Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tahtonainen syntynyt?  (Luettu 3100 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sagittarius
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« : 16.06.2015 00:19:47 »

Hei
Kummityttöni näytti ristiäisissä jo tosi tahtonaiselta. Mitä te voitte kertoa tästä suurisilmäisestä ja pitkäripsisestä kaunottaresta: Espoo 22.4.15 klo 22.22.
T: sag
tallennettu

19.12.1967 Hki klo 13:02
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1333



Profiili
« Vastaus #1 : 16.06.2015 14:16:00 »

Hei
Kummityttöni näytti ristiäisissä jo tosi tahtonaiselta. Mitä te voitte kertoa tästä suurisilmäisestä ja pitkäripsisestä kaunottaresta: Espoo 22.4.15 klo 22.22.
T: sag

Numerologisesti on nielaissut 4(=22/13) + 4(=22/13) + 8(=44) = 7

Hänessä on siis sisäänkirjoitettuna kyky muutoksiin, vaihtoehtoihin ja tekemänsä päätösten pitämiseen. Vaikeassa tilanteessa uskaltaa tehdä 'nahka'päätöksiä, eli osaa ottaa 100%sen vastuun, kun on tarvis.
Hän saattaa vaikuttaa lapsena itsepäiseltä ja välillä päämäärättömältä, kun vaihtoehtoja on vaikka koko kaupungille jakaa. Heikompitahtoiset ryhmittyvät helposti häntä vastaan, kun eivät ymmärrä, ettei tästä lapsesta ole tasapäiseen ajatteluun - hänet on sosiaalisesta tilauksesta tehty ensimmäisistä soluista alkaen näyttämään tietä.
Heikoille persoonille sisäisen ohjaantumisen yksilö on aina uhka, mutta ei vahvan henkilön taholta - vaan heikompien pelon voimasta kumpuavana - tämä vastaanasettuminen joukkovoimalla.

Parhaimmillaan tämä lapsi on sisäisesti ohjautuen ja pätkissä eri aloja opiskellen, jolloin monilahjaisena pystyy yhdistämään eri alojen tietoja, tekemäään suunnitelmia puolivalmiiksi ja sitten hyväksyttämään esivalmistellun toimivan kokonaisuuden eri alojen ammattilaisilla. = Osaa käyttätytyä viisaasti vaikka ei tarvitsisikaan toisia.

Mutta: Mikäli vanhemmat tai suku tms joukot alkavat aidata tätä yksilöä , alkaa hän romuttaa yhteiskunnan sopivaisuussäännöksiä mennen tullen.
Hänelle kannattaa opettaa aivan ensimmäiseksi leikin ja sadun maailma. On sitten pakopaikka valmiina, kun pikkusielut harjoittelevat kampittamista - jossa heillä on tässä yksilössä töitä ihan hiki hatussa.
Kaverina hänen rinnalleen asettuen oppivat kaikki monia uusia asioita ja näkökulmia.

Jonakin päivän hän pudotuttaa puolelta Suomea alaleuan polviin. Hän on mainio toimitusjohtaja ja delegoija - osaa ottaa langat käsiin ja kehua apurinsa maasta taivaaseen, jolloin hänen laaja-alainen kykynsä tajuta sitä sun tätä ja toimia poikkitieteellisesti  rehevöittää koko yhteisöä. Mutta tämä vain, kun hänen annetaan opiskella elämää ja asioita sisältään ohjautuen.

Onnea ja kärsivällisyyttä. Viisaimmat lapset ovat kasvattajilleen kaikkein vaikeimpia. Viisaille vanhemmille kuitenkin jatkuva ilon aihe. Ei tarvi tämän lapsen suvussa uusia/muita esapakarisia tai helismaita, sen kummemmin kuin joperuonansuitakaan.
   Grin   Angry 2funny
« Viimeksi muokattu: 16.06.2015 14:17:42 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: