Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vastavaikuttavat transiitit?  (Luettu 5413 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 653


Profiili
« : 01.11.2019 19:01:04 »

Hei kaikki pitkästä aikaa.

Kysyisin mielipidettä jo pitkään vaivanneeseen asiaan. Eli minulla tällä hetkellä netunus transitoi avautuvana neliönä aurinkoa ja  uranus transitoi sekstiilinä jupiteria. Se mitä olen opiskellut aiheesta niin vaikuttavat toistensa vastavaikuttajilta. Kumoavatko transiitit toisitensa vaikutusta vai kannattaako katsoa syntymäkartan huoneita joissa aurinko ja jupiter sijaitsee? Hieman neuvoton kun toinen transiitti varoittelee ja toinen onnittelee....  buck2
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 01.11.2019 19:16:25 »

Eivät nuo varsinaisesti vastavaikuttajia ole. Jupiterille osuva transiitti kohdistuu enemmän sosiaaliseen tehtävään ja yhteiskunnallisiin asioihin kuin varsinaisesti identiteettiin. Uranus-Jupiter -transiitin aikana lupaillaan tietysti kaikkea lottovoitosta lähtien, mutta sehän on samalla ikäkausitransiitti, eivätkä kaikki ikätoverit varmaankaan sitä lottovoittoa saa... Mutta joku ikäluokka voi vaikkapa valmistua koulusta näinä aikoina, tehdä opinnäytetyötä tai muuta julkaisua, tai jokin poliittinen päätös on ikäluokalle edullinen.

Neptunuksen ja Auringon neliö on sitten paljon henkilökohtaisempi transiitti. Kerran totesin erään pitkäaikaisen Neptunus-transiittisuman jälkeen, että ihan kuin olisi ollut monta vuotta pilvessä ja yhtäkkiä pää vain selvisi.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: