Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: selvnnäkijän mietteitä..  (Luettu 3888 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
WhiteTara
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Hyväntahtoisuus on uskontoni


Profiili
« : 06.03.2008 23:01:28 »

Olen saanut selvännäköisyyden lahjan perintönä. Jo lapsena tiesin asioita etukäteen. Nuorena tyttönä energiani suuntautui toisiin intresseihin ja "unohdin" lahjani pitkäksi aikaa. N. 10 v sitten en enää vastustellut ja päätin alkaa käyttämään lahjaani tarpaan tullen. Ja tarpeitahan tuntui olevan ja tulevan eteeni selvitettäväksi kaiken aikaa.
En ole juuri yhteydessä muihin näkijöihin, mutta asiakkaat usein kysyvät "katsonko korteista".. Smiley se on aina vain jotenkin hauskaa mielestäni, sillä miten voi katsoa korteista kenenkään asioita..? Kortithan ovat vain pahvinpalasia joissa on kauniita kuvia.. Mielestäni onkin aika vaarallista mennä sellaisen, esim Tarot tulkitsijan luo, joka nimenomaan katsoo korteista.. Johtuukohan meidän ammattikunnan aliarvostus juuri siitä, että joukossamme on ns. selvänäkijöitä, jotka todellisuudessa sitä eivät kuitenkaan ole?
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #1 : 06.03.2008 23:10:09 »

Olen saanut selvännäköisyyden lahjan perintönä. Jo lapsena tiesin asioita etukäteen. Nuorena tyttönä energiani suuntautui toisiin intresseihin ja "unohdin" lahjani pitkäksi aikaa. N. 10 v sitten en enää vastustellut ja päätin alkaa käyttämään lahjaani tarpaan tullen. Ja tarpeitahan tuntui olevan ja tulevan eteeni selvitettäväksi kaiken aikaa.

Hei "WhiteTara"


Syntymäaikasi kiinnostaa.
- syntymäaika, paikkakunta ja kelloaika

Meillä on täällä foorumilla vähän leikkimielinen
kahvitupa, jossa kyselin juuri,
osaaku kukaan ennustaa

Klikkaa
Kahvitupa



smitten Elämänilo


« Viimeksi muokattu: 06.03.2008 23:11:56 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Atomi
Vieras
« Vastaus #2 : 07.03.2008 18:35:16 »

Johtuukohan meidän ammattikunnan aliarvostus juuri siitä, että joukossamme on ns. selvänäkijöitä, jotka todellisuudessa sitä eivät kuitenkaan ole?
Olet varmaan melkoisen oikeassa tässä asiassa, koska nykyisin on aivan liikaa "kyvyttömiä" ennustajia liikkeellä. Tulkinnat ovat tosiaan kärsineet inflaation, mutta toisaalta on hyvä kun asia tulee esille. Samalla selvänäköisyys saadaan hissukseen normaaliksi toiminnaksi kuten muutkin aistit. Ei mitään niin pahaa ettei siinä olisi jotain hyvääkin joukossa.    Wink
tallennettu
Julietta
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165


Profiili
« Vastaus #3 : 07.03.2008 20:41:13 »

Luulenpa, että jokaisella on jonkin verran selvänäköisyyttä - se on yksi lahja tai osaaminen muiden joukossa.

Sopiva treeni tekee näkemiskyvyllekin hyvää, mutta aika harva taitaa olla niin vahva ihminen/hyvä näkijä, että kestäisi näkijän ammattia.

Välineistä: yksi sopii yhdelle, toinen toiselle. Itse en ole innostunut korteista. Sen sijaan heiluri on tuntunut omalta. Täällä samaisella palstalla Lilli joskus muinoin antoi hyvät ohjeet heilurin käyttelyyn.

Virheprosentti heilurilla on sellaista viidenneksen luokkaa.
 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 29.05.2008 17:13:45 »

Hyvin muistutettu, WhiteTara, että kortit/heiluri/riimu/teenpurut/ymv. eivät varsinaisesti itse puhu tai kerro mitään. Ne ovat kanava, jota pitkin Korkeammat oppaat ja Minuus välittävät viestejä. Joillakin yhteys toiselle tasolle pelittää niin sulavasti etteivät he tarvitse tällaisia välitulkkeja, toiset taas tarvitsevat välitulkit ja opaskirjat.

Miehän nostelen täällä kovasti noita taroteja, mutta myös enkelikortteja ja ajoittain riimuja. En olisi uskonut, että kysymysketjusta tulee NIIN iso, mihin se nyt on paisunut! Shocked On ollut ilahduttavaa huomata, että oma kyky aistia vastauksia toisten oppailta on vain kasvanut sitä mukaa, kun olen kortteja käyttänyt. Nykyisin käy usein niin, että saan intuitiivisesti kysyjän vastaajaoppaalta/-oppailta jonkinlaisen energian vastaukseksi, mutta en osaa pukea sitä tarkkaan muotoon. Nostettu kortti tukee yleensä tuota fiilistäni ja pukee tuntemukseni sanoiksi ja neuvoiksi. Mieluummin niin, että vielä tässä vaiheessa saan korttien kautta selvän neuvon siitä, mitä vastaajaopas haluaa kysyjälle neuvoa sen sijaan, että lähden heittämään viittä eri vaihtoehtoa pelkän oman fiiliksen kanssa Grin Niin hyvä en sentään vielä ole! Ehkä aikaa myöten vahvistun niin kovasti, että voin jättää kortitkin pois ja toimia itse välikätenä kysyjän ja vastaajien välillä.

Itselleni kysyessä en tarvitse kortteja. Yleensä ne vain sotkevat minua entisestään. Jos minulla on kysyttävää siitä keskustellaan enkelin tai oppaiden kanssa kaksin, ilman välikäsikortteja.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: