Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rapu N - Härkä M, tuleeko tästä jotain?  (Luettu 5993 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
july
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20Profiili
« : 11.07.2006 09:04:03 »

Onko kellään kokemusta tällaisesta yhtälöstä? Tunnun muuten aina törmääväni härkämiehiin Tongue. Ihan kuin otsassani lukisi "rakastan härkiä!" Tapasin tässä taannoin härkämiehen, joka on jäänyt kyllä totaalisesti ajatuksiini. Olemme molemmat tahoillamme varattuja ja lapsiakin on siunaantunut. Olemme tavanneet nyt kerran ensitapaamisemme jälkeen ja ainakin minä, rapu, olen aivan ihastunut smitten
Mitäköhän syntymäaikamme kertovat "suhteestamme" ?

Minä: 11.7.1970 Salo     klo 18.05
Hän:   7.5.1972 Tampere  klo ?

Olisin kiitollinen avustanne Wink
tallennettu

Cancer
maatsirp
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #1 : 11.07.2006 19:54:47 »

Voi sinua ihastunut, on ihan pakko vastata, vaikka ei ole kokemusta.

Eräässä horoskooppikirjassa kerrotaan, että koti on teille kummallekin tärkeä ja olette yhtä tunteellisia ja intohimoisia. Rapu vaikuttaisi olevan suhteen määräävämpi osapuoli.Oikullinenkin rapu on ja voisi oppia paljon maanläheiseltä, käytännölliseltä härältä ja härkä puolestaan saisi nauttia ravun hellyydenpuuskista.

Kuulostaako hyvälle? Cheesy

Mutta Angry ajan mittaan heidän on pidettävä varansa, ettei toinen ala ärsyttää liiaksi. Härkä voi saada tarpeekseen ravun äreydestä ja rapu kyllästyä siihen, että osaa lukea härkää kuin avointa kirjaa....

terv: S s

tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #2 : 12.07.2006 18:46:43 »

Lisäisin, että härkä ja rapu molemmat pitävät ruoasta...se voisi ainakin yhdistää.  Wink
tallennettu
Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150Profiili
« Vastaus #3 : 30.07.2006 11:18:14 »

Moron,

mulla on kokemusta Härkä-miehesetä...(parhaillaankin olen ihastunut Härkä-mieheen mutta luvattomasti Wink, eheheh  venus kaksoset)

Mutta siihen kokemukseen siis, yksi pitkä suhde Härkä-miehen kanssa on (yli 5 vuotta tuli tallattua) mutta suhde lopahti jotenkin kaavamaisuuteen. Ehkä mulla rupesi jalka vipattamaan liikaa (tuo kirottu  venus?)

VIeläkin kirjoittelemme toisillemme, olemme nähneet...ja joskus hän kysyi miksi oikein erosimme...Mutta se on sellaista jännää tuttuutta, intohimoa siinä ei ollut mukana.

Rapuna koin yhdistävänä asiana samanlaisen perusluonteen, rauhan kaipuun, nautinnonhalun. Joskus mietin, jos olisimme tehneet enemmän työtä parisuhteemme eteen, voisimme vieläkin olla yhdessä. Kuka tietää...mutta nykyään elelen rajun Vaaka-suhteen jälkeen Vesimiehen kanssa. Eli kai etsin sitä "säpinää" enempi. Härkä-miehen kanssa sitä säpinää ei oikein ollut....Paitsi joku kertoo Härkien olevan hyviä makkarin puolella? police
tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #4 : 30.07.2006 11:26:35 »

Toimittakaa näitä mm Risamalle, vaan ei minulle.. angel Kiss minulla sama olo Häristä, jähmeyttä ja omaisuuden keskellä pelmaamista, mutta myös turvaa ja estetiikan arvostusta?
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #5 : 30.07.2006 15:35:36 »


Minulla ei ole rapuna kokemusta härkämiehistä, mutta härkänainen parhaana tyttökaverina ainakin on toiminut vuosikaudet. Vuosien saatossa hitaasti ystävyys syventynyt. Hullutellaan ja istuskellaan ihan kaikkee voi tehdä ja sanoa. Ymmärrys on molemminpuolinen ja luottamus.
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #6 : 30.07.2006 19:10:08 »

Heips July! Oletpa valinnut hienon merkin ihastumisesi kohteeksi. Nimim. Aurinko Härässä.  Wink

Kiinnostuin tuosta repliikistäsi, jossa sanoit törmääväsi aina Härkiin. Kävin siis uteliaisuuttani kurkkaamassa, onko kartallasi jokin ihan tietty veto Härkien suuntaan. Kartallasi näkyy olevan vastuita ja velvollisuuksia, mutta myös mm. isää ja aviomiestä sekä muita auktoriteettihahmoja kuvaava Saturnus Härässä. Se on lisäksi 5. huoneessa, joka siis on mm. romanssien huone. Ihan kaikkein perinteisin tekijä tuo Saturnus ei ole etsittäessä syytä sille, miksi tuntee vetoa juuri tiettyyn merkkiin. Kun kartallasi ei kuitenkaan ole mitään muutakaan Härässä, niin ehkä tuo Saturnus kuvastaa sitä, että tunnet vetoa härkämäisen tasaisiin, vastuullisiin kumppaneihin, ovatpa jotkut kumppanisi saattaneet olla sinua huomattavasti vanhempiakin (?). Kartallasi on myös Noususolmu (tämänkertaisen elämän tarkoitus) ja Onnenpiste 2. huoneessa, joka on Härän huone. Siksipä juuri Härkä kumppanina edustanee sinulle jotain sellaisia ominaisuuksia, joista saat suurta tyydytystä sekä joista myös opit omien läksyjesi kanssa ponnistellessasi.

Vaikka ihastuksesi kohde onkin tässä tapauksessa sinua nuorempi - päinvastoin kuin ylempänä arvuuttelin - ehkä koet hänet kuitenkin hyvin vastuulliseksi ja turvalliseksi? Nimittäin sen lisäksi, että teillä on hänen Aurinko ja sinun Saturnus-yhtymä, Saturnus-teema toistuu myös toisinpäin. Hänen Saturnuksensa on tarkalleen sinun descendentilläsi. Eli kaiken kaikkiaan koette toisenne tosissaan olevina ettekä itsekään heittäydy romansseihin leikkimielellä. Saturnus kertoo myös usein karmallisista ja hyvin kestävistä siteistä, joskin on syytä olla varovainen sen suhteen, ettei suhteesta tule pelkkää velvollisuudentunteista suorittamista vaan on muistettava pitää leikki ja hauskuus mukana. Mutta sitä taas onneksi edesauttaa toiset merkit kartoillanne, kuten esim. hänen kepeä Mars-Venus-yhtymä Kaksosissa. Samoin hänen Neptunus sinun Ascedentilla heittää kehään tietynlaista haaveellisuutta, kepeyttä, leikillisyyttäkin, joskin saattaa toisaalta hämärtää toisen ymmärtämistä ja aiheuttaa hämmennystä ja epäluuloja. Ja pitääpä myös mainita hänen Uranus sinun Kuulla neliössä sinun Aurinkoosi Ravussa; koet ehkä hänet joskus hieman liiankin yllätykselliseksi, joka aiheuttaa ristiriitoja rapumaisen turvallisuudenkaipuusi kanssa. Toisaalta äskeinen aspekti ei ole onneksi kovinkaan henkilökohtainen vaan törmäät kuvioon jokaisen samoina vuosina syntyneen kumppanin kanssa. Kannattaakin ottaa asia kasvunpaikkana, josta et pääse yli etkä ympäri vaan joka kannattaa työstää omassa pääkopassa järjestykseen.

Ihastuksesi kohteen Aurinko osuukin melkoisen tarkasti Saturnuksellesi ja on myös sekstiilissä omaan Aurinkoosi; hyvin toimiva kuvio, joka kertoo että välillänne vallitsee luontainen harmonia, sielujen sukulaisuus ja sympatia.
Oma Kuusi sijaitsee Vaa´an merkissä kertoen tasapainoa etsivästä naiseudesta ja tasapainon etsimisestä kumppanin avulla. Ihastuksesi Kuumerkki jää ikävä kyllä epäselväksi kellonajan puuttuessa. Jos syntymäkellonaika on ennen noin klo 16, Kuumerkki on Vesimies, muutoin Kuu on Kalojen merkissä. Kannattaisikin kysellä kellonaikaa rohkeasti kaverilta itseltään vaikka sitten saisitkin muutaman kummastelevan katseen.  Wink Oli Kuumerkki sitten kumpi tahansa, hänen Kuunsa tekee yhtymän karttasi Onnenpisteen ja Noususolmun kanssa; hänen tunne-elämänsä stemmaa oman onnentunteesi kanssa. Jos kaverin Kuumerkki on herkkä, tunteellinen Kalat, se stemmaa hyvin yhteen samaa elementtiä olevan Rapu-Aurinkosi kanssa. Toisaalta jos se on Vesimies, niin ei hätää, silloin molempien Kuut ovat ilmamerkeissä, sinulla Vaa´assa ja hänellä Vesimiehessä, ja se taas helpottaa toisen vaistomaista tajuamista, toisen tunteiden ymmärtämistä jne.. Tarkkoja aspekteja ei kuitenkaan kummassakaan tapauksessa muodostu.

No huoh, tulipa taas pitkä sepustus ja en ole vielä puolessavälissäkään.  Smiley
Nyt alkaa aika loppua ja on pakko lopetella. Toivottavasti tuokin sekametelisoppa antoi jo joitain oivalluksia ja ahaa-elämyksiä joskaan mikään "täydellinen" parisuhdeanalyysi tuosta ei tullut. No, sellaisenhan voit aina tilata halutessasi ammattiastrologilta.  Smiley Tsemppiä tilanteeseesi! Kysy vain lisää jos jokin jäi aivan epäselväksi.
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: