Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Japanilainen ki-astrologiatapahtuma Hgissä 24.8  (Luettu 30502 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Solina2
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100


Profiili
« : 29.07.2015 15:28:25 »

Japanilaisesta Yhdeksän tähden eli ki-astrologiasta kiinnostuneet. Elokuussa Helsingissä Rex Lassalle kertoo ki-astrologista. Sisäänpääsymaksu 50 € sisältää Rexin uusimman teoksen, viime vuonna julkaistun The Time of Your life- kirjan.

Aika ja paikka: 24. elokuuta 2015 klo 18:00–21:00, Kasarmikatu 34 b 12

The time of your life, could it be now?

Rex Lassalle is a world-renowed Master in the Japanese healing art of Shiatsu and an authority on Orinetal Astrology and its impact on health. He is also an experienced osteopath and Aikidoka.

During the evening Rex will give us insight to the 9 star Ki Astrology and into your own Contextual Winning Field.

He will teach through some Finnish celebrities.
The Price of the evening 50 euros including:

Rex's new book: "The time of your life, could it be now?"

Visit Rex's website:

http://thetimeofyourlifebook.com/

Registeration / ilmoittautumiset:
reeta@pohjonen.org

The first 30 people fit to Kasarmikatu Smiley


PS: Ultra-lehti julkaisee syksyllä haastattelun Rex Lassallesta.
tallennettu
Solina2
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100


Profiili
« Vastaus #1 : 19.08.2015 19:37:49 »

Orientaalisen astrologian mukaan syntymähetki on hyvin ainutlaatuinen hetki universumin aikamatriisissa. Se on yhtä uniikki kuin sormenjälki tai dna. Elämäsi virtaa tuosta hetkestä eteenpäin. Syntymähetkesi määrittää koko elämäsi kulkua.
Kun syntymähetkesi yhdistyy yhdeksän tähden ki kalenteriin, uusi siemen syntyy. Tästä hetkestä voidaan laskea oma onnistumisen kenttäsi – Contextual Winning Field. Voit ammentaa viisautta ja löytää todellisen potentiaalisi itämaisen astrologian avulla.

Rex kertoo mm. mitä erityistä on Jean Sibeliuksen, Tarja Halosen ja Sauli Niinistön aika-dna:ssa.
Rex Lassalle on tunnettu kansainvälinen japanilaisen shiatsuterapian uranuurtaja ja opettaja. Hän on perehtynyt myös itämaiseen astrologiaan ja kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa.
Grashopping Through Time – Using Ancient Wisdom, Rex Lassalle Publishing, London 2000
The Time of your life – could it be now, Filament Publishing, London 2014

Rex Lassalle on myös aikidoka ja kokenut osteopaatti. Hän on tehnyt kymmenien vuosien ajan kehoterapiatyötä ja opettanut eri puolilla maailmaa.

Rex syntyi Trinidadissa. Varsinaisen elämäntyönsä shiatsuterapeuttina hän aloitti Lontoossa, jossa hän perusti vuonna 1976 East West Centre and Community Health Foundationin sekä oman Hara Shiatsukoulun vuonna 1986. Hän on perehtynyt laajasti itämaiseen viiden elementin teoriaan ja Yhdeksän tähden Ki astrologiaan.
Ajalla on toinen dimensio, joka ylittää lineaarisen ajan mittaamisen. Aika kantaa mukanaan erityisiä laatuja ja niillä on koko ajan vaikutus jokaisen ihmisen elämään, Rex sanoo.

Luennollaan Rex kertoo itämaisesta elementtiteoriasta sekä omasta ajan kokemuksestaan ja siitä kuinka voi ystävystyä ajan kanssa ja löytää oman ”onnistumisen kenttänsä”, Contextual Winning Field. Rexin tietämys kattaa ohjeita elämän eri alueille: persoonalliseen ja henkiseen kehitykseen, ruokavalioon, terveydentilaan ja elämää edistäviin harjoituksiin ja väreihin.
Rex on tuttu monille suomalaisille shiatsun ja qi kongin harjoittajille.  Hän on vieraillut Suomessa säännöllisesti jo 1970-luvulta alkaen tehden yhteistyötä mm. Eila Hellgrenin ja Jukka-Pekka Liljan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen henkilöön ja hänen välittämäänsä tietoon.

Lisätietoja
Reeta Pohjonen
Homeopatiakeskus 10M
+358-44-522 0573
Katso tapahtuma facebook:
https://www.facebook.com/events/491868460975446/
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: