Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kommentteja Merkuriuksen parantajilta  (Luettu 25954 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seppo
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 82


Profiili
« : 08.11.2019 19:08:56 »

Tähän osioon voi laittaa omia tuntemuksia Kulta-ajan parantajana oman karttasi Merkuriukselle tulevista dynaamisista aspekteista ja ennen kaikkea siitä, miten onnistut käyttämään tähän parantajan haasteeseen liittyviä mahdollisuuksia hyväksesi. Halutessasi voit avata uuden keskustelun lisäämällä oman aiheesi aihekenttään (Uusi aihe), mistä avautuu uusi keskustelualue.  Smiley

Merkuriuksen asema kartallasi liittyy puhtaimmin kommunikaatioon ympäristön ja ihmisten kanssa, mutta tässä yhteydessä on pakko mennä pidemmälle ja syvemmälle Merkuriuksen pohjimmaiseen symboliikkaan. Muinaisissa mytologioissa Merkurius on ollut jumalten sanansaattaja, jolla oli yksinoikeus kulkuyhteyteen Haadeksen virran yli. Ihmisen elämässä tämä kommunikaation korkeampi muoto kuvaa yhteyttä maan ja taivaan välillä eli korkeampaa tietoisuutta, joka mahdollistaa näkyvän ja näkymättömän maailman yhdistymisen omassa elämässä. Vuonna 2020 vaikuttava vahva planeettaryhmittymä osuu syntymäkarttasi Merkuriukseen dynaamisessa eli parantavassa kulmassa. Tehtäväsi on välittää maapallolle ja ihmisille elämää parantavaa informaatiota hiukan haasteellisella tavalla. Pystyt näkemään ja kuulemaan erilaisen ja usein vastakkaisen totuuden ihmisten puheissa ja kirjoituksissa, kuin mitä he itse kokevat oikeaksi tai oikeutetuksi. Parantajan roolissa toimiessasi et voi mennä väittämään kenenkään puheita valheiksi provosoimatta vastapuolta tarpeettomaan väittelyyn. Siinä tulee käymään aina huonosti myös Sinulle. Tiedostaessasi tämän ainutlaatuisen ja oikeutetun kriittisyytesi voit ainoastaan itse toimia sisäisen tietosi mukaisesti ja tehdä sen mukaisia ratkaisuja muiden kauhisteluista ja syytöksistä piittaamatta. Näin toimiessasi huomaat pian vaikuttavasi ympäristösi tietoisuuteen paljon voimakkaammin kuin hurjimmallakaan palopuheella.

Vuoden 2020 aikana tulet saamaan tällaista oivaltavaa viisautta joko kaikilta neljältä tekijältä eli Plutolta, Saturnukselta, Jupiterilta ja Marsilta tai osalta niistä. Astrokalenterista löydät tarkemmat ajankohdat ja merkitykset näille planeettaohituksille värikoodilla merkittynä. Erityisesti näiden ajankohtien yhteydessä voit tietoisesti vahvistaa sisäistä voimaasi ja luottaa vahvaan haluusi toimia vastoin näkyvissä olevaa tietoa tai suunniteltua mallia. Ihmeeksesi tulet huomaamaan, kuinka vahvasti esimerkkisi vaikuttaa asioiden kulkuun ja tilanteiden korjaantumiseen.
tallennettu
heinäkuunlapsonen70
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #1 : 22.11.2019 20:05:54 »

 Cheesymiten hyvin tämäkin sopii jo tähän mennessä elettyyn elämään! Ihanaa, että tuleva näyttää nykyisyyden vahvistuvan vieläkin ehommaksi, tästä tilaisuudesta on melkein hurmioitunut haasteellisuudestaan huolimatta
tallennettu
sirpukka11
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #2 : 22.11.2019 21:03:18 »

Kyllä niin tuttua. Mutta todellakin koko ajan vaan vahvistunut tuo tunne. Tälläkin viikolla olen miettinyt, et miten mä pystyn olemaan tekemisissä joidenkin siis aika monien ihmisten kanssa, kun ei voi olla mitä on, ei voi sanoa mielipidettään, miten näkee asian ...
Kun jos vähän edes vihjaa miten näen ni tulee hyökkäys, et sä et ymmärrä mitään... Siis oltava hiljaa ja elettävä omaa totuuttaan ja hymyilee vaan ihmisten kauhisteluille
tallennettu
Terhi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #3 : 23.11.2019 21:06:47 »

Teema sopii hyvin tämän hetkisiin fiiliksiin, kun on niin lopen kyllästynyt miellyttämään ihmisiä. Juurikin oon punninnut ja koittanut aistia toista ihmistä, voiko hänelle sanoa oman totuudellisen mielipiteen vai kannattaako olla hiljaa. Ja kun on päättänyt olla hiljaa, jää itelle sit tosi huono olo   Lips Sealed
Että kumpi parempi, totuus suoraan lempeästi sanottuna vai itelle jäljelle jäänyt huono fiilis?
Kun taasen on alkanut varovaisesti, (merkurius vaa'assa) opetellut sanomaan rohkaistuen, olo onkin ollut kuin ollutkin parempi  Smiley
tallennettu
heinäkuunlapsonen70
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #4 : 24.11.2019 10:26:36 »

 angel on kyllä ollut hiukka erikoistakin huomata, miten ihmiset loukkaantuvat heti ja niin suuresti ja niin herkästi kaikesta sanomisestani, on ollut outo asia itselleni. Vaikka miten rakentavasti tai lempeästi tai varovaisesti yrittäisi sanoa. Reagointi sanomisiini on ollut siksikin yllättävää, sillä kun puhun tasavertaisesta näkökulmasta käsin, niin vastauksista paistaa läpi suuri alemmuuskompleksi, näin sen koen. Työssä on pakko olla jämäkkä ja tämä asiainlaita muistuttaa siellä olemassaolostaan säännöllisesti.
« Viimeksi muokattu: 24.11.2019 10:28:35 kirjoittanut heinäkuunlapsonen70 » tallennettu
koppi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #5 : 02.01.2020 17:17:23 »

Kommentteja MERKURIUKSEN parantajilta. Wink

Kiitokset tämän aiheen asettajalle. Merkurius on sanasepän ase, jolloin suotuisassa asemassa tai asbektissa ollessaan Sanaseppä tuntee hersyvää ja huumorilla höystettyä sanan säilää tulvivan vuolaana virtana lähes taukoamatta, jolloin kuulijoille ei jää sijaa edes vastata puhujan kommentteihin.

Stand -up koomikolta vaikuttava puheenpurskuttaja ei  edes huomaa pitää taukoa kuulijoiden äimistellessä moista puhetulvaa. Vitsit ja sanojen terä pureutuu kuulijoiden tajuntaan vastustamattomalla tavalla murtaen kaikki panssarit.
Sivummalta katsottaessa sanaseppä lumoaa kuulijat, jollain käsittämättömällä tavalla aivankuin tämä osaisi lukea kuulijoitansa, kuin avointa kirjaa sekä vastaa kysyviin katseisiin etukäteen ennen kuin kukaan ehtii mitään kysyä.

Merkurius tekee yhtymää ja etenee positiivisen asbektin ja planeettaryhmittymän tehdessä yhtymää suotuisimmalla tavalla. Tällainen harvinaislaatuinen tilanne voi olla MERKURIUKSEN parhaimmillaan avittaessa ekstroverttiä sanaseppää. Tuntuuko tutulta vaikkakin kuvatunlainen tilanne onkin varsin harvinainen tapahtumana.


MERKURIUS on mielenkiintoinen planeetta ja nopeavaikutteinen ketterä käänteissään , jolloin tiedämme sen vuorotellen etenevän ja perääntyvän.
Vaikutusta ennakoitaessa voimme yrittää selvittää miten tuo vaikuttaa meidän omalla kartallamme syntyviin kulminaatioihin ja asbekteihin sekä yhtymäää tai neliötä tehdessään joko yhteen tai useampaan muuhun planeettaohitukseen nähden.

Opposition ollessa voimakkaimmillaan esim PLUTON ja Saturnukseen nähden saattaa sanasepällekin mennä pupu pöksyyn ja jauhot suuhun. Jos Merkurius on tällöin vielä perääntyvässä vaiheessa  tumppaavat ajatukset ja sanat totaalisesti ajautuen mustaan aukkoon, josta valokaan ei pääse pakenemaan.

 Järkihirviö sakkaa ja ekstrovertti tuumailija astuu estraadille jolloin esitystä ei tule ja sanan säilä on katkennut.

Marsin astuessa neliööm Merkuriuksen kanssa on seurauksena täystuho kaikille sellaisille keskusteluille joissa pitäisi loistaa tai väitellä kehittävällä tavalla. Seurauksena on vain kuulijoiden tulistuminen ja jollei itsesäilytysvietti ole kunnossa voi moottoriturpaan tulla lämäriä ja huuli menee halki välittömästi kuulijoiden saadessa tarpeekseen totuudenlaukojan lauseille.

Järki nukkuu tällöin ja sanat ovat sen mukaiset alapäähuumorilla ja sutkauksilla piikitellen vastapuolta, joten ei ihme jos kroput palavat.
 Merkurius perääntyy ja on neliössä marsille.
Järjissään ollessaan sanaseppä peruuttaa kaikki neuvottelut tuolle ajalle ja piiloutuu koteloonsa tai poteroonsa sekä katkoo viestimien johdot. Tällöin on syytä pysyä poissa kaikista julkisista tilaisuukjsista ettei vedettäisi hernettä nenään ja sanottaisi ikävästi jolloin kaverit sanovat hyvästi.

Kolmantena asiana, mutta ei vähäisempäänä on MERKKARIN vaikutuksena positiivinen kulma tai yhtymä omaan merkkiin ja tällöin paistoipa aurinko tai kumoittiko kuu niin fiilikset ja vaistot ovat hereillä.

Jumalan sanansaattajalla on vastuu lähimmäisistään. Vastuuta ei voi jakaa ja se on sisäinen lahja saajalleen. Lahjaa tulisi käyttää vain hyvään tekemään ja sen vuoksi väärin lahjaa käyttäessään seuraa siitä tuhoa.

Merkuriuksen eteneminen ja yhtymä Saturnukselle saa vaistot pinnalle, jolloin intuitio on voimakas ja tällöin havaintoja tehdessään tuntuu kuin ihmisten lukeminen bussissa on kuin avoimen kirjan selailua.
Tämä kummalliselta kuulostava sanattoman viestinnän lahja voi joskus olla kiusallinen ja tukahduttaa halun kommunikoida henkilön kanssa.
Vaiston mukaan sontalaari täyttyy nopeammin vuoropuhelun ollessa hedelmätöntä ajanhukkaa ja vastapuoli ei edes aavista tulleensa paljastuneeksi vaikkapa epärehellisyydestään. Suuttuminen ja mielenilmaisut ovat paikallaan kun joku yrittää pussittaa juksuttamalla .

Sanomalla asian hienovaraisesti ei tällöin auta , mutta totuuden sanomalla kaveri tajuaa sen suoraksi puheeksi ja se vapauttaa sinut mielistelemästä tai kielistelemästä puhekumppania.
Mitä teet ystävällä joka puhuu palturia eikä kunnioita ystävyyttänne vaan juksuttaa avoimella naamalla. Kauniisti sanomalla voi kertoa asian paljastuneen ja ettei halua sekaantua asiaan millään tavoin.
Loukkuun ei kannata jäädä vaan ota KISSA pöydälle ja ilmaise kantasi MERKURIUKSEN antamalla voimalla ja tavoin, Leijonanmielellä.

Luottamalla planeetojen asbekteihin vaaditaan kokemusta ja omakohtaista seuraamista oman kartan tapahtumiin. Astrokalenterin paikkansapitävyys on hyvä suunnistuskartta matkalla maineeseen. Uskoo ken tahtoo, mutta vain kokeilemalla ja tutkimalla asiaa saa täydellisen varmuuden ja luottamuksen ASTROLOGIAN saloihin.

Rauhaa , Iloa ja Rakkautta kaikille tasapuolisesti sekä HYVÄÄ UUTTA  VUOSIKYMMENT" 2020. Wink
tallennettu
anon37286
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #6 : 30.04.2020 17:48:45 »

Hei
Aivan uskomtaton aikaa. Olen loikannut ison loikan eteenpäin. Minulla on oikeasti kyky ja mahdollisuus rakentaa parempaa maailmaa. Huikeaa - olen itse ajoittin pyörrykissä. Tätä varten olen elänyt...ja oppinut. Kiitos.
tallennettu
heinäkuunlapsonen70
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #7 : 06.06.2020 04:03:52 »

 smitten No niin, nyt sen sitten ymmärsin: pelkään vähiten ehkä lähes koko universumissa erästä paljon puhuttua pikkuruista virusta tai bakteeria. Näin ollen minulle on todella tärkeää muistuttaa muita Pisa-tutkimuksissa menestyneitä tiedon kriittisestä tarkastelusta
tallennettu
koppi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #8 : 08.12.2020 01:17:52 »

Kommenteja Merkuriuksen Parantajilta.
Terveppä vaan ja Hyvää ja Kaunista COVID -19 -Vuotta.  Smiley
Tämä aihe on mielestäni täkeä ja vaikka sitä ei ole tarpeeksi availtu, niin siihen lienee syynsä. Noin vuosi on mennyt kun Meidän ASTRO Seppomme asetti tämän pohdintaan ja sen arvopäivä minulle on tänään joulukuun 7. 2020.  Sad No se sitten merkillistä kuten Merkuriuksen meno saa aikaan outoja kokemuksia. Ainakin kolmesti vuoden aikana, tuo vikkeläliikkeinen Planeetta vuorotellen perääntyy ja sitten Etenee vastustamattomasti jolloin tällaista AURINKO KRAPUA ihmetyttää ja kummastuttaa tuollainen iroittelu.  Shocked Undecided :Smiley
Merkuriuksen perääntyessä , Vekselit lankeaa ja akselit katkeilee. Sitten vain ei juttu luistakaan kun on outo "tyhmän" olo ja ajatus siitä ,ettei kukaan kumminkaan kuuntele. Päässä sitten kummittelee ajatus, että millä sitä sitten vihellellään jos on huulet halki?
 idiot2 crazy2 knuppel2
 Toisinaan Merkurius vie eteenpäin Raketin lailla ja Juttu lentää, kuin Varpus parvi, osa siitä tulvasta jää oksalle mutta ei laula. Kaikki sujuu kuin rasvattuna ja  pakoputki paukkuu ajettaessa paanalla UUDELLA AUTOLLA, kohti menestystä.  Cheesy Wink smitten smiley6600
TÄMÄ VUOSI COVID-19 ja 2020 tickedoff ON OLLUT POIKKEUS. tickedoff

Kaikki mitä on suunnitellut tekevänsä on mennyt mönkään ja sitten se mitä ei ole suunnitellut tehdä on vain tapahtunut . Keväällä Pandemian alettua tuntui voimavarojen ja varojen olevan lopussa. Alkoi oinastelu ja sitten nuo rakkaat Planeettasijoittelut tuntuivat lyijynraskailta tulpalta kun kaikki kasaantuivat vastakkaiselle puolelle Krapun merkkiä eli Kauriin merkkiin. Pluto,  pluto Saturnus  saturnus , Kuunsolmut  kuunsolmu ja Jupiter  jupiter plokkasivat koko suunnitelman ja saivat aikaan hämmennystä kuin Niskavuoren Elokuvassa , jossa Aarne kysyy Emännältä että mitäs nyt tehdään, kun mitään ei voi enään tehdä? Cry laugh

Ennenkuin pukeudumme säkkiin ja valelemme päällemme tuhkaa, niin on paras sitten pysähtyä, ei torkkumaan vaan ajattelemaan tilannetta. OK Joo Korona on vai eikö oo. Sitten tuli noi Lomat ja rajoitukset ja JOO se ei ole mun syytä. Sitten alkoi eristysviikot ja tapaamiskiellot jolloin saimme havaita etten voi asialle oikeastaan yhtään mitään. Se mikä tulee se tulee ja se mikä meni se meni.

Tarot katsahdus toi lisää totuutta esiin. Miekkojen 10 vakuutti olemassaololollaan ja näytti miten kymmenen miekka saa kaatumaan maahan ja lisäksi  naulittuna maahan oli olo samanlainen kuin etanalla puun ja kuoren välissä. Saatanakin nauraa kun katsoo voimatonta sankaria, joka on maassa seivästettynä.

Nopean analyysin jälkeen saa n havaita, ettei tilanne olekaan niin paha kuin luulin sen olevan. Tähän aikaan on elämämme polulla vaikeat ajat, mutta siihen liittyy myös opetusta. Omassa läksyssäni on Totuus josta kiitän  pluto saturnus yhtymää Kauriissa kauris. Tuo on selkeyttänyt ajalle ominaista pakkotilaa. Nyt ei kannata ryntäillä eikä hyppiä seinille. Vetäytyminen verkosta ja Mietiskely sekä Rukous auttavat selvittämään tunnetilaa ja sitten ajatteleminen siitä miltä muista tuntuu tässä ajassa poistaa itsekkyyttä. Olemme kaikki samassa veneessä. Aatteleppa Itte.
 :Smiley Huh
Vaikka Veturi yskii ja porukka haukkuu, niin karavaani kulkee sittenkin. Kiitos kuuluu poikkeukselliselle ajalle, sillä ilman sitä ei totuus ainakaan omassa elämässäni olisi mahdollista tulla esiin. Nyt on paljastusten aika ja olipa totuus sitten millainen tahansa on se kuitenkin Totuus. Tässä salaliittoteorioiden ja kaiken disinformaation keskellä suosittelen laittamaan jäitä omaan hattuun ja sitten hoitamaan kaikki ne omat asiat kuntoon joista on laiminlyöntejä havainnut. Suursiivon on alettava omasta päästä ja sitten vastta voin neuvoa muita tekemään samoin kun minulla on näyttöä siivoukseni hyödyistä. Tässä vain on varoituksen sana paikallaan. Koeta vain siivota vähän kerrallaan, niin et sekoita asioita innoissasi. Kirjoittamalla asiat paperille , niin se auttaa sittemmin muistamaan kaapin paikan.  crazy2 Cool

Nyt on aikaa tutkia missä on mennyt ja miten asiat makaa. Jos sinulla on aikaa liiaksi, niin kirjoita vaikkapa KIRJA itsellesi, ja ehkä muillekin. Tuon kirjan pääroolissa voit olla sinä itse. Kattoppa miten on.  Smiley Wink :Smiley angel coolsmiley crazy2 laugh smitten smiley6600 police
Tässäpä tämä siten onkin.

Hyvää ja kaunista  sekä Rakkautta , Iloa ja Rauhaa kaikille  tasapuolisesti. Hyvää Joulua ja Muista että ei niin pahaa päivää, ettei siitäkin iltaa jo tulisi. T Koppi. Smiley
tallennettu
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510Profiili
« Vastaus #9 : 14.12.2020 08:28:33 »

Juuri näin, Koppi! Tällainen vuosi on ollut. Ei niin pahaa päivää, ettei ilta tulisi.  angel
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: