Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Täytyykö parantajaksi syntyä?  (Luettu 10105 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #15 : 26.04.2014 10:12:37 »

Olisin niin kiinnostunut parantamisesta. Isälläni on hiukan (voiko noin sanoa  Smiley) tuota lahjaa. Kun olin pieni ja korvassani oli tulehdus eikä lääkäriin heti päässyt, isäni antoi ns. ensiapua laittamalla kätensä korvani päälle. Lämpöinen aalto huokui eikä kipua enää tuntunut.

Itse en oikein tiedä mistä ottaa kiinni, jotta oppisin sen. Isälle se tuntuu niin luonnolliselta  :Smiley
Mitä pitäisi tehdä, että voisi alottaa? Itsensä hoitaminen kuntoo heti aluksi kuulostaa järkevältä. Jos on omat asiat sekaisin niin kuinka voisi auttaa muita siinä sekamelskassa... Pitäisikö meditoida säännöllisesti? Vai ajattelenko ja suunnittelenkohan nyt tätä vähän turhan paljon...  Grin

Tilasin täältä tuon sisäinen soturi tulkinnan ja Chiron oppositio Aurinko mukaan parantamisen lahjani kehittäminen olisi mahdollista ja suotavaakin..?.. Vai ymmärsinkö väärin  Tongue Voihan se olla yhtälailla mahdollista kaikille. Mutta toisaalta pitäisikö tulkita tuo niin, että tuon opposition omaaville parantamisen lahjan harjoitus olisi otollisempaa?

Täälä puhutaan muuten paljon parantamisesta, mutta tuo Eklektikon näkemys hoitamisesta kuulostaa hyvältä.  smitten Se kuvaa minusta paremmin tätä asiaa.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: