Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mikä pistää maailman sekaisin?  (Luettu 8324 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5614Profiili
« : 16.07.2016 00:20:59 »

Mm.black lives matter, Nizza, Turkki...mikä siellä on vinossa tuolla taivaalla nyt sillee että tämmöstä pukkaa?
Tai näenhän tuota itsekin, mutta se tulkinta jää vähän ontumaan, olis kiinnostavaa kuulla jonkun osaavamman näkemystä?
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #1 : 16.07.2016 00:53:46 »

Mars - Uranus - Vesta ovat  20 %  orbilla Yodissa.. Aurinko- Mars - Chiron muodostaa Suur Kolmion... hmmm...
tallennettu

Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1117


Profiili
« Vastaus #2 : 29.07.2016 03:01:50 »

Mm.black lives matter, Nizza, Turkki...mikä siellä on vinossa tuolla taivaalla nyt sillee että tämmöstä pukkaa?

Olen pitänyt henkiset kanavat kiinni kun tuntuu että siellä on täys sotatila päällä. Niin hassulta kuin kuullostaakin niin hyvin agressiivinen ja sekamelskainen fiilis. Mutta niinhan vanha sanonta kuuluukin. Niin taivaissa, niin maassa.
Unetkin on vahvistanut tämän.

Nyt jos koskaan ei saisi herättää vihaa ihmisten sydämiin ja yrittää olla mahdollisimman neutraali.

Ei siis lähteä mukaan vihanpitoon ja turhiin taisteluihin, enemmänkin herättää ne rauhaisat fiilikset ja yrittää pysyä rauhallisena.

Kuullostaa kauhean dramaattiselta mutta näin sen itse koen, kun ihmettelin mitä hemmettiä on oikein tapahtumassa, siis henkisellä tasolla.

Soitin näkijäystävälleni ja hän vahvisti tuntemuksiani ja oli itsekkin yllättynyt koko asiasta.

Varsinkin kun alkukesästä sain sellaisen viestin että nyt on rauhan ja ystävällisyyden ja ymmäryksen aika, ei siis kannata provosoitua ihan pienistä asioista ja valita rakkaudelliset ja ystävälliset energiat.

No mutta. Näin tässä osoitteessa   police

« Viimeksi muokattu: 29.07.2016 03:27:15 kirjoittanut Avicii » tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
meryem
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 578Profiili
« Vastaus #3 : 29.07.2016 13:22:05 »

Jep, unet on ollu viime aikoina hurjia ja tunnelmat todella erikoiset. Itse en koe niinkään vihaa vaan enemmän surua siitä kun näkee miten se hyvä, rauha, jota Eurooppa on rakentanut viime vuosisadan alun kauheuksien jälkeen on tärisemässä.

Astrologisesti todella vaikea keksiä selitystä. Kiinalaisessa astrologiassa nyt kuitenkin on tuli-apinan vuosi. Apinan vuodet ovat aina kiinalaisen perinteen mukaan arvaamattomia ja erityisesti tuli-apinan vuosi. Otetaan tähän nyt tunnelman keventämiseksi esimerkki jalkapallosta.

EM kisat oli vähän aikaa sitten ja Portugali voitti ne käytännössä ilman, että se voitti yhtään ottelua varsinaisella peliajalla. Aina rankkareilla jatkoon ja luvalla sanoen, aika heikolla pelaamisella. Edellinen samantyylinen kisa oli kai 2004 ja kappas, silloinkin oli Apinan vuosi. Että kyllä tässä pakko jotain on olla..
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5614Profiili
« Vastaus #4 : 01.08.2016 20:02:17 »

Mää olen kanssa "tukossa". Anturit on vedetty piiloon, koetan vain keskittyä omaan elooni, jossa toki siinäkin korostuu vanhan ja uuden energian  yhteenotto, toinen nostaa esille toisensa, ja syntyy tilanteita...vanha tuntuu pysyvän, on paikallaan sitkeästi, kun uusi menee eteenpäin, luovii, ja hakee reittiä.
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1661


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #5 : 01.08.2016 21:13:58 »

Onhan tuolla vaikka minkälaista väkivaltaista transiittia menossa alkaen Uranuksen ja Pluton neliöstä (joka vaikuttaa edelleen, joskin väljästi) aina Uranuksen ja Marsin kvinkunssiin. Muistakaa että Mars jumitti siinä 23 asteessa  skorpioni viikkotolkulla ja Uranus oli myös koko ajan 23-24 asteessa  oinas. Eli viikkotolkulla kirjaimellisesti arvaamatonta, räjähtävää energiaa.

Eikä tämä ihan heti lopu, pikemminkin pahenee, koska tulossa on loppukesän kohokohtana  mars aspect_con saturnus joka on erittäin ilkeä ja sadistinen transiitti. Suurin ero on siinä että Saturnuksen ollessa kuvioissa, kyseessä ei ole Uranus-tyyppisistä yhden miehen sotaa käyvistä henkilöistä, vaan asialla on valtiovalta.

Eli Syyrian kaltainen skenaario missä valtio hyökkää kansaa vastaan (omaa tai jonkun muun), esimakua Venäjän touhuista Ukrainassa ja Turkin poliittiset puhdistukset, joiden edessä EU on hiljaa ja katselee muualle pää pensaassa, ettei ottomaanien sulttaani nyt vaan vapauta kerralla ziljoonaa pakolaista Välimereen ja Bosporinsalmen yli sinne, missä ruoho on vihreämpää...
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5614Profiili
« Vastaus #6 : 01.08.2016 23:02:27 »

Tiiättekö, semmonen pato murtuu meininki tulee mieleen.
Tuo  mars aspect_con saturnus ainakii vahvistaa fiilistä.
Kyllästymispiste, can't take anymore...

Mutta onko sen pakko mennä niin? Eikö...äääh, idealismini tunkee väliin.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5614Profiili
« Vastaus #7 : 07.09.2016 21:25:59 »

Just kelasin, että on se nyt, kun ei yhtäkään hyvää uutista maailmaan mahdu, toinen toistaan kamalampia uutisia, siis ei itseasiassa edes ne asiat mitä tapahtuu tai jää tapahtumatta ahdista, vaan se täydellinen sekasorto joka puolella ja joka tasolla  Shocked

Ja ehdottomasti tärkeintä on nyt ite pysyä omassa keskuksessaan ja rauhassa.
tallennettu
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 189


Profiili
« Vastaus #8 : 08.09.2016 23:09:16 »

sekasortojen ynnä muun keskeltäkin löytää niitä hyviä uutisia ja hyviä juttuja, jos pysyy omassa keskuksessaan ja rauhassa, eikä oo silleesti vietävissä uutisvirran mukana. Siltä väliltä löytyy neutraalia, hyvää, pahaa, kaikkkee, jos keskittyy vaan. Smiley
tallennettu
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 317


Profiili
« Vastaus #9 : 01.10.2016 23:07:46 »

Joo mutta entä astrologia?
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5614Profiili
« Vastaus #10 : 11.10.2016 13:39:56 »

1927-1928. 
Mitähän lie maailmassa tuollon sattu kaikkialla? Tai, mikä lähti liikkeelle?
Täytyypä tonkia asiaa.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5614Profiili
« Vastaus #11 : 11.10.2016 16:57:06 »

Noku tämmösiä mä just koitin sijotella, tota talouskuplahdusta ja Hitleriä, mutten ihan tarkkaan osannu..joo, kiitos.

No niin, ohan se neliö nytkin ollu...ja johan tässä on kaikenmoista ehtinykki kuplia....

Hmmmmmm. Ja kattellaan.
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1661


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #12 : 28.10.2016 16:32:17 »

Hitleristä puheenollen...

Stalin tapatti enemmän väkeä - mutta neukkulan ollessa sodan voittajaosapuolena se ei ole länsimaailmalle ollut ongelma. Jopa Suomessa, missä hän järjesti puolen Karjalan suomalaisväestön evakkoon ja toisen puolen pakkosiirtoina Siperian työleireille, Stalinille lähinnä kumarreltiin vuosikymmeniä ja vastaavasti sotaveteraanit saivat osakseen halveksuntaa.

Ihan kuin stallarit olisivat itsekään saaneet elää jos heidän idolinsa olisi saanut koko tahtonsa läpi; se mies nautti massamurhaamisesta enemmän kuin kukaan vallanpitäjä sitten Iivana Julman. Hän tykkäsi kiduttaa myös perheenjäseniään.

Ja hänen annettiin touhuta rauhassa vuosikymmenestä toiseen länsimaiden yksimielisellä hyväksynnällä.

Tuli tässä vaan tuollainen tekopyhyys mieleen kun mietin EU:n ja YK:n yleistä selkärangattomuutta Venäjän edessä. Angela Merkel ainoa joka uskaltanut seistä selkä suorana Putinin edessä mutta toisaalta saattoi itsensä liriin pakolaispolitiikallaan, joten nyt EU:ta ei edusta enää oikein kukaan. Paitsi ne kasvottomat virkamiehet joilta Brexitin kannattajat menivät ihan kirjaimellisesti kysymään:
"Keitä te oikein olette?"

EU:lle Kanadan hyljepyynti on valtava moraalinen ja eettinen ongelma jonka takia maa oli asetettu lähes kauppasaartoon, mutta Färsaarten harjoittama valaiden ja delfiinien teurastus, jota suojelevat Norjan ja Tanskan laivastot ja jonka tuotosta ainakin osa menee ulkomaanvientiin Japanin tapaisiin kolkkiin, vastaavasti ei ole. Ne delfiinit tapetaan kuitenkin yhtä julmasti kuin Kanadan hylkeenpoikaset ja ovat sen lisäksi aivoiltaan paljon pidemmälle kehittyneitä kuin hylkeet, joten ne kokevat myös kärsimyksen henkisesti laajamittaisemmin.

**Huom. astrologista taustaa näille pohdinnoille: tuleva tr Jupiterin neliö Vaa'assa  tr Plutolle Kauriissa joka toistuu kolmesti tulevan vuoden aikana, siinä on etiikka ja moraali kirjaimellisesti kovalla koetuksella. Toisaalta tuo on paljon mustavalkoisempi asetelma kuin esimerkiksi Saturnuksen ja Neptunuksen neliö, joka on enemmän rajat-vastaan-unelmat ja jonka lopputuloksena on vain valeiden ja skandaalien tsunami. Jupiter Vaa'assa on erityisen paljon oikeudenmukaisuuden ja tasavertaisuuden asialla, kun taas Plutolle Kauriissa merkitsevät vain valta ja taloudelliset voitot. Eli valtion sääntely vastaan suuryritykset-tyyppinen skenaario, johon mm. vapaakauppa vahvasti liittyy.
« Viimeksi muokattu: 28.10.2016 16:53:59 kirjoittanut Corvus Leonis » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: