Äänestys
Kysymys: Missä merkissä Ceres sinulla on?  (Äänestys päättynyt: 04.08.2006 13:31:11)
Oinas - 4 (6.9%)
Härkä - 8 (13.8%)
Kaksoset - 6 (10.3%)
Rapu - 5 (8.6%)
Leijona - 3 (5.2%)
Neitsyt - 5 (8.6%)
Vaaka - 2 (3.4%)
Skorpioni - 5 (8.6%)
Jousimies - 5 (8.6%)
Kauris - 2 (3.4%)
Vesimies - 5 (8.6%)
Kalat - 8 (13.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 45

Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?  (Luettu 31359 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
millimia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #30 : 17.08.2006 09:51:31 »

Oletteko löytäneet mainintaa cereksen ja khironin aspekteista? Minulla löytyvät tarkasti yhtymässä oinaassa 10.huoneessa.
tallennettu
Perhonen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 366



Profiili
« Vastaus #31 : 29.08.2006 12:29:22 »


Kaloissa 2.huoneessa  Shocked

Kaloissa ;Ajatuksia inspiroi universaali rakkaus, marttyyrius. Tällaiset henkilöt palvelevat huolehtimalla konkreettisesti tuonpuoleiseen liittyvien tunteiden ja näkymättömien energioiden ykseydestä. He kärsivät todella toisten puolesta. Heitä ohjaa universaali kohtalo ja rakkaus sekä todellisen muutoksen löytämisen mahdollisuus. Itsensä hyväksyminen ilmenee pyyteettömän palvelun kautta. Epätasapaino ilmenee kun ihminen ei saa palvella ja hän taantuu lapsen tasolle emotionaalisesti. Tästä seuraa usein avuttomuuden ja voimattomuuden tunne joka saa ihmisen käyttäytymään marttyyrimaisesti.


II Toisen huoneen Ceres kehottaa huolehtimaan rakkaiden perustarpeista kuten turvallisuus, ruoka ja raha. He voivat myös kiinnittyä tiukasti puolisoonsa tai rakkaimpiinsa ja joutuvat kamppailemaan riippuvuuden kanssa loppuun saakka. Itsestä huolehtiminen voi ilmetä itse hemmotteluna, tavaroiden hankkimisena itselleen palkkioksi tai hemmotteluksi
.

hmmmm... 
Heitä ohjaa universaali kohtalo ja rakkaus sekä todellisen muutoksen löytämisen mahdollisuus.   Smiley

Epätasapaino ilmenee kun ihminen ei saa palvella ja hän taantuu lapsen tasolle emotionaalisesti. Tästä seuraa usein avuttomuuden ja voimattomuuden tunne joka saa ihmisen käyttäytymään marttyyrimaisesti. Höpsis, ei minnuu kolahda!

Itsestä huolehtiminen voi ilmetä itse hemmotteluna, tavaroiden hankkimisena itselleen palkkioksi tai hemmotteluksi.  Grin
tallennettu

Nousumerkki Jousimies.
Aurinko ja Venus Kaloissa, Kuu ja Merkurius Vesimiehessä, Mars Oinaassa.
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #32 : 29.08.2006 13:04:57 »

Ceres on Ravussa ja 6:ssa, sekä trooppisessa että sideerisessä.  :Smiley

tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #33 : 29.08.2006 13:25:49 »

kiitos elämänilo
sait aikaan pallaksen älynväläyksen,
"symbolit-kurki-tunteet"
3 kurkea cereksen viljapellolla ,jossa elon sirppi oli jo käynyt..
sato korjattu,ja kurjet aterioimassa rääppiäisiä..kaikille jotakin

millimia
seuraa luonnon antamia merkkejä,hoivaa uutta kasvua,
joku toinen korjaa satoa,sinun tehtäväsi on saada hyvä kasvu alkuun
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #34 : 29.08.2006 13:33:28 »

Neitsyessä, mutta tulkinta ei tuossa ylhäällä
pidä paikkaansa olen aivan surkea kokki!!!


Sama täällä!

Näin jääkaapinovimagneetin, jossa lukee: Olen parempi suutelija kuin ruuanlaittaja - hankkikaamme sellaiset Wink
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #35 : 29.08.2006 16:05:18 »

En ehtinyt äänestykseen, mutta Cerekseni on Vesimiehessä ja 3.huoneessa.
tallennettu
Triton
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #36 : 13.11.2006 15:47:02 »

Leijona:
Cereksen sijainti Leijonassa voisi olla edullinen esimerkiksi lastentarhan tai peruskoulun opettajalle. Asema lisää lapsirakkautta, mutta lapsia saatetaan pitää myös oman itsen jatkeena. Koska auktoriteettia ja arvovaltaa löytyy, henkilöissä on alttiutta komenteluun ja käskemiseen.


Kauris:
Kauriin merkissä käytännöllinen Ceres osaa pysyä tiukasti rajoissa eikä ylitä normeja. Vastuun- ja velvollisuudentuntoa kyllä löytyy, mutta avunanto voi olla velvollisuus tai apua annetaan minimaalisesti. Auktoriteettiasema viran puolesta on mahdollinen. Samat teemat tulevat esille Saturnuksen ja Cereksen kontaktien myötä. Kauris-Ceres on lujasti sidoksissa maanviljelyyn. Ikävimmillään Ceres Kauriissa tai Ceres-Satrunus kontakti ilmenee puutteena ja resurssien niukkuutena, mikä edellyttää säästäväisyyttä ja pidättyväisyyttä. Suhteet sekä vanhempiin että lapsiin ovat todennäköisesti hyvinkin karmallisia ja vaativat jonkinlaista sovitusta tai lunastamista.


Olin tässä jo pidemmän aikaa mietiskellyt että mitähän tuon miehenpuolen (6 asteen sisällä) nouseva Ceres oikein hänen kartallaan mahtaapi tehdä. Komentelua ja käskemistä... No se sopii kyllä...!

Harmikseni tuo oma Cerekseni Kauriissa, vieläpä neliö Saturnukseen Oinaassa saattaa myös tehdä tepposiaan elämässäni.

 Angry
tallennettu

Oinas: Venus, Saturnus
Neitsyt: Pluto
Vaaka: Asc, Jupiter, Uranus
Skorpioni: Kuu, Neptunus
Jousimies: Mars
Vesimies: Merkurius
Kalat: Aurinko
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #37 : 13.11.2006 16:02:47 »

Kaksoset:
Huoleton hetken lapsi Kaksonen ei ainakaan välitä suuremmien muiden tarpeista. Mahtaako Ceres Kaksosissa muistaa aina huolehtia itsestäänkään? Parhaimmillaan Cereksen edustaja Kaksosissa saattaa omata kyvyn verbalisoida tunteita.

Huoneessa 11. Yhdestoista huone Ceres kehoittaa laaja-alaisista kollektiivisista kokemuksista huolehtimiseen kuten laajat perheet, äitejä tukevat ryhmät, lasten etujen puolustajat ja kommuunit. Tämä Ceresin asema voi osoittaa myös humanitääristen aatteiden synnynnäistä taipumusta, äidillistä otetta ystävyyssuhteissa. Kollektiivista äitiyttä ja huolenpitoa

Aspektina on sellainen > En tiiä mitä ne tarkoittavat  idiot2

Ceres aspekti Uranus Huolenpito yhdistyy yksilöllisyyteen ja intuitiivisuuteen. Tämä yhdistelmä mahdollistaa universaalin huolenpidon siemenen kasvun yksilön omassa toiminnassa.
Harmonisessa aspektissa tulee esille vaistomainen kyky huomata huolenpidon tarve ja kantaa huolta toisista ja jakaa asiat perheen kesken. Ceres Uranus ihmiset ovat usein ihmisoikeuksien vilpittömiä puolestapuhujia ja ennen kaikkea lasten yksilöllisten oikeuksien ja koskemattomuuden puolustajia. Tämä aspekti voi myös merkitä kykyä jakaa intuitiivisesti huolta ihmisistä omata perinnöllisen kyvyn saada yhteys erirotuisten ja kansalaisuutta olevien ihmisten kanssa.
Haasteellinen aspekti voi tuoda luonteeseen Uranusmaisia epärealistisia voimia huolenpidon alueelle, jotka johtava mielen ja tunteiden väliseen emotionaaliseen kriisiin. Lapsi voi syntyä rikkonaiseen kotiin tai nousta myöhemmällä iällä vanhempiaan vastaan puolustaessaan omaa riippumattomuuttaan liian sitovassa perheessä. Yleisesti ottaen, tämä aspekti tuo ongelmia oman sisäisen äänen kuuntelemisen ja itseensä luottamisen sekä ajatusten että intuitiivisuuden suhteen. Tämän aspektin haasteiden korjaamiseksi tulisikin kyetä näkemään oman persoonan yksilöllisyys mahdollisuutena ja keinona tulla rakastetuski


uranus  aspect_ssx (astrodienstin sivuilla neliä misä on kolmio...)

Ceres aspekti Saturnus Huolenpidon prinsiippi yhdistyy suuriin linjoihin ja rakenteisiin. Tämä yhdistelmä voi ilmentää konkreettista toimimista huolenpidon alueella.
Harmonisessa aspektissa korostuu vakaus, pitkäikäisyys ja syvä huolenpito parisuhteessa. Perinteiset perhearvot ovat voimakkaasti esillä ja tunne-elämää tukeva järjestelmä on muotoutunut perinteiseksi.
Haasteellisessa aspektissa tulee esille mahdollisuus, että huolenpito laiminlyödään ja kasvuun tarvittava tuki mitätöidään ja evätään. Omat vanhemmat voivat evätä rakkauden ja tuen mutta vaativat sitten mieleisestään käyttäytymistä jolla heidän hyväksyntänsä ansaittaisiin. Tällainen rakkauden ansaitsemisen tarpeen malli voi sitten siirtyä voimakkaasti omaan parisuhteeseen, estäen sen kehittymisen kahden aikuisen väliseksi suhteeksi. Toisaalta vanhemmat ovat voineet parasta tarkoittaen olla liian vastuuntuntoisia tehden kaiken valmiiksi lapsen puolesta. Näin lapsen mahdollisuus omien voimien kehittämiseen ja siipien kokeilemiseen on evätty. Tästä voi seurata yksilön ylilyönnit velvollisuuksien ja pakotteiden asettamisessa omille lapsilleen tai yleensä nuoremmille henkilöille. Huolenpidon ja lapsen valmentamisen mallia ei ole sisäistetty omassa kehityksessä, eikä sitä voi sitten heijastaa omaan toimintaansa aikuisena.
Näiden vääristymien korjaamiseksi tulisikin käydä perusteellisesti läpi vanhempien velvollisuudet lasten valmentajana, rakkaudella ohjaten - eikä vaatimalla sellaista, mitä ei ole opetettu ja mikä ei ole realistista. Tähän kuuluu myös elämänkaaren mukaisten herkkyysjaksojen ymmärtämisen opettelua, mitä eri-ikäiseltä lapselta voi vaatia. Aika tärkeää on ymmärtää se, mikä omassa kasvatuksessa on mennyt pieleen, mitkä lapsuuden luonnolliset vaiheet ovat jääneet kokematta, että pääsisi tämän kohtalonomaisen haasteen yli. Saturnushan yleensä edustaa karmallisia läksyjä, tämä voi olla sinun suurimpia sellaisia


Juu tunnistan, etten itsestäni jaksa aina huolehtia vaan olen ikuinen lapsukainen. Olis niin kivaa jos joku suuri aina huolehtisi... mutta onhan niin. Taivaan isä.  Cheesy

Mutta muutoin nuo kyllä pitää paikkansa ihan täysin.  smitten
« Viimeksi muokattu: 13.11.2006 16:16:08 kirjoittanut Pikkusisko » tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #38 : 13.11.2006 16:15:35 »

VII Seitsemännen huoneen Ceres osoittaa tarvetta parisuhteessa huolehtimiseen tai kumppaniin joka kantaa huolta ja suojelee. Lapsuuden perhe on usein roolimallina parisuhteen tarpeille. Parisuhderiippuvuudesta uloskasvu voi tuottaa vaikeuksia, varsinkin perheen muutostilanteissa kun roolit muuttuvat ; lasten vartuttua aikuisiksi. Pyyteettömän rakkauden läksy on voimakkain tässä huonesijainnissa ja sen oppiminen tuottaa tasa-arvoon kannustavan ilmapiirin perheenjäsenissä kiinni roikkumisen sijasta.

Kaksosissa ;Ajatuksen ja puheen oppiminen, se ettei toista saa manipuloida. Turvallisuudentunne tulee koulutuksen, puhumisen sekä kuuntelun kautta. Kommunikaatio on heille tärkeä älyllisen vuorovaikutuksen onnistumisen edellytys. Itsensä hyväksyminen on suhteessa nokkeluuteen ja yksilöllisyyden toteuttamismahdollisuuksiin. Epätasapaino ilmenee silloin, kun yksilön älyllinen liikkuvuus , nokkeluus ja verbaalisuus ei pääse toimimaan tai toiset rajoittavat sitä.

Allekirjoitan edelliset melko täysin, tosin en pidä itseäni minään manipuloijana. angel
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
sunflower
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 116



Profiili
« Vastaus #39 : 15.11.2006 07:25:15 »

minulla se kaksosissa ...en ole koskaan halunnut saada lapsia, olisikohan tämä sitäkin?, ja allekirjoitan kyllä alla olevan, valittettavasti Embarrassed päihteitä ei ole mutta en todellakaan osaa käsitellä emotionaalista tuskaa  buck2

"Haasteelliset aspektit voivat tuoda epärealistisia rakkauden muotoja ja tunnetta eristyneisyydestä ja hyljätyksi tulemisesta. Emotionaaliset tarpeet voivat johtaa hyvin kiinnipitävään ja rasittavaan hoitosuhteeseen. Jos henkilö ei pysty käsittelemään emotionaalista tuskaa siitä voi seurata päihteiden, lääkkeiden tai jonkun muun riippuvuutta aiheuttavan tekijän väärinkäyttöä."

"VIII Kahdeksannen huoneen Ceres ilmentää kasvatuksessa saatuja voimakkaita tunnehuippuja jotka tuovat mukanaan syviä emotionaalisia vaikutuksia. Seksuaalisuus ilmenee osana ansaita ja saada huolenpitoa. Kasvuympäristöön voi kuulua myös kuoleman kohtaamisen huolehtimista."
tallennettu

aurinko: oinas
kuu: kauris
AC: skorpioni
merkurius: kalat
venus: kalat
mars: rapu
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #40 : 15.11.2006 10:30:46 »

Minulla tuo  ceres  kauris ja 1.huoneessa.

Kauriissa ; Ihminen sisäistää huolenpidon aikaansaannosten kautta. Ideaalinen äitiys opettaa lapselle vastuuntuntoa, ajankäyttöä, suunnitelmallisuutta ja pitkäjännitteisyyttä joka johtaa aikanaan huippusuorituksiin. Toisista huolehtiminen ilmenee vastuuntuntona huolehtimisena ja organisointina, vastuun opettamisena kuin myös käytännöllisten neuvojen antamisena elämästä selviämiseksi. Itsensä hyväksyminen on peräisin konkreettisista suorituksista, joilla yksilö rakentaa minäkuvansa. Epätasapaino syntyy elämässä epäonnistumisen tunteesta. Tämä johtaa käyttäytymishäiriöön, yksilö heittäytyy toisten ohjailtavaski oman elämänsä suhteen menettäen tuntuman tunteisiinsa jääden ilman onnistumisen tunnetta.

I Ensimmäisen huoneen Ceres viittaa yksilön henkilökohtaiseen kykyyn hoivata, osoittaa sympatiaa ja saada yhteyttä toisiin. Yksilö voi samaistua perheeseen tai työhön menettäen otteen itseensä. Heidän kasvatuksessaan tai terapiassa on tärkeää ohjata heitä kiinnittämään huomio myös itseensä. ESIM. George Washington; " Maan isä"

Hmm... toisaalta hyvinkin osuvaa... minulle, 'suurperheelliselle'  Grin, joka karrikot ja syvänteet äityidessäkin kolunnut... ajautunut ties mihin...
tallennettu
the_planet
Vieras
« Vastaus #41 : 20.11.2006 13:24:24 »

Ceres oinas 8. huoneessa

Ja se on kyllä totta, että odotan muiltakin kuin lapsilta oma-aloitteisuutta ja ajattelen niin, että jokaisen täytyy edes yrittää ennen kuin voi sanoa, ettei osaa  Smiley
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #42 : 20.11.2006 17:45:16 »


 ceres skorpioni, lähellä asc:ia ja huoneessa 1.
Hyvin pitää tekstit hoivaamisesta paikkansa.
tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
sangviinikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 682



Profiili
« Vastaus #43 : 04.04.2010 12:00:34 »

Puhalletaanpas henkiin...

 ceres  aspect_con askendentti. Tosin 2 astetta 12. huoneen puolella,  vaaka merkissä.

Nuo  ceres -teemat ovat olleet ajankohtaisia jo jonkun aikaa. Ja tuo Mayn mainitsema Niemi-Mattilan kirja on oikein kiinnostava/ ajatuksia herättävä.

Eräs astrologi muinoin varoitteli minua suhteestani lapsiini.. ja totesi että voi tulla kova kriisi sitten kun lentävät pesästä, ja että irrottautuminen sattaa olla rajukin.

En ajatellut sitä silloin, mutta myöhemmin tuli mieleen että tämä astrologi tarkoitti todennäköisesti juuri tuota  ceres tä.

« Viimeksi muokattu: 04.04.2010 12:02:20 kirjoittanut sangviinikko » tallennettu

"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #44 : 04.04.2010 14:00:54 »

Mukavaa, että näitä vanhoja ketjuja nostetaan välillä, me kaikki kun emme ole täällä montaa vuotta pyörineet.

Mulla Ceres Härässä ja 2. huoneessa... taitaa olla aika härkämäinen sijainti...

Mä en oo tunnistanu itsessäni tuota materialismia enkä kovasti estetiikkaakaan.  Tosin materialismi kyllä saattaa ilmetä monella lailla, vaikka astiasarjojen keräilemisenä tai sellaisena tarpeena, että kaapis pitää aina olla kaffia!

Mutta tuo puolisoon takertuminen loppuun saakka pitää kyllä mun kohdalla paikkansa.  Tai en tiedä kumpi takertuu, mutta kannan yhä monen vuoden jälkeen huolta exästä, se kun on pahasti syrjäytynyt.  Myös läheisistä huolehtiminen muutenkin on kyllä paikkansa pitävää.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: