Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuun Progressio!  (Luettu 425006 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #165 : 28.09.2008 04:09:54 »

Skorpioni tai 8. huone:

Merkillistä, kuvauksen mukaiset kuviot tuli käytyä läpi jo progekuu-Vaa'an aikana. Progeskorpionin aikana vaihtui taas maa ja ammatti, teoriassa on nyt enemmän vapautta kuin koskaan, mutta alusta aloittaminen on aina jokseenkin kankeaa. :Smiley
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #166 : 29.09.2008 18:01:42 »

hmm, siis miten mistä millon katon missä mun progekuu menee? no osasin mä astro.comiin mennä mut ku minkä päivämäärän sinne laitan? jos annan olla niinku se on nyt niin se kuu näkys olevan kaurissa kolmoshuoneessa. onko se oikeen niin?
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #167 : 29.09.2008 21:23:55 »

Kyllä, just noin se on.
Eli kun teet kartan tälle päivälle, proge -kartta edistää Aurinkoa niin monta päivää kuin sinulla on ikävuosia ja sen lisäksi sitten muita taivaankappaleita suhteessa niiden vauhtiin radixilla.
tallennettu

marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #168 : 29.09.2008 21:43:20 »

ahaa, no se näyttäs olevan yli puolessa välissä jo tuota kaurista. luin tuolta aiempaa et se viihtys yhessä merkissä aina sen 2,5 vuotta. mutta mutta, löydänköhän täältä jostain tulkintoja tolle kolmannelle huoneelle ja kauriille? kauriista löysin jo sen verran et jonkun parisuhde oli menny rikki siinä kun kuu oli siirtyny kauriista vesimieheen. joten mitähän se vesimies sitten tahtoo tehä? sen alkupuoliska mulla on edelleen kolmatta huonetta.

mitenkä oppisin sanomaan vielä noi transiitit tms tuolta? koska kyl siellä vihreitä pylpyröitä näkyy, joku ainaki on konjuktio.. öh.. merkurius  aspect_ssx uranus? vaivaivai? hitto ku en tiiä miten tulkita nuo sakarat. aa nyt löysin kuvina täältä. sit on venus  aspect_ssx saturnus, saturnus  aspect_ssx uranus, neptunus  aspect_kvi  chiron ja pluto  aspect_kvi chiron. 
« Viimeksi muokattu: 29.09.2008 21:58:34 kirjoittanut marix » tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #169 : 29.09.2008 22:00:45 »

APUA APUA SEINÄJOKI LAPUA!!!!!!

kattokaas tätä!!!!!!
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #170 : 30.09.2008 09:04:15 »

Vesimies tai 11. huone:

Tänä ajanjaksona ystävät ovat sinulle todella tärkeitä, joudut turvautumaan heidän apuunsa ja vastavuoroisesti olet itsekin hyvä ystävä toisille. Tavalla tai toisella elmääsi liittyy myös yhdistyksiä tai yhteisöjä, ja tunnet varmasti tarvetta kuulua johonkin ryhmään. Tämä ryhmäidentiteetti saattaa liittyä politiikkaan tai työhön, vapaa-aikaan urheilujoukkuiessa tai taide- tai tiedeharrastuksissa. saavutat menestystä ryhmän jäsenenä. Töissä joudut myös tekemään yhteistyötä tai mahdollisesti toimimaan ryhmänjohtotehtävissä; yksin et saa nyt paljon aikaiseksi.
Ystävyyssuhteet naisten kanssa ovat tärkeitä ja suhteesi perheeseesi saattaa hieman väljentyä, sillä aika ja huomio ohjautuu toisaalle. Myös ystävyyssuhteissa tapahtuu muutoksia, kun olet tekemisissä uusien ja dynaamisempien ihmisten kanssa. Asenteesi on nyt idealistinen ja saatat pyrkiä toiminnallasi edistämään jotakin kaikkia hyödyttävää, humanitaarista asiaa. Saatat kuitenkin olla myös melko epäkäytännöllinenja olisi viisasta karttaa joutumista mukaan jyrkkiin ideologioihin, jotka eivät salli eriäviä mielipiteitä.
  Joudut opettelemaan uusia asioita, joko johtuen työstäsi tai elämäntavan muutoksesta. Jos esimerkiksi muutat tänä aikana, joudut opettelemaan uusia asioita sisustuksesta tai puutarhanhoidosta. Saatat opetella ompelemaan, ajamaan autoa tai joudut päivittämään taitojasi työssä. Jos sinulla on kouluikäisiä lapsia, joudut hoitamaan siihen liittyviä asioita ja menet ehkä mukaan johonkin koulun toimintaan. Saatat myös itse palata kounpenkille täydentämään opintojasi tai alkaa opettaa. Jos jäät nyt eläkkeelle, saat mahdollisuuden opetella hiihtämään, soittamaan pianoa tai mitä tahansa nyt keksitkin. Saatat joutua tutustumaan hyvin moderneihin ja tavallisesta poikkeaviin menetelmiin, jotka voivat liittyä esim. tietokoneisiin, elektroniikkaan, radioon tai tutkiin, tai astrologiaan!

Tänä ajanjaksona mietit, mitä varsinaisesti haluatkaan elämältä ja määrittelet uudestaan henkilökohtaiset päämääräsi. Tutkimalla omia toiveitasi ja halujasi muutat ajattelutapaasi jollakin radikaalilla tavalla. Esimerkkinä vaikkapa henkilö, joka ei ole koskaan halunnut lapsia päättää että haluaakin, tai ihminen joka on aina ollut laiska muuttuukin kunnianhimoiseksi. Uudet päämäärät ja arvot syrjäyttävät vanhat ja kuluneet. 

Tähän progressioon saattaa liittyä jokin yllättävän hajottava tekijä joka voi muuttaa elämänkatsomuksesi täysin. Saatat vaihtaa uudelle uralle, melkein varmasti uuteen kotiin (Ai jaa! Eiköhän ole vähän liioteltua...), mahdollisesti myös läheiset ihmissuhteesi saattavat uudistua. Nyt voit mullistaa koko elämäsi tai huomata että se vain mullistuu ja nykytilanteesi muuttuu ja hajoaa täysin. Tässä tapauksessa saatat muuttua mustasukkaiseksi ja omistavaksi ja yrittää pitää kiinni vanhasta liian tiukasti. Kaikki riippuu siitä, millasessa tilanteessa siirryt tähän progressioon ja omasta tavastasi suhtautua muutoksiin. Joillekin, jotka ovat käyneet läpi vaikeita asioita edellisessä progressiossa, tämä voikin olla yllättävän hyvää aikaa, jolloin raha virtaa luokse ja riskipelit onnistuvat ja toiveet käyvät toteen. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä olisi aika, jolloin mitä tahansa voi tapahtua - ja usein tapahtuukin. Yritä pitää jalat maassa kun tapahtumat ympärilläsi saattavat tuntua fantasian tai jopa lievän hulluuden sävyttämiltä.
Muista pitää yhteyttä ystäviisi, menevätpä asiat sitten hyvin taikka huonosti, sllä he tukevat ja kannattelevat sinua.
...

Huh  - pitkästä aikaa tulin jostain syystä vilkaisemaan tätä ketjua, ja menin sitten vilkaisemaan karttaani:

Proge kuu on juuri siirtynyt  vesimies - koska se ei ole vielä edes asteen vertaa siinä, niin se on varmaankin ollut vielä eilen milteipä  kauris ...

En ehtinyt paneutumaan tähän enempää, joten kysyn ihan tyhmänä, että ovatko nuo planeetat tarkoituksella samoilla kohdin, kun syntymäkartalla: kuten  pluto  uranus  neptunus  chiron  saturnus jupiter ovat yhtymissä syntymäkartan samoihin merkkeihin?

Entä onko sillä mitään väliä, kun kartalla on progekuuta vastapäätä  kuunsolmu asteen, parin päässä syntymäkartan vastaavasta merkistä?

Entä se, kun progekartalla on  mars parin asteen päässä  uranus sekä noin viiden asteen päässä  pluto ja   askendentti sekä  aspect_opp chiron ?

Elämäni on tällä hetkellä täynnä monia muutoksia niin näkyvällä tasolla kuin sisäiselläkin, joten olen iloinen ja kiitollinen, mikäli ennättäisitte kommentoimaan jotakin, kiitos!

muoks: ai niin, unhodin lisätä, että pr. kuu seilaa siis 5. huoneessa - mikä olikaan sen teema?
« Viimeksi muokattu: 07.10.2008 10:47:48 kirjoittanut Elektra » tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #171 : 30.09.2008 10:51:19 »

marixilla on näemmä tuloillaan proge-Kuun paluu.

Elektra, ne hitaat planeetat ovat samassa kohden kuin syntymäkartalla, koska progressiot ovat sen luontoisia, että lähinnä akselit ja planeetat Auringosta Jupiteriin liikkuvat enemmälti elämän aikana. Elikkä oletetaan, että olet tällä hetkellä vaikkapa 40-vuotias ja syntymäpäiväsi on 1.5.1968, niin joka vuosi tuohon syntymäpäivään lisätään yksi päivä ja näin ollen nelikymppisellä progressiivinen kartta näyttää siltä, kuin olisit syntynyt jotakuinkin 9.6.1968.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #172 : 30.09.2008 11:20:47 »

^ joo niin on lilli, mut siihen menee vielä hetki. mut toi  kartta minkä pistin on mun ukon ja sillähän on joka toinen planeetta samassa kohtaa ja kuukin kohta syntymäkarttansa kuun päällä. et mitä se paluu sit haluaa tehä?
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #173 : 03.10.2008 17:11:10 »

Progeneptunuksen suuri merkinvaihto edessä. Kauris on sille kyllä aika kolkko sijainti, tiedä sitä sitten näkyykö tuollainen jonkinlaisena masiksena vai onko kyseessä lähinnä pelleilyn loppuminen seinään, vitoshuonetta kun hallitsee. Huh
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #174 : 07.10.2008 10:51:04 »

Kiitos Lilli tarkennuksesta!
 
Entä voitko vielä edes lyhyesti kertoa viitoshuoneen teemasta? Progressiokartan Kuu kulkee siinä, vaikkakin merkki tosiaankin juuri vaihtui Kauriista Vesimieheen.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #175 : 07.10.2008 12:30:50 »

Viitoshuoneen teemoihin kuuluu mm. rakkaus, seksi, pelit, viihde, urheilu, taide ja lapset.

Ehkä sinuun puree teatterikärpänen tai alat juosta taidenäyttelyissä tai elokuvissa tavallista useammin. Kaveriporukalla kokoonnutte Kasinolle pelaamaan Texas Hold´emia kerran viikossa? Sinkulle tämä voi olla lusthinpitoaikaa, mutta vakisuhteessa elävä voi esim. piristää parisuhdetta esim. romanttisen matkan voimalla. Lasten/lastenlasten asiat voivat nousta tapetille.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #176 : 07.10.2008 13:14:22 »

Ahaa, kiitos Lilli!

kuulostaa hyvältä!  Shocked

Ilmavaa ( vesimies) seksiä ja romanttista matkailua....
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #177 : 08.10.2008 09:02:09 »

Mukavasti on progekuu puristunut Pluton ja Saturnuksen väliin samalla kun neliöi Marsia, ilmankos ei meditoinnista tule oikein mitään.
tallennettu
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #178 : 08.10.2008 15:45:29 »

Hei vaan... Cheesy
Joku kertoi, olisiko ollut Kaurisenergy, etta kuun DC.n ylitys on classinen naimisiin/kihloihin yms. -menon indikaattori. Samoihin aikoihin(vuodenvaihde 09/08) proge-kuuni tulee myos kolmioon venuksen kanssa. Ja kuu siis nataalimerkissaan kaloissa.

Hiukan hammennan,
Taman vuoden AP-kartta lupailisi jotain vastaavaa silla kuu on yhtymassa AC.hen, AC on vaassa ja hallitsija venus yhtymassa aurinkoon ysissa(muutin tana vuonna pois suomesta).

Mutta mutta sitavastoin transiitteina minulle on pitkaaikaiset uranus  aspect_tri aurinko ja  aspect_squ venus seka  saturnus  aspect_sex  aurinko ja  aspect_squ venus , eli venus on kovassa nelioinnissa pitkalle ensivuoden syksyyn, eli jaatavaksi jaa kummat tulkinnat toteutuvat.

Tuleeko jollain mieleen jotain lisattavaa naista samanaikaisista kuvioista proge, AP ja trans¿  :Smiley
« Viimeksi muokattu: 08.10.2008 15:51:16 kirjoittanut Theus » tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #179 : 09.10.2008 18:42:59 »

Theus, missä merkissä sulla on DC? Sitä vaan että mikä sen hallitsijaplaneetta on? Tekeekö proge-Kuu siihen jotain aspektia?

Tokihan progekuu trinissä Venukseen on varsin kiva. Ja tuo AP-kartan AC-Vaaka korostaa parisuhdetta (tai avioliittoa).

Ootkos Theus rakastunut?  :Smiley

Minullakin on muuten AP-kartalla AC Vaaka ja kieltämättä joo, ollaan keskusteltu jopa naimisiin menosta tämän Rapu-mieheni kanssa (joka on muuten  askendentti-Vaaka joka osuukin omalle AP-kartan AC:lle)

Muistathan Theus että tr. Saturnus testaa suhteen ja lopettaa ne, joilla ei ollut alunperinkään tarkoitusta jatkua. Hyvä suhde ei siihen kaadu.
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: