Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: neptunus DC:llä  (Luettu 2459 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bertta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 12.06.2006 20:57:44 »

Hei, kertoisiko joku mitä neptunus tarkoittaa dc:llä.
Ja onko eri merkitystä henkisen ja länsimaisen astrologian tulkinassa ?
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 12.06.2006 21:36:43 »

Raimo A Nikula kertoo Astrologian ihmiskuva-kirjassaan Neptunuksen sijainnista DC:llä näin:

Ihmissuhteiden ja minän ja yleisön vuorovaikutussuhteiden huoneessa Neptunus voi tehdä hankalaksi normaalit kestävät ihmissuhtet. Korkeasti ihanteellinen ihmistyyppi ei juuri halua keskityä ainoastaan kahden ihmisen väliseen suhteeseen vaan elää laajassa suhteessa koko yhteisöönsä ja kulttuurinsa. Hänen kuvansa ulkomaailman silmissä on tyypillisesti joko taiteellinen, uskonnollinen tai boheeminen. Hän voi symboloida aikansa yleisiä kulttuurivirtauksia, taiteen, muodin vaikutusta tai viihteen arkkityyppiä.

Tavallisen ihmisen ongelmana on miten rajoittua kestäviin ihmissuhteisiin ja elää ihanteellisten ja romanttisten kaipaustensa keskellä. Kehitysmahdollisuuksia on monia: joidenkin liitot ovat hauraita ja helposti särkyviä, koska yhteisyys ei ulotu käytännön tasolle, jotkut eivät piittaa normaaleista kanssakäymisen kuvioista vaan mukautuvan joustavasti ja kiinnityksiä tekemätä suhteesta toiseen. Eräät vetäytyvät kokonaan tavallisista avio- ym. suhteista ja elävät sisäisesti sulkeutunutta elämää. Ellei ihminen itse ole taiteellinen, hän voi vetää luokseen määrättyä heikkotuntoista ihmistyyppiä, joka kaipaa itsetunnon kohotusta ja hellää huolenpitoa. Riippuvuussuhteet voivat kehittyä niin hyvässä kuin pahassa pitkälle.

Pahimmillaan ihmiset ovat tässä asemassa aika riesa tai parhaassa tapauksessa oman minäkuvan välttämätön vastapaino, joka saa ihmisen tulemaan ulos kuorestaan. Ihanteellisuus, petollisuus, löysät lupaukset ja toteutumattomat toiveet voivat kaikki esiintyä ihmisen ihmissuhteissa. Suurimmillaan yksilö symboloi aikansa kestäviä taiteellsia tai henkisiä ihanteita.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: