pelkät transiitit.

Kuun ja Auringon Paluun –karttojen ja yhdistämistekniikka täydentää Kuun Paluun tulkintaa. Yksityiskohtaiset tiedot, jotka muuten jäisi huomaamatta, tulevat esiin näiden kahden kartan tarkkojen yhteyksien kautta ja ajoitukset saadaan tarkemmiksi. Esimerkiksi jos häät näkyvät AP –kartalla, todennäköisesti tuo tapahtuu kun Kuun Paluu  aurinko on AP –kartan 7. Huoneen rajojen sisällä.  venus ja  mars yhdessä Vaa’assa tai sijaitsevat molemmat 7. Tai 10. Kuun Paluun huoneessa, voi myös olla sopiva tuollaisen tapahtuman ilmentäjä. Häät voivat olla yksilön omat tai jonkun toisen ja noita yksityiskohtia ilmentävät kartan muut tekijät.

Samoin yksilön uran nouseminen valokeilaan tapahtuu todennäköisemmin Kuun Paluulla, jolloin Kuun Paluu Auringolla on tärkeitä yhteyksiä AP- kartan 10. Huoneeseen. Tapahtumat näillä linjoilla voivat olla melko huomattavia jos Aurinko löytyy Kuun Paluulla AP –kartan 10. Huoneen kärjeltä.

Kaikkein tärkeimmät toiminnan päivät Kuun Paluun aikana yleensä vastaavat Kuun transiitteja KP –kartan Akseleiden ylitse.

Tässäpä oli nyt tämä kaikki Kuun Paluusta...

(http://friendsforever.foren-city.de/images/smiles/a084.gif)
tallennettu

nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6576


Profiili WWW
« Vastaus #65 : 20.11.2006 00:20:36 »

mua vaivaa kuunpaluukartalla pluto jousimiehessä,joka on 12 huoneessa ,
samoin kuin kuun ja saturnuksen merkitys 7 huoneessa,kuu ap:llä 1 huoneessa yhdessä junon ja lilithin kanssa,
ap-kartan skorpioni stellium osuu 3 huoneeseen kun se on kuunpaluussa vastapäätä tiukkana kimppuna 9 huoneessa,
 chiron neptunus kuunpaluussa 1 huoneessa,
ja ap:llä samat 5 huoneessa,ceres mukana,
itselle on sokia,vaikka muille tulkkaa..
ennenkaikkee tuo pluto,ap;lla se on 4 huoneessa,turvallisuus uhattu?
syntymäkartalla 12 huoneessa on vain aurinko
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #66 : 20.11.2006 16:38:38 »

itselle on sokia,vaikka muille tulkkaa..
ennenkaikkee tuo pluto,ap;lla se on 4 huoneessa,turvallisuus uhattu?

Olet oikeassa nikki!!
Itselläni sama vika, voin kertoa toisten kartoista vaikka mitä, mutta kun viikonloppuna yritin taas omaa AP -karttaa tulkita niin ei se auennut...

Ja sitten tuohon lainaukseen... Olet siinä oikeassa että turvallisuuteen tuo Pluto tuolla 4. huoneessa liittyy, mutta täysin toisin päin kuin sen mielsit..
Lyhyesti siis, sinulla on nyt mahdollisuus lisätä turvallisuutta, kasvattaa henkilökohtaista luotettavuutta.. Tähän oman osansa tuo menneet juuret, perhe jne.

Kotona jotain voi mennä rikki tai vaatii kunnostusta. Erityisesti putket ja viemäröinti.

Uudelleen järjestelyjä ja inventaarioita, tarpeettomia tavaroita poistetaan.

Myös perhepiirissä voi olla muutoksia: mahdollisesti joku tulee tai lähtee. Manipulaatioita ja valtataisteluita perhepiirissä saattaa olla, ulkopuolinen ihminen saattaa laukaista tilanteen, joka vaikuttaa voimakkaasti koko perheeseen.

Kannattaa tarkistaa mitä Pluton hallitsemassa 8.huoneessa on, sillä sieltä saattaa löytyä yhteys näihin asioihin.
tallennettu

nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6576


Profiili WWW
« Vastaus #67 : 20.11.2006 19:08:21 »

no eihän siellä kasissa olekaan kun mies ja tunteet,
karma ja "äkillinen kuolema"...ja älynväläys päälle..
eli leijonamars ja -kuu + noususolmu kyljessä,
"karmallinen" mies ei ole perheessä joten ei kai voi lähteäkään,
tulemisestakaan en löis vetoa..
alkanut sopivasti 9-vuosi,jäähyväisten vuosi,
tuon neloshuoneen pluton kyllä yhdistän myös pakolliseen muuttoon,
vuokrasopimus on sanottu jo irti,armonaikaa helmikuun loppuun
fiilistellä tässä,mitään en ole tehnyt muuton eteen,odotan jotakin,
tökkii,mättää koko ajatus,ei muutto sinänsä vaan jos ei sopivaa reviiriä löydykään..
siksi mua vaivaa tuo 12 huoneen pluto,11.11.alk.kuunpaluussa,
oonko mä haavekuvieni vanki?
se on kuin mielen kellari,pimiää,märkää,hämähäkin verkkoja täynnänsä,
ja Manninen on luvannut 8 huoneen uranuksella traagisen ja äkillisen kuoleman,josta lupauksesta pidän kiinni,traagisesta en niin välittäis mutta äkillinen kyllä kiitos..
ja minä dramaattisella ja turhautuneella ynnä kärsimättömällä
jellonakuullani yhdistän nämä kaksi asiaa,
ap-nousuneitsyt, uranus ceres pluto vesta juno syntymäkartalla
neitsyttä,mahtuvat tuonne 12 huoneen puolelle ap:lla,
miten muuten saan sen kuunpaluun selville missä nämä kaksi karttaa kohtaavat,mikä on se vuoden h-hetki?
aurinkaaritutkailut ystävän toimesta painottivat maaliskuun loppupuolta,

ehkä se on tuo päättämättömyys nyt asioiden suhteen että sitä yrittää etsiä vastauksia ja suuntaa vaikka kiven sisästä..
kun ei nyt kuitenkaan sieltä 12 huoneessa..
äh!
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6576


Profiili WWW
« Vastaus #68 : 20.11.2006 20:32:23 »

itelleen on vaikee olla objektiivinen,
sitä muokkaa kartasta haluamansa kaltaisen version,
alitajuisesti,
oisko se itsesuojeluvaistoa vaiko rehellisyyden puutetta?
liian lähellä tämä oma napa,
toisen napaa on paljon helpompi/kivempi kutitella..
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #69 : 21.11.2006 18:11:19 »


Totta totta..omaa karttaa ojassa ei ole niin helppoa ja objektiivista katsoa ja tulkita.. idiot2

Kuun Paluun käyttäminen yhdessä Auringon Paluun kanssa (s. 131->)

Kuun Paluu, joka lähimmin täsmää AP –kartan kanssa huoneiden kärkien ja/ tai taivaankappaleiden välisten kuvioiden osalta yleensä osuu yhteen vuoden tapahtumarikkaimman ajan jakson kanssa. AP –kartan ilmentämät tärkeät tapahtumat ja asiat yleensä huipentuvat tämän Kuun Paluun aikana.

Silloin tällöin, useampi kuin yksi Kuun Paluu täyttää nämä kriteerit vuoden aikana, ilmentäen useita huipentumia.

Silloin tällöin Kuun Paluu, joka sopii yhteen seuraavan AP –kartan kanssa heijastaa tärkeää kehitystä kohti henkilökohtaisen kehityksen seuraavaa vaihetta. Tärkeät angulaarit siteet AP ja KP karttojen välillä tulisi huomioida kriittisten aikojen viestintuojana.


Itselläni on ensi vuonna AP nousu 12 astetta Leijonaa ja MC 12 astetta Oinaasta..Ensi vuonna on PERÄTI KOLME KUUNPALUUKARTTAA, jotka ovat yhteneväisiä näihin akseleihin:
10.6. 07 Kuunpaluu  askendentti 13 astetta Leijonaa, MC 13 astetta Oinasta.
31.8  07 Kuunpaluu  askendentti 11 astetta Leijonaa, MC 11 astetta Oinasta
25.10 07 Kuunpaluu  askendentti 13 astetta Leijonaa, MC 13 astetta Oinasta

RX-kartan akseleista vrt. edellisiin DC on 10 astetta Oinasta ja Kuu 12 astetta Oinasta.( Muutakin jänskää aspektia näyttäisi kartoilla olevan Huh..)
Mitähän ihmettä..? idiot2 idiot2
tallennettu
ellunen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45



Profiili
« Vastaus #70 : 22.11.2006 16:35:22 »

mitäs merkitsee auringonpaluukartalla, kun kulmahuoneet ovat 29 asteessa?
AC 29,31 neitsyt
DC 29,31 kalat
MC 29,14 kaksoset
IC 29,14 jousimies
mitäs tuo merkitsee? päättyykö kaikki asiat noissa kulmissa? eikö noiden kulmahuoneiden asiat olleet tärkeitä?
AC:n läheisyydessä  kuu h.1. 5 asteen päässä
DC:n läheisyydessä  venus :kuunsolmu:h.7 :vertex:h.6
MC:n läheisyydessä ei mitään
IC:n läheisyydessä  :pluto:h.3



tallennettu

Sinun rakkautesi pimentää tähtesi -
kuu nousee minun elämässäni.
Minun käteni ei ole kotonaan sinun kädessäsi.
Sinun kätesi on himo -
minun käteni on kaipaus.

Edith Södergran
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #71 : 23.11.2006 14:51:31 »

mitäs merkitsee auringonpaluukartalla, kun kulmahuoneet ovat 29 asteessa?
AC 29,31 neitsyt
DC 29,31 kalat
MC 29,14 kaksoset
IC 29,14 jousimies
mitäs tuo merkitsee? päättyykö kaikki asiat noissa kulmissa? eikö noiden kulmahuoneiden asiat olleet tärkeitä?
AC:n läheisyydessä  kuu h.1. 5 asteen päässä
DC:n läheisyydessä  venus :kuunsolmu:h.7 :vertex:h.6
MC:n läheisyydessä ei mitään
IC:n läheisyydessä  :pluto:h.3





Olet ellunen oikeassa.

Silmäilin nopeasti muistiinpanojani lävitse, sillä jossain tuosta 29 asteesta, jotain mainittiin, mutta en nyt kyllä löytänyt. Olisiko se ollut sittenkin progressioissa... Undecided

Perinteiset 'kriittiset asteet' ovat 0 ja 29 astetta. 0 astetta on tavallaan 'alku' ja 29 astetta 'lopputulos'.

Itse miellän tuon viimeisen asteen, varsinkin kun se siis on sekunteja yli 29, yhteydessä seuraavaan asteeseen ja näin erityisesti kun on kyseessä Kulmahuoneet.

"Angulaariset merkit (eli Kulmien / Akseleiden merkit)
Ilmentävät normaalisti eniten tulevaa trendiä, ellei jokin muu huone/ merkki ole raskaasti kansoitettu, jolloin tuon merkin luonteenomaiset piirteet ja/tai asiat liittyen korostuneeseen huoneeseen täytyy myös ottaa huomioon.

Koska kartan kulmien eli Akselien kärjet ovat juuri ne pisteet, joissa energia tiivistyy ja voimistuu, tapahtumat jotka liittyvät näillä kulmilla sijaitsevien taivaankappaleiden luonteeseen saavat loistavan tilaisuuden purkautua.
Angulaarit-  eli kulmahuoneiden (1., 4., 7.,10. Huone)  kärjillä sijaitsevat taivaankappaleet paljastavat isot teemat AP- kartan koko periodille planetaarisen luonteensa ja aspektiensa mukaan. Koska kulmahuoneet ovat voimallisia energian ilmentymien pisteitä, niiden kärjiltä löytyviin taivaankappaleisiin liittyvät tapahtumat saavat erinomaisen purkautumistien. Taivaankappaleen radix –asema ja yhteenliittymät ovat tärkeitä, jotta voidaan varmistaa mahdolliset vaikutukset.
Aivan kärjillä sijaitsevien taivaankappaleiden lisäksi myös kauempana sijaitseviin taivaankappaleisiin liittyvät asiat ilmentävät energian vuodatuksen olemuksen, kulmahuoneenluonne kertoo missä se ilmenee ja merkki näyttää kuinka se tulee esiin ja miksi."

Voisi vaikka ajatella että vuosi on sellainen, että kaikkien angulaaristen asioiden (minä, sinä, ura, koti) puolesta voi nauttia jalostuneista lopputuloksista, Kulmankärjet osuvat viimeisille asteille.


« Viimeksi muokattu: 23.11.2006 15:34:31 kirjoittanut Emelia » tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #72 : 23.11.2006 16:36:35 »


Itselläni on ensi vuonna AP nousu 12 astetta Leijonaa ja MC 12 astetta Oinaasta..Ensi vuonna on PERÄTI KOLME KUUNPALUUKARTTAA, jotka ovat yhteneväisiä näihin akseleihin:
10.6. 07 Kuunpaluu  askendentti 13 astetta Leijonaa, MC 13 astetta Oinasta.
31.8  07 Kuunpaluu  askendentti 11 astetta Leijonaa, MC 11 astetta Oinasta
25.10 07 Kuunpaluu  askendentti 13 astetta Leijonaa, MC 13 astetta Oinasta

RX-kartan akseleista vrt. edellisiin DC on 10 astetta Oinasta ja Kuu 12 astetta Oinasta.( Muutakin jänskää aspektia näyttäisi kartoilla olevan Huh..)
Mitähän ihmettä..? idiot2 idiot2

Luultavasti sulle tapahtuu tuolloin jotain tosi mielenkiintoista, joka antaa esimakua seuraavan vuoden jutuista.. Toisin sanoen, seuraavan AP -kartan "projektit ja prosessit" ikäänkuin alkaisivat...?
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #73 : 23.11.2006 19:55:55 »

Näin varmaan on..sitä vaan että mihinkähän teemaan voisivat liittyä.. onkohan urajutut (mc) tapetilla vai antaako kuu kuulua itsestään jollain tapaa?  uglystupid2 uglystupid2

No ainakin tää tukankasvatusprojekti taitaa sujua kun  askendentti on Jellona  Grin


Yhdistääkö näitä 'kuvioita' toisiinsa mikään? Siis kuvio tai taivaankappale, joka olisi osallisena kaikilla Paluilla ( AP ja KP)? Radix -huoneet? Löytyisikö näistä jotain yhdistävää tekijää? Tai jotain muuta?

Tuo  kuu kyllä viittaisi tuonne tunnepuolelle ja  leijona taas puolestaan liittyy  aurinko :n eli minään, samoin kuin  oinas 1. huoneen kautta.. Onko tulevalla AP -kartalla jokin taivaankappale, joka aspektoi sekä  kuu että  aurinko ? Olisiko se yhdistävä tekijä?
tallennettu

enska
Vieras
« Vastaus #74 : 23.11.2006 20:35:29 »

Hmmm  Huh jotenkin tuntuu että en löydä sitä punaista lankaa millään..?

Mutta näkisitkö sinä Emelia tässä jotain juonta:
Apkartalla Kuu ravuissa 17 astetta, radix-kartalla siinä 16 asteessa on MC..tämäkin puhuisi tuon Kuu-MC-teeman puolesta..

AP kartalla Uranus 14 astetta Kaloja poistuvassa (6 asteen) yhtymässä Aurinkoon
ja samalla kartalla kolmiossa jo mainittuun Kuuhun..Olisko Uranus tuo mainitsemasi yhdistävä taivaankappale? ( Rx-kartalla  uranus aspect_opp kuu)

Sekä AP että noilla kolmella KP kartalla Urkki on huoneessa yhdeksän.
Kahdessa ensimmäisessä Kuunpaluussa jotka ovat AP:n kaltaisia on myös tulihuoneiden kolmio. Kesäkuussa sen muodostavat  saturnus aspect_tri kuu aspect_con mars jupiter  Huh buck2
Elokuussa kolmiossa  kuu venus jupiter  Undecided :Smiley

Voinko muuten yvittää Emelia, laittaakseni synt.tietoni, mikäli näistä ei ole apua?  Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 73
  Tulostusversio  
 
Siirry: