Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kommentteja työleiriltä säästyneiltä  (Luettu 8540 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seppo
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 82


Profiili
« : 08.11.2019 20:18:27 »

Tähän osioon voi laittaa omia tuntemuksia Kulta-aikaan liittyvistä kokemuksistasi erittäin pieneen ryhmään kuuluvana pelastustyöntekijänä, jonka kartalle ei osu mikään isoista maailmaa mullistavista tekijöistä vuoden 2020 aikana. Miten koet erikoisen asemasi ja millä tavalla toteutat tarkkailijan rooliasi? Halutessasi voit avata uuden keskustelun lisäämällä oman aiheesi aihekenttään (Uusi aihe), mistä avautuu uusi keskustelualue.  Smiley

Jostain merkityksellisestä syystä kuulut siihen häviävän pieneen erikoisryhmään, jonka kartan persoonalliset tekijät säästyvät työleirikomennukselta vuonna 2020. Alitajuntasi on ohjelmoitu toimimaan äärimmäisen itsenäisesti, jotta pystyt tasoittamaan ympärilläsi tapahtuvaa kiehuntaa tarvitsematta heittäytyä mukaan kenenkään muun kriiseihin. Sivusta katsojan rooli ei kuitenkaan ole mikään helppo nakki, sillä joudut useampaan kertaan kovettamaan mielesi Sinuun kohdistuvien toiveiden, odotusten ja vaatimusten ristiaallokossa. Sinut koetaan helposti parempiosaiseksi ja helpommalla selviäväksi, vaikka mistään sellaisesta ei ole kysymys.

Tällaisen tyhjiöaseman saavuttaneena saatat tuntea itsesi tavallista yksinäisemmäksi, koska sisälläsi oleva syvempi ymmärrys ei voi avautua edes lähimmille rakkaillesi samalla tavalla kuin itsellesi. Ota tämä asema vastaan kunnianosoituksena kosmoksen voimilta ja seuraa oman astrologisen karttasi johdatusta tietoisena tavallista suuremmasta vastuusta Kulta-ajan rakentajana ja oman elämäsi eläjänä.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: