Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Henkisyys kateissa  (Luettu 3819 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Buf~
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 249



Profiili
« : 08.02.2015 01:08:39 »

Mua on viimeset pari vuotta vaivannut hirveä väsymys. Tällä hetkellä olo on pirteämpi kiitos lisäravinteile (ehkä). Pysähdyin miettimään, että minun "henkisyys" on kadonnu jonekkin. Aikaisemmin olen ollu herkkä vaistoinen ja tiennyt joistakin ihmisistä jotain mitä eivät ole sanoneet. Myös suojeluvaisto kadonnut Sad Voisikohan olla stressin syytä vai kadonnut ominaisuus iäksi ? Sad
« Viimeksi muokattu: 08.02.2015 01:23:33 kirjoittanut Buf~ » tallennettu

Aurinko Skorpioni Kuu Neitsyt
Nouseva Neitsyt
Metalli-sika
Sininen planetaarinen yö
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 08.02.2015 14:17:55 »

Sinullahan on ollut Saturnuksen yhtymä Auringolle päällä, syytetään väsymystä siitä. Aika näyttää, mitä vaistoillesi on tapahtunut. Joskus ne vain muuttavat muotoaan ihmisen kasvaessa ja kypsyessä.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 09.02.2015 09:45:46 »

Mua on viimeset pari vuotta vaivannut hirveä väsymys. Tällä hetkellä olo on pirteämpi kiitos lisäravinteile (ehkä). Pysähdyin miettimään, että minun "henkisyys" on kadonnu jonekkin. Aikaisemmin olen ollu herkkä vaistoinen ja tiennyt joistakin ihmisistä jotain mitä eivät ole sanoneet. Myös suojeluvaisto kadonnut Sad Voisikohan olla stressin syytä vai kadonnut ominaisuus iäksi ? Sad

Kryon-kanavoinneissa on viimeisten muutaman vuoden aikana useampaan kertaan kerrottu tällainen, voisiko sinunkin kohdallasi olla kyse tästä?

Värähtelyt planeetallamme ovat kovasti nousussa ja ihmiskeho energeettisine systeemeineen ikään kuin 'kalibroituu' tähän muutokseen. Tällöin ihmisen täytyy ikään kuin 'virittäytyä' uudelle kanavalle, sillä kaikki ne henkiset/energeettiset kyvyt mitä hänellä on ovat edelleen tarjolla ja entistä voimakkaampina, mutta tavallaan eri taajuudella.

Vertauskuvana tästä voisi olla se, että lemppariradioasemasi olisi vaihtanut taajuutta ja parantanut lähetystehoa, eli lähetys on entistä voimakkaampi, mutta radiovastaanotin pitää virittää uudelleen tuolle uudelle taajuudelle.  Nykyään moni erilaisia hengellisiä juttuja harjoittanut (vaikkapa energiahoito, selvänäkö jne) on ihmetellyt miksi yhtäkkiä mikään ei onnistu ja kyse on nimenomaan juuri tästä että pitää virittää itsensä uudelle taajuudelle.

Miten se sitten tapahtuu? Siitä minulla ei ole selkeää käsitystä (koska tämä ei koske minua, olen aloittanut energiahommelit vasta näissä uusissa energioissa), ehkäpä hiljentymällä ja ihan vaan käskemällä korkeimman minän kautta itseään virittymään tuolle uudelle taajuudelle - luulisi toimivan, kun vapaa tahtomme ja sen käyttäminen on kuitenkin jotakuinkin kaikkien näiden hommeleiden a ja o.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
saarloos
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #3 : 09.02.2015 21:44:44 »

Henkisyys tuskin katoaa mihinkään, mutta jos menetät kosketuksen todelliseen luontoosi niin varmasti sillä on vaikutusta myös henkisyyteen. Itselläni ilmeni aikanaan väsymystä, koska en kuunnellut sisäistä ääntäni. Ts. usean vuoden masennusjakso johtui pohjimmiltaan siitä, että yritin väkisin uida vastavirtaan. Lopulta helpotti, kun annoin periksi, tutustuin meditointiin ja opin erottamaan intuition(ja luottamaan siihen) tuolta ajatusten ja tunteiden sekamelskasta.

Tämä tosin vaati melko radikaaleja ratkaisuja, joissa ei ollut ulkopuolisten näkökulmasta mitään järkeä. Lopetin mm. koulun kesken, enkä etsinyt töitä vaan otin aikaa itselleni ja keskityin melko puhtaasti henkisyyteen. Pian aloin toteuttamaan Basharin kanavoinneista tuttua kaavaa ”follow your highest excitement” ja se on toiminut loistavasti. Vielä alkukesästä olin yksi vässähtänyt sossupummi, jolla oli suunta täysin hukassa. Nyt herään skarppina viideltä aamulla, meditoin ja alan toteuttamaan itseäni. Tällä hetkellä alkavan yritystoiminnan muodossa, mutta aika näyttää mistä sitä vielä itsensä löytää.

Ei kannata antaa valtaa tekijöille, joihin et pysty itse vaikuttamaan. Olisihan se helppoa osoitella sormella tähtiä, energioita tai mitä lie, ja pistää niiden piikkiin. En kiellä sitä, etteikö niillä voisi olla vaikutusta. Lähinnä yritän sanoa, että pystyt kyllä halutessasi kumoamaan sen vaikutuksen. Kuuntelee sisäistä guruasi niin löydät kyllä keinot.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: