Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kello tunnin jäljessä  (Luettu 5038 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
DonnaGloria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52



Profiili
« : 05.05.2017 13:35:33 »

Siskoni näki unen joka mietittyttää.
Unessa hän lähti hakemaan jotakin tavaraa entiststä talosta josta ovat muuttaneet pois. Unessa sisko huomasi talon eteisessä veljemme kengät levällään lattialla. Sisko meni siihen huoneeseen jossa oli veljemme huone kun tämä asui vielä kotona. Huoneessa kaikki veljen tavarat oli paikoillaan ja veli nukkuin sängyssään. Sisko kysyi että miten sää täällää oot, niin veli sanoi että oli eronnut tyttöystävästään ja ilmaisi mielipiteensä tästä tyttöystävästä kovin sanoin. Sisko oli katsonut kelloa ja kellossa oli näkynyt aika tunnin jäljessä.

Mitähän tämä tarkoittaa? On sellainen tilanne että veli on löytänyt joku vuosi sitten tyttöystävän ja tämän jälkeen on tapahtunut inhottavia asioita. Veljemme ei ole enää omaitsensä ja on katkassut välit vähän jokaiseen. Lähetin ihan vasta sähköpostia veljelle ja yritin aukasta tilannetta, mutta hän ei ole vastannut. Siskoni on veljen kanssa jonkun verran tekemisissä.
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #1 : 22.05.2017 18:40:09 »

Joku on haitaksi veljelle eikä edistä elämää vaan vie asioita taaksepäin ts huonompaan suuntaan, kuten olet käytännössäkin sen huomannut.
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: