Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA ~30.11.2008~ "niin ylhäällä kuin alhaalla"  (Luettu 3793 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 06.12.2008 12:50:55 »

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA

Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 30.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Megiltä:

Tervehdys kaikille!

Tässä lähetyksessä ilmaistu symboli edustaa havaintoa "niin ylhäällä kuin alhaalla" sen tietämiseksi, että kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu kaikkialla samanaikaisesti ja että tasapaino on vakio riippumatta näkökulmasta. Vain näkökulma muuttaa kokemusta. (Symboli löytyy täältä www.spiritlite.com/images/abovebelow.jpg)

Tämä on todellista transformaatioaikaa. Pyydän kovasti anteeksi, että vasta nyt saan viestin ulos. Olen kulkenut sielun jokseenkin pimeän yön läpi. Minun on ollut pakko ihmetellä, miten monien läpi meidän on kuljettava saavuttaaksemme sen täydellisyyden, mitä tiedämme olevamme.

Olen huomannut viime kuukausien aikana, että asiat eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät. Että ne jotka väittävät elävän puheidensa mukaisesti, tekevät niin vain siihen saakka, kunnes heidät haastetaan tai kunnes heitä kohtaa sellaiset olosuhteet, jotka haastavat heidän mukavan näkökulmansa - ja tämä voi usein olla tuskallista. Tämän käsittäminen on tuonut minulle sekä surua että päättäväisyyttä jatkaa vielä raivokkaammin sitä, mitä teen. Minun on rehellisesti sanottuna tarvinnut aika ajoin katsoa omia neuvojani päästäkseni takaisin omaan keskukseeni. En voinut kirjoittaa teille, ennen kuin pääsin taas keskukseeni. Lyhyesti sanottuna, tämä ei ole tavanomainen uutiskirjeeni, vaan kirje sieluni syvyyksistä.

Joskus elämä, maailmankaikkeus, Henki, Jumala - miksi sitä halutaankin kutsua - haastaa muodostamamme normit siinä määrin, että se pakottaa meidät tarkastelemaan sitä, mitä tiedämme tai mitä luulemme tietävämme, ja lopputuloksena on, että tiedämme vähän tai emme mitään. Nöyryys tulee sisään ja siitä voimme alkaa nähdä totuuden kaikesta - jos olemme valmiita siihen.

Olen kirjoittanut toukokuusta tai kesäkuusta saakka muodostuvista kolmioasetelmista ja siitä, miten ne pakottavat meidät kohtaamaan ne totuudet, joita emme ole kohdanneet. Siitä miten kolmiot tuovat esiin kaikki omat juttumme ja kaikkien ympärillämme olevien jutut. Ne vaativat totuutta, vaikka mikä olisi. Joskus nuo totuudet ovat yllätys meille. Ne ovat haasteita, josta meidän on selvittävä edistyäksemme valitsemallamme polulla. Tai sitten ei. Viimeisin kolmio, 19.11., oli tähän mennessä voimakkain ja eniten elämää muuttava. Jokainen kolmio voimistaa edellisen vaikutuksia ja alkaa vaikuttaa meihin viikkoja ennen varsinaista h-hetkeä.

Olen omissa valinnoissani havainnut, että samaan aikaan kun totuus tulee esiin hyvin intensiivisesti, edessä keskellä on myös julkeita epätotuuksia - pimeän puolen haasteita, mitkä ovat pakottaneet minut katsomaan niiden yli sinne, minkä tiedän olevan valoa. Tien raivaaminen noiden tilanteiden läpi on ollut minulle viime aikoina äärimmäinen, henkilökohtainen oppitunti. Sellainen mitä en käsittänyt tarvitsevani. Sellainen mitä nyt käsitän tarvinneeni erittäin paljon.

Vilpittömyyskysymykset ovat olleet etualalla. Ne ihmiset joita luulin tarvitsevani ja joihin voivani luottaa, eivät olleet paikalla, silloin kun ajattelin tarvitsevani heitä eniten. Harha oli siinä, että tarvitsin. Totuus on, että minulla on ollut kaikki koko ajan. No, suurimmaksi osaksi. Loput ovat tulleet yllättävillä tavoilla, jotka ovat sekä koskettaneet minua että vahvistaneet tietoani siitä, että on jokin suurempi valo, joka loistaa läpi, jos olemme vain halukkaita näkemään sen.

Se mitä uskomme tarvitsevamme, on osa harhaa. Tähän voi sisältyä mitä tai kuka tahansa. Tässä maailmassa voi olla hyvin vaikeaa olla ihminen, joka tuntee yksinäisyyttä. Toisaalta, ilman toisten jatkuvaa "häiritsemistä" huomaamme, että perustunteet jotka kätkemme itseltämme, ovat voimakkaita heidän rakkaudessaan ja tuskassaan. Joskus maailmasta tulee niin hektistä, että jatkamme liikkumista eteenpäin niin, ettemme huomaa omia tunteitamme - sitä miten toiset vaikuttavat meihin. Olemme niin kiihkeitä uskomassamme tarkoituksessa, että meillä on ikään kuin laput silmillä. Emme tunnista, miten pikkuasioita kasautuu päällemme ja miten otamme sydämeemme enemmän, kuin käsitämme. Kunnes ei ole enää mitään. Ja sitten huomaamme tyhjyyden. Sen harhan syvyyden ja korkeuden, minkä olemme luoneet itsellemme. Ja se voi olla järkyttävää.

Sanon teille jokaiselle, että riippumatta siitä millaisen luulette elämänne olevan, ottakaa aikaa tehdä huomioita. Ottakaa aikaa käsittää totuus ympärillänne. Kysykää itseltänne, huomaatteko pikkumerkkejä siitä, että ihmiset eivät ole suhteessa kokemukseenne sitä, mitä uskotte. Kertokaa itsellenne totuus, vaikka mikä olisi.

Useimmat ihmiset ajattelevat, että "kuuluisuus" on hohdokas tapa elää. Tuollaisen tunnettuuden mukana tulee "pikapakettina" kaikki, mitä voisi koskaan haluta. Usein tämä todellisuudessa merkitsee sitä, että ihminen on siirretty sivuun, toisten perspektiiviin, kunnes eristyneisyys astuu sisään ja matkan vaatimuksena on, että jatkaa luottaen tai astuu eteenpäin askel kerrallaan sitä kohti, mikä tuntuu oikealta. Vaikka ette tietäisikään tuota suuntaa, jalkanne tietävät.

Valotyöntekijänä oleminen vaatii totuuden todella syvää oivaltamista. Liian monet ihmiset käyttävät havaintotapaansa tai metafyysisiä tekosyitään siihen, miksi he tekevät tai eivät halua tehdä jotain. "Voi, tämä on merkki siitä, että minun pitäisi tai minun ei pitäisi tehdä tätä!" Tai "Tunnen polkuni enkä horju." Kun kadotamme joustavuutemme, kadotamme näköpiiristämme ne äärettömät mahdollisuudet, jotka ovat käytettävissämme. Kadotamme myös nöyryytemme - sen mikä sallii meidän kurkottaa sisäänpäin lapsenomaiseen viattomuuteemme ja sisällämme olevan rakkauden syvyyksiin. Jos aiomme selviytyä ajankohtaisesta muutoksesta, minkä olemme luoneet, meidän on työskenneltävä yhdessä, vaikka mikä olisi. Meidän on oltava valmiita katsomaan toisiamme sielumme silmin ja näkemään toisemme rehellisinä heijastuksina itsestämme. Todella näkemään, mitä kukin tuntee, keitä olemme ja miten voimme osallistua toistemme elämään tavalla, jotta luomme yhdessä sen suurenmoisen kokonaisuuden, mitä todella tarkoitamme.

On totta, että silloin kun kaksi tai useampi kokoontuu yhteen, voimme luoda eksponentiaalisesti sen, mihin olisimme yksin pystyneet. Mutta meidän on päästävä ulos itsekkäistä tavoistamme, harhoistamme ja elettävä sitä totuutta, mikä meidän on tarkoitus luoda. Valtava osa viimeaikaisista tunteistani tulee siitä havainnosta, että on monia, monia ihmisiä, jotka väittävät olevansa valotyöntekijöitä, totuuden sotureita ja rakkauden tuojia maailmaamme, ja kuitenkaan kaikki nuo väitteet eivät ole totta. Harha on luonut mukavan fantasiatilan.

Nyt haastan jokaisen teistä karistamaan sen, mikä ei ole totta, ja tulemaan ulos henkisestä kaapistanne ollaksenne niitä suurenmoisia olentoja, joita olette. Huomatkaa ympärillänne olevat. Rakastakaa heitä itsenne heijastuksina. Olkaa paikalla heitä varten niin, kuin pyytäisitte heitä olemaan itseänne varten. Laajentukaa mukavuusalueenne ulkopuolelle. Toimikaa. Herran tähden toimikaa sillä tavalla, millaisen haluatte maailmanne olevan. Meillä on vakavat ajat. Herätkää. Olkaa totuus. Antakaa siihen saakka, kunnes ajattelette, ettei ole mitään jäljellä, ja sitten kurkottakaa syvälle sisään ja antakaa lisää. Antakaa itsestänne. Ja oppikaa myös vastaanottamaan.

Äskettäin näimme suuren muutoksen poliittisella areenalla. Tiedämme, että USA:lla ja nyt myös maailmalla kansainvälisten suhteiden kautta on mahdollisuuksia siihen, että asiat ovat eri tavalla tästä lähtien. Muutos jonka puolesta olemme tehneet niin kovasti töitä, on kääntynyt kohti suuria mahdollisuuksia. Olemme ratkaisevassa kohdassa. Olemme muuttamassa maailmamme suuntaa juuri aikomallamme tavalla. Älkää lopettako nyt. Toimikaa. Olkaa. Rakastakaa. Tietäkää, että kaikki on mahdollista, ja te olette luojia. Olkaa rohkeita kohotaksenne niihin muutoksiin, joiden tiedätte voivan tapahtua.

Rakastan jokaista teitä kovasti ja sanoinkuvaamattomasti. Olen kiitollinen, että voin jakaa kanssanne kaikin tavoin.

Matka-aikatauluja yms. …

Toivoen teille iloa sydämeenne, naurua päiviinne, totuutta jokaiseen hetkeen ja rakkautta kaikkeen, mitä teette. Olkaa rauhassa.

Meg


Viesti Mestareilta

Antui, anshallah! Asi, asi, asi! Tervehdys valosta, valossa ja valon kera!

Jokainen teistä on kulkenut suuren muutoksen läpi moniulotteisten kolmioasetelmien edistymisen myötä. Niillä jokaisella on ollut erityisvaikutuksia olemukseenne mutta myös havaintotapaanne ja elämänkokemuksiinne.

Kuten olemme puhuneet aiemmin, muodostuvat kolmiot luovat uudestaan todellisen muotonne ja harmoniset suhteet koko luomakunnassa. Hiukkastenne matemaattisia välitiloja muokataan kunkin kolmioasetelman myötä, reaktiona niihin galaktisiin muutoksiin ja kehityskulkuihin, jotka jatkuvat aurinkokunnassanne vuoteen 2012 saakka, harmoniassa galaktisen keskuksen kanssa.

Valohiukkaset sisällänne reagoivat lähteeseensä syvällisesti. Ne kurkottavat kohti lähdettään sellaisella tavalla, että tuon lähteen puhtaus kutsuu jokaista teitä reagoimaan totuuteen siitä, kuka ja mitä olette. Tämä aiheuttaa suuria muutoksia monien elämässä. Monet teistä huomaavat muuttavansa toiseen maantieteelliseen paikkaan, mihin teillä ei näytä olevan mitään tarkoitusta tai syytä. Tämä johtuu siitä, että valon voimistuessa teitä siirretään ylläpitääksenne tasapainon siinä luomuksessa, missä olette.

Huomaatte, että suhteenne toisten kanssa eivät ole ehkä sitä, miltä ne näyttävät, tai ne ovat muuttuneet dramaattisesti, kun tietoisuutenne on lisääntynyt. Usein monet teistä tuntevat ehkä olevansa yksin tai erillään muista. Katsokaa syvemmälle. Intensiiviset suhteet joita teillä on toisten kanssa, kutsuvat teitä löytämään sisältänne sen, mikä on kaukana kaikesta siitä tiedostamisesta, mitä teillä on koskaan ollut. Monet teistä ovat uskoneet, että teidän kokemuksenne on ainoa kokemus, että olette yksin luomassa sitä, mikä toimii yhdessä sielunne matkan kanssa. Kuitenkaan ette ole nähneet sitä, että olette osa suurta kudosta, mikä punoutuu äärettömästi yhteen, ja että jokainen vetämänne hengenveto, tekemänne teko, sanomanne sana ja ajattelemanne ajatus kutoo edelleen sitä suurta monisyistä kudosta, johon viittaisimme kaikkina sieluina.

Kaikki sielut, te kollektiivina, luotte harhan ja muutokset siihen harhaan, missä olette eläneet. Teidän yhteisenergianne lähettää koko luomakuntaan viestejä siitä, mitä nuo muutokset ovat, mitä muutoskokemukset ovat maailmassanne ja miten nuo muutokset vaikuttavat teihin yksilöinä ja oleellisina kollektiivin osina.

Kun jokainen teistä toimii omasta puolestaan käsittämättä niitä äärettömiä vaikutuksia, mitä teillä on kaikkiin sieluihin, luotte tahattomasta tietämättömyydestä. Katsokaa tämän harhan yli ja alkakaa tietää, että olette kaikki se, mitä etsitte, ja että teidän on nyt aika ottaa vastaan olemisen voima sellaisella tavalla, että kaikesta energiakulutuksestanne tulee tarkoituksellista ja se tapahtuu suuremmasta voimasta.

Emme puhu soturin voimasta, vaikka niin saatatte uskoa. Puhumme voimasta, mikä on olemuksenne ja olemisenne puhtautta tavalla, etteivät sitä laimenna ne harhakuvat, mitkä teitä ovat ympäröineet menneisyydessä. Aito voima on lempeää voimaa, mitä teistä tulee silloin, kun olette totuudessa. Tämä voima etsii tiensä koko luomakunnan monimuotoisuuden läpi, etsii itsensä kaltaista valoa ja laajentaa tuon valon todellisuutta niin, että tuo valo laajenee eksponentiaalisesti. Näin luodaan uusi ja aito todellisuus. Mikään tästä ei voi tapahtua ilman osallisuuttanne.

On aika palata olemisen aivan perusasioihin. Ne ovat yksinkertaisia. Tietää se, että teillä on merkitystä, teillä on käytettävissänne ääretön voima, ei ole mitään virheitä, totuus vallitsee kaiken harhan yläpuolella, olette täydellisiä kaikesta riippumatta ja täydellisyytenne muuttaa iäksi sen, mikä ei ole totta.

Ollessanne pieniä teille ehkä opetettiin, että toisten silmiin katsominen oli epäkohteliasta, tai kun uppouduitte harhaan, välttelitte toisten silmiä niin, että lakkasitte todella näkemästä toisia ympärillänne. Katsokaa nyt. Nähkää jokainen siksi, kuka hän on totuudessa. Hän on sinä. Totuuden jokin puoli tai piirre, jonka olet joko hyväksynyt tai sitten et.

Tärkeyden tunteen saaminen pienistä tai suurista ystävällisistä teoista ei ole totuus. Ystävällisyys on totuus. Ystävällisyys synnyttää ehdottomuutta niin, että ehdottomuus leviää ja todellisuudesta tulee rehellisempi.

Kun jäljellä olevat kolmioasetelmat syntyvät, huomaatte, että jokainen tuo teille uusia haasteita ja uutta syvyyttä haasteisiin, kun teitä johdotetaan uudelleen äärettömän luomisen todellisuudessa. Viimeisin kolmio oli 19.11.08 ja sitä edeltävät viikot kutsuivat teitä astumaan ulos harhoistanne ja suurempaan todellisuuteen. Tähän kutsuun vastaaminen on vaatinut suuria muutoksia monilla teistä, ja kuitenkin kaaoksen lopputulos on suurenmoinen, kuten aina sanomme teille. Muutoskaaos on ihmiskunnan virtuaalitodellisuutta. Ihmisen hiukkasten tiheyden vuoksi usein vaaditaan kaaosta noiden muutosten tapahtumiseksi. Kolmiot tekevät sen puolestanne ja luovat kaaosta, koska ohjeenne eivät välttämättä tunnu selkeiltä. Kuitenkin kaikki vastaukset ovat käsissänne. Teidän on vain nähtävä ne ja toimittava niiden perusteella.

Seuraavat kolmioasetelmat ovat 11.1., 15.2., 17.3., 4.4. ja 11.6. Kukin niistä palvelee suurempaa muutostarkoitusta elämänkokemuksessanne. Ne ovat seuraavanlaisia:

Tammi-, helmi- ja maaliskuun kolmioita voidaan pitää erillisenä kolmiojoukkona - jokaisella on erityinen tarkoitus suhteessa toisiin. Tämä kolmijoukko on erityinen tulevien muutosten voimalle ja sille, miten ne liittyvät teihin ihmisolentoina.

Kolmio 11.1. saa aikaan hiukkastenne uuden harmonian, mikä perustuu seitsemän fraktaaleihin - tavallisimman niiden ollessa 2/7. Tämä harmoniaviritys saa aikaan tunteiden ja kykyjen vapautumista voidaksenne vastaanottaa korkeampia taajuuksia ja olla niissä. Kun tämä tapahtuu, huomaatte myös, että intuitiiviset voimanne alkavat avautua suurempiin kyky- ja havaintokorkeuksiin. Huomaatte myös, että tunteidenne syvyys on toisinaan lähes sietämätöntä. Sallikaa itsenne vastaanottaa tunteidenne syvyys niin, että olette nuo tunteet ja ne ovat te. Näin tehdessänne huomaatte, että näiden tunteiden myötä alatte tuntea olemassaolossanne virtaavuutta, sitoutumattomuutta maalliseen rakenteeseenne ja olette helposti tietoisia suuremmasta todellisuudesta ja kaikesta, mitä on saatavillanne vastalöydetyssä vapaudessanne.

Kolmio 15.2. saa olonne tuntumaan pakatulta/puristetulta, ikään kuin tammikuun laajentumisvaikutukset olisivat paiskautuneet olemukseenne. Tämä on väliaikainen vaikutus. Tämä kolmio vaikuttaa ensin ajatteluunne ja edeltävillä viikoilla samentaa kykyänne ajatella selvästi. Tämä johtuu siitä, että kolmion myötä käytetään uutta sähkömagneettista sarjaa aivoihinne, kun hiukkastenne matemaattinen harmonia siirtyy välitiloihin, joiden perustana on 2/11 tai 4/11 aiemmasta vaiheestanne riippuen. Tämä aiheuttaa raskauden tunnetta fyysisesti, tiettyä huonovointisuuden tunnetta, erityisesti 11.2.-13.2. Muistakaa, että tämä aistimus on luonteeltaan erittäin tilapäinen.

Kun kolmio asettuu paikoilleen, huomaatte, että ajattelukapasiteettinne kokee ikään kuin kohoamisen ja luovat ajatusprosessinne kohoavat korkeuksiin. Huomaatte, että olette paljon vähemmän rajoittuneita kyvyssänne sekä päätellä että kutsua suurempaa tietämystänne. Näin päätöksenne perustuvat sekä laajentuneeseen havaintokulmaan että vastalöydettyyn kykyynne sitoa ne äärettömyyteen. Kun tämä on sanottu, niin kykenette - jos ette vastusta näitä muutoksia - työskentelemään kokonaan holograafisesta näkökulmasta, tietoisesti. Tämä antaa teille kyvyn luoda ja kanssaluoda siitä, mikä vaikuttaa olevan "ei-mitään" ja mikä todellisuudessa on kaikki.

Kolmio 17.3. haastaa fyysisyytenne ja uudet harmoniat perustuvat hiukkastenne 2/5-välitiloihin. Tämä on muinaisin hiukkasjärjestys, mikä koettiin ennen vanhaan. Kolmiota edeltävillä viikoilla huomaatte, että tunnette raskautta ja tiheyttä, ikään kuin teissä olisi suuria määriä nestettä. Ei ole. Valohiukkaset kehossanne laajentuvat niin, että fyysisyydellänne on vaikeuksia sopeutua, mutta se sopeutuu. Kun kolmio muodostuu ja vakiintuu, kehonne paine vapautuu siinä määrin, että monet teistä tuntevat ikään kuin leijuvansa pois. Ette leiju. Koette sen, että monet vaikeudet joiden kanssa olette kenties taistelleet kehossanne, vapautuvat. Teidän sanoillanne ilmaistuna, kolmiota 17.3. voidaan pitää teidän massaparantumisenanne ihmisolentoina.

Kolmio 4.4.09 on suhteessa olemuksenne viidenteen elementtiin. Henkeenne, äärettömään ja ikuiseen olemukseenne. Monet teistä ovat tunteneet olleensa ihmisyytenne ansassa suurimman osan elämästään. Tämä kolmio harmonisoi jokaisen teistä moniulotteisiin puoliinne niin, että ensimmäistä kertaa toimitte ihmisyydessänne yhtenäisenä olentona yhdessä kaikkeuden kanssa. Tämän kolmion myötä kaikki sielut harmonisoituvat toisiinsa. Tämä aikana ette tunne ainoastaan enemmän rentoutta, sujuvuutta ja tasapainoa olemuksessanne, vaan alatte kokea yhdistymisen merkkejä maailmassanne. Alatte myös tuntea yhteyttä näihin muutoksiin ja ympärillänne oleviin sellaisilla tavoilla, joita ette ole vielä edes kuvitelleet.

Viimeinen kolmio johdattaa myöhempiin tähtiporttiavautumisiin, kun universaali rakenne on käynyt läpi tähän vaadittavat muutokset. Kolmio 11.6. luo tietoisuusportaalin, missä universaali kollektiivi tiedostetaan teidän kaltaistenne olentojen keskuudessa. Tällä tarkoitamme sitä, että kun yksi teistä kokee intuitiivisuutta, ajatuksia, havaintotapoja, niin toiset ympärillänne ja jopa teille tuntemattomat alkavat kokea samoja asioita. Tämä on sen yhtenäisyyden ja ykseyden alkamista, minkä jokainen teistä tietää olevan olemassa. Kun tämä tapahtuu, pimeät energiat reagoivat kesäkuun lopulla tai heinäkuun alussa, mutta tämä on lyhyt kapina ja helposti hiljennettävissä.

Puhumme myöhemmin esille tulevasta tähtiporttijärjestelmästä - sitten kun on sen aika. Toivomme, että olette läsnä kaikissa muutoksissa, mitä tulee tiellenne, ja sallitte itsenne tasapainottua näissä muutoksissa. Älkää ottako niitä henkilökohtaisesti, koska ne ovat paljon suurempia luonteeltaan ja heijastavat koko luomakuntaa itseensä. Tämän heijastuksen tapahtuessa, pyytäisimme teitä jokaista tiedostamaan, mitä näette, mitä tunnette ja mikä on totuus kokemuksesta. Suuremman todellisuuden mahdollisuus on maailmassanne valtava ja se riippuu kokonaan reaktioistanne ja sitten toimistanne tulevissa muutoksissa. Olkaa rauhassa sisällänne ja tietäkää, että kaikki on niin, kuin pitäisikin olla, täydellistä ja sen lähteen ääretön tarkoitus, mistä te kukin polveudutte.

Olemme kiitollisia saadessamme palvella tässä nyt-hetkessä. Olkaa rauhassa. Tietäkää, että kaikki mitä etsitte, etsii myös teitä.

Anhai indela antiah anshalai.

Tiedätte. Olette aina tietäneet. Tietäkää nyt.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #1 : 07.12.2008 11:59:42 »

En tiedä onko näitä kanavointeja tarkoitus edes kommentoida, mutta olen itse kokenut viimeaikoina hyvin paljon kuvatunlaista kaaosta ja myös tilanteita, joista Meg käsitykseni mukaan kertoo.

Olen joutunut äärimmäisen irvokkaisiin tilanteisiin, en dramaattisen kaaoksen ja tuhon, onnettomuuksien, kuoleman...siis haasteiden itsensä takia (tiedostan hyvin kirkkaasti että ne on 'luotu', tarkoitettu tapahtuviksi ja tunnen niiden edessä iloa ja tyyneyttä), vaan  ihmisten REAKTIOIDEN takia.

Eli olen itse joutunut dramatiikan keskiöön, ollut jälleen kerran kokemassa henkilökohtaisesti jotakin hyvin musertavaa (tämä on kohtalolleni tyypillistä, olen jonkinlainen hyvin koskettavien onnenttomuuksien sijaiskokija, joiden kokemusten kautta muut joutuvat käsittelemäään omia tunteitaan). Inhimillinen irvokkuus on paljastunut, kun muut ovat ryhtyneet minua auttamaan. Itse itseään hyvin henkisinä pitävät ihmiset ovat paljastaneet todellisen minänsä, eli heidän auttamisessaan ei olekaan ilmennyt puhdas pyyteetön rakkaus ja epäitsekäs myötätunto, vaan mitä moninaisimmat tunteet, halut, katkeruus, kateus, viha ovat tulleet pintaan! Sanalla sanoen: heidän EGONSA on ryhtyny auttamaan, auttamisesta on tullut suuren luokan teatteria, jossa päähenkilöinä ovat olleet nämä omaa hyvyyttään korostavat auttajat, eivät suinkaan autettavat.

Hyväätarkoittava, teatreaalinen, melodramaattinen auttaminen on siis toki tuottanut myös toivottua tulosta, mutta samalla me autettavat olemme todella rivolla tavalla jotuneet auttajien oman egon haaskaksi. Tällainen dramatiikkahan purkaa auttajien omia katkeruuksia, itsesääliä, marttyriutta kenties vuosienkin takaa, eli heidän oma egonsa pyrkii epätoivoisesti saamaan huomiota, ihailua ja sääliä, jolloin todellisessa hädässä oleva autettava ja hänen etunsa jää toiseksi.

Hyvin tuttu vertauskuva tällaiselle 'laupeudelle' on ns. anoppisyndrooma: Anoppi tulee säännöllisesti nuorenparin luokse kylään -kutsumatta ja ilmoittamatta-  mukanaan kilokaupalla erilaisia ruokatarvikkeita, hän lataa kaapit täyteen ryynejä ja hilloja ja villasukkia kysymättä nuoreltaparilta haluavatko tai tarvitsevatko he edes niitä. Anoppi myös aina siivoaa asunnon aggression vallassa (kun on niin sotkuista) lupaa kysymättä, samalla antamalla hyväätarkoittavia elämänohjeita, jotka enemmän loukkaavat kuin auttavat. Toiminnallaan anoppi luo kiitollisuudenvelkaa, pönkittää omaa egoaan hyvänä ja avuliaana ihmisenä, mutta samalla myös estää nuortaparia elämästä omalla tavallaan ja omilla ehdoillaan. Ja mikä siis olennaista. Käyttövoimana auttamiselle on hänen oman egonsa tarpeet, eli lopputulos on silkkaa väkivaltaa, vaikka tarkoitus oli hyvä.

Jos katastrofin kokeminen vaatii ihmiseltä lujuutta, niin voin vakuuttaa, että kun katastrofitilantessa joutuu vielä auttajien omien katkeruuksien terapeutiksi ja egon pönkittäjäksi, niin sitä tuntee totisesti olevansa kuin haaskalintujen raadeltavana, ei suinkaan laupeiden enkelien hellässä huomassa apua saamassa Smiley

Kaikkein tuskallisinta on ollut kun omat lapset revitään tällaiseen mukaan ja heitä 'autetaan väkisin' (kuten edellä kuvattu anoppi). Kaikenlaista olen elämässä kokenut, mutta paradoksien paradoksi: autettavaksi joutuminen jonkun muun ehdoilla on ollut yksi pahimmista kokemuksista kestää.

Eli: kun jotain todella kauheaa tapahtuu niin varautukaa siihen, että tapahtumat nostavat pintaan ensisijaisesti auttajien omat egot, katkeruudet ja kaunat. Autettavana sinä jäät kakkoseksi.

Uskoisin että meg puhui jostakin tämänkaltaisesta tuossa edellä.

tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 07.12.2008 12:30:18 »

 rubiinitar ei ole olemassa mitään sääntöä tai tarkoitusta, ainakin itse koen näin. Itse asiassa tosi mukavaa lukea kommentteja - ´ja sitten jakaa omia kokemuksia. Harvemmin itse kommentoin mitenkään - paitsi NIIn että oman kommenttini tuon näkyville jo sinä kanavointina minkä itse tuon tänne näkösälle - harvoin kuitenkaan aivan yksi yhteen , eli joka kohdassa on samaa kokemaa, itsellään kuin kanavoinneissa - toki on niinkin käynyt.

Ja hyvä näin, että ovat niin kokonaisvaltaisia , että jokainen löytää oman herkistymiskohtansa, peilauskohtansa, resonanssinsa, kosketuspintansa miten vain. Joko niin, miten itselleni käy silloin tällöin  :Smiley että ensin julistaa itsensä " täysin vapaaksi" jostain tekstistä ja sen energiasta JA juuri se onkin se jokin joka kolahtaa ... yuleensä näin käy kun on "itsessään näkemisen paikka  coolsmiley " eikä vain millään suostuisi sitä itsensä osaa katsomaan.

Sen olen tiedostanut viiiime aikoina ihan aina vain kiihtyvässä tahdissa, ETTÄ jutut tulee kohdallensa tosi nopeasti tosi tiiviinä kokonaisvaltaisena ( tunne, menttaali yms. fyysiset kokemat)  pakettina - samoin NE sitten työstää kokonaisvaltaisena ja jopa muutamassa tunnissa , ainakin joskus,  ja sitten BANG " case is closed" ja sen voi jättää taaksensa ...  smitten
« Viimeksi muokattu: 07.12.2008 12:33:02 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #3 : 07.12.2008 12:52:14 »

Aivan niin, meitä koskettaa aina asia joka on  itsellämmekäsittelyssä. Saman aistin tuosta Megin tekstistäkin, siinäkin oli samaa puhdistavaa 'julistusta'. Kukaanhan meistä ei ole kasvuprosessista erillään,
eikä kukaan ole jumalallisempi toista.

Olen koko pitkähkön ikäni elänyt 'henkisten' ihmisten parissa, ihmisten jotka ovat edustaneet mitä moninaisempia hengellisiä liikkeitä, suuri osa itämaisia/new age -liikkeitä. Ja jo hyvin nuorena opin näkemään 'henkisyyden' taakse (paastokurssilla tupakoitiin ja kiroiltiin nurkan takana), näin ihmisen raadollisuuden (kaikki haukkuivat kaikkia meditaatiokurssilla) ja opin nauramaan vajavuudelle ja raadollisuudelle ennen muuta myös omassa itsessäni.

Olen katsonut läheltä gurujen seksiskandaalit, puolijumalien pedofiliaepäilyt, hengellisten johtajien rahankavallussotkut, selvänäkijöiden, henkiparantajien, astrologien ja reikimastereiden häikäilemättömät  omaneduntavoittelut, olen maksanut itseni kipeksi kuuluisille 'näkijöille' jotka eivät ole nähneet edes omaa kuvaansa peilistä, know what I mean - henkisen kehityksen varjolla, oikeutuksella ja ohessa tapahtuneita kaikki  Lips Sealed

Edelleen törmään jatkuvasti 'henkisiin' ihmisiin joiden käytös kertoo kaikesta muusta kuin henkisyydestä ja epäitsekkyydestä. Kun käsittelen omaa vajavaisuuttani ironisesti, he eivät ymmärrä. Olen tullut siihen tulokseen, että kaikki ei ole kohdillaan, jos ihminen  julistaa olevansa hengellisesti erittäin kehittynyt, mutta ei ymmärrä HUUMORIA, jumalallista naurua  crazy2 Tämä siis oma indikaattorini. Olen valmis muuttamaan käsitystäni kunhan lisää opin.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: