Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kommentteja Venuksen rakentajilta  (Luettu 3334 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seppo
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 82


Profiili
« : 08.11.2019 19:25:43 »

Tähän osioon voi laittaa omia tuntemuksia Kulta-ajan rakentajana oman karttasi Venukselle tulevista palkitsevista aspekteista ja ennen kaikkea siitä, miten onnistut käyttämään tähän osioon liittyviä mahdollisuuksia hyväksesi. Halutessasi voit avata uuden keskustelun lisäämällä oman aiheesi aihekenttään (Uusi aihe), mistä avautuu uusi keskustelualue. Smiley

Venus kuvaa astrologisella kartalla arvomaailmaasi ja rakkauselämääsi myös parisuhdetta laajemmassa merkityksessä. Tämän hurjan planeettaryhmittymän osuessa Venukselle positiivisessa rakentajan kulmassa, nostaa se uudelleen ja uudelleen näkyviin sellaisia asioita ja ihmisiä, jotka ovat samalla herkällä värähtelytaajuudella kanssasi. Voit valmistella itsesi havaitsemaan sydämesi lähettämiä viestejä tiedostamalla, että pieni lämmön ailahdus on aina tuomassa jotain hyvin merkityksellistä elämääsi, ellei ihan heti niin hyvin pian kuitenkin. Antamalla itsellesi luvan ottaa vastaan kosmoksen lähettämiä lahjoja kohtaamisten, tapahtumien ja jopa tavaroiden muodossa, osallistut parhaalla mahdollisella tavalla Kulta-ajan rakentamiseen. Sydän koherenssi on ratkaisevassa roolissa uuteen, parempaan aikaan siirryttäessä ja se syntyy vain iloisista, nautinnollisista hetkistä elämässäsi. Jos elämässäsi on jollain alueella selvää rakkaudettomuutta tai muuten vain pahaa oloa, työntää tämä kuvio eteesi niin hyvältä tuntuvia vaihtoehtoja, ettei niitä ole helppo vastustaa, eikä tietysti pitäisikään. Tiedossa voi siis ihan hyvin olla myös melkoista dramatiikkaa, mutta Sinun kannaltasi positiivisessa mielessä.

Vuoden 2020 aikana tulet saamaan iloa, lämpöä ja rakkautta tihkuvia muistutuksia joko kaikilta neljältä tekijältä eli Plutolta, Saturnukselta, Jupiterilta ja Marsilta tai osalta niistä. Astrokalenterista löydät tarkemmat ajankohdat ja merkitykset näille planeettaohituksille värikoodilla merkittynä. Nämä ajankohdat tiedostamalla toivon Sinun olevan henkisesti valmis ottamaan hiukan avoimemmin vastaan sydän koherenssiasi vahvistavat kohtaamiset ja tapahtumat, joista tulee olemaan paljon iloa myös läheisillesi.
tallennettu
heinäkuunlapsonen70
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #1 : 22.11.2019 20:40:55 »

 smittentarkoittaakohan tämä romanttisen rakkauden ilmaantumista henkilökohtaiseen elämään?
Juu, vastaus omaan kysymykseeni Cheesy nyt jo tuli niin vastustamattoman hyvältä tuntuva tilanne vastaan, että tartuin onnesta 'kiljuen' kyllä tilaisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä Kiss
« Viimeksi muokattu: 12.12.2019 22:48:35 kirjoittanut heinäkuunlapsonen70 » tallennettu
unetonturussa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53Profiili
« Vastaus #2 : 10.12.2019 21:35:18 »

Hei, onko muita, joille Pluto, Saturnus, Jupiter ja Mars tekevät alkavana vuonna kolmiota Venukseen.
Mulle ne tekevät 12 huoneesta Venukseen joka on 2 huoneessa.
Ikävä kyllä on vaan kirjallinen Vuosi elämääsi tulkinta vielä puoli vuotta,
eli siinä ei tätä kulta-aika osiota näy.
Tosin tunnistan sen siitä, että enemmän on tullut sosiaalisia kontakteja,
ja myös lähimpien ihmisten kanssa, varsinkin yhden, on suhde kasvanut myönteiseen
suuntaan.
Mutta että Venukseen.......siis tuleeko nyt puskista joku "salainen" suhde elämään? Huh
Eikös huone 12 edusta jotain mikä on väh "pinnan alla"?
Kommentteja viisaammilta, kiitos :Smiley
tallennettu

Askendentti Vesimies
Aurinko Kaksoset
Kuu Leijona
Merkurius Rapu
Venus Härkä
Mars Oinas
unetonturussa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53Profiili
« Vastaus #3 : 06.01.2020 15:12:53 »

On alkanut tämä vuosi irroittautumisella eräästä ryhmästä, johon kuuluin melkein vuoden.
Se vaan tapahtui, ja melko nopeasti.
Oivalsin "tämä ei kuulu minulle". Wau!
Jokin aito minussa oli lähes pakotettu ottamaan oman tilani takaisin!
Niinkuin intiaanien vanha sanonta: Me pyydämme voimamme takaisin". Sillä sitä olin kuluttanut kyseisessä ryhmässä, olin aivan puhki väsynyt, en nähnyt siinä enää kuin "suorittamista".

Lähdin, ja heti iski hirveä syyllisyys muiden "hylkäämisestä", mutta samalla tajusin, että palvelemalla heitä olin hukannut oman aidon itseni, ja jopa kaiken voimani.
Nyt tuntuu ihan huikean outo rauha ja vapaus Smiley

Miksi en uskaltanut tätä ennen tehdä? pelkäsin muiden "tuomiota", yksinäisyyttä ja montaa muuta tunnetta.  Olin siis toiminut pelosta käsin. Ja sehän on järjetön tapa toimia.
Mutta hyvinkin totuttu tapa.
Kuuntelin intuitiota, ja se kyllä kannatti! angel   Voimia kaikille löytää oma aitoutensa.
tallennettu

Askendentti Vesimies
Aurinko Kaksoset
Kuu Leijona
Merkurius Rapu
Venus Härkä
Mars Oinas
Erja Elina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #4 : 27.01.2020 19:32:54 »

Hei, minulta on myös "hävinnyt" kuluttavia ihmissuhteita kuin taikaiskusta juuri nyt tammikuun aikana. Tämä tapahtuu jopa siten, että selvätuntoisena ihmisenä tunnen energiaani kuluttavien ihmisten lähellä miten "sidokset" katkaistaan, tuntuu ikäänkuin imaistaan minun energiakentästä pois. Tilalle on tullut erilaista olemista ihmisten kanssa, olemista jossa saan tuntea niitä asioita jotka ovat minun sydäntä lähellä. Hyvää vuorovaikutusta ja parempia ihmissuhteita on tullut ja odotan miten niitä varmasti syntyy ja rakentuu lisää. Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: