Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Leo Guran voimallinen käytännön opas valaistumiseen  (Luettu 3796 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jedi_
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1



Profiili
« : 16.07.2018 16:18:17 »

Lainaus
A  burning desire for TRUTH is essential to success in this. Don't let people confuse you with talk of how "desire is bad", "seeking is delusion". No! Seeking is essential to breakthrough. Don't burn your ship before you've crossed the ocean! That would be foolish.

Rather than filling your mind with beliefs and ideas about enlightenment, let me give you a bare-bones structure for how to actually make progress towards enlightenment.

There are at least 20 totally different ways that I know for how to get enlightened. What I'm going to share with you here is just ONE way out of dozens. It is however a very direct way. This method is highly effective. It may not work for everyone, but then again, no method works for everyone. I call this method self-observation or Leo's version of self-inquiry. "Self-inquiry" as classically taught by Ramana Maharishi is technically different.

https://www.actualized.org/forum/topic/7360-leos-practical-guide-to-enlightenment/

Nostan Leolle velhonhattuani. Hän on päässyt perille mitä tulee valaistumisen ymmärtämiseen. Yhdessä Leon videossa (missä oli samaa asiaa kuin tuon linkinkin takana) hän omien sanojensa mukaan on käynyt läpi lukemattomien koulukuntien opetukset valaistumisesta ja sitäkin suuremman määrän informaatiota valaistumisesta muun muassa kirjojen pölyisiltä lehdiltä sekä netin ihmeellisistä syövereistä, heittänyt empimättä kaiken hölynpölyn syrjään, jättänyt jäljelle todellisen tiedon ja taidon ja sitten muodostanut parhaimmistosta oman kunnioitusta herättävän, hyvin tehokkaan kokonaisuutensa.  Smiley 

Ja onhan näitä erikoisia tapauksia, jolloin henkilö on huomannut valaistuneensa, kun on aamulla herännyt unestaan. Erästä buddhalaista munkkinoviisia lyötiin muistaakseni kengällä päähän, niin että hän menetti tajuntansa, ja herätessään hän huomasi valaistuneensa.  Huh  Tiedän tuon kaltaisten tapahtumien olevan hieman erikoisia siinä mielessä, että niitä suodaan vain harvoille ja valituille.
tallennettu
'|E
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147



Profiili
« Vastaus #1 : 17.07.2018 08:51:24 »

Linkin takaa löytyi seuraava testi:

How To Tell If You're Enlightened:

This is very simple. Answer the following questions honesty:

Did a major shift in awareness occur?
Are you absolutely clear now of what you are?
Are you the physical human body you've always thought you were?
Do you feel infinite, without boundaries or location?
Do you actually understand, or are you in a temporary meditative high?
If you answered: "YES! YES! NO! YES! I UNDERSTAND!"  then there's a pretty good chance you're enlightened. If your answers were not: "YES! YES! YES! NO! YES! I UNDERSTAND!"  then chances are you aren't enlightened. Keep trying.


Ainoa ongelma on että nuo kysymykset on kyllä helppo järkeillä/tiedostaa YES! YES! NO! YES! I UNDERSTAND!", mutta mitään absoluutista tunnetta tuosta ei tule että asia olisi juuri näin...  Shocked

Mutta voihan sen ajatella että valaistuminen on matka, ei niinkään päämäärä  Wink
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: