Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: selvänäkijäksi  (Luettu 33592 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1225Profiili
« Vastaus #15 : 15.05.2013 19:30:48 »

Ajattelinpa muistuttaa teitä netiketistä:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=12459.0

Toivottavasti sasa13 ei ole nyt tyystin säikähtänyt tätä aloituksensa aiheuttamaa kädenvääntöä.

Näin toivon itsekin. Sanomiseni kohdistui vain henkilötietojen pyytämiseen, mutta tuntuu ettei täällä voi edes vienosti varoittaa, kun jo muuan perrrsoona on kimpussa. sasa13 on ihan tervetullut. Ehkä hän ei vaan tullut huomioineeksi, että kysyjä kertoo ne tiedot, mitkä kokee turvallisesti voivansa luovuttaa 'katsomisen' tarpeisiin.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3689


Profiili WWW
« Vastaus #16 : 16.05.2013 10:27:15 »

Lainaus
Fiksuna ihmisenä luulisi hänen menevän peilin eteen, kun riittävän moni antaa palautetta tai poistuu foorumilta. Mutta hän vaan porskuttaa, ihan kuin ei tuntisi myötätuntoa, syyllisyyttä tai häpeää. (arvaan hänen puuttuvan näihin kolmeen sanaan, ja saan luennon niiden merkityksestä ja vakuuttelua, ettei hänen tarvitse tuntea moisia alhaisia tunteita)

Niin, sitä positiivista ja kannustavaa palautetta saan riittävästi yksityisviesteinä, jotta pystyn näkemään tilanteen olevan tasapainossa. Niin se aina on: Kun on oma itsensä, jotkut tykkää ja jotkut ei, mutta silloin ainakin ne jotka tykkäävät, tykkäävät todellisesta minusta, eivätkä jostain muita varten tehdystä esityksestä. Ja suomalaiseen tyyliin vain haukut julkisesti, kehut yksityisesti. Mutta se on ihan ok.

Sinuakaan ei siis häirinnyt yhtään se, että aloittaja tuomittiin ei-oikeaksi selvänäkijäksi heti ketjun alkupuolella ikään kuin tuomitsijalla olisi hallussaan asiasta lopullinen totuus?

Mielenkiintoista mihin teidän kriitikoiden huomio kiinnittyy...  Wink
ja vielä mielenkiintoisempaa se, minkä ohitatte täysin huomioimatta.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Solnishko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50Profiili
« Vastaus #17 : 16.05.2013 12:35:26 »

Eklektikko ei varmasti minun tai kenenkään muunkaan puolusteluja kaipaa, mutta koska sanoisin näin oikeassakin elämässä tällaista näkiessäni sanon tässäkin: Ei näytä eikä tunnu hyvältä nyt tämä ihmeellinen ajojahti ja hyökkäys Eklektikkoa kohtaan. On tosiaan ihan eri asia olla eri mieltä jostain asiasta kuin hyökätä henkilökohtaisesti jonkun kimppuun jatkuvasti. Tuo nimen vääntely on tosiaan kiusaamista. Ainoa, joka tässä ketjussa on ollut tyrmäävä ja kirjouttanut sekä aloittajaa että Eklektikkoa kohtaan tylysti on t.touhula. Näin minä ainakin tämän asian tuolta ketjun alusta lähtien luin.

Voin kyllä kuvitella yksityisviestejä lentävän juu, minun syyni palstalta poistumiseen oli juurikin tämä ihan uskomaton kauniit ja rohkeat draama mikä täällä nimimerkkien takana pyörii ja pikkuhiljaa paljastui.  Grin Huhhuh, kuka on kenenkin poikaystävä ja kuka näytti kenenkin lähettämän YKSITYISviestin kenellekin ja mitä se sit sano siitä siellä astromiitissa ja kuka haastoi ja kenet oikeuteen. Ei jaksa eikä edes halua tietää.

Paljon lukeneelle ja kokeneelle ihmiselle Eklektikon tekstit ovat vielä useimmiten onnistuneet tuomaan jotain uutta ja toisenlaista näkökulmaa.
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1109


Profiili
« Vastaus #18 : 16.05.2013 12:36:49 »

On niin paljon erilaisia näkijöitä. Toiset ottaa kädestä kiinni, toiset tarvitsee valokuvan ja toiset tarvitsee kuulla äänen tai olla kasvokkain.

Minulle saat katsoa jos haluat harjoitella. Laita minulle vaikkapa yksityisviestin niin on kätevämpää hoitaa sitä tätä kautta.
Onnea harjoituksiin!  smitten
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8032


MMY, Aikamme Arjuna!


Profiili
« Vastaus #19 : 16.05.2013 22:42:57 »Ottamatta osaa näihin sanaharkkoihin, haluan sanoa että toivottavasti et sasa13 pelästynyt ja jatka ihmeessä.

Samalla tavalla sitä selvänäkemistä pitää harjoitella kuin vaikka polkupyörällä ajoa, eivät ne uudet kyvyt välttämättä heti ilmaannuttuaan ole täysin hallussa. Kokeilemalla oppii ja huomaa myös onko tämä se mun juttu vai ei. Jokainen aikuinen ihminen harkitkoon itse, mitä tietoja itsestään antaa ja luottaako vieraaseen ihmiseen vai ei. Liikkeellä on sekä huijareita että niitä jotka haluavat auttaa vilpittömästi. Ei varmasti (toivottavasti!) kukaan niin höhlä ole että koko sotun loppuosineen nimen ja osoitteen kera antaa.

Ja nyt vähän rauhallisempaa henkeä tänne forumille jookos?  smitten

Tällaiset nettifoorumit lienevät mitä mainioimpia kollektiivisen tietoisuuden tilan indikaattoreita.

Mm. Uranuksen ja Pluton tarkka neliö juuri näillä näppylöillä lienee merkittävimpiä osasyypäitä
siihen, että jengin pinna on kireähköllä, mikä ilmenee mm. ad hominem - jutskina netissä??

 knuppel2 tickedoff uglystupid2

BTW, ceterum censeo Carthaginem esse delendam, ja sen lisäksi, että selvän näkemistä ei voi juurikaan
harjoitella: sinä joko näet selvän tai et näe selvää??

 :Smiley
« Viimeksi muokattu: 16.05.2013 22:45:47 kirjoittanut sideman » tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1109


Profiili
« Vastaus #20 : 17.05.2013 08:33:54 »

BTW, ceterum censeo Carthaginem esse delendam, ja sen lisäksi, että selvän näkemistä ei voi juurikaan
harjoitella: sinä joko näet selvän tai et näe selvää??

 :Smiley

Kyllä vain pitää. Selvännäköisyys on sama kuin esim luovuus, ensin aukeaa jotain ja kun sitä harjoittelee alkaa näkemään enemmän ja laajemmin jne. Itselläni on 3 selvännäköistä ystävää ja olen seurannut nyt yli 10 v heidän edistymistään ja he oppivat uutta koko ajan.
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3689


Profiili WWW
« Vastaus #21 : 17.05.2013 08:53:37 »

Monet viestisi olet näköjään poistanut.

Tämä on viimeinen kommenttini tähän ketjuun tässä mielessä, mutta onpa vain pakko oikaista:
Tuo on ihan suora valhe, eikä t.touhula edes näe mistään olenko viestejä poistellut vai ei. Koko yllä oleva lause on silkkaa törkeää valhetta, ihan myös tuota 'näköjään' sanaa myöten - mistään kun sitä ei näe, olisin muuten tarkistanut sen oman poistolukemani. Muut lukijat voinevat tehdä tästä omat päätelmänsä ko. nimimerkin suhteen.

Olen täällä olon aikana tainnut poistaa kaikkiaan 2-3 viestiä, muistaakseni pari sen vuoksi että menivät väärään ketjuun ja yhden sen vuoksi että tuli lähetettyä sama viesti samaan ketjuun kahteen kertaan. Minkään tämän ketjun kaltaisten väittelyiden tms. vuoksi en ole ikinä poistanut ainuttakaan viestiä. Muut valitettavasti ovat, joten jotkut vanhat ketjut ovatkin vähän vaikealukuisia.

Rekisteröidyin tänne vuonna 2005 ja viestieni yhteismäärän näkee tuosta vasemmasta laidasta, siihen nähden muutama viesti on aika vähän. Nimenomaan kirjoitan jokaikisen viestini niin, ettei sitten tarvitse niitä poistella, tai vaihtaa nolona nimimerkkiä, tai häipyä palstalta. Vinkki: se onnistuu  melko helposti, kun ei aiheuta itselleen omilla ajatuksillaan toisten kirjoituksista niitä negatiivisia tuntemuksia, vaan kirjoittaa rauhallisessa ja siten rationaaliseen ajatteluun kykenevässä mielentilassa. Sekä tietenkin välttää nimittelyä, kiusaamista ja valheita. Suosittelen.  Wink

P.S. Ylläpito on voinut toki siivoilla joitain ketjuja ja poistella viestejä, tapahtui viimeksi viime viikolla ja siinä meni minunkin viestejäni samalla kuin muiden. Siitä on minua turha syyttää ja niistä ketjuista löytyy yleensä moderaattorin 'siivosin ketjua' tms. viesti.
« Viimeksi muokattu: 17.05.2013 15:33:01 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Lilim*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 268Profiili
« Vastaus #22 : 22.05.2013 16:23:36 »

Henkilö kysyy liikaa, jotta voi toimia selvänäkijänä. Selvänäkijä ei tarvitse noita tietoja toimiakseen.

SUOSITTELEN VARAUTUNEISUUTTA! Näillä' tiedoilla voi suorittaa identiteetti-varkauden!

HUOM HUOM HUOM!!!!  police  idiot2  knuppel2

Paitsi että henkilölle voi aivan hyvin antaa anonyymin sähköpostiosoitteen ja vain etunimen, jolloin minkäänlainen identiteettivarkaus ei ole mahdollinen.

Ja monet näkijät tarvitsevat jonkinlaisen fokuksen silloin kun katsominen ei tapahdu kasvokkain ja se voi olla esim. vaikka se etunimi ja syntymäaika. Harjoittelijalle kuulostaa oikeini hyvältä keinolta testata yhteyttä katsomalla ensin päivää  joka on takuuvarmasti onnellinen, sillä jos sitten näkee jotain ei-onnellista voi hyvin päätellä että nyt ei yhteys oikein pela :coolsmiley:a. Luovuuspisteitä tuosta ideasta.  smitten

Kuinka vääristyneesti ihmiset voivat lukea näitä Eklen vastauksia?? Täysin asiallinen ja aiheellinen vastaus häneltä (kuten aina ennenkin) ja tyypit hyökkää välittömästi kimppuun! Aivan naurettavaa. idiot2 Eklektikkoko tässä tosiaan taas ihmisiä haukkuu ja saarnaa ja kiusaa  2funny Jäitä hattuun ja pesemään ne lukulasit.

Todellinen selvänäkijä ei tarvi harjoitella toisten identiteettiä vaarantavasti vaikka ÖKLÖKTIKKÖ mitä sanoisi.
   coolsmiley
« Viimeksi muokattu: 22.05.2013 16:25:09 kirjoittanut Lilim* » tallennettu

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1225Profiili
« Vastaus #23 : 22.05.2013 16:41:48 »Ottamatta osaa näihin sanaharkkoihin, haluan sanoa että toivottavasti et sasa13 pelästynyt ja jatka ihmeessä.

Jokainen aikuinen ihminen harkitkoon itse, mitä tietoja itsestään antaa ja luottaako vieraaseen ihmiseen vai ei. Liikkeellä on sekä huijareita että niitä jotka haluavat auttaa vilpittömästi. Ei varmasti (toivottavasti!) kukaan niin höhlä ole että koko sotun loppuosineen nimen ja osoitteen kera antaa.

Tällaiset nettifoorumit lienevät mitä mainioimpia kollektiivisen tietoisuuden tilan indikaattoreita.

Mm. Uranuksen ja Pluton tarkka neliö juuri näillä näppylöillä lienee merkittävimpiä osasyypäitä
siihen, että jengin pinna on kireähköllä, mikä ilmenee mm. ad hominem - jutskina netissä??

 knuppel2 tickedoff uglystupid2

BTW, ceterum censeo Carthaginem esse delendam, ja sen lisäksi, että selvän näkemistä ei voi juurikaan
harjoitella: sinä joko näet selvän tai et näe selvää??

 :Smiley

Juurikin näin. Selvän joko näkee tai humalaisen kuulee. Sitä ei tarvi harjoitella. Selvänäkö on lahja, ei opittava taito.
Ennustajat on sitten erikseen, joillekin se taito tullut verenperintönä.  Wink
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Lilim*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 268Profiili
« Vastaus #24 : 22.05.2013 17:10:39 »

Väitän: selvänäkö on lahja, sitä joko on tai ei ole - tietenkin näin. Mutta, jo olemassaolevaa lahjaa on mahdollista treenata ja siinä lahjakkuudessaan on mahdollista kehittyä ja kasvaa - oli kyseessä sitten mikä tahansa lahja, selvänäön, kanavoinnin, laulamisen, maalaamisen jne.. Mielestäni tällainen foorumi on juurikin hyvä paikka harjoitella ja voimistaa jo olemassaolevaa kykyä.
« Viimeksi muokattu: 22.05.2013 17:12:35 kirjoittanut Lilim* » tallennettu

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327Profiili
« Vastaus #25 : 22.05.2013 21:24:55 »

joo eikai sitä nyt jokainen ihminen oo selvännäkijä, mutta jos kuitenkin se lahja on suotu, niin sitä kuitenkin harvemmin herää joku kaunis aamu ja selvästi sitten näkee vaan asioita, kyllä niitä yleensä ainakin täytyy harjoitella ja treenata, että voi sitten vakavissaan alkaa asiaa "markkinoimaan" niinkuin montaa muutakin henkistä asiaa..

Ennustajat on sitten erikseen, joillekin se taito tullut verenperintönä.  Wink

tämä kyllä sitten kiinnostaa, että mitä tarkoittaa ennustaja ja miten se nyt tässä eroaa esim. selvännäkijästä?
kukaan/vain harva pystyy ennustamaan tulevaa täysin.. tottakai voi jonkinlaisia ennustuksia tehdä, mutta eikös se kuitenkin ole vähän sama asia kuin selvännäköisyys..? ja eikös sekin sitten ole lahjana vaikka perintönä tullutkin.. onhan selvännäköisyyskin useasti suvussa liikkuvaa.. en ihan ymmärrä tätä dilemmaa tässä mitä t.touhula haki..!?
tallennettu

..just go with the flow..
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1225Profiili
« Vastaus #26 : 23.05.2013 12:21:29 »

tämä kyllä sitten kiinnostaa, että mitä tarkoittaa ennustaja ja miten se nyt tässä eroaa esim. selvännäkijästä?
[/quote] Lainausta Nefarianilta

Edellisessä nootissani huomautin mikä ero on selvännäkijällä / humalaisenkuulijalla ja selvänäkijällä.
Ennustaja on melkoisen hyvä ihmistuntija, joillain se taito on syntymälahjana. Vaistonvarainen toiminta useimmilla ennustajilla. Lukee ihmisen reaktioista seuraavan vinkkinsä ja vastauksensa kysymyksiin.

Todelliset selvänäkijät eivät välttämättä ala markkinoida ollenkaan taitojaan. Miksi edes ajattelisi ottaa toisten ihmisten kieroutuneita elämänmalleja oiottavakseen. Haukuthan siitä saa palkakseen. Harva selvänäkijän 'asiakas' on edes valmis korvaamaan 'ryöstämäänsä' aikaa selvänäkijälle. Apu kyllä kelpaa - sen verran olen seurannut asioita sivusta. Suurin osa avun kyselijöistä eivät koskaan opi elämään tosielämää, yhä uudestaan ovat samoissa tai uudenlaisissa vaikeuksissa.
Henkinen kasvu ei moniakaan todellisuudessa kiinnosta. Henkinen kasvu edellyttää tietoista tahtoa muuttaa omaa käyttäytymistään - myös omaan ajattelu- ja toimintatapaansa nähden.

Äitini isän suvussa selvänäkö ja magia on kulkenut useitten sukupolvien ajan. Mielenkiintoisia tarinoita olen kuullut ihan aikalaisiltaan. Olisi ollut sykähdyttävää tuntea pappani, on hänellä ollut todellisen patriarkan elämä - valitettavan lyhyt vain, sydän petti reilu viiskymppisenä. Todellinen johtaja-persoona. Hauskuttaessaankin väkeä opetti siinä sivussa esimerkkien kautta.
Pitänee ensi kesän sukukokouksessa alkaa kirjata ennen kuulemattomiani tarinoita hänestä. Todella vaikuttava persoona, toiminut oikeuden edistäjänä maalaispaikkakunnalla. Vaikeimmat tapaukset tulivat hänelle ja hän 'näki läpi' ihmisestä oliko syyllinen ja mihin. Ellei tunnustanut, taikoi pappa ihmisen sairaaksi. Sitten tuli tunnustus.
Pitäjissä maine kiiri edellä. Ei auttanut käräjille haastetun kuin tunnustaa tekonsa.

Eli jollain tavalla kukin selvänäkijä käyttää taitoaan koko elämänsä ajan, vaikka ei markkinoisikaan itseään 'ainokassisena' tai 'johnsundströminä' eli sunttana, joista Suntan luona kerran kävin kun maalaistuttavaa hänen luokseen vein katsomukseen. Olipa hän vallan mainio tyyppi. Hänkin todella näki läpi. Mitään en kysynyt, mutta kertoi paljon asioita, jotka olivat totta ja sitten mainitsi tulevaisuudestani joitakin asioita, jotka ovat pitkäkestoisia. Suuntansa jo näyttäneet.
Sanoipa senkin, että jaan koko elämäni vedet vesistä - että tulen olemaan jatkuvasti haukkujen kohde. Mutta ei pidä hätääntyä, heikot ne räksyttää, kuten Eino Leino on sanonut - kun kertoi ärisevänsä typeryydelle kuin rakkikoira (E Leino siis).

Suntta iski kaikella keskelle otsaa. Lapsesta asti olen räksytystä kuullut, kuulen lie kuolemaani asti. Näin uskon. Enhän muuten olisi pappani lapsenlapsi.
« Viimeksi muokattu: 24.05.2013 14:56:19 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Ave^^
Vieras
« Vastaus #27 : 23.05.2013 18:58:43 »

Minusta kuulostaa lähinnä pelottavalta, jos joku asettaa itsensä jumalalliseen asemaan, niin että hänellä on oikeus määritellä kuka on syyllinen ja mihin. Tämä piirre on vain niin tuttu.. siihen samaan liittyy se, kuinka aina on se "uhri", jolta kaikki tulevat vain pyytämään apua antamatta mitään vastapainoksi, mutta samalla kuitenkin on mukava tuoda esille sitä, kuinka "osaa nähdä ihmisten läpi" ja tämä rooli on varmaankin kuitenkin mieluinen. Ehkä se on jollain tapaa tapa päästä pakoon asioita, joita ei ole käsitellyt. On helpompi määritellä muut ihmiset joiksikin miksi on heidät "nähnyt", kuin hyväksyä ettei itse ole niin jumallallinen eikä uhri, vaan vain kieltäytynyt käsittelemästä asioita. Ja sitten voi heitellä sitä marttyyrin viittaa, kuinka minä aina uhraudun jne.
No, kuka tietää. Monenlaista ihmistä löytyy, mistä minäkään tiedän kaikkea.
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1109


Profiili
« Vastaus #28 : 24.05.2013 12:01:55 »

On ihan turha yrittää tehdä näkijästä pyhimysta joka ei koskaan tee mitään virheitä tai on tyylipuhdas koko ajan. Näkijä on ihminen siinä missä me muutkin.
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8032


MMY, Aikamme Arjuna!


Profiili
« Vastaus #29 : 24.05.2013 18:40:54 »


Tulipahan vain mieleen, että minkälaista näyttöä kyvyistä itsekukin
vaatii kutsuakseen jotakuta selvä(n)näkijäksi??

 Huh
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: