Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kommentteja Nousumerkin parantajilta  (Luettu 1195 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seppo
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 82


Profiili
« : 08.11.2019 18:31:07 »

Tähän osioon voi laittaa omia tuntemuksia Kulta-ajan parantajana oman karttasi nousevalle merkille tulevista dynaamisista aspekteista ja ennen kaikkea siitä, miten onnistut käyttämään tähän parantajan haasteeseen liittyviä mahdollisuuksia hyväksesi. Halutessasi voit avata uuden keskustelun lisäämällä oman aiheesi aihekenttään (Uusi aihe), mistä avautuu uusi keskustelualue. Smiley

Elämässä on aina jotain korjattavaa ja tällä kertaa olet ottanut kantaaksesi parantajan roolin kosmoksen suuressa muutosprosessissa. Sielusi on vuoden 2020 aikana äärimmäisen herkistynyt vinoutuneelle värähtelylle, jonka korjaaminen ei ole mahdollista ilman Sinun apuasi. Tunnistat elämääsi häiritsevät ja rajoittavat asiat niin selkeinä ja voimakkaina, että niihin on pakko puuttua tavalla tai toisella. Tietoisena tästä tehtävästä pystyt helposti kääntämään aluksi esillä olevan ahdistuksen omaa ja läheistesi elämää parantavaksi ja hyvältä tuntuvaksi voimaksi. Jokainen tietoisesti parempaan suuntaan ottamasi askel on tärkeä osa Kulta-ajan rakentamista ja siksi myös palkkiot jaetaan lähes välittömästi uudistuvien ihmissuhteiden ja jopa parisuhteen muodossa. Uskomattoman paljon hyvää on odottamassa, kunhan vain olet hereillä silloin, kun toiminnan aika koittaa. Tämä on huikeaa aikaa uusille tai uusiutuville ihmissuhteille.

Pluto, Saturnus, Jupiter ja Mars tai ainakin osa näistä tekijöistä tekee dynaamista eli parantavaa aspektia Nousumerkkiisi vuoden 2020 aikana. Vaihtoehtoja ja ajankohtia on liian paljon tässä lueteltavaksi, mutta löydät niiden kannustavalla tavalla opastavat tekstit ja ajankohdat Astrokalenteristasi värikoodilla merkittynä aina kun on aika olla rehellinen itsellesi ja tunteillesi.
tallennettu
sham
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #1 : 23.11.2019 11:10:14 »

En oikein ymmärrä, ensin luki rakentaja ja sen jälkeen parantaja, olenko kumpi vai molempia?  idiot2
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1253


Starchild


Profiili
« Vastaus #2 : 27.12.2019 17:26:56 »

Nää on ilmeisesti vähän sama asia, limittäin tässä hommassa, koska rakentaja on myös parantaja.
Askendenttinani on vinoutuneiden energioiden parantaja ensvuonna.  Ihmissuhteita on kuulemma luvassa, kiitoksena siis.
Anteeksi skeptisyyteni, mutta näin yksinäisenä ja itsenäisenä, mitenkähän uudet ihmissuhteet voi toimia mulle palkintona ja yltää "jopa parisuhteeksi"?
Niitäkö sitten vain tulla tupsahtelee?
tallennettu

Kuuntele tuulta.
heinäkuu1961
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #3 : tänään kello 13:26:18 »

Vaikka asumme Suomessa, jossa ihmisiä on harvemmassa kuin joissakin toisissa maissa,
niin kyllä täälläkin väistämättä törmää ihmisiin, jos et sitten ole muuttanut johonkin
luolaan asumaan! Moikataan kun tavataan!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: