Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kuunsolmusta kysymys??  (Luettu 7391 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jonna77
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« : 10.04.2006 12:12:53 »

Mitä tarkoittaa kuunsolmu vaa´assa? Oliko tämä joku karmaattinen juttu? Osaisiko joku valaista asiaa mulle.  Huh
Ja se on mulla huoneessa 12.

JN 
aurinko neitsyt
 kuu  kauris
 askendentti  vaaka
« Viimeksi muokattu: 10.04.2006 12:15:20 kirjoittanut jonna77 » tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 11.04.2006 16:14:11 »

Kuun noususolmu Vaa´assa kertoo, että tämän elämäsi tarkoitus on etsiä tasapainoa ottaen muut ihmiset huomioon sen sijaan että ajaisit hieman itsekkäästi omia etujasi (alasolmu Oinaassa). Liialliseen itsekkyyteen sinulla voisi olla taipumusta etenkin työelämässä (6. huone) edellisissä elämissä oppimasi mukaan. Tasapainon etsiminen ja löytäminen sujuu tässä elämässä nimenomaan 12. huoneen teemojen mukaan oman intuition avulla, omaan sielunmaisemaan tutustuen, meditoimalla, rauhoittumalla, jakamalla asioita muille, muita auttamalla.
tallennettu

Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #2 : 15.04.2006 17:25:29 »

Hei, Millaiseen itsekkyyteen tai entiseen elamaan viittaisi jos on alasomu oinaassa ykkoshuoneessa?
tallennettu
jonna77
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #3 : 16.04.2006 12:57:14 »

Niin, mielenkiintoinen ristiriita siihen että kuunsolmuun huoneessa 12 viittaa liialliseen itsekkyyteen kun sisäinen soturi- tulkista löytyy tällaista:  Huh

Neliöt kertovat karua kieltään siitä että olet melkoisen tehokkaasti käyttänyt lahjojasi muiden hyväksi edellisten elämiesi aikana. Oma kehityksesi onkin sitten jäänyt tallaamaan paikallaan ja sitä taas ei suuri kosminen suunnitelma suopealla silmällä katsele. Jokaisen yksilön tulee laittaa lahjansa ”talenttinsa” kasvamaan korkoa sen sijaan että hautaisi ne maahan. Tällaisesta opetuksesta on kysymys tämänkertaisessa elämässäsi. Käytännössä joudut kohtaamaan lähes ylipääsemättömiä esteitä yrittäessäsi elää muiden odotusten mukaisesti. Sinulla saattaa kuitenkin olla melkoinen työ vapautua edellisten elämien uhrautuvuudestasi, koska olet siihen jo niin tottunut. Routa kyllä ajaa sinutkin kotikaukaloon ellei pahalla niin sitten tosi pahalla. Vaikeudet ja ongelmat etenevät varsin helposti jopa sairauksien tasolle ellet tahdo oppia tässä elämässä tuijottamaan yksioikoisesti omaan napaasi.
tallennettu
jonna77
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #4 : 27.04.2006 19:27:50 »

Hei antimoguli,

kyse on omasta kartastani. No joo, en ehkä aina osaa katsoa kokonaisuutta ja jään puuhastelemaan yksityiskohtien kanssa mutta toisaalta olen hyvin "aikaansaava" ihminen. Tarkoitan että saan aikaiseksi asioita. En hirveästi kyllä sairastele..ainakaan vielä  Wink

Huomaan ottavani aina syyt niskoilleni, eli yleensä jos tulee riitaa, ppähkäilen asiaa niin kauan että totean syyn loppujen lopuksi olleen minussa.. en vaivu itsesääliin tms. mutta kuitenkin. Joskus tuntuu että en edes osaa odottaa muilta apua asioissa, en siksi etteikö muut osaisi vaan siksi että täytyyhän sitä itse pärjätä. Ok aika itsekeskeistä ja johtaa uhrautumisen tunteeseen  buck2.
Voi yäk, taitaa tuo pitää paikkansa.

Mitenkähän tässä yrittäisi kasvattaa itseään, toimimaan toisin  Embarrassed
tallennettu
luminant mermaid
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 178


"Elämästä myöhästyy se, jolla on aina kiire."


Profiili
« Vastaus #5 : 28.04.2006 10:21:59 »

Entas jos kuunsolmu on Vaaássa ja ykköshuoneessa?  idiot2
tallennettu

*nouseva Vaaka
*aurinko Härässä
*kuu Kaksosissa
*merkurius Oinaassa
*venus Kaksosissa
*mars Ravussa
*Punainen Resonoiva Maa
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #6 : 29.04.2006 14:47:37 »

Moi
Mullakin on kuunsolmu vaa'assa, mutta huoneessa 11. Vastaavasti siis laskusolmu oinaassa huoneessa 5. Mun luonneanalyysi kartassani  kirjoittaa Seppo näin:
Aikaisempien elämiesi aikana olet rakentanut itseluottamusta ja itsekunnioitusta voimakkaasti ja itsekkäältä pohjalta. Arvostit ennen kaikkea edistymistä ja ensimmäiseksi ehtimistä kilpailuhaluisen Oinas-luonteesi mukaisesti. Tämä johti päättäväiseen ja sulkeutuneeseen mielen laatuun. alituinen rauhattomuus ja kärsimättömyys piti sinua liikkeessä pönkittämässä itsetuntoasi kaikilla mahdollisilla alueilla.

Tämä elämä vaatii sinulta paljon oppimista itsesi uhraamisesta ja toisten ihmisten tarpeista. Noususolmusi vaa'assa estää sinua enää lisäämästä omanrrvontuntoasi...

Huh kun on pitkä pätkä...

Siis suurin läksy on oppia kulkemaan keskitietä ja tekemään yhteistyötä. Opittava etten voi tehdä kaikkea itse.
Karmallinen läksy joka minun pitää oppia on etten ole yksin vastaamassa kaikesta, myös kaikki muut osaavat tehdä oman osuutensa. Ja osa läksyä on myös se etten helposti löydä kumppnia kun en osaa päättää onko hän riittävän hyvä vai ei.

.. Hieno homma. Oon kyllä huomannut että tietyt tilanteet toistui ja toistui, kunnes lopetin asioiden huolehtimisen, koska itse asiassa ne eivät edes kuuluneet mulle. Kyllä tämä tästä.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #7 : 30.05.2006 01:44:54 »

Jonna, tutulla olikin kuunsolmu kutosessa ja alasolmu huoneessa kaksitoista. Sepon tulkinta johtuu varmaan jostiantietystä neliöstä. En kyllä tiedä mistä, ehkä neptunus.
tallennettu
Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #8 : 30.05.2006 02:28:29 »

Teinpä internetissä haun sanoilla vaaka kuunsolmu

North Node in Libra and/or in the Seventh House

With North Node in Libra, our South Node is in Aries. With North Node in the seventh house, our South Node is in the first house.

A tendency to rely on the self so much as to alienate important others in our lives, to be excessively competitive to the point of a me-first attitude, to take things personally, and to be impatient, rash, and impulsive at the expense of personal happiness are some of the issues this position suggests. With this position, we need to work on sensitizing ourselves to the needs of others, to learn tact and cooperation, to put ourselves in another's shoes, and to let go of an overwhelming self-consciousness that is blocking our desire to win. We are often afraid of the demands that a partner might put on us, and we don't naturally look for feedback, preferring to act on the moment—on our own hunches and impulses. But for however hard we push ourselves, our plans will be blocked until we stop to consider the other side. We tend to go it alone, often passing up opportunities for growth because we are too focused on our own personal survival. Our impulses and instincts are overloaded, lacking in perspective, and acting upon them will often bring us strife—that is, until we learn to look at the other side, perhaps through the eyes of another. Through partnership, and through cooperation with others, we will attain the inner balance necessary for us to achieve our goals.

Eli tulikin vastaus parhaiten omaan kysymykseeni, kun samalla tuli vastaus myös siihen kun on kuunsolmu seiskassa. Taidan suomentaa tämän seuraavaksi.
tallennettu
Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #9 : 30.05.2006 02:49:10 »

Kuunsomu vaa'assa ja/tai seiskahuoneessa

Luottamus pelkästään omaan itseen siinä määrin, että tulee karkoitettua tärkeät muut ihmiset elämästään, yletön kilpailunhalu minä-ensin asenteella, otetaan asiat kovin henkilökohtaisesti, kärsimättömyyttä, hätiköintiä ja impulsiivisuutta henkilökohtaisen onnellisuuden kustannuksella. Nämä muutamia seikkoja, joita tämä kuunsolmu asema ehdottaa. Tällä asetelmalla meidän pitäisi työskennellä itsemme herkistämiseksi muiden tarpeille, oppia tahdikkuutta ja yhteistyötä ja laittaa itsemme toisen kenkiin sekä päästä irti liiallisesta itsetietoisuudesta, mikä rajoittaa menestymiseen keskittymistämme. Pelkäämme usein partnerimme asettamia vaatimuksia, emmekä luonnostaan etsi palautetta, suosien toimintaa hetken mielijohteesta + omista aavistuksistamme ja impulsseistamme lähtien. Mutta kuinka paljon tahansa puskemme itseämme, suunitelmamme ovat jumissa kunnes pysähdymme tarkastelemaan myös "toista puolta". Meillä on taipumusta tehdä se yksin, usein sivuuttaen kasvumahdollisuudet, koska olemme liian kiinnostuneita omasta selviytymisestämme. Impulsimme ja intuitiomme ovat ylikuormittuneet, niistä puuttuu perspektiivi, ja niiden mukaan käyttäytyminen usein tuottaa kamppailua - näin on, kunnes opimme katsomaan "toista puolta", ehkä toisen silmin. Parisuhteessa, ja yhteistyössä muiden kanssa, saamme sisäisen tasapainon, joka on välttämätön meille saavuttaaksemme tavoitteemme.

Olisko niin että tuossa tilanteessa vaistot toimii niin spontaanisti itsepuolustukseksi ettei huomaakaan olla järkevä? Parhaiten oppii ne sivuuttamaan (tai tarve on suurin) tässä tapauksessa etenkin seiskahuoneessa eli parisuhteessa.

« Viimeksi muokattu: 30.05.2006 03:11:57 kirjoittanut antimoguli » tallennettu
Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #10 : 30.05.2006 03:23:01 »

Jonna, olisko niin että ne sairaudet, kun kuunsolmu huoneessa kakstoista, tulee siinä tilanteessa kun mikään muu ei enää pysäytä tahtia. Kun kuunsolmu kutosessa, sairaus, tekosairaskin usein, on tekosyy pidättäytyä työstä ja konkreettisesta muiden palvelusta, mihin ei ole tottunut. Kun kuunsolmu huoneessa kaksitoista, muiden palvelu on rutiininomaista, omaa suoritusta, sydän ei ole mukana. Kun kuunsolmu kutosessa sydän tuskailee epävääryyksiä niin paljon ettei saa mitään aikaiseksi.  Huh
« Viimeksi muokattu: 30.05.2006 17:01:57 kirjoittanut antimoguli » tallennettu
Bona Fide
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 179



Profiili
« Vastaus #11 : 30.05.2006 16:55:58 »

Entas jos kuunsolmu on Vaaássa ja ykköshuoneessa?  idiot2
Muut ihmiset voisi ottaa huomioon heitä opettamalla. Liiallista itsekkyyttä on ollut parisuhteessa. Tasapaino siihen löytyisi oppilas-opettaja suhteesta, tai muusta harmonisesta erilaisuuden edusta.  :Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: