Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kommentteja Marsin parantajilta  (Luettu 16892 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seppo
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 82


Profiili
« : 08.11.2019 19:12:55 »

Tähän osioon voi laittaa omia tuntemuksia Kulta-ajan parantajana oman karttasi Marsille tulevista dynaamisista aspekteista ja ennen kaikkea siitä, miten onnistut käyttämään tähän parantajan haasteeseen liittyviä mahdollisuuksia hyväksesi. Halutessasi voit avata uuden keskustelun lisäämällä oman aiheesi aihekenttään (Uusi aihe), mistä avautuu uusi keskustelualue.  Smiley

Mars edustaa syntymäkartalla sitä osaa Sinussa, joka aktiivisesti laittaa asioita liikkeelle ja luottaa siihen, mitä on kulloinkin tekemässä. Mars toimii laukaisevana tekijänä niin isoissa kuin pienissä elämäsi kehitysprosesseissa. Ottaessaan vastaan nyt vuonna 2020 vahvan planeettaryhmän dynaamisia eli parantavia aspekteja lataa Mars Sinuun moninkertaisen määrän voimaa ja päättäväisyyttä suunnata energiasi uudelleen niillä alueilla, missä et tällä hetkellä koe elämääsi mielekkääksi. Sisimmässäsi käyt ankaraa kamppailua siitä, tuleeko Sinun edelleen alistua tekemään asioita, jotka tuntuvat epämiellyttäviltä ja syövät energiaasi päivä päivältä. Kosmos asettuu tukemaan Sinua taistelussa oman voimasi takaisin hankkimiseksi. Onnistut tässä omaa ja läheistesi elämänlaatua parantavassa hankkeessa parhaiten tunnistamalla jokaisen väkisin tehdyn asian elämässäsi ja vain tiedostamalla, että se on poistumassa. Kiillota suosiolla kilpesi kirkkaaksi ja puhtaaksi, sillä tarvitset sitä useampaan otteeseen vapautuessasi ikeestä toisensa jälkeen. Orjuuttajasi eivät vapautumistasi hyvällä katsele, mutta tuskin koskaan aikaisemmin Sinulla on ollut tällaista tykkipatteristoa linnoitustasi suojaamassa. Vastavoimasi voivat ilmentyä kumppanisi ja läheistesi taholta yhtä hyvin kuin työnantajan tai harrastuspiirin toimesta. Puolustusasento syntyy kuin itsestään. Opettele nauttimaan tämän jakson antamasta voiman tunteesta. Se vie Sinua ja koko ihmiskuntaa nyt parempaan suuntaan.

Vuoden 2020 aikana tulet saamaan liikkeelle laittavia pysäyttämättömiä impulsseja joko kaikilta neljältä tekijältä eli Plutolta, Saturnukselta, Jupiterilta ja Marsilta tai osalta niistä. Astrokalenterista löydät tarkemmat ajankohdat ja merkitykset näille planeettaohituksille värikoodilla merkittynä. Tiedostamalla jokaiseen soluusi imeytyneen tarvittavaa muutosta tukevan voiman juuri näiden tiettyjen ajankohtien yhteydessä, pystyt suuntaamaan energiasi tehokkaasti uuteen ja mielekkäämpään suuntaan silloin kun Kosmoksen voimat ovat takanasi. Roolisi Kulta-ajan parantajana tarjoaa suurta mahdollisuutta päästä pysyvästi elämäsi ruoriin ellet ole jo valmiiksi komentosillalla kapteenin lakki päässäsi.
tallennettu
Erja Elina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1 : 24.11.2019 08:01:23 »

Tuntuu tutulta kaikki mistä Seppo puhuu tuossa. Itse olen tällä hetkellä työpaikassa jossa on paljon ihmisiä ja hyörinää ympärillä. Olen opiskellut energiahoitoa ja energioiden puhdistamista vapaa-aikanani ja tämä ei liity mitenkään muuten nykyiseen työhöni kuin siten, että itse selviän paremmin erilaisten ihmisten erilaisten energiavärähtelyjen kanssa. Työpaikalla käyn keskusteluja työtovereideni kanssa ja samalla tunnen miten otan vastaan heidän tunnetilojaan omassa kehossa tuntemalla niitä ja olemalla myötätuntoinen keskustelussa vapautamme yhdessä toisen henkilön patoutuneita tunnetiloja jolloin tapahtuu puhdistumista. Sydänkeskus puhdistuu. Eli menossa on ihmisillä tunne-, mentaali- ja henkikehon puhdistaminen ja minun rooliini on olla työpaikalla osallisena niille tapahtumille jotka kohtaan. Kannan mukanani työpaikalla omaa energiakenttääni suojaavaa kristallia, se vaihtelee mikä kristalli se on milloinkin. Lisäksi valmistan kristallikoruja joita myyn tai lahjoitan ihmisille. Kerron myöskin mitä muutoksia meissä tulevaisuudessa tapahtuu. Vauhti kiihtyy ja omat tiedot ja taidot lisääntyy. Koen olevani parantaja kentällä nöyrällä asenteella.
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1263


Starchild


Profiili
« Vastaus #2 : 27.12.2019 18:32:12 »

Puolustus kunnossa, kuulemma mutta niin on vastatulellakin? knuppel2
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: