Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Internet ja virtuaalitodellisuus  (Luettu 20097 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #30 : 28.12.2006 22:28:37 »

Mitä/missä me ollaan?  Shocked

Jos hiukkasen tutkaillaan maailmankaikkeuden rakennetta niin voidaan huomata, että sen jokainen elävä 'osa' (tajunnallinen organismiyksikkö) sisältää omanlaisensa tietoisuudentason, jonka sen elonpolun kehityskulussaan saaman siemenkoodirakenteen mukaan kasvaa olemuksessaan ja luonteenpiirteissään.. On olentoja, vettä, hiekkaa, kasveja, eläimiä, ihmisiä, taivaankappaleita, galakseja, universumeja ja kaiken läpäisevää Valoa taivaltaen matkaa Yhdessä..

Ja voitaisiin katsoa, että näiden osien toiminnan pohja missä mikin liikkuu On toiminnassa moniulotteisen Jumaltajunnan holografisissa henkiainekerrostumissa, jossa kaikella on täsmällisen tarkka paikkansa sen mukaan kuten kukin on kehityspyörien tiellä edennyt opittujen asioiden ja elettyjen vaiheiden mukaan.. voimme kokea rajattomia ilmenemisen mahdollisuuksia sen mukaan miten elämme ja tahdomme itsellemme kokonaisuudessa tapahtuvan.. tässä on otettava huomioon myös karmallisten siteiden puitteet ja niiden kautta toimivat etenemisjaksot.. Ja se on kuin vapaa verkko, missä olemme kuin kuvajaisia luomisen peilimäisellä pinnalla.. Jokaisella 'asialla' on myös oma henkinen tunnuksensa (DNA), johon on kirjautunut olion toimintarakenne minkä mukaan sen kiertoratojen kulkusuunta määräytyy evolutiivisessa sielukierrossa..

Kuvaruutu jota nyt katsot on eräällätavalla miniatyyrinen mallennus siitä käyttöjärjestelmästä jossa moni asia liikkuu...
 Cheesy

Ja Kaikki perustuu Rakkauteen!  smitten
« Viimeksi muokattu: 29.12.2006 11:45:25 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #31 : 29.12.2006 12:42:54 »

kuitenkin, netissä on paljon asioita jotka perustuu rahan "houkutteluun", ihmisten tajuntojen manipuloimiseen kuvin ja sanoin.

en tarkoita että raha on siis itsessään paha ja etteikö netissä olisi paljon muutakin, kuten esim rehellistä ajatustenvaihtoa.

mutta kyllähän se on täynnänsä mielikuvien luomista joko yksityisesti tai yritystoimintamielessä.

täytyy antaa täydet pisteet näiden sivustojen suunnittelijalle. Nää on addiktoivat ja hyvin keksitty kaikkia toimintoja, mitkä saa ihmiset viihtymään ja koukkuun.Ulkonäkökin ihan linjakas ja väriäkin voi vaihtaa...mutta nää toiminnot on varmaan tärkeitä syitä siihen että täällä viihdytään...(näitä henk. koht makumieltymyksiä taas)


Ihmiselle on muodostunut mieltymys kerätä rahaa pelinappulallisesti, jolla saadaan ja vaihdetaan 'asioita' ja siten se toimii energian kulutus/tuottovälineenä.. Harmi vaan kun siihen sotkeutuu niin paljon vallanhalua ja tavoittelua jostain tyydytystä tuottavasta väliaikaisesta harhasta.. Se että onko sillä leikkiminen kuinka mielekästä vai ei riippuu tietenkin moraalisista kannoista miten sen olemassaoloon suhtautuu.. Varmaan siinä suomenkielen väännöksessä raha/paha on pointtinsa.. Noh mutta itsensä myyminenhän on tunnetusti ensimmäisiä keinoja ansaita leipää selviytyäkseen joten selittyyhän sillä jo paljon..

Tähän taitaa heijastua myös jonkinlainen sielukierron tasopisteytysjuttu, jossa olento saa saavutetuista oppietapeista 'pussiinsa pojoja', joilla kehittää itseään ja joiden kautta saadaan luotua uusia tilanteita mihin sielun ohjauksessa oleva ruumiimme pääsee kun ollaan kehitetty kokoon riittävät käyttöresurssit jonkin homman hoitamiseen..  :Smiley

mutta kyllähän se on täynnänsä mielikuvien luomista joko yksityisesti tai yritystoimintamielessä. 


Kukka tarvitsee kauniinvärisen asun houkutellakseen mehiläisen mettensä äärelle ja niinsevain toimii ihmisluonnossakin tuo ihanainen vietti saada ja antaa eli Yhdentyä energioiden välityksessä kuka sitten mitenkin... Kiss
« Viimeksi muokattu: 29.12.2006 13:57:41 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #32 : 29.12.2006 14:37:52 »

kuvan kohtaaminen on vaan niin erijuttu kuin henkilön kohtaaminen, mutta kuvalla on tosi iso voima mieleen silti, ja katsoja voi luoda päähän oman hahmon siitä henkilöstä, mikä on vielä turvallisempi ja houkuttelevampi, koska itse luotu mielikuvitushahmo ei koskaan petä odotuksia.

illuusioteollisuutta :Smiley

Tämähän se toimii monissa paikoissa tämä kuvamanipulaation etu.. Se on niin mukava ja ylentävä sellainen ihanteellinen kuva seinällä tai kirjasessa, josta peilata voimaa ja vahvistavaa tukea vaikka sun mistä tyypistä.. Mutta kuinka todellista se sitten onkaan kun ollaan järjestetty lavasteet ja valikoitu kiehtovin ja parhaiten tyyppimallia edustava kuvakulma ja siten ollaan elävästä liikkeestä pysäytetty jokin tietty rajattu alue ja saatu tulokseksi kiiltokuvamainen otos, jonka perustalta sitten muodostetaan imago kohteen ympärille jota viedä markkinoiden haarukassa eteenpäin.. Tai sitten se, että menneistä tapahtumista luodaan tai mietitään kuva, joka voi olla hyvinkin värittynyt maalaajansa mielentilan mukaan ja siten se voi poiketa alkuperäisistä tapahtumista täysin päinvastaiseksi niin voidaan siten sanoa, että totuus on katsojan silmässä ja kukin näkee sen minkä perspektiiviltään kykenee hahmottamaan...

Kun kelaa, että mielikuvat sisältävät valtavasti informaatiota, joka hyvin paljon pyörittää tätä ihmisolennon kulkua niin tajunnassamme olevien symboolien tulkintaan kantsii suhtautua tarkasti miten niiden olemuksen vaikutuksen ymmärtää.. Jos vaikkapa piirtää logon  aurinko niin se herättää jokaisessa omanlaisensa mielikuvaketjureaktion.. Toisille se on ympyrä, jossa on piste kun samalla joku tajuaa sen tarkoittavan sanaa Aurinko näkien sen pallona kuumaa tulta taivaalla, ja joku tuntee sen lämmön ja muistaa millaista kesällä oli hiekkarannalla kun taasen joku näkee vivahduksen Lähteestä tai Kodista josta Elämän virta pulppuaa.. kukin sen mukaan minkälainen menneisyyden suhde kuvajaisilla on nykyiseen minuuteen..  Smiley

smitten
« Viimeksi muokattu: 29.12.2006 14:42:40 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #33 : 29.12.2006 15:12:29 »

Kuvallinen viestintähän on kuulunut maailmankaikkeuden olemisentoimintaan iät ja ajat........  laugh smiley6600 angel crazy2
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #34 : 29.12.2006 16:05:45 »

Kuvien kumartamiseen perustuu moni todellisuuden vääristymä.
Kuviin ladattujen, kollektiivisesta ja piilotajunnasta symboliikkansa ammentavien, ja siten merkillisen voimakkaiden energian suuntaajien vaikutuksesta muodostuvat kuvaketjut heijastuvat menneisyytemme värittämälle valkokankaalle, todellisuuden ohuelle pinnalle.
Kuvanauha pyörii projektorissa, ja katsomossa rapisee popcorni..

Aivojen tunnereaktion syntymiseen vaikuttavien välittäjäaineiden kannalta on sama, onko näkemämme aktuaalista tapahtumaa vai virtuaali-illuusiota.

Mikä itseasiassa erottaa mielikuvan todellisuudesta?  coolsmiley
tallennettu
kooky
Vieras
« Vastaus #35 : 29.12.2006 16:15:10 »

olipa hienosti kiteytetty.

viimeiseen kysymykseen...hih...en vielä tiedä.
tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #36 : 24.01.2007 23:34:11 »

(http://www.scottbuffett.ca/gallery/taipei_double%20surrender.jpg)
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: