Äänestys
Kysymys: Missä huoneessa plutosi on?
I - 52 (10.8%)
II - 37 (7.7%)
III - 41 (8.5%)
IV - 45 (9.4%)
V - 36 (7.5%)
VI - 48 (10%)
VII - 32 (6.7%)
VIII - 38 (7.9%)
VIIII - 30 (6.2%)
X - 44 (9.1%)
XI - 32 (6.7%)
XII - 46 (9.6%)
Äänestäjiä yhteensä: 424

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miten Pluto käyttäytyy eri huoneissa? Missä huoneessa plutosi on?  (Luettu 114385 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
viherkasvi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18


Profiili
« Vastaus #180 : 07.07.2014 21:56:51 »

"Pluto 4.huoneessa synnyttää voimakkaita kokemuksia koti- ja perheasioissa. Usein emootiot ja tuskat voivat olla erittäin voimakkaita. Lapsuuden kokemukset voivat olla  todellisuudessa myös sen kaltaisia että on syytäkin kokea suurta turvattomuutta. Henkilö voi myöhemmin kertoessaan saada ne kuulostamaan kauheammilta kuin ne todellisuudessa ovat olleet. Toinen vanhemmista on erittäin hallitseva tai sellainen joka kylvää pelkoa ympäristöönsä.Hylkäämisen uhka on ilmassa, toinen vanhemmista on voinut hylätä lapsen tai kuollut aikaisin. Henkilön kiintymys aikuisena kulkee käsi kädessä hylästyksi tulemisen pelon kanssa. Mitä enemmän rakastaa sen enemmän pelkää henkilön menettämistä. Hakee turvallisuutta suhteistaan. Joten partnerista voi tulla isä tai äiti huomaamattaan. Vallanhalua esiintyy ja hlö voi olla jonkinlainen kotityranni ja manipuloiva toista kohtaan. Perheskandaalit liittyvät myös tähän pluton asemaan. Parhaiten kuvaa positiivisesti että hlöllä on kyky salaisten asioitten tutkimiseen, esim suvun salaisuudet, esihistoria, myös arkeologia ja vanhat rakennustyylit (miksei myös astrologia). Tämä tuo uusia ulottuvuuksia vaikkapa kodin sisustamiseen. Monilla luolien tutkijoilla on tämä pluton asema. Myös syvää yhteyttä luontoon ilmenee. Planeetta asema tuo mieleen Poseidonin." (kokeile muuten myös tasahuone (equal) meneekö silti 4.huoneeseen.

Itelläni Pluto on 4. Huoneessa ja skorppionissa. Sitä en tiiä miten skorppioni vaikuttaa tähän, mutta ainakin tuo teksti osu ja uppos pelottavan hyvin. Näen tuossakin itseni että haen turvallisuutta suhteesta ja pelkään toisen menettämistä, ihan jo ihastumis vaiheessakin  Grin toivon mukaan kumminkin vältyn tuolta kotityrannin osalta  crazy2
« Viimeksi muokattu: 22.11.2014 15:23:58 kirjoittanut viherkasvi » tallennettu
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2149


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #181 : 09.07.2014 00:17:55 »

Minullahan Pluto on Neitsyessä ja kolmannessa huoneessa ja Nikulan mukaan se vaikuttaa näin :

"PLUTO NEITSYESSÄ 3. HUONE

Tämä transiitti kestää n. 14 vuotta ja koskee sukupolvia ja yksilöitä , jotka pystyvät vaistoamaan ajan hengenmuutokset ja reagoimaan niihin. Neitsyt edustaa aina kosmista laatua, jossa tapahtuu elämän arviointia, kritiikkiä ja elämänlaatua parantavaa toimintaa. Kollektiivisesti ajatellen Pluto neitsyessä kuvaa ajanjaksoa, jolloin käydään menneiden sukupolvien virheiden ja vääristymien kimppuun, oiotaan yhteiskunnan, talouselämän ja kulttuurin yksipuolisuuksia.
Sukupolvi, jolla Pluto on neitsyessä täytyy sopeutua rajoittaviin olosuhteisiin, kehittää menetelmiä ja tekniikkaa, joka auttaa ratkaisemaan käytännön ongelmia. Vaikka Pluto neitsyessä osoittaa teknistä sukupolvea puhtaimmillaan, sama sukupolvi voi joutua arvioimaan myös kulttuurinsa henkisiä perusteita uudestaan kollektiivisten umpikujien jälkeen. Tekniikkaan panostetaan voimavaroja rajusti, ja tieteen ja teknologian mahdollisuuksiin uskotaan kritiikittömästi.
Jos kehityksen valoisa puoli ilmenee, Pluto Neitsyessä osoittaa sukupolvea, jonka työn tuloksena ihminen saa käyttöönsä nerokkaita välineitä, jotka helpottavat elämää ja parantavat sen laatua. Kiinnostus ihmisen hyvinvointia, terveyttä ja luonnon puhtautta kohtaan voi johtaa suuriin läpimurtoihin tutkimuksen ja tiedon alueella.
Yksilön tasolla Pluto Neitsyessä voi merkitä yritystä hallita itseään ja ympäristöään hyvin keskittyneen tietoisuuden avulla. Yksilö joutuu usein kohtaamaan omat kriisinsä peruuttamattomasti ja kokemaan arvojensa muutokset suurten yhteiskunnallisten paineiden puristuksessa. Poikkeuksellisen lahjakas ihminen voi kehittää uusia parantamismenetelmiä, terapioita ja tieteellisiä menetelmiä. Poikkeukselliset tietoisuudentilat voivat ilmetä kriisien ja koettelemusten seurauksina. Negatiivinen kehitys vie kohti elämänarvojen kieltämistä ja välinpitämättömyyttä.
Viimeksi Pluto oli Neitsyessä 1957 - 1971.

PLUTO 3. HUONEESSA

Kommunikaation ja tiedon huoneessa yksilön kyvyt viestiä ja välittää tietoa korostuvat jollakin lailla Pluton aseman myötä. Joskus ihmisen ote tietoon on hyvin pitävä; hän käsittelee informaatiota halliten ja pinta-ilmiöiden alle pyrkien. Toisinaan on kyse määrästä ihmisen kerätessä ja käsitellessä massiivisia tietomääriä tai informaatiota.
Yksilö oppii hyvin hallitsemaan kieltä ja saattaa osoittaa kiinnostusta kielen manipulointiin joko filosofisilla käsitteillä tai käytännön luovuutena. Hänen havaintonsa ovat paljastavia, ilmaisun tyyli läpitunkevaa, ironista tai aggressiivista. Hän puhuu suoraan, polemisoi mielellään ja hyökkää helposti niiden asioiden ja ihmisten kimppuun, joita hän ei arvosta. Hänen kirjallinen ja suullinen kommunikointinsa voi pyrkiä perusteellisuuteen tai paljastamaan asioita. Toisinaan on halua kääntää asiat nurinniskoin tai rikkoa tabuja epäsovinnaisilla kirjallisilla töillä.
Suhteet lähiympäristöön kokevat monia muutoksia; ihminen muuttaa usein, asuu tilapäisissä paikoissa tai toisen kumppanina. Halu hallita lähiympäristöä voi kertoa yleisestä temperamentista, joka ei siedä kuhnailua tai saamattomuutta. Toisinaan tämä Pluto asema osoittaa intensiivisen suhteen sisaruksiin, joista joku on erityisen kriittinen tai itsepäisen hankala. Riidat naapuruston ja sisarusten välillä ovat tavallisia. Kielenkäyttö voi olla loukkaavaa."

Ihan nuo kolmannen huoneen asiat ainakaan minun kohdalla ei pidä paikkaansa, kuten nuo muuttojutut. En todellakaan ole monesti elämässäni muuttanut ja tässä nykyisessä talossammekin olemme asuneet jo 25 vuotta. Naapureittenkaan kanssa ei koskaan ole tarvinnut tapella, vaan päinvastoin hyvinä ystävinä olemme aina pysyneet ja olemme edelleen   angel
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #182 : 03.04.2024 07:33:19 »

Tässä yksi  pluto 7.h:ssa.
Toiset ihmiset kummasti tykkäävät määräillä asioissani, huomaten kuitenkin, etten noudata / toteuta heidän ajatuksiaan.
Ja juu, nousuna  vesimies, itsenäisyyttä korostava, suoraan puhuja, ei puskissa juoruava. Ei laumasielu.
Mikäli joku tahtoo olla ystäväni, on vaihtoehtona vain olla aito oma itsensä.
Totta, ystäviä on muutama, henkistä tilaa heille pikkurillin lyhimmän nivelen verran. Siis vain ystävän tila.
Kuten Iso Kirja sanoo: mikäli annat pirulle pikkurillin, se ottaa koko käden. Tähän minulla ei ole 'varaa', tarvitsen käteni toimintoihin, jotka vaativat kätevyyttä, vahvaa ja toimivaa käsien motoriikkaa.

Mietin tätä Pluto seiskahuoneessa-teemaa. Koen, että eräs vaikuttava tekijä aseman esiintyvyyteen sivuston käyttäjien keskuudessa saattaa olla sukupolvikysymys. Varsinkin  pluto leijona ssa ja 7.h.ssa. Tarkoitan tällä ikäpolveni luonnollista poistumaa sekä jakaantumista eriseuraisuuteen kontrolli-yhteiskunnan hajottua. Tarkoitan, että kukin on kiinnostunut mistä luonnostaan tykkää. Eivät kaikki näe astrologiaa mitenkään kiinnostavana. Useat ennemminkin hyvin vaikeana aiheena oppia tajuamaan. Ja jokaisella ei ole tarvetta tutkia kaikenlaisia asioita.
Aina löytyy joku joka. Tällaisia asioita ymmärtää ja tulkitsee, kun pyytää.
Lisäksi pitää syntyä ennen kuin aikainen lintu nappaa madon.
Naapurin rouva oli mennyt aamulypsylle vasta käytyään vilkaisemassa kumpi tuli. Hänellä oli jo alle vuoden ikäinen tyttö. Toivoi leikkikaveria lapselleen. Ja sehän toteutui, pidämme yhä yhteyttä. Hän myös yksilöllisyyden kannalla. Vahva tyyppi.

Tärkein vaikutus omalla kohdallani on tuo päällepäsmäreitten yliedustus seuraan pyrkivissä. Myös apureiksi tulevat usein munaavat homman. Siksikin parempi toimia useimmiten ihan yksin.
Jos kavereista kympin hyöty, mutta.kuluja syntyy vähintään tonni, parempi läpätä kalossin kuva heti.

Niin se vaan on, "vain osaavat osaavat"! 
Muille ei kannata uhrata aikaansa eikä rahojaan, kun on saatava jotain aikaan.

Kupparin kun tilaa, hänellä paras olla sarvet mukana.

Muunlaiset kuppaajat saavat mennä menojaan.
 Nykypäivänä heitä enemmän kuin veronmaksajia. Kuppaavat valtiota ja kuntia, kavereita siinä ohessa.
Sitten valittavat, kun heitä tylytetään.

Onneksi  pluto ni jellona.hui.ssa. Tylytän ilolla, ellei luottamus ole molemminpuolista.

Ennen oli ihan selvää, että kaikkien kanssa ei tarvinnut olla kaveri, että sai valita hyväksyykö toisen. Nykyisin pitäisi teeskennellä.
Mutta konditionaali (ehdollistamismuoto) sijamuodoista se, mikä ei lainkaan sovi maailmaani, siis -isi-tavu tai pääte verbissä.
Uskonpa hyvinkin, että Plutoni sijainti ja sen vahvat pää.aspektit suojelevat osaltaan minua ajan- ym hukkakäytöltä.
Ellei tilanne näin ole, jonkin aidan rakennan rajaamaan kuppaajat ulkopuolelle...
Ja, kun jotain tapahtuu, ei se ole nuppineulan putoamista lattialle.
Tahtoo kovin helposti jyristä ja paukkua.

Tällaiset ovat kokemukseni
 :pluto:sta 7.h.ssa. 
« Viimeksi muokattu: 06.04.2024 03:22:06 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: 1 ... 11 12 [13]
  Tulostusversio  
 
Siirry: