Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suurensuuri huone 12  (Luettu 11732 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #15 : 26.07.2006 10:53:33 »

Kiitos mielenkiintoisista kommenteistasi, antimoguli! Smiley

Piti katsoa vielä tuo intercepted-sanan merkitys. Se tarkoittaa itse asiassa jotakuinkin samaa kuin pysäytetty tai estetty, "otettu kiinni", rajattu tai vangittu. Interception tarkoittaa Cambridgen Advanced Learner's -sanakirjan mukaan samaa kuin "capturing or taking possession of things - getting, receiving and accepting" eli jonkun asian ottamista haltuun ja hyväksymistä. Smiley

Ajatus, Mielestäni interception osoittaa piileviä kykyjä, sekä haasteellisen alueen elämässä, mikä pitäisi kohdata ja opetella hallitsemaan paremmin, mikä myös toisi paljon tyydytystä. Ei siis mitään vältettävää, vaan päivastoin.

Totta puhuen olen kyllä tiedostanut tuon, että sekä persoonan kehitys että ihmissuhteet ovat itselleni tärkeitä alueita. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja heidän käyttäytymistään yleensä, sekä tietysti tutkaillut paljon myös itseäni. Toisaalta viihdyn mainiosti yksin, mutta olen hoksannut myös sen, että tajutakseni oman yksilöllisyyteni ja arvostaakseni sitä yksinoloa olen tarvinnut elämääni aina toisia ihmisiä. Ilman heitä ei kehitystä olisi tapahtunut tässäkään asiassa. Smiley Ehkä tästä karttani rakenteesta johtuen minut on ikään kuin "osoitettu" tässä elämässä myös sisaruksista vanhimmaksi ja jatkuvasti pitkiin parisuhteisiin.

Noususolmuni on Jousimiehessä, täpärästi 8. huoneen puolella (joskin 9. huoneen tulkinta on tuntunut tutummalta, mutta se voi johtua myös Jouskarin merkistä). Rohkeutta ja suoruutta on saanut opetella, oman polkunsa kulkemista. Kaksosten merkissä on alasolmun lisäksi itse asiassa triplahuoneet: 3., 4. ja 5. huoneen kärjet - vastaavasti 9., 10. ja 11. sitten Jouskarissa. Nimenomaan kirjallisessa ilmaisussa ja kielissä olen aina ollut vahva, matkustaminen ja kansainvälisyys ovat kiinnostaneet jo pienestä. Voi olla, että olisin aloitteellisempi ilman tätä häilyväistä ja status quoon tyytyväistä Kalat-aurinkoani...en näe itseäni sellaisena ihmisenä joka ainakaan näkyvästi tekisi aloitteita tai tarttuisi asioihin. Kuitenkin jos on kysymys esim. matkalle lähdöstä, hoidan kyllä mielelläni kaikki varaukset ja järjestelyt. Cool Johtajatyyppikään en koe olevani muille, mutta työskentelen kyllä mielelläni yksin ja vastaan yksin siitä mitä teen.

Lainaus
Entä muuten, Ajatus, tuo kauris/rapu akselin vahvuus? Peittäisikö se sitten tavallaan kaikki ykköshuoneen merkit. Ihmiset todella tulevat luoksesi saamaan hoivaa ja lohdutusta, silloin(kin) kun itse olet sitä tarvitsemassa (rapu)? Sekä, että alussa peität monta asiaa varautuneesti, käytännöllisesti, maanläheisesti ja normaalisti kuin kauris, ennenkuin annat omaperäisyydelle, mielikuvitukselle tai spontaaniudelle tilaa. Mikä sitten joskus menee hieman ylireagoinniksi, olet yllättäen nolosti hassu, - tai joskus ihailtavastikin.

Kyllä Kauris minussa varmasti näkyy ja mielestäni näkyi jo pienenä. Löydän useasti itseni "sen vanhan ja viisaan" roolista, alkaen jo sisarussuhteista eli isosiskona olosta. Ehkä Saturnus DC:llä tosin osaltaan karsii tuota hoivan ja lohdutuksen tarvitsijoiden tulemista luokseni, en välttämättä anna kuvaa hoivaavasta tyypistä, mutta toki autan jos puoleeni joku kääntyy. Käänteisesti olen myös huomannut (Vesimies-kuuhunkin liittyen), että aina en osaa toisille viestittää tai he eivät välttämättä minusta hoksaa, että joskus tosiaan itsekin tarvitsen sitä hoivaa ja lohdutusta. Tulkintasi tuosta asioiden peittämisestä on oikein osuva ja nimenomaan halu vaikuttaa aina "järkevältä ja normaalilta" voi olla syynä siihen että harva tästä astrologiaharrastuksestanikaan tietää. Grin Tuosta hassuudesta taas olen itse vähän jäävi sanomaan, mutta mies varmaan vahvistaisi kyllä, että juu, hassu olen. crazy2

Palatakseni tämän minä itse -vuodatuksen (sorry vaan...) jälkeen takaisin aiheeseen, niin osaatteko inti ja :elisa: sanoa näkyvätkö nuo mainitut 6. ja 12. huoneen teemat mitenkään näiden mainitsemienne henkilöiden elämässä?
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #16 : 26.07.2006 17:06:30 »

Kiitos pitkästä vastauksesta, Ajatus. Bob Marks muuten sanoi vastaavasta interceptionista kuin sinullakin on että ko. henkilön pitää todella tykätä siitä mitä tekee ja että ihmiset ovat tärkeämpiä kuin ura (tai status, ymmärsin). Pitääkö tämä mielestäsi paikkansa? Tuohan on kehittynyttä ja hyveellistä (ja ihailtavaa), mutta ko. henkilölle voisi joskus tuntua taakalta, josta haluaisi jopa eroon ja tuntee itsensä erilaiseksi. Lapsena ehkä pelottaa.

Kala-aurinkohan sulla on interceptionissa myös. Lisännee vaikutusta, ettei oikein tiedäkään mikä itse on, kuten neptunus tekisi nousevana merkkinä. Neitsyt seiskassa taas (Bob Marksin mukaan) lisää kriittisyyttä muita kohtaan. Yksityiskohdissa ainakin, koska tuo "intercepted" oinas vieressä taas voi johtaa siihen että tulee (siitä kriittisyydestä huolimatta) hyväksikäytetyksi parisuhteessa. Ei kaiken aikaa, mutta luulisin silloin tällöin tulee tunne että kuinka tällaista pääsi tapahtumaan. Sama ehkä kun kalat-neitsyt akseli on "intercepted" kutos ja kakstoista huoneissa. Oletteko huomanneet, että nämä henkilöt olisivat kriittisiä työnsä suhteen? Yksityiskohdissa löytävät paljon puutteita työelämässä, mutta sitten kuitenkin tulevat siellä hyväksikäytetyiksi. Vaikuttaa aika negatiiviselta, mutta olen käsittänyt että merkkien negatiiviset heikkoudet helposti ovat esillä interceptionissa. Vastaavasti muissa merkeissä sitten positiiviset merkin vahvat ominaisuudet tulevat esille itsestään.

Triplamerkin on pakko olla hyvin harvinainen. Noususolmu jouskarissa lähellä ysihuonetta ja oliko Ajatus sun Neptunuskin siellä vahvistaa tätä akselia entisestään. Opiskelu ja opettaminen, kommunikointi, verbalisointi on todella lahjakasta. Kaipa urasikin on siellä?
tallennettu
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #17 : 26.07.2006 22:16:39 »

 
Lainaus
Neitsyt seiskassa taas (Bob Marksin mukaan) lisää kriittisyyttä muita kohtaan. Yksityiskohdissa ainakin, koska tuo "intercepted" oinas vieressä taas voi johtaa siihen että tulee (siitä kriittisyydestä huolimatta) hyväksikäytetyksi parisuhteessa. Ei kaiken aikaa, mutta luulisin silloin tällöin tulee tunne että kuinka tällaista pääsi tapahtumaan. Sama ehkä kun kalat-neitsyt akseli on "intercepted" kutos ja kakstoista huoneissa. Oletteko huomanneet, että nämä henkilöt olisivat kriittisiä työnsä suhteen? Yksityiskohdissa löytävät paljon puutteita työelämässä, mutta sitten kuitenkin tulevat siellä hyväksikäytetyiksi. Vaikuttaa aika negatiiviselta, mutta olen käsittänyt että merkkien negatiiviset heikkoudet helposti ovat esillä interceptionissa. Vastaavasti muissa merkeissä sitten positiiviset merkin vahvat ominaisuudet tulevat esille itsestään.
Sekaannun tähän kiinnostavaan keskusteluun kun minulla on  askendentti kalat -  Dc neitsyt ja nämä tuntui niin tutuilta.
Kiinnostaisi jos voisit katsoa minunkin karttaa sillä en osaa englantia joten paljon jää lukematta hyvää tietoa. eli 08.01.42 Hki klo 11.00

Kiitos etukäteen  smitten

 Wink Mateve
tallennettu

mateve
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #18 : 27.07.2006 11:41:20 »

Bob Marks muuten sanoi vastaavasta interceptionista kuin sinullakin on että ko. henkilön pitää todella tykätä siitä mitä tekee ja että ihmiset ovat tärkeämpiä kuin ura (tai status, ymmärsin). Pitääkö tämä mielestäsi paikkansa? Tuohan on kehittynyttä ja hyveellistä (ja ihailtavaa), mutta ko. henkilölle voisi joskus tuntua taakalta, josta haluaisi jopa eroon ja tuntee itsensä erilaiseksi. Lapsena ehkä pelottaa.

Jaaha, analyysi jatkuu. Smiley Hmm, pystyn kyllä tekemään nykyistäkin työtäni vaikkei se unelma-ammattini olekaan, mutta ehkä tuo "täytyy tykätä siitä mitä tekee" pätee kyllä siinä mielessä, että minun on hyvin vaikea pakottaa itseäni tekemään esim. velvollisuudentunnosta mitään sellaista, jolla en näe suurta merkitystä. En esimerkiksi siivoa vain siksi että on siivouspäivä, tarvitsen paremman syyn! Cheesy Tosin onhan tämän(kin) sortin vapaudenkaipuulle tuo Vesimies-kuukin varmaan melkoisen kuvaava.

Jep, ihmiset ovat ehdottomasti tärkeämpiä kuin ura tai status - jos asia olisi päinvastoin, olisin lähtenyt jo aikoja sitten työpaikastani jossa ylenemismahdollisuuksia ei ole, mutta työkaverit ovat todella mukavia ja olemme jo kuin perhe (6. huoneen kärkeni Ravussa). Työnkuvani olen tavallaan itse kehittänyt alusta lähtien, joten siinä mielessä ammatti vastaa sitä mitä aiemmin kerroin tietystä itsenäisyydentarpeesta. En nyt tiedä onko asiasta taakaksi tai peloiksi asti, mutta erilaiseksi olen tuntenut itseni useinkin, erityisesti kouluaikoina. Ehkä siksikin tarkkailijan rooli tuntuu kotoisalta. Smiley

Juu, aurinkomerkki on tosiaan siellä "kahlittuna" myös. Aurinkoni on lisäksi neliössä tuohon ysihuoneen Neptunukseen, mikä varmaankin tuo tämän huuhaa-kiinnostuksen, mutta tuntuu blokkaavan tuon kriittisen Kauris-nousun kanssa samalla luovuutta. Kriittisyys muita kohtaan pitää kyllä paikkansa, aika harvaa ihmistä katselen "ylöspäin" ja turhan herkästi näen toisen virheet (sama pätee tosin myös itseeni, ettei sen puoleen). Vastapooli eli aurinko ja Jupiter Kaloissa onneksi mielestäni kompensoi ja auttaa myös suhtautumaan lempeästi niihin virheisiin. Tämäkin on aika jännä paradoksi, kun sitä ajattelee. Vertex on muuten kartallani siellä Neitsyessä aurinkoa vastapäätä...

Hyväksikäyttö parisuhteessa, tuota täytyi oikein miettiä. Kyllähän se on ihan mahdollinen teema, Kalana en itse välttämättä sitä sillä tavalla näe, mutta kun mietin aiempia suhteitani ulkopuolisen silmin, niin esim. vanhempani ovat voineet joskus tällaista ainakin pelätä. Muistan, että esim. äitini on joskus ollut huolissaan kiltteydestäni ja sinisilmäisyydestäni. Toisaalta, en ole ikinä kokenut missään suhteissani väkivaltaa, painostusta tai pelkoa. Olen siis edelleen sitä mieltä, että kiltteys ei ole mikään heikkous, päin vastoin. Eikä kiltteys myöskään tarkoita samaa kuin kynnysmattona oleminen. Kuitenkin tuo "silloin tällöin tulee tunne kuinka tällaista pääsi tapahtumaan" kuulosti tutulta, koska ihminenhän lähtee siitä olettamuksesta että toiset ovat lähempänä hänen itsensä kaltaisuutta kuin he todellisuudessa ovatkaan. Minäkin kai automaattisesti lähden siitä, että toinenkin on kiltti ja huomaavainen kunnes toisin todistetaan. :Smiley

Lainaus
Triplamerkin on pakko olla hyvin harvinainen. Noususolmu jouskarissa lähellä ysihuonetta ja oliko Ajatus sun Neptunuskin siellä vahvistaa tätä akselia entisestään. Opiskelu ja opettaminen, kommunikointi, verbalisointi on todella lahjakasta. Kaipa urasikin on siellä?

Harvinaisuudesta en osaa sanoa, mutta uskon että Suomesta tällaisia karttoja löytyisi ainakin jonkin verran. Enhän itsekään ole syntynyt edes kovin pohjoisessa. Triplahuonekarttojen omistajat, ilmoittautukaa! Smiley Jouskari-Kaksoset -akseli on tosiaan läheinen, työpaikkani on itse asiassa syntynyt Jouskarin merkissä ja alakin liittyy sen symboliikkaan, samoin kielten- ja muutakin opiskelua olen harrastellut taas vuosien tauon jälkeen. Nykyisessä ammatissani neuvon, päivitän tietoa ja kommunikoin, mutta toivottavasti tulevaisuudessa pääsisin jollain tavalla keskittymään sosiaalipsykologian aihepiireihin.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
MillaMiuMau
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #19 : 27.07.2006 12:02:16 »

Olen aina ihmetellyt tuota omaa 12.huonetta, se nimittäin ulottuu jopa neljän merkin alueelle, alkaen Vesimiehestä ja päättyen Härkään, eikä huoneessa ole muuta kuin Pallas Oinaassa.  Huh

Kun taas 6.huone on täys tavaraa  kuunsolmu ja  juno leijonassa,  jupiter saturnus mars neitsyessä ja  pluto vaa'assa. Myös Lilith sijoittuu 6.huoneeseen ja vaakaan.  :Smiley ja aspekteja on niin mahottomasti että en niitä tähän viitsi edes kirjata  buck2

Mitähän tämä tarkoittaa?  Undecided
tallennettu

Askendentti Härkä
Aurinko Rapu
Kuu Kaksoset
Merkurius Rapu
Venus Kaksoset
Mars Neitsyt
Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #20 : 27.07.2006 17:08:51 »

Hei mateve, en osaa koko karttaa hyvin katsoa. Minun pitää ensin koota yksityiskohtia ja jos ne on sopivasti valittu voi kokonaisuuskin vaikuttaa oikealta. Yllättikin tietää miten paljon voi epätasainen huonejako jo yksinään kertoa. Epäreilulta se toisin tuntuu, että koska huonejako on epätasaisempi pohjoisessa syntyneillä, niin heillä on enemmän ongelmia kuin muilla. Ajatuksen kommenttien mukaan ei se kai kovin paljon metsään mene, vaikkei ihan nappiin osukaan, eikä kerro koko kuvaa.

Sulla mateve onkin kahdella huoneakselilla intercepted merkit: oinas-vaakapari I/VII-huoneissa ja vesimies-leijona IV/XII-huoneissa. Intercepted oinaaseen ykkösessä pätenee sama oinasmaisuuden blokkaus parisuhteessa, mikä ilmenee siis siten että oinasmaisuutta on (eli spontaaniutta, johtamishalua jne.), mutta se on kuin tukahdutettu ja silloin tällöin tulee esiin sopimattomasti tai epätehokkaasti, väärään aikaan tai väärässä tilanteessa. Ja silloin kun pitäisi tulla (esim. pitäisi puolustaa itseään) sitä ei tulekaan. Pitääkö tämä mielestäsi yhtään paikkaansa?

Toisaalta sulla mars oinaasta tekee helpon trinin MC:hen, mikä tarkoittaisi että uran tekeminen on helppoa. Sano nyt itse, kuinka selvästi marsisi on mielestäsi oinasmainen ja/tai kalamainen. Millä tavalla esim. puolustat itseäsi? Ilmeneeko tämä eri tavalla pariusuhteessa ja julkisuudessa? Sulla muuten pluto transitoi MC:tä, mistä näin toisen aloitetun ketjun. Pluton transiitti MC:llä usein antaa potkua uralla. Oletko töissä?

Sinulla oli myös kutoshuoneessa leijonan merkki intercepted eli blokattu. Ikäänkuin et osaisi tuoda itseäsi esille työelämässä sopivalla tavalla. Kaurisaurinkona luulisin sinun kuitenkin olevan kova tekemään töitä. Noususolmukin on siellä kutosessa työn huoneessa eli tyydytystä se työ toisi tullessaan. Mahdollistaisiko tämä pluton transiitti MC:llä nyt työelämässäkin jotain toivomaasi?

Tuosta neitsyestä DC:llä, mistä itse tasit olla kiinnostunut. Se tuo kriittisyyttä parisuhteeseen, mutta neitsyesi ei ole intercepted eli blokattu, joten kriittisyys ilmenee loogisemmin kuin jos neitsyt olisi blokattu. Näin ainakin minä sen ymmärsin.
tallennettu
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #21 : 27.07.2006 20:58:46 »

antimoguli link=topic=6615.msg69964#msg69964 date=1154009331]
Hei mateve, en osaa koko karttaa hyvin katsoa. Minun pitää ensin koota yksityiskohtia ja jos ne on sopivasti valittu voi kokonaisuuskin vaikuttaa oikealta. Yllättikin tietää miten paljon voi epätasainen huonejako jo yksinään kertoa. Epäreilulta se toisin tuntuu, että koska huonejako on epätasaisempi pohjoisessa syntyneillä, niin heillä on enemmän ongelmia kuin muilla. Ajatuksen kommenttien mukaan ei se kai kovin paljon metsään mene, vaikkei ihan nappiin osukaan, eikä kerro koko kuvaa.
Hei kiitos karttani katsomisesta, itse en ole pitänyt huonejakoa ongelmana, päin vastoin sillä sehän mielestäni antaa lisää mahdollisuuksia oppia ymmärtämään itseään, ainakin siinä vaiheessa kun ymmärtää että kaikella on tarkoituksensa. Toisaalta se myös selventää miksi esim. 1h Placidus-huonejaolla on 3 merkkiä eli  kalat oinas harka.Omassa kasvussa olen joutunut oppimaan itsen puolustamista, siinähän on  mars ollut myös tukemassa, omastamielestä rehellinen tai oikeudenmukainen taisteleminen kyseessä. Onhan  kalat  askendentti ja se taas auttoi häviämään unelmiin kun oikein otti kipeää, menneisyyden marttyyristä pois oppimista, sitä on  harka äitini hakkaamalla kasvattanut. harka ja siellä  saturnus karmallista oppia antamaan ja palvelemaan ilman vastapalvelusta on ollut se minun kovin kouluni. Mutta jotenkin sisäinen tunne että "maksan velkaa" on tehnyt sen helpommaksi.

Sulla mateve onkin kahdella huoneakselilla intercepted merkit: oinas-vaakapari I/VII-huoneissa ja vesimies-leijona IV/XII-huoneissa. Intercepted oinaaseen ykkösessä pätenee sama oinasmaisuuden blokkaus parisuhteessa, mikä ilmenee siis siten että oinasmaisuutta on (eli spontaaniutta, johtamishalua jne.), mutta se on kuin tukahdutettu ja silloin tällöin tulee esiin sopimattomasti tai epätehokkaasti, väärään aikaan tai väärässä tilanteessa. Ja silloin kun pitäisi tulla (esim. pitäisi puolustaa itseään) sitä ei tulekaan. Pitääkö tämä mielestäsi yhtään paikkaansa?Kyllä pitää ja tämä kai sitten selittää se että kun oikein suutuin niin voimat meni ja en saanut ääntäni kuuluville.  oinas mieheni osasi sivaltaa sanoilla jolloin, käänsin selkäni tilanteesta ja nielin vihani. Mutta myös räjähdin niin turpaan tuli, se opetti pakenemaan.
Toisaalta sulla mars oinaasta tekee helpon trinin MC:hen, mikä tarkoittaisi että uran tekeminen on helppoa. Sano nyt itse, kuinka selvästi marsisi on mielestäsi oinasmainen ja/tai kalamainen.
Kyllä työssä meillä meni hyvin, oli voimaa tehdä ja jaksoi yksityisyrittäjänä viedä asiat loppuun, siinä oltiin hyviä yhdessä. Ja ehkä  kalat:mainen sillä lailla että aavistin mitä asiakkaat tahtoivat.
 Millä tavalla esim. puolustat itseäsi? Ilmeneeko tämä eri tavalla pariusuhteessa ja julkisuudessa? Sulla muuten pluto transitoi MC:tä, mistä näin toisen aloitetun ketjun. Pluton transiitti MC:llä usein antaa potkua uralla. Oletko töissä?
En enään, työt loppuivat v.92 pankkikriisiin, niin monien muiden tavoin, jolloin hyppäsin oravanpyörästä pois. Silloin alkoi myös astrologian opiskelu tosissaan koska halusin tietää miksi tapahtuu asioita ja miten siitä selvitään. Erosimme, mieheni lähti Espanjaan ja minä etsimään ja tutustumaan itseeni. Tuota  keskitaivas sijaintia Galaksin keskustassa olen tajunnut että sieltä sain aina sopivasti sitä tietoa mitä tarvitsin. Ympärilläni " aitaa kaatui" mutta itse olin suojeltu.Tr  pluto on nyt sitten puhdistanut niinkuin jossain täällä olenkin kirjoittanut että sisustani on käännetty ja kaikki usko ja auktoriteetit ja opetukset on poltettu tulella, niinkuin uneni ilmaisi sen.

Sinulla oli myös kutoshuoneessa leijonan merkki intercepted eli blokattu. Ikäänkuin et osaisi tuoda itseäsi esille työelämässä sopivalla tavalla. Kaurisaurinkona luulisin sinun kuitenkin olevan kova tekemään töitä. Noususolmukin on siellä kutosessa työn huoneessa eli tyydytystä se työ toisi tullessaan. Mahdollistaisiko tämä pluton transiitti MC:llä nyt työelämässäkin jotain toivomaasi?
  pluto  leijona kuvaa varmaankin sitä että isäni kuoli 7 pv syntymäni jälkeen joten en ole saanut sitä ensimmäisen miehen rakkautta joka olisi vahvistanut naisena, joten en osaa eikä ole tarvetta jostainsyystä tuodakkaan itseäni esille nykyään, ennen kyllä ja sieltä kai ne haavatkin sitten ovat kotoisin. Ehkä olen omassa elämässäni hakenut sitä korkeakoulututkintoa, jota tietoa olen käyttänyt samassa tilassa olleita naisia auttaessani, mutta jotenkin  pluto vaikutusta että sekin on muuttumassa, kenties. Muuten tuntuisi elämä turhalta koheltamiselta jos ei niitä taitoja voisi käyttää toisten hyväksi, mutta ehkä se miten, on vielä hakusessa,  kalat askendentti haluaa hyvää, mutta jotenkin ajatus on muuttunut että pitäisi tuoda se paha esille että tasapaino vallitsisi. Ap-kartalla ensivuonna nousee  skorpioni joten ehkä se aukeaa silloin.

Tuosta neitsyestä DC:llä, mistä itse tasit olla kiinnostunut. Se tuo kriittisyyttä parisuhteeseen, mutta neitsyesi ei ole intercepted eli blokattu, joten kriittisyys ilmenee loogisemmin kuin jos neitsyt olisi blokattu. Näin ainakin minä sen ymmärsin.
Niin siellä on  kuu ja äitini oli kriittinen minua kohtaan joten kai sieltä tulee se täydellisyyden tavoittelu silloin ns. entisessä elämässäni, nykyään jo osaan katsoa ja nähdä mikä on tarpeellista ja mikä ei.

Tästä tuli nyt tällainen vajanainen selvitys mutta ehkä tästä on apua siihen että Elämä kantaa ja jatkuu yleensä aina parempaan suuntaan vaikka juuri sillä hetkellä ei sitä uskoisikaan kun pahin on kohdalla.

 Wink  Mateve   smitten      smitten       smitten
tallennettu

mateve
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #22 : 27.07.2006 23:57:09 »

Minulla on siitä tylsä kartta, että jokaiselle merkille löytyy oma huoneen kärkensä, mutta katselin läheisten karttoja, ja kyllä sieltä löytyy noita "triplahuoneita", vaikka eivät ne kauhean yleisiä ole.

Tosi monella nämä merkit ssttuivat olemaan Rapu ja Kauris.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: