Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Karma vai kohtalo?  (Luettu 9500 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
raspberrry
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« : 21.08.2016 17:11:53 »

Nyt on pakko kysyä, kun on todella outo juttu tämä. Kysyin ensimmäiseltä poikaystävältäni syntymäaikansa ja tein synastriakartan. Meillä oli 1,5 vuoden rankka ja intensiivinen parisuhde kun olin 22, ja suhde päättyi huonoissa merkeissä. Erosta on nyt reilu 6 vuotta ja toipumiseen meni 3 vuotta ainakin. Hän on sellainen ihminen silti, että tulee aina olemaan tärkeä.

Mutta tuo, että askendantit yhtymässä, Vertexit yhtymässä, Eros ja Venus yhtymässä, Psyche tulee Marsiin sekstiiliin(?), miehen Junokin yhtymässä mun Vertexiin. Huhhuh... ja tietenkin tuo Aurinko-Kuu-yhtymä on myös yllättävä. Ei tämä positiivinen kartta varmaan ole?

Olen tosiaan ihan noviisi näissä, ja googlettelen sen mitä on valmiita kirjoituksia olemassa mutta en oikein löydä tietoa mitä tarkoittaa jos Vertexit ovat yhtymässä. Kaipaisin tähän näkemyksiä, ja kaikkeen muuhunkin.

Olen aina tiennyt että edellisen elämän karmaa me ollaan selvitelty yhdessä, suhde siis meni lopulta väkivaltaan. Minulle ei ole ongelma puhua tästä, koska se on jo mennyttä. On aina ollut selvää myös se, että olemme todella samanlaisia mutta joihinkin asioihin tietenkin suhtautuminen aivan erilainen. Käynyt mielessä myös kaksoisliekkiasia, mutta en oikein usko toisaalta siihen... Silloin kun olimme yhdessä, elimme symbioosissa toistemme kanssa. Kaikki tehtiin yhdessä ja intensiivisyys oli koko ajan läsnä. Ilot olivat suuria ja surut sitäkin suurempia. Jalat alta vievä mies hän oli, en ole uskaltanut moneen vuoteen tavata mutta toisaalta ehkä nyt voisinkin kun hän on muuttanut elämänsä suunnan aivan täysin.

Karminen juttu tämä taitaa aika selkeästi olla, kun tuo Kuun alasolmu on molemmilla voimakkaan planeetan kanssa yhtymässä (Uranus ja Mars)?

Toisessa kartassa on ylimääräiset aspektiviivat pois jotta lukeminen ehkä helpompaa.

Minua kiinnostaa kovasti tämä, jos joku ehtisi katsomaan! Kiitos!
tallennettu
raspberrry
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #1 : 22.08.2016 12:17:56 »

Eikö kukaan?
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2 : 22.08.2016 12:41:24 »

Ja mä jään pohtimaan otsikon kysymystä, ja ajatukset lähtee aivan eri urille, kun tulkinnan ajatteluun Cheesy karma, kohtalo, eikö kumpikaan vai molemmat, vai valitaanko se aian itse?  :Smiley
Mullon tästä joku mielipide, sitä vaan pitää ajatella vielä Tongue
tallennettu
raspberrry
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #3 : 22.08.2016 13:47:44 »

Okei, koitin vaan tehdä otsikosta "vetävän"  Grin

Joo, tää on tosi jännä aihe kun en ole nähnyt tuollaista samankaltaisuutta missään kartassa. Vaikka mä ihan noviisi vielä olenkin näissä...ei löydy oikein tietoakaan netistä.

Miehen ongelmat johtui masennuksesta ja alkoholista. Eilen tekstailtiin niin kertoi elämästään sellaisia asioita joita en olisi koskaan uskonut, siis absolutisti ja työssäkäyvä "normaali" ihminen nykyään. Tosi outoa. Aion hänet tavata joskus tulevaisuudessa, kiinnostaa kuinka hän on muuttunut.

Tää on todella outo juttu...
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 22.08.2016 16:20:30 »

Onhan tuossa voimakkaita kuvioita. Vertexien yhtymä tulee todennäköisesti ihan laskennallisesti ja siihen vaikuttaa tuo AC:n asema. AC:t ovat teillä siis yhtymässä.

Joidenkin mielestä samat nousumerkit ovat parisuhteessa aivan katastrofi. No, olen minäkin seurustellut nousurapujen kanssa ja kieltämättä katastrofeja ne ovat olleet. En kuitenkaan lähtisi ihan totaalisesti lyttäämään onnistumisen mahdollisuutta tässäkään tapauksessa.

AC-Vaa´ at ovat parhaimmillaan hyvinkin viehättäviä, huomaavaisia, tasapainoisia ja ihmissuhdekeskeisiä ihmisiä, mutta jos kehitys on mennyt kieroon suuntaan, niin luonne on pikemminkin hyvin epävakaa kuin tasapainoinen. Epävakaus heijastuu tietysti ihmissuhteisiinkin ja jos suhteessa on kaksi tällaista, niin vuoristoradalla ollaan. Ehkä herra on löytänyt elämänmuutoksen jälkeen mielenrauhan, mene ja tiedä. Elämänmuutos vaikuttaa todennäköisesti siihenkin, miten hän sinut nyt näkee. Entinen tyttöystävä voi näyttää kovin erilaiselta, kun häntä ei katsele enää viinanhuuruisten lasien lävitse.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
raspberrry
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #5 : 22.08.2016 16:48:50 »

Kiitos Lilli! Mielenkiintoista ainakin olisi hänet tavata. Muusta en tiedä.
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #6 : 22.08.2016 23:16:25 »


CDSL*:n mukaan sanan karma(n)** yksi merkitys on kohtalo:

karman   n. action, deed, work, esp. holy work, sacrifice, rite; result, effect; organ of sense; the direct object (g.); fate, destiny.

* Cologne Digital Sanskrit Lexicon

** Lemma eli sanakirjamuoto karman; yks. nominatiivi/akkusatiivi//yhdyssanamuoto: karma
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: