Kristallien taikaa

(1/9) > >>

Jinx:
Johtuipa mieleeni aloittaa uusi keskustelun aihe.

Miten on, onko kristalleissa taikaa?

Tälläinen löytyi energiakeskuksen sivuilta:

Feng Shuin mukaan aidot kristallit ikkunoihin, oviin tai käytäviin ripustettuina kohottavat minkä tahansa tilan hyviä värähtelyjä ja positiivista Chi'n virtausta. Swarovskin lyijykristallit sopivat tähän vaativaan tehtävään erinomaisesti, sillä ne ovat huippulaatuisia, taidokkaasti hiottuja ja optisesti puhtaita. Ne taittavat valoa sateenkaaren väreissä ja tuovat myönteistä energiaa seisahtuneen voiman tilalle.

Jinx:
KRISTALLIEN KÄYTTÖ

1. Yliaistillisuuden tiedostamisen avartaminen

Ota esiin muutamia asianmukaisesti puhdistettuja krsitalleja.
Pidä niitä yksitellen kädessä ja yritä aistia kunkin kristallin erikoisenergia. Ihmiset reagoivat kristalleihin eritavoin,
mutta yleensä niistä huokuu lämpöä, jonka voimakkuus vaihtelee.
Jotkin nostavat mieleen symbolisia kuvia, mikä on merkki reaktiosta alitajunnan tasolla.


2. Ennustaminen

Unohda myytti, että kristalli pystyy ennustamaan tulevia tapahtumia.
kristallipallloon tuijottaminen vain auttaa ennustajaa keskittymään sisäiseen visioonsa. Itse kuva syntyy hänen mielessään, mutta hän >> näkee>> sen itsensä ja kristallipallon välissä.


3. Yliaistillinen suojelu

Ametistia on pidetty jo kauan erityisen tehokkaana negatiivisen energian poistajana. Uskotaan myös, että se pystyy palauttamaan energiakenttien tasapainon. Siksi ametistia käytetään usein kosketushoidoissa. Jotkut jopa väittävät, että ikkunalaudoille tai hyllyille asetettuje kristallien avulla voidaan torjua murtovarkaita ja ilkivallantekoa.


4. Parantavan energian lähde

Kristallien parantaminen hyväksytään nykyisin täydentäväksi hoitomuodoksi. Jotkut parantajat uskovat, että itse kristalleissa on parantavia ominaisuuksia, jotkut taas varastoivat kristalleihin omaa yliaistillista energiaa myöhempää käyttöä varten. Jälkimmäisessä tapauksessa parantaja kanavoida kristalleihin omien chakrojensa energiaa pitämällä käsiään kristallien päällä.
Usein hoidoisssa käytettävä kristalli valitaan sen mukaan, miten se ragoi potilaaseen, ei niinkään kristallien ominaisuuksien perusteella.
Hoitaja kokeilee useampia heilurissa olevia kristalleja pitämällä niitä potilaan käden yläpuolella ja valitsee kristallin sen liikkeiden perusteella. Kullakin terapeutilla on omia tapojaan, mutta useimmat joko asettavat kristallin kipeän kohdan päälle ja liikuttavat sitä myötäpäivään avatakseen tukoksen tai pitävät kristallia jonkin aikaa kunkin chakran päällä tasapainoittaakseen energioita.
Joillakin ihmisillä tiettyjen pienten ongelmien, kuten kuukautiskipujen, migreenin tai kurkkukipujen, lieventämistä editävä kristalli esimerkiksi kaulanauhassa tai sormuksessa, mutta niitä ei saa käyttää yöllä, koska on kuulemma olemassa vaara, että jotkin kivet voivat polttaa reiän potilaan auraan.

Jinx:

Erillaisia puhdistus menetelmiä:

** -Pidä kristallia/kiveä (tai mstä materiaalista heilurisi onkaan) kädessä ja toista monta kertaa; "Minä haluan ja määrään, että tämä kivi puhdistuu itsestään." Samalla kuvittele kuinka, miten negatiivinen energia valuu ulos heiluristasi.

** -Pidä heiluriasi juoksevan veden alla ja anna sen kuivua huoneen lämmössä tai ulkona auringnvalossa.

** - Upota heiluri suolaveteen muutamaksi tunniksi ja kuivata edellä kuvatulla tavalla.

** -jos sinulla on puutarha, hautaa heilurisi sinne muutamaksi tunniksi, niin maan magneettinen energia puhdistaa sen.

** -Pane heiluri ison kvartsikiven viereen, niin se neutraloi negatiivisen energian.

Jinx:
Kristalleilla voidaan hoitaa paitsi ihmisiä myös eläimiä ja kasveja.


Tälläinen aihe tuli mieleen kun sain Portugalista tuliaisiksi pienen kristalli kissan. Se on ihana  :smitten:
Minulla myös roikkuu ikkunasta pisaran muotoinen kristalli...
Ametistikin löytyy kaulakorun muodossa.  :)

Oikku67:
Lainaus käyttäjältä: Jinx - 20.08.2006  23:46:07

** -Pidä heiluriasi juoksevan veden alla ja anna sen kuivua huoneen lämmössä tai ulkona auringnvalossa.

Pidin kristalliani pienessä purossa lomareissulla ja annoin kuivua auringon ja tuulen yhteistyössä.
Käytin tarkoituksiini ja nyt kristallini on ikkunassa ilahduttamassa ja saamassa valohoitoa. (http://alwasluae.com/vb/images/smilies/q11.gif)

Nyt haluaisin kysyä: Puhdistatteko kristallinne joka kerran kun käytätte..? (http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g060.gif)
vastaus ehkä löytyisi jostain aiemmasta ketjusta, mutta laiskuus valloillaan... ::)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu