Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Julkkikset, joilla on samankaltainen syntymäkartta kuin sinulla  (Luettu 6850 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« : 12.10.2014 17:50:26 »

Oletteko koskaan löytäneet vielä sellaista julkkista tai kuuluisaa henkilöä, jolla olisi edes joiltakin osin samankaltainen kartta kuin itsellänne? En välttämättä tarkoita täysin identtisiä syntymäkarttoja vaan esim. joitakin tärkeitä yksityiskohtia syntymäkarttojenne välillä kuten aspektit, merkit, planeettajakaumat, huonesijainnit, karttakuviot jne.? Tarkoitan lähinnä sellaisia karttatekijöitä, jotka te itse koette eniten vaikuttavan persoonaanne ja sitä kautta löytäisitte yhtymäkohtia karttojenne väliltä. Smiley

Esim. ohjaaja Peter Bogdanovichilla on muutamia samoja aspekteja kuin itselläni (mm. aurinko yhtymä pluto, venus oppositio mars, saturnus neliö venus ja mars sekä pluto erittäin tarkasti kuu/mars -keskipisteessä).

http://www.astro.com/astro-databank/Bogdanovich,_Peter

Toki omalla kartallani vaikuttavimpana kuviona taitaa toimia suuri risti muuttuvissa merkeissä ja olen kyllä joskus löytänytkin muutamia henkilöitä joilla näyttäisi olevan sama kuvio kartallaan, mutta vain eri planeettojen välillä. Tämän vuoksi koenkin tuon Peter Bogdanovichin kartan tällä hetkellä jossain määrin henkilökohtaisemmaksi, koska hänen kartallaan tietyt samat planeetat tekevät samoja aspekteja kuin omallani.

Tuossa kuitenkin yksi esimerkki muuttuvasta suuresta rististä:

http://www.astro.com/astro-databank/Havel,_V%C3%A1clav

Lisäksi vielä bonuskysymys, johon ei tietenkään ole pakko vastata tai tarjota siihen esimerkkiä. Mikä on mielestänne erikoisin syntymäkartta johon olette törmänneet ja miksi se on mielestänne niin erikoinen? Omaa syntymäkarttaa ei lasketa mukaan tällä kertaa. Mikäli koette tarpeelliseksi paljastaa kyseisen syntymäkartan kaikille foorumin jäsenille niin voitte postata sen vaikka tähän ketjuun muiden pällisteltäväksi. :Smiley

tallennettu
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« Vastaus #1 : 12.10.2014 21:35:44 »

Tuossa pari mielenkiintoista karttaa:
 
http://www.astro.com/astro-databank/Buckley,_Jeff

http://www.astro.com/astro-databank/Baudelaire,_Charles
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 13.10.2014 10:05:06 »

Tässä on sitten kätevä toiminto, jolla voi etsiä tiettyjä planeetta-asetelmia ja huoneiden kärkien sijainteja:

http://www.astrotheme.com/celebrities/search_by_astrological_criteria.php

Astrothemessä voi etsiä julkkiksia myös aspektien tai vaikkapa syntymäpäivän perusteella.

Karttapankeista löytyy yksi julkimo, joka on syntynyt samana päivänä kuin minä, jonka lisäksi pari päivää nuorempaa tai vanhempaa. Kuut tulevat viimeksi mainituilla eri merkkeihin, mutta muuten planeetat ovat samoin asemoituneet kuin minulla. Löytyy mm. Dave Navarro, joka on soittanut kitaraa Red Hot Chili Pepperseissä ja on ollut tuttu kasvo jostain tatuointiohjelmasta.

http://www.astro.com/astro-databank/Navarro,_Dave

Toinen ikätoveri on Suomessa vähemmän tunnettu uutisankkuri Anderson Cooper. Raporttia suoltanut mm. erinäisiltä sotatantereilta.  http://www.astro.com/astro-databank/Cooper,_Anderson

Päivälleen itseni ikäinen julkimo on Ron Livingston, jonka nousumerkki ei ole valitettavasti tiedossa.

http://www.astrotheme.com/astrology/Ron_Livingston

Angelina Jolien ja minun kartoillani on sen verran yhtäläisyyksiä, että meillä on samassa asteessa olevat kaksosauringot, Rapu nousussa ja Venus askendentilla, Angelinalla tarkemmin kuin minulla. Venukset ovat itse asiassa meillä asteentarkassa yhtymässä keskenään Ravun merkissä.

En nyt osaa sanoa tuosta erikoisimmasta syntymäkartasta. Yleensä kiinnostun kartoista lähinnä sen takia, että ihminen on kiinnostava tai erikoinen, sitten vasta katson karttaa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: