Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä olette mieltä Kaksoisliekeistä?  (Luettu 34190 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #45 : 23.12.2014 11:23:56 »


Minäkin olen tuntenut äitini ja toisen tyttäreni fyysisiä kipuja, henkistä tuskaa, ajatuksia ja tunteita - ahdistusta. Silloin en osannut käsitellä näitä asioita ja tuntemuksia eli tunsin syyllisyyttä. Se ei kuitenkaan auta toista osapuolta.
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #46 : 23.12.2014 13:21:26 »

Empaatit tuntevat niin muiden tunteita, energioita kuin kipuja ja särkyjäkin jopa matkojen päästä. Harvempi empaatti pitää tästä ominaisuudesta, eritoten jos hän ei osaa suodattaa muiden kuonia pois systeemistään. Itsensä voi kuitenkin puhdistaa chakrameditaatiolla, jolloin muiden energiatöhnät kyllä tulee havaittua, mutta ne eivät kuormita empaattia niin paljon, että hän niiden painosta lamaantuisi.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
unelmassa
Vieras
« Vastaus #47 : 23.12.2014 13:32:02 »

Juu..kyllä tunnen..mm.kyyneleitä..ne voi olla ilon tai surun kyyneleitä.. r.hoidoissakin  angel smitten  kipuja tunnen
 Soittaessa smiley6600  tuntee..ja sei ole aina mukavaa..Mutta ne kivut ynm. mennee kyllä sitten ohi
Ylösnousemus puhistusten myötä..sitä on enempi vielä herkistynyt. angel
« Viimeksi muokattu: 23.12.2014 13:50:03 kirjoittanut unelmassa » tallennettu
.ave.
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 182


Profiili
« Vastaus #48 : 23.12.2014 14:40:18 »

Voi olla, että miehesi on tuntenut kipujasi ja sitä negatiivista oloa mikä sinulla on ollut. Erikoiselta tosin kuulostaa se, jos oikein olen käsittänyt, että mies ei ole ottanut näitä kipuja yhteiseksi selviämisprosessiksi (yhdessä olemme vahvempia ja selviämme), vaan hän on asettanut sinut jonkinlaisen kuonapankin rooliin, josta hän joutuu ammentamaan itselleen pahaa oloa niin kauan kunnes hän invalidisoituu. En tosiaan tiedä miten teillä on mennyt, mutta tämä ihan liikaa kuulostaa samalta kuin tämä "heikot ihmiset kerääntyvät ympärilleni imemään minusta vahvuutta ja syöksevät minut alas" -tyyppinen ajattelu. Mitä tarkoitat tuolla persoonaan samaistamisella?

Voi olla, että teillä on tälläinen klassinen vetovoimainen suhde, jossa jokin napa samanaikaisesti hylkii. Eli saatte sekä hurmosta, että viette toisenne energioita saman aikaisesti. Tämän tyyppisistä suhteista on todella vaikea lähteä pois, vaikka muuten ajattelisikin, ettei halua olla tekemisissä energiaa syövien ihmisten kanssa. Se, että sinulla (ja miehelläsi) on jatkuvasti paha olla, todistaa jotakin myös tästä suhteesta. Kaikki ei välttämättä ole menneisyydestä johtuvaa tai johdu sinun kehittymättömyydestäsi. Jokin osa pahasta olosta voi johtua myös tämän nykyhetken toimimattomuudesta ja suhteenne toimimattomasta tilasta. On hankala ehkä lähteä tarkastelemaan suhdetta ja korjaamaan sitä sellaisesta ennakkoasetelmasta, jossa toinen on täysin puhtoinen ja toinen kuonainen. Sanoisin kyllä, että miehesikin pitäisi ottaa hieman vastuuta itsestään ja sinun antaa hänen ottaa vastuuta, mitä näin nyt tästä suppeasta kuvauksesta saan kuvaa. Kukaan meistä ei koskaan voi olla parisuhteessa täydellisen ihmisen kanssa, sekin täytyy hyväksyä, ei voi löytää kumppanikseen pelastajaa valkoisella ratsullaan, sellaista joka olisi täysin järkkymätön.
tallennettu
.ave.
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 182


Profiili
« Vastaus #49 : 23.12.2014 14:40:42 »

Lastenhoidosta sen verran kun siitä nyt kerran oli samassa puhetta, monet miehet voivat liukua pois vauvaikäisen hoidosta, koska tuntevat olonsa jollain tapaa ulkopuoliseksi. Joko siksi, että joutuvat olemaan töissä ja siten poissa suuren osan arjesta, tai että imettämiseen tarvitaan aina äiti paikalle, tai koska äiti on ottanut aktiivisen roolin heti alusta ja isä on pikku hiljaa lipunut pois, tai äiti määrittelee miten lasta pitää hoitaa ja isä kokee että tulee aina kritisoiduksi, tai vauva ei tunnu rauhoittuvan kuin äidin sylissä vaikkapa edellisistä syistä johtuen, tai jostain muusta syystä kokee ettei osaa. Monikaan mies ei näitä halua suoraan sanoa tai myöntää, ja siten keksivät erilaisia syitä miksi heidän ei tarvitse olla vauvan kanssa. Tästä seuraa usein se, että äiti syyttää isää laiskottelusta ja osallistumattomuudesta, jolloin mies kokee yhä enemmän syyllisyyttä (vaikka pinnalla puolustautuisikin sanoen, että teenhän tätä ja tätä ja tätä, älä aina nalkuta) ajautuen syvemmälle sinne osallistumattomuutensa poteroon.

Helpostihan sitä äitinä kehittää omat rituaalinsa ja tapansa miten asiat kuuluu tehdä, ja sitten kun isä tekeekin ne eri tavalla, niin helposti lähtee ohjausvaihde päälle, että älä tee niin, tee näin.  police Vaikka miehen pitäisi antaa muodostaa oma suhteensa vauvaan ja omat tapansa olla vauvan kanssa, häälymättä itse siinä taustalla. No joo, ajattelin tämän tässä mainita.  Smiley
tallennettu
soop
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #50 : 23.12.2014 16:50:20 »

Ihan nopeasti kerkiän vastaamaan. Kopion toiseen keskusteluun kirjoittamaani, elikkäs ""Kuulen" esim autossa, missä toisen henkilön ajatukset pyörivät, tai sitten visuaalisena "daydreaming"-kaltaisena. Että vähän niinkun vaipuu omiin ajatuksiin..ja hups, ne olivatkin tämän toisen henkilön."
Eli olen ihan pienestä pitäen tämmöistä kuullut ja nähnyt ja niin edelleen. Olen oikeastaan kaikkeen samaistanut, mitä "olen ajatellut, tuntenut, nähnyt" jne.. ja pitänyt kaikkea omanani ja samaistanut siis näihin- niiden kautta määritellyt itseäni. Vasta mieheni kanssa keskustellessa kävi ilmi, että kaikki ajatukset joita olen pitänyt ominani, eivät ehkä olekkaan ja sitä rataa. Sitä tarkoitin tätä tuolla samaistamisellani. Ja jokseenkin olin sitä ennen melko "sairaassa" porukassa viettänyt aikaani, myös lapsuuttani. Eli ei ollut kovin puhtoinen kuva itsestäni. Paljon olin negatiivisten ihmisten seurassa pyörinyt ja kaveerannut. tässä nopea sepustus, toiv jotain selkeytti.
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #51 : 27.12.2014 15:08:49 »

Huh huh.. Jos miehesi on niin valaistunut ja ns karmaton niin miksi hän ei kykene sitten suojaamaan omaa auraansa?
Nyt alkaa jo kuullostamaan pahemman luokan huijarilta ja mikä vika egossa on?
Ihminen ei todellakaan valaistu tai eheydy ihan päivässä tai kahdessa, siinä voi mennä jopa 10 v tapauksesta riippuen. Minusta olette energeettisesti ihan liian lähellä ja siinä taitaa miehesi ja sinun tunteet mennä sekaisin. Selkeät rajat vain molemmille ja en pidä siitä että joku odottaa että toinen ns puhdistautuu kertaheitolla ja vain odottaa että sinun ihana feminiinisyytesi tulee esille.. Oletko koskaan aistinut miehesi jumalallista maskuliinisuutta jos näille asioille mennään?
Olkaa järkeviä ja maanläheisiä, en usko hetkeksikään kenekään juttuja mistään egottomuudesta ja kaikkea muuta höpö höpö soopaa. Olette molemmat ihan tavallinen pari ja se on teidän MOLEMPIEN tehtävä tasapainottaa itseenne. Ikinä en itse menisi tällaisen miehen kanssa yhteen joka odottaa täydellista puhtautta ja ihanuutta sinulta tyyliin 24/7.. Ei ei.. Tsemppiä nyt kuitenkin mutta kuullostaa että olet hyvin epätoivoinen...
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #52 : 27.12.2014 18:05:38 »

Huh huh.. Jos miehesi on niin valaistunut ja ns karmaton niin miksi hän ei kykene sitten suojaamaan omaa auraansa?
Nyt alkaa jo kuullostamaan pahemman luokan huijarilta ja mikä vika egossa on?

MMY'n väitetään todenneen, että jos joku rehentelee olevansa valaistunut, häntä voi pyytää
demonstroimaan esim. levitaatiota. Jos hän ei siihen kykene, hän ei tod. näk. ole valaistunut
sanan varsinaisessa merkityksessä, koska MMY'n määritelmän mukaan valaistuminen edellyttää
kaikkien luonnon lakien hallintaa. Levitaation tapauksessa kyseessä lienee ns. Meissnerin efektin
hallinta ja Maan magneettikentän hyödytäminen gravitaation "kumoamiseksi"...

On otettava huomioon ainakin kaksi seikkaa:

1. kukaan valaistunut ihminen ei rehennelle tietoisuuden tilallaan.
2. vain toinen valaistunut ihminen voi varmuudella tietää, onko joku valaistunut!  :Smiley   Grin

(Lisäys) Suurinpiirtein joogalevitaatiota vastaava ilmiö? ( Maapallo on valtava magneetti
ja joogalevitoijan roppa mentaalisesti [meditaatiotekniikalla nimeltä saMyama] suprajohtavaksi transformoitu kappale sen pinnan lähellä...)

https://www.youtube.com/watch?v=VyOtIsnG71U
« Viimeksi muokattu: 27.12.2014 20:38:26 kirjoittanut sideman » tallennettu
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #53 : 27.12.2014 18:20:25 »


1. kukaan valaistunut ihminen ei rehennelle tietoisuuden tilallaan.


Totta!

Liikuttavia nuo wannabe-valaistuneet  Wink
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: