Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pyyteettömän rakkauden teot  (Luettu 13295 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #15 : 19.08.2006 23:19:35 »

Usko, toivo ja rakkaus, muta suurin niistä on RAKKAUS smitten

Yes indeed!  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #16 : 19.08.2006 23:23:14 »

Niin monimutkaista on ihmisille elämän yksinkertaisuus.  Grin Niinhän se menee...
tallennettu
Rauhan enkeli
Vieras
« Vastaus #17 : 20.08.2006 10:20:13 »

Mistä tulevat tarpeet? Siitä että Jumaluus luo aineellisen maailman.

Esität hienoja kysymyksiä - uskon sinuun myös hienona vastaajana.
Joten...  coolsmiley

Lainaus
Saako ihminen mitä tarvitsee jos odottaa vaikka 5v suhdetta joka sitten loppuu onnettomasti? Ilmeisesti? Onko kaikessa kyse uskosta, että kääntää asiat niin päin, että jos ei saa mitä haluaa, niin saa mitä tarvitsee ja sitten vain päättää olla "onnellinen"?[/color]

Ehkäpä ihminen antaa itselleen muidenkin välityksellä sen,
mitä kulloinkin kykenee vastaanottamaan.

Jos esim. toivon täydellistä suhdetta,
mutta vaikuttavana ajatuksena on "ne on kuiteskin juoppoja",
mitä muuta voinkaan suoda itselleni kuin
reppanan-virtahevon-sohvankuluttajan-hikisukkapihtarin-lehdenselaajan.

Joka tapauksessa tarpeet näyttävät suunnan - niistä vapautumiseen.

 Undecided buck2  angel


tallennettu
Rauhan enkeli
Vieras
« Vastaus #18 : 20.08.2006 10:33:36 »

Hetkinen, Tarpeista luopuminen... nyt heittää tyhjää. Minä olen ajatellut, että niin kauan, kuin vielä asustelemme ihmiskehossa, on tiettyjä perustarpeita. Tarkoitatko tarpeista luopumisella transformaatiota? smitten smitten smitten? crazy2

Näin minäkin ajattelen: ihmisellä on ja kuuluu ollakin perustarpeita.

Silti jonkin asian tarvitseminen, koska uskoo/pelkää siitä olevan vajausta,
ei ole paras tapa tuottaa lisää tyydytystä vaan tarvitsemista.

Eikä myöskään halu välttää jotakin ruoki niinkään irtipäästämistä
kuin itsensä kahlehtimista vastustelun puoleensavetävyyteen.

Sen sijaan tarpeista huolehtiminen - niihin vastaaminen - tekee kunniaa luomakunnalle
ja ilmaisee luottamusta elämän sallivuuteen ja kantavuuteen.

Transformaatio eli muodonmuutos muovaa tarpeita "uuteen uskoon":
se, mitä uskon tarvitsevani, suuntaa halajamistani - tavoitteluani.

Ja juuri tavoittelu kaivaa vesiestettä minun ja inspiraationi väliin,
koska tavoittelua ohjastaa "puutteen peikko".

 smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #19 : 09.09.2008 11:44:23 »

Tätä aihetta ei kai koskaan käsitellä liikaa ja se on aina ajankohtainen ja niin monisäikeinen ja useasti vaikeaselitteinenkin asia että...  buck2  Siis tuo pyyteetön rakkaus.  smitten Sain siihen liittyen jälleen kanavoinnin:


9.9.2008

MITÄ PYYTEETÖN RAKKAUS EI OLE?

Aion tässä kanavoinnissa palata kuolemaani ja sitä kautta ja muillakin esimerkeillä täsmentää teille jotain pyyteettömästä rakkaudesta. Siellä eläessäni olen kertonut ja opettanut teille paljon pyyteettömästä rakkaudesta, siitä mitä se on. Nyt on aika lähestyä asiaa toisesta näkökulmasta, eli siitä mitä pyyteetön rakkaus EI ole... Pyyteetön rakkaus ei ole marttyyriutta. Nyt saatatte ajatella, että mitä?! Itsehän olit juuri niin marttyyri kuin olla ja voi kuollessasi ristillä. Ei, asia ei ole näin... Siinä ei ollut kyse marttyyriudesta, kuten niin monet käsittävät ja haluavat ajatella. Siinä ei ollut kyse kenenkään vuoksi kuolemisesta eikä kenenkään pelastamisesta kuolemallani. Siinä oli vain yksinkertaisesti kyse siitä, että oli aikani lähteä, oli aikani kuolla, vaikkakin syyttömänä, julmalla ja monille käsittämättömällä tavalla. Tuohon aikaan se oli kuitenkin hyvin yleinen tapa jolla kaikki kuolemaan tuomitut tapettiin. Olihan kanssani samaan aikaan ristillä kaksi muutakin miestä.

Älkää unohtako, että olin siellä ollessani ”vain” ihminen, valaistunut, mutta silti ihminen omine heikkouksineni. Kuinka siis olisin voinut kuolemallani ketään pelastaa? Eihän elämä ole koskaan loppunut kuolemaan eikä tule loppumaankaan vaikka minua ei olisi ollutkaan. Teillä on jokatapauksessa iankaikkinen elämä, ihan kaikilla. Toinen asia sitten taas on, että kuinka ihmeessä olisin voinut estää kaiken, muuttaa kohtaloni ja paeta vangitsijoideni käsistä, kun olin vain ihminen? Eli mikä siis lopulta tekee minusta marttyyrin näiden asioiden valossa? Tiesin vain ja hyväksyin kaiken sellaisena kuin se on.

Kysyn nyt teiltä vielä, miten ihmeessä kuolemani ketään ”pelastaisi”? Kun jokaisen on kuitenkin itse elettävä oma elämänsä ja tehtävä omat valintansa. Jokaisen on löydettävä se ”pelastus” itsestään. Minä näytin vain tietä, kuinka ihan jokainen voi tehdä sen kuten minä tein. Minä näytin tietä, mutta en ole tie. Älkää unohtako, ettei kuolemani ollut niin ainutlaatuinen tai kamala miksi sen olette tehneet. Ihmisiä kuolee joka hetki, ja kun katsotte maailmaa ja sitä kaikkea mitä tapahtuu, ymmärrätte että en suinkaan ollut, enkä ole ainut joka joutui kärsimään. Se mitä minulle tehtiin ei suinkaan ole pahinta mitä jotkut muut ovat joutuneet kokemaan. Ja kärsimys, onko sitä lopulta edes kun ajattelette itseänne kuolemattomina henkinä? Muistutan, että niin kamalalta ja väärältä ajankohdalta ja tavalta kuin se joskus tuntuukin, kukaan teistä ei lähde sieltä ennenkuin aika on.   Siinä mielessä päivänne ovat todellakin luetut. Sillä kukaan teistä ei voi välttää sitä hetkeä jolloin on todella tarkoitus lähteä. En minäkään voinut. Entä he joilla on ollut kuoleman kokemus, jotka ovat siis jo hetken olleet kuolleena mutta palanneetkin takaisin? Heidän aikansa ei ole ollut vielä lähteä, he ovat saaneet tuon kokemuksen oppiakseen jotain, saadakseen lohtua ja uskoa sekä antaakseen muillekin todistusta siitä, että kuoleman jälkeen todellakin on elämää. 

Joku teistä tätä lukiessaan voi ajatella, että se mitä tässä olen kertonut on jotenkin aivan hirveätä,  tai käsittämätöntä ja kuinka voin sanoa noin? Raamatussa sanotaan niin ja näin ja entä tosiaan se pelastus, mitä meillä on ilman pelastusta? entä rakkaus meitä kohtaan ja sen vuoksi kuoleminen!? Se ei ole hirveää, vaikka minä en teitä kuolemallani pelastanut, enkä tule jatkossakaan pelastamaan ketään. Rakkaus, se oli kuitenkin suurin ja tärkein asia ja se on edelleen. Toin teille sitä tärkeintä ja todellista rakkauden sanomaa  eläessäni, en kuollessani ja opetin teille kuinka te ITSE voitte lopulta ”pelastaa” itsenne. Siinä on se lohtu ja ”pelastus” jonka teille toin. Ei siihen kuitenkaan minua tarvita. Sillä te voitte itse tehdä samoin kuin minä. Voitte kulkea viitoittamaani tietä, mutta lopulta itse valaistua ja itse ja ”yhdistyä” Kristukseen joka on teissä  itsessänne. Minä olen toki aina tukenanne ja apunanne, jos niin tahdotte. En ikinä hylkää teitä, enkä ole koskaan hylännyt. Rakastan ihmiskuntaa aivan suunnattomasti ja edelleen kaikki jotka haluavat kokea rakkauteni, voivat sen kokea. Kaikki jotka haluavat minut lähelleni, kas siinä olen.

Mutta nyt mennäänpä vielä tarkemmin tuohon pyyteettömään rakkauteen... Kun opetin teille kääntämään toisenkin posken jos joku lyö, se ei konkreettisesti tarkoita sitä. Se ei tarkoita alistumista toisen lyönneille tai mihin tahansa muuhun toisen kaltoin kohteluun. Se tarkoittaa sitä, että ette itse vastaa ”tuleen tulella”, toisin sanoen kohota omaa kättänne lyödäksenne. Vaan se tarkoittaa, että olette lujia ja vahvoja ja sanotte ettette hyväksy sitä miten teitä kohdellaan ja käännytte pois, lähdette pois tilanteesta. Sillä jos ette kohdista pyyteetöntä rakkautta ensin itseenne, vaan annatte itseänne kohdella miten sattuu mukamas rakkauden nimissä, miten voitte rakastaa muitakaan pyyteettömästi? Pyyteetön rakkaus ei ole sitä, että teidän täytyisi hyväksyä kaikki ”pahat” ja ”väärät” teot mitä teille tai jollekin toiselle tehdään, Se on sitä että hyväksytte ja rakastatte silti tuota ihmistä joka tuon ”pahan” teon tekee tai on tehnyt ja annatte anteeksi täydestä sydämestänne. Rakastatte ja aina vain rakastatte, vaikka mitä elämässänne tapahtuisi. Mutta se ei siis tarkoita sitä, että jos kumppaninne lyö, teidän täytyisi vain alistua ja jäädä suhteeseen katsomaan mitä tuleman pitää jos lyöminen vain jatkuu ja jatkuu, ja vaikka teistä kuinka pahalta tuntuisikin. Pyyteetön rakkaus on sitä, että rakastaa ensin itseään pyyteettömästi. Silloin ei anna itseään tuolla tavoin kaltoin kohdella, vaan lähtee tarvittaessa eteenpäin jatkamaan matkaansa. Kuunnelkaa aina mitä sydämenne sanoo. Tuo pyyteetön rakkaus itseäsi kohtaan heijastuu aina muihinkin ja  sillä tavoin myös tähän lyövään osapuoleen, että et anna hänen enää kerryttää ns. ”pahaa” karmaa itseensä. Lopetat sen ”pahan” kierteen.

Loppuun vielä ehkä kaikkein tärkein asia. Pyyteetön rakkaus ei koskaan ole sitä, että rakastat ja teet jotain hyvää siksi, että itse saisit myös jotain, jotain hyötyä, jotain kunniaa. Se on sitä että teet kaiken todellisesta rakkaudesta käsin, välittämättä, odottamatta sitä mitä siitä itse hyödyt. Olet rakkaus, elät rakkaudessa ja elät rakkaudesta. Ollessasi pyyteettömän rakkauden ”tilassa” yksinkertaisesti vain luotat siihen että kaikkeus kyllä pitää huolen sinusta ja saat kaiken sen tarpeellisen jota oikeasti tarvitset ja joka on sinulle tarkoitettu osana sielunsuunnitelmaasi. Mitään vaatimatta ja mitään pyytämättä. Olet vain ja rakastat. Tässä kaikki tällä kertaa... Olkaa rauhassa ja eläkää rakkaudessa.

Rakkaudella, Jeesus Kristus

tallennettu
valoveli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Rakkaus on suurin!


Profiili
« Vastaus #20 : 09.09.2008 13:06:07 »

Kiitos näistä sanoista smitten

Molemmille smitten
tallennettu

Aurinko kaksoset, nouseva leijona, kuu kaksoset, merkurius kaksoset. aurinko+kuu+ merkurius 11.huone, metalli-rotta, valkoinen spektrinen peili
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752Profiili
« Vastaus #21 : 10.09.2008 14:41:32 »


  angel smitten

Kuulehan RV,,,  Wink
Luin ensimmäistä kertaa tämän topicin alusta asti ja huh mikä kapina kasvoi mielessä!
Ei Jeesus opeta noin!!!!!!!!!!! knuppel2 knuppel2 knuppel2
No,onneksi olit nyt tuonut tämän toisen tähän.Ymmärsin että ensimmäinen oli yleisesti pyyteettömästä rakkaudesta.
Ensin ajattelin,että mihin unohtuu minä itse,jota joka puolella (Jeesus mukaan lukien) korostetaan?
Mutta nyt toitte tuon toisen näkökulman. angel smitten
Pyyteetöntä rakkautta on aika vaikea tuntea,jos on loppuun kaluttu ja voimat poissa.
Pitää osata vetää rajat miten kauan mitäkin sietää.
Ottava osapuoli ottaa niin kauan kun toinen antaa.Jopa täysin itsestään selvyytenä.
Kun ystäväni lähti viimein ja lopullisesti avioliitostaan,on mies luvannut tehdä ihan mitä vain,jos hän palaa takaisin.Uhkaillut junan alle menemisellä ja ties miten.
Myöntänyt että sinä olit minulle itsestään selvyys."En osannut arvostaa panosta minkä kotiimme toit."
Hän sai jopa keväällä mahdollisuuden tulla takaisin ja sama touhu alkoi viikon kuluttua.Nyt lähti vaimo ja lapset ovat hyvin onnellisia ensi järkytyksen ja itkun jälkeen.Ei enää riitoja,ei juopottelua,kiroilua,huutoa.
Ystäväni oli niin lopussa ennen eroaan,että pelkäsin hänen puolestaan.

Niin että rakastakaa myös itseänne.Älkää sietäkö kaikkea,vaan vetäkää raja.
Jeesus veti rajoja eläessään.Kyllä hänellä myös oli inhimilliset tunteet kohdatessaan vääryyttä.
Hän suuttui monesti ja ilmaisi sen.Minusta tuntuu että elämä on varsin helppoa kun vain ajattelee hänen tekoaan ja toimintaansa ihmisten keskellä.Pyytetön rakkaus on silloin helppo tunnistaa.  angel smitten

Kiitos Rakkauden Valo kun toit tämän toisen kanavoinnin myös tänne!  Kiss  angel  smitten
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #22 : 10.09.2008 14:48:23 »

hyvä Chandra

tai sitten voi olla ja elää, antaa asioiden poistua ja "rakastaa" kohtuudella muttei

aina tarvitse esittää yli-ihmistä, ellei satu olee sellainen.

elämä on seikkailu.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #23 : 25.10.2008 12:15:34 »

Kiitos kiitos teillekin.  smitten
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899Profiili
« Vastaus #24 : 25.10.2008 18:08:00 »

Elama on seikkailu-ehka, mutta meistahan riippuu, kuinka me seikkailemme taalla;tuntien syvassa sisallamme tekevamme oikeudenmukaiset ratkaisut kasitellessamme mita tahansa asiaa, uskon etta polullani on valoa,
meidan pitaa valittaa itsestamme samoin kuin muista, elaa harmonissa tassa yhteiskunnassa jonka olemme luoneet-silla kaikki yhdessa olemme sen aikaansaatu.
Valittamalla ja olemalla vastuussa emmekohan jotenkin taalla parjaa.
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #25 : 25.10.2008 20:31:15 »

Totta Diamond.  smitten  angel
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: