Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uranus siirtyy Oinaaseen, mitä odotettavissa  (Luettu 14088 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ancelica
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 294



Profiili
« Vastaus #15 : 28.05.2010 13:23:37 »

Jos tuo Katla ja Hekla ja kumppanit ei nyt ala purkautuun ja tuota aurinkoa pimentävää tuhkapilveä, niin ainakin vois tulla lämmin kesä! Liian kuuma Afrikassa ja eteläisessä Euroopassa. Henkistä nousua on tapahtunut ja varmaan lisääntyy suurissa määrin.
Uranukseen kun liitetään vallankumouksellisuus niin toivottavasti ei lietso ääriäineksia tekemään terrori-iskuja kun on Oinaan kuumassa merkissä. Jouskari kyllä on enemmän uskonnollinen. Oinas voisi olla esim muuta vallankumouksellisuutta, rahaeliittiä vastaan, jotka samalla tuhoavat luontoa. Toki Äiti Maa jatkanee kuumenemista sisältäpäin ja johan tuolla tänään on maa järissyt.  
Niin ja näitä uusia alkuja, äkkinäisiä - nyt olis aika sellaisten parien erota joiden suhde ei enää anna kummallekaan mitään. Mutta myös puun takaa saattaa tulla joku muu.
Tai vaikka työpaikka, asunto, paikkakunta, maa vaihtuu äkkiä. Mä en kyllä ole babyboomin kannattaja silleen et kun työt loppuu tai opiskelupaikkaa ei löydy, niin tehdäänpä lapsi. Nämä sosiaalietuudet saattavat loppua talouden kriisissä ja sittenkö suomalaiset menevät kaduille kerjäämään ja ihmisiä pystyryöstetään enemmän jne. Oma selusta olisi tärkeä varmistaa hankalina ja yllättävinä aikoina.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2010 13:42:23 kirjoittanut ancelica » tallennettu
R1ku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 64



Profiili
« Vastaus #16 : 28.05.2010 13:46:30 »

Tämän viestin kirjoitin itse erääseen toiseen ketjuun. Kopioin sen nyt tänne sanasta sanaan:

Uranus siirtyy Oinaaseen 28.5.2010
Viimeksi kolmesta hidasliikkeisimmistä planeetoista merkkiä on vaihtanut Pluto, joka siirtyi Kauriiseen 2008. Veikkaan kovin erilaisia aikoja verrattuna  uranus kalat aikakauteen. Tuleekohan tiede kehittymään kovemmalla vauhdilla ja tullaankohan jopa näkemään täysin uusia keksintöjä? Uranushan liittyy tieteeseen ja keksintöihin ja Oinas on luotu luomaan uutta. Ja syntyyköhän  uranus oinas sukupolven aikana uusia tiedemiehiä, keksijöitä tai muuten vaan sellaisia ihmisiä jotka luovat uutta, tavalla tai toisella?

Spede Pasasella, viihdetaiteilijalla ja "keksijällä", oli muuten Uranus Oinaassa. Samoin Thomas Alva Edisonilla oli Uranus Oinaassa, samoin Yoshiro NakaMatsilla. Vaikkei nimi sano ainakaan itselleni mitään, hänellä on enemmän patentteja kuin kenelläkään muulla, Edisonilla toiseksi eniten.
tallennettu

Aurinko: Neitsyt
Kuu ja merkurius: Vaaka
Venus: Leijona
Mars: Oinas
Jupiter: Kaksoset
Saturnus ja uranus: Jousimies
Neptunus: Kauris
Pluto ja nousumerkki: Skorpioni
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #17 : 28.05.2010 14:07:03 »

 uranusoinas 0`40`
 kuu 12  jousimies aspect_kvi merkurius 12  harka
ja yritämme pitää jalat maassa uutisoinnin suhteen ja ennakoida tulevia.
Seuraavaa uutista vois spekuloida enemmänkin taajuuksien puolesta,
mut olkoon.. police

http://www.yle.fi/alueet/etela-karjala/2010/05/paaministerivierailu_pimensi_televisiot_lappeenrannassa_1719289.html
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #18 : 28.05.2010 19:12:03 »

Nythän on siis menossa "harjoituskierros" ,kun  uranus on Oinaspisteellä elokuun 14. pääivään saakka.. Sen jälkeen se palaa takaisin Kaloihin 7 kuukaudeksi - 11. maaliskuuta 2011  uranus on taas Oinaspisteellä siis 0 astetta Oinasta ja jää sitten Oinaaseen.

Sellaiset päivämäärät kuin 22.6 ja 23.9  voivat olla merkityksellisiä, kun  aurinko siirtyy toisiin aloitteellisiin ja johtaviin merkkeihin.

22.6   aurinkorapu  aspect_squ  uranus  oinas  ja 23.9 Syyspäiväntasaus ja  aurinko 0 vaaka  aspect_opp  uranus  oinas .
tallennettu

mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #19 : 28.05.2010 19:58:45 »

Tuo R1kun teksti on hyvä.
 uranus ei ole kovin inhimillinen planeetta vaan juuri tuota neroutta ja tekniikkaa myös edustava.  oinas on pioneeri niinkuin joku tuolla jo kirjoitti, mutta myös se kuvaa päätä, joten olisko nyt sitten niiden nerojen avautuminen näkyvästi, tietoisuuteen, auttaa tuomaan esille voimakkaasti, estelyistä huolimatta, niitä uusia energia keksintöjä joita jotkut tahot yrittävät estää.
Mitä Nikki kirjoitti kansalaisaktiivisuudesta niin josko se " höyhen katkaisee sen kamelin selän" ja kansan valta otetaan omiin käsiin. Johan nuo smmakot ja hyttyset ovat aloittaneet....

Mateve
tallennettu

mateve
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #20 : 29.05.2010 19:05:24 »

Kommenttinne, jupiter kuvaa myös kuolemaa, pisti miettimään.
Uudet aluthan tulee, kun joku vanha lopettaa olemisen...

Pähkäilin jonnekin muuallekin transiitti sarjaa, joka jokseenkin on kehittynyt  saturnus  aspect_opp  uranus kautta (vuodet 2008-2010).

Mutta jotain uutta todennäköisesti myös syntyy.

Neliö Uranuksen ja Pluton välillä on tarkkana vasta vuonna 2012, jolloin Neptunus jo yhdessä kheironin kanssa omassa kala-merkissä. Neptunus omassa merkissään ja vielä haavoittuva parantaja mukana kuvioissa...

Teemana Neptunus satuttaa ja hoivaa Yhtälailla, uusia hoito- ja/tai pakokeinoja?

Kauniilta kuulostaa "jumalan sormi" -aspekti, jossa olisi  jupiter  harka  aspect_sex  neptunus  kalat , josta kvinkunssit  lähelle saturnus :sta kulkemaan  vaaka merkkiin. Jokseenkin tarkkana taivaalla jo vuoden päästä 2011. Oinas  uranus olisi silloin vastakkaisella puolella eli muutosten syypää - Tämän vuoden muutokset?

Vaikka Jupiter kulkee pian Oinaassa, Pluto  kauris  aspect_squ Uranus  oinas neliön tullessa Jupiter on jo härässä ja lopulta kaksosissa. Onko Jupiter alkujen vai loppujen symboli silloin?

Tulipa oltua sekava...  Embarrassed
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #21 : 01.06.2010 15:36:50 »

Pers.kohtaisella tasolla ainakin tapahtui v-käyrän kilahdus tilt-asentoon ja eikun apina lyö jo symbaalia päässä: vuoden kiireisin aikaa ja etäserveri ollut eilisestä saakka nurin. Tässä sitä sitten ei saa mitään aikaiseksi, jos sitäkään - työt kasaantuvat pöydän kulmalle, joka alkaa olla jo liki yhtä kurtussa kuin omatkin kulmat - kohta yhdennäköiset kuin sumuisten vuorien gorillalla. Angry

Oivallinen tuo Nikin linkki: kovasti on valovoimainen Äitivenäjän pääministeri, kun sähkötkin himmenevät hänen astuttuaan kylään.  Wink
Yhteiskunnallista toimintaa nähtävästi lisännee välikohtaus Gazan kulmilla. Tämä on jo toinen uutisoitu kerta tänä vuonna, kun avustustoimintaa vasten on hyökätty. Siinä vaiheessa, kun hädänalaisia ei uskalleta auttaa, ollaan menetetty aikamoinen osa ihmisyyttä.
Tätäkö on tiedossa - onko se sitä  jupiter -energiaa?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #22 : 01.06.2010 15:58:35 »

Uraanista sähköö ilimassa.
Leijuukohan siellä meitin  jupiter kuolintuhkat?
Eikä yläkerran ukko tiijä mihin viskais..  crazy2

http://news.discovery.com/earth/icelands-volcanic-ash-is-electric.html

tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #23 : 01.06.2010 16:23:26 »

Hahaha Nikki! 2funny
Elektrisiittikuolintuhkapilviä!

Pohdinkin lauantaina hautajaisissa kuokkavieraana istuessani, miten vähemmällä pääsee tuhkaamalla - ei tarvita arkun kokoista poteroa kuuven sylen syvvyyteen - eikä omaa lasta kantamaan. Kuulemma nykyisin laitetaankin osastolla lappu kouraan, jotta kirjoitahan ylös ketä perikunta kutsuu monttubileisiin ja miten ne toimitetaan.  Niinhän sitä samalla tulee kerrottua, että hups - ei nuo hoidot sitten auttaneetkaan... Sääli on sairautta, mutten voinut siltä tunnetilalta välttyä.

Jotta nyt jo omalle perikunnalle tiedoksi, että tuhkaksi vaan prkl ja tuhkathan voi nykykäytännössä sylkäistä taivaalle Islannin mallin mukaan. Tokkopa ne siellä niin kovin säteilee, kun ei eläessäänkään.  Cheesy
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #24 : 04.06.2010 14:58:49 »

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2181123&ref=tf1

Jupiter siirtyy Uranuksen kylkeen ja heti Jupiter parka saa kärsiä, kun Uranus pistää jalalla komeasti ja vähän töytäisee Jupiter-raukkaa samalla?  Grin
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #25 : 04.06.2010 18:38:42 »

Olen naureskellut ja ihastellutkin ihmisten innostuneisuutta näihin Kastellin Linnanraunioihin nyt, kun ne onkin todettu Suomen Stonehenge-ilmiöön.

Lasken tämän tapahtuman liittyvän juuri Uranuksen tuloon Oinaaseen, sillä sellainen hyörinä on tuolla raunioilla alkanut. Olin opastamassakin erästä ryhmää, eikä kysymyksistä tahtonut loppua tulla. He uskoivat kiven kovaan tuohon kosmologiseen näkökulmaan. Eipä silti. Kyllä itsekin.

Eilen siellä oli metsää ja ympäristöä puhdistamassa kaksikin talkoohenkistä kaartia ja mukavaa heillä oli, museoviranomaisillakin.

Itse olen niitä, joilla rytisee sitten 26.6, kun itselläkin on syntymäpäivä tuolloin. Karvat ovat vähän pystyssä kyllä, mutta eihän tässä auta muuta kuin varustautua ja ihmetellä. Nyt on meneillään Jupiterin neliöt stelliumiini sulkeutuneina ja Uranus tekee saman jutun heinäkuussa, tosin avautuvana. Seuraelämä on hyvin kimuranttia ja astrologikursseille tekis mieli heinäkuussa. Tuossahan nuo kuviot ilmeneekin!  Grin

Nyt ensin aion nauttia ensimmäisistä lomapäivistä huomisesta lukien ja lähden helssaamaan siskoa Ruotsin maalle! Huolet jätän tänne!  knuppel2
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #26 : 04.06.2010 18:45:58 »

Kun Nikki puhui tuosta kansalaisaktiivisuudesta, niin minä ainakin huomaan sen omalla kylällä.

Nekin kylän miehet, jotka ovat nurkissa askaoineet ja piut paut välittäneet ympäristöstä, ovat nyt heränneet ihmeen kaupalla. Vanhaa viinapolkua raivataan auki hikihatussa, kiviä kaivetaan ylös ja raahataan pihamaille, vanhaa lähteenpaikkaa puhdistetaan ja on löytynyt eurorahoja vanhan puronkin kunnostamiseen.

Siis kummasti nestelinjalla ollaan!! :Smiley Mutta pienestä se alkaa.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: