Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Atlantis saari Poseidon oli Azoreilla joka upposi 9564 eKr kertoo Mest. KH  (Luettu 1368 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Väinämö
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 20.09.2021 21:54:37 »

Korkea Arhat Adept KOOTHOOMI kertoo kirjassa: Mestarien kirjeet Sinnettille s. 323, että Azorien kohdalla oli Irlannin kokoinen saari, joka upposi vuonna 9564 eKr, jolloin Golfvirta sai uuden suunnan kohti Norjan rannikkoa ja sen seurauksena Pohjolasta parissa sadassa vuodessa sulivat jäät pois.
    Ennen uppoamista mestarien lähimmät oppilaat kävivät salaa hakemassa puolipahojen Atlantis jättiläisten lentokoneet eli vimanat heiltä pois, etteivät he päässeet karkuun upotusta, mutta viimeiset uivat siinä mutavellissä kuukauden ennen uppoamistaan.
    Meren alla on sieltä löydetty myös pyramidi siltä ajalta.
    Hyvää Syksyä 2021 kaikille totuuden etsijöille, tv Väinämö.

PS. Rakkauden eli Viisauden jalokivet: 1. HYVYYS ei suutu, pety loukkaannut tai katkeroidu. 2. Ajatusten PUHTAUS. 3. TOTUUS ei vanno, valehtele, epäröi tai pelkää, sillä pelko tuo valheen, kuten Pietarille ennen kukon laulua.
   4. RAUHA ei vastusta oman huonon karmansa koettelemuksia, vaan hoitaa ne ilolla, ja antaa aina anteeksi kaikki kärsimänsä vääryydet ja pahan, mutta lempeästi ehkäisee kaikkiin muihin kohdistuvat syytökset, tuomitsemiset ja pahan, vaikka ne olisivat oikeutettujakin, koska tuomiovalta ei ole meillä, vaan korkean korkeilla vapahtaja olennoilla. 5. RAKKAUS rakastaa kaikkia.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1307Profiili
« Vastaus #1 : 14.10.2022 10:37:52 »

Mielenkiintoinen tieto.
Useammankin kerran olen törmännyt viittauksiin, että tarujen Atlantis olisi sijainnut nimenomaan Atlantilla, varmistamassa merenkulkijoiden mahdollisuutta ylittää meri ja siten päästä uudelle mantereelle.
Tuoreen ruoan saanti on ollut vakava ongelma selvitä hengissä tyrskyjen seassa pitkä merimatka. Varsinkin tuore vesi ollut täysin välttämätön.
(Atlantiksen kerrotaan taruissa olleen hedelmällinen, tuliperäinen maastoltaan, vilkas satamatoiminnaltaan ja että veneitä / laivoja korjattiin pysahdysten aikana.)
(Siksi varauksella merimatkojen toteutumiseen suhtautuneet tiedemiehet ovat saaneet puolustajat laskelmilla osoittamaan saaren/ pysähdyspaikan välttämättömyyden Atlantin ylityksissa.)
Tuoreen ruoan puuttuminen ollut tutkijoitten pää-asiallinen syy suhtautua epäillen merimatkoihin mantereelta toiselle.
On syytä muista, että välimatka on ollut lyhyempi noihin aikoihin, jolloin Atlantiksen oletetaan tuhoutuneen tulivuoren purkauksessa tms rajahdyksenomaisessa luonnonmullistuksessa.    

Kerrankin jotain savayttavaa luettavaa! Bravo!

Eräs taidehistoriassa hyväksytty merimatkoja tukeva tieto liittyy baskeihin, heidän tapaansa rakentaa huonekaluja. Baskien sukulaisheimoja asuu Etelä Amerikassa. Heitä on tunnistettu geenitutkimuksella. Ovat rotevarakenteisia, kuten Euroopan baskit. Käyttäytymisessä ja puu- sekä kivirakentamisessa samoja piirteitä. Kielessä samoja piirteitä, jopa samapohjaisia sanoja /sanallisessa ilmaisussa. Kylät rakennettu samoilla metodeilla.

Eli, että jo kauan sitten baskeista osa olisi meritse siirtynyt uuteen maanosaan. He rakensivat veneitä ja isojakin laivoja.
Baskit ovat olleet aina fyysisesti ja henkisesti vahvoja, hiukan riitaisial, joten heitä myös karkotettu Iberian niemimaalta hallitsijoitten toimesta, jotta rauha saataisiin aikaan. Sotilaat hoitaneet varsinaisen laivoihin ajamisen.
Tässä kaikki minkä asiaan liittyen pikaisesti muistan.
 Shocked
« Viimeksi muokattu: 14.10.2022 23:20:38 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: