Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Korkeat värähtelyt ja maapallon energiat  (Luettu 26975 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #15 : 13.06.2013 20:27:19 »

Silkkaa itsepetosta kuvitella että jotain uusia energioita olisi tulossa. Paskemmaksi vaan menee kaikki, katsoi minne tahansa. Mä en ainakaan enää jaksa kuvitella. Oon elänyt jossain ihme new age illuusiossa joka on täyttä potaskaa. No mutta näinhän se menee, että kun ihmiset ei usko mihinkään, niin ihmiset uskoo mihin tahansa. "Hiukan" vain ns. ketuittaa että on tullut uskottua jotain harhaisia höpinöitä. No ei tämä karkea maailmakaan hieno asia ole mutta parempi lienee edes pysyä todellisuudessa eikä luulla todeksi jotain ihan utopistisia houreita.

Post 2012-krapula ja paluu arkeen.  Wink Todellisuuspohjalta on aina parempi ponnistaa kuin mistään illuusioiksi osoittautuneista opeista.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #16 : 13.06.2013 20:40:42 »


Olen pyörinyt vähän tutkailemassa näitä asioita pitkin nettiä ja näyttäisi olevan jonkinlainen yhteys myös auringon nykyisellä käyttäytymisellä näihin värähtelyihin ja nykyisiin muutoksiin. Kunnon purskaukset (esim. 15.5 aikoihin) aiheuttavat myös ihmisissä erilaisia reaktioita, ja nostavat pintaan alintajunnasta/karmasta asioita putsattavaksi. Ainakin itse huomasin noihin aikoihin jos jonkinmoisia oireita. Pinna kireällä, epätodellinen olo, ikäänkuin ei olisi "ajassa kiinni", uniongelmia, sydämmentykytystä jne.
Luotan siihen, että pikkuhiljaa putsinkiosasto vähenee meillä itse kullakin. Jokainen omaa tahtiaan. Ja kollektiivisesti noustaan, kaikkihan lähtee meidän sisältämme.


Eräs tuttavani on kärvistellyt ns. kundaliinisyndrooman kanssa muutaman vuoden ajan ja hän osasi yhdistää voimakkaan aurinkoaltistuksen kundaliinin nousuun. Eli ei tämä Armas Aurinkoisemme ole ollenkaan vähäpätöinen henkisissäkään asioissa. Voisi olla ihan mielenkiintoista tutkia, liittyykö Auringon aktiivisuus yleisemminkin mystisiin kokemuksiin.

Alla pitkä keskustelu nimenomaisen henkilön kokemuksista:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=61511.0

Eipä ole ennen tullut tällainenkaan hassutus päivätajuntaan:

Etelä-Ameriikassahan on viime aikoina initioitu tiettävästi "pilvin pimein" uusia TM-sidhoja (oikea muoto on "siddha", mutta kahta
d-äänettä, joista toinen on vielä mahaapraaNa, lienee vaikea ellei mahdoton ääntää peräkkäin hiatuksetta...heh heh...).
Tuttavallisemmin heitä kutsutaan yleensä joogalentäjiksi.

Joogalentäjien siddhi-settiin sisältynee edelleenkin muutama astrologinen / astronominen suutra (aurinko, kuu, pohjantähti).

Olisiko mahdollista, että auringon jumalat (suurya*, savitri, etc.) reagoivat siihen, että heidän fyysiseen olemukseensa
kohdistetaan ison jengin toimesta intensiivisiä, likimain transsendentteja ajatuksia??

 :Smiley

* äännetään esim. Rgvedan resitaatiossa usein (aina??): suuria
« Viimeksi muokattu: 13.06.2013 20:44:21 kirjoittanut sideman » tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #17 : 13.06.2013 20:51:33 »

Post 2012-krapula ja paluu arkeen.  Wink

Hyvin sanottu Grin  Ihmeen sitkeä krapula tämä vaan on. Huh  Sillä se lähtee millä on tullutkin... :Smiley  - Ei tod! tickedoff
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #18 : 13.06.2013 22:08:06 »

^Paskanen herätys  Grin
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #19 : 14.06.2013 09:58:59 »

Post 2012-krapula ja paluu arkeen.  Wink Todellisuuspohjalta on aina parempi ponnistaa kuin mistään illuusioiksi osoittautuneista opeista.

Ehkä ne saivat post 2012-krapulan, jotka edelsivät ko. ajankohtaa pre-2012 'kännillä'?   Grin
Eli siis kohkasivat siitä mitä ihmeellistä tuleekaan tapahtumaan ihan suit sait ihmisten tyypillisen kärsimättömän heti-mulle-kaikki-tänne-nyt systeemin mukaisesti? Itse en edes odottanut mitään ihmeellistä tapahtuvaksi, kun kyse oli vain usean vuosikymmenen pitkän hitaan muutoksen keskikohdasta, niin enpä sitten pettynytkään eikä tullut mitään kankkusta.

Minulla synkronismin vasteajat tuntuvat nopeutuvan koko ajan, kanssaluominen on siis tehokkaampaa kuin ennen ja juuri ne tarvitut asiat tulevat aina eteen oikealla hetkellä. Kontakti omaan kehoon, sen soluihin ja pikku asukkaisiin, tuntuu myös selkeämmältä kuin ennen.

Kaikki lähteet astrologia mukaan lukien ovat nyt tolkuttaneet jo vuosia, että olemme sellaisessa ajassa että kaikki vanhat ei-toimivat tavat olla, elää ja katsella itseään sekä maailmaa käyvät nyt yhä tuskallisemmiksi ja kestämättömämmiksi näissä uusissa energioissa. Eli jos jostakusta tuntuu, että paskemmaksi vain olo menee koko ajan, voisi pohtia mitä sellaisia asioita omassa elämässä on, jotka ovat vanhoja ja toimimattomia. Niistä eroon, niin olo paranee.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #20 : 14.06.2013 10:36:55 »

Itse jäin ajattelemaan että erilaiset energiat ovat mulle henk.kohtaisesti uusia mutta ei kaikille välttämättä. Mutta joo, olen siinä mielessä samaa mieltä Eklektikon kanssa siitä että muutokset tapahtuu tosi hitaasti ja jos odottaa jotain lyhyellä aikavälillä pettyy vain. Jokainenhan tietää kokemuksesta kuinka itsensä muuttaminenkin vaati joskus jopa vuosia.
Itse taidan seilata hieman uuden ja vanhan välillä, välillä tulee kausia jolloin tunnen itselleni uusia energioita ja saan valtavasti draivia ja välillä on niin hemmetin tahmeeta.
Viime kesäiset fiilikset poikkeaa niin totaalisesti tän kesän energioista että ihmettelen mitä minulle on tapahtunut mutta heikko aavistus jo mistä kiikastaa. En tiedä kuinka monta kertaa sitä on sisäisesti kuoltava vanhalle jotta uusi saa tilaa, en ole edes jaksanut laskea mutta sillä tavalla minä toimin. Ja aina uuteen nousuun  Grin Tongue
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #21 : 14.06.2013 12:18:54 »

Post 2012-krapula ja paluu arkeen.  Wink

Hyvin sanottu Grin  Ihmeen sitkeä krapula tämä vaan on. Huh  Sillä se lähtee millä on tullutkin... :Smiley  - Ei tod! tickedoff

Pitäkäämme mielissämme, että Suomessa on yli 200 000 taloutta(?), jotka ovat "onnellisia" Nokian omistajia!

Veikkaampa, että yli 90 prosentilla noista Noksut ovat nykykurssin perusteella ns. turskalla, eli jos he/ne myisivät
Noksunsa tänään, voittoprosentti tulisi luultavasti varustaa negatiivisuutta osoittavalla etumerkillä!

Tuo ei liene voida olla vaikuttamatta negatiivisesti maamme kollektiivisen tietoisuutten eli arkisesti
sanottuna yleiseen "tunnelmaan" maamme rajojen sisäpuolella, sen kansalaisten keskuudessa.

Prognostisoin että kun / jos Nokian kurssi lakkaa matamasta pohjamudissa, Suomen taivaalla alkavat
puhaltaa raikkaan onnelliset uudet tuulet!

On tietysti olemassa merkittävä riski sille, että Samppa ja Omppu vievät jatkossa koko älykapulapotin,
ja pohjoishämäläissyntyinen hituri jää hirviökameroista sun muista huolimatta nuolemaan näppejään
yhdessä Mikki$oftan kaa...

(edit) Jäi vielä sanomati pääasiallinen asia: herkät tyypit reagoivat tuohon kollektiivisen tietoisuuden
negatiiviseen lataukseen konkordanssilla, vaikka heillä itsellään Noksut eivät olisikaan turskalla!

 :Smiley  coolsmiley
« Viimeksi muokattu: 14.06.2013 12:44:40 kirjoittanut sideman » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #22 : 14.06.2013 14:06:50 »

Yksi asia, jonka itse uskon  muuttuvan viimeistään parin seuraavan sukupolven aikana on se, että lakataan hyväksymästä ja sallimasta tuota pörssin nimellä kulkevaa glorifiointia vedonlyöntiä. Sitähän se nimittäin on se pörssisijoittaminen; vedonlyöntiä jossa on iloa myös tiedoista vedonlyöntikohteen osalta, ihan samalla tavalla kuin ravivedossa ja veikkauksessakin hyviä tuloksia voi saada helpommin jos tietää hevosista/jalkapallojoukkueesta olennaisia ajankohtaisia asioita.

Pörssivedonlyönnin seurauksina muunmuassa:
- yrityksiä palkitaan joukkoirtisanomisista pörssikurssin nousulla
- pörssiin noteerattuja yrityksiä koskeva lainsäädäntö pakottaa ne tuijottamaan vain voittoa osakkeenomistajille, lain mukaaan tämä on ensisijainen asia ja mikään muu ei saa mennä sen ohi, eivät esim. inhimilliset näkökulmat, ympäristönsuojelu tms.
- menestyvimmät pörssiyhtiöt toimivat kuin sosiopaatit ja niiden johtajina menestyvät myös parhaiten sosiopaatit

Että suoraan sanoen, kun pidän koko pörssikeinottelua ihmiskunnalle erittäin vahingollisena toimintana (kaikille muille paitsi maailman rahaeliitille vahingollisena siis), niin enpä jaksa hirveästi tuntea myötätuntoa ketään kohtaan, joka siinä vedonlyönnissä rahojaan menettää. Niin sitä voi rahansa menettää myös veikkauksessa tai raviradan vedonlyönnissäkin.  Grin
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #23 : 14.06.2013 14:41:39 »

Sitä on helppo parjata aina sitä isoa pahaa kapitalismi-sutta, vaikka älytöntähän se on tämä kvartaalitalouden ylikorostuminen. Homma kuitenkin on toivoakseni muuttumassa sieltä sisältäpäin. On hyvä muistaa, että kuinka moni oikeasti haluaa ottaa riskiä yrityksen perustamisesta, jos ei siinä ole mahdollisuuksia voittoihin. Eettiset kysymykset ovat nykypäivänä aika paljolti liiketaloudellisia kysymyksiä, joten en koe niitä mitenkään vastakkaisiksi voiton tuottamisen kanssa. Pikemminkin monesti jos niitä ei ota huomioon, voitto vähenee. Liiketoiminnassa keskiössä kuitenkin on se liiketoiminta, ilman sitä ei ole hypoteettista ilmaa olevaa pörssiarvoakaan. Ja, sanoisin, että parhaiten eettiset kysymykset parantuvat maailmassa, kun niiden kautta saa voittoa. Pieni kuluttaja voi jo tehdä paljon, tarkkaile mitä ostat ja jaa tietoa isojenkin yritysten toiminnasta sosiaalisessa mediassa.

Idealistista se silti vähän on ajatella, että tämä kaikki eettisyys jne. ottaisi enemmänkin jalansijaa liikentoimintamaailmassa, mutta se mitä olen nähnyt nuoren sukupolven ainakin tällä hetkellä ajattelevan, olisi lupaavaa. Kuka tietää..  :Smiley Paljonhan tämä nykyeettisyys on myös monesti tietämättömyydessään jo muka-eettisyyttä, ollaan kauheasti jonkin arvon perään, vaikka se tosiassa olisikin vahingollisempaa, ollaan vain jossain eettisyys-humussa sen kummemmin ajattelematta asioita.

Mutta se saisi muuttua, tämä kvartaalitalous. Eikö mitään tosiaan kannata suunnitella pidemmän päälle? Ei sovi mun ajatuksiini.  uglystupid2
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #24 : 14.06.2013 14:49:13 »

Jopa talousasiantuntijat ovat viime aikoina arvostelleet pörssisysteemiä sen vuoksi, että ei siellä kaupata sitä mitä yritysten pitäisi todella tehdä (tuotteita tai palveluja) vaan yrityksen imagoa, jonka perusteella ne kurssit nousevat ja laskevat ja sijoittajat tekevät niitä sijoituksiaan. Kauniilla jaadajaadalla ja kivoilla neljännesvuositiedotteilla saadaan aikaan hyvä imago, vaikka muuten yrityksen toiminta olisi aivan perseestä (esim. työntekijöiden tai luonnon kannalta) ja sitten taas pörssikurssi nousee.

Eettisyys on nykyäänkin edelleen usein 'etiikkapesua' samoin kuin ympäristöystävällisyys on 'viherpesua': Riittää että luodaan oikea vaikutelma joka vaikuttaa pörssikursseihin, todellinen toiminta voi olla aivan toinen juttu. Niin kauan, kun joukkoirtisanomisista palkitaan firmaa pörssikurssin nousulla, systeemi on täysin viallinen ja siten ansaitsee kadota tai muuttua toisenlaiseksi.

Pörssi ei ole ainoa mahdollisuus rahoittaa yritysten toimintaa, sillä valtava joukko yrityksiä toimii listautumattomina yrityksinä. Pörssi on sen sijaan usein ainoa mahdollisuus rahoittaa valtavia megaluokan yrityksiä jotka nimenomaan toimivat niillä epäeettisimmillä tavoilla. En ole yritystoimintaa vastaan ollenkaan, ainoastaan yritysten menestyksestä vedonlyöntiä vastaan.

Itse äänestän aina lompakolla: Silloin kun samaa tuotetta/palvelua tarjoaa pörssiyritys ja ei-pörssiyritys, valitsen automaattisesti ei-pörssiyrityksen vaikka tuote tai palvelu sitten  maksaisikin vähän enemmän.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #25 : 14.06.2013 15:08:36 »

Siellä pörssissä on listattuna paljon ihan pienehköäkin yritystä, ei se sinänsä ole kaiken pahan ja epäeettisen sijoittuma. Vaikka samaa mieltä olen siinä, että on järjetöntä pitää yllä järjestelmää, joka ei perustu muuhun kuin mielikuviin. Pörssi jos mikä siis on neptunuksen valtakuntaa. Ongelma itsessään silti mielestäni ei ole pörssijärjestelmä, vaan se miten sitä käytetään. Se mahdollistaa huijauksia ja keinottelua, niin kuin samaa mahdollistaa moni muukin asia liiketoiminnassa tai koko maailmassa. Viime aikoina on vain muotia haukkua pörssiä ja velkataloutta ja ties mitä. Yrityksen iso kokokaan ei ole tae sille, että mitä isompi, sitä epäeettisempi. Isommassa yrityksessä on vain helpompi kasvottomasti tehdä asioita, jotka taas ihmisen omasta raadollisuudesta pukkaavat. Tämä raadollisuus kun mielestäni ei ihmisestä koskaan katoa mihinkään, siksi toimivin järjestelmä olisikin sellainen, missä ei tule kiusauksia ja mahdollisuuksia toteuttaa sitä. No, hyvä on aina, että epäkohtia tuodaan esille, ja tämä järjestelmä tällaisenaan, ei tiedä kuinka kauan se vielä yskii. Mutta ei sitä voi antaa kaatuakaan, sen täytyy muuttua sisältäpäin, muuten olemme aika kaaoksessa.

Mutta lopulta, mikäli eettisyyden vastaisesti toimiminen vaikuttaa liiketoimintaan ja sitä kautta tuotettuun tulokseen, ei käytännössä pörssiarvokaan voi ilman huijaustoimenpiteitä pysytellä korkealla. Sitä ennen se tietenkin on jo vaikuttanut imagoon ainakin jonkin ryhmän silmissä, sillä sieltähän se lähtee. Kuinka paljon ihmiset nielevät tuota jaadajaadaa, siitähän se on kiinni, sillä tuo imago on todella tärkeää yrityksille. Sanoisin taas, kvartaaliajattelu alas!  knuppel2
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #26 : 14.06.2013 15:27:12 »

Minä pidän jo pelkästään liittymistä systeemiin joka palkitsee joukkoirtisanomisista pörssikurssin nousulla epäeettisenä tekona, vaikka yritys muuten toimisi eettisesti. Pörssiin listautuminen itsessään on jo suostuminen systeemiin, jossa osakkeenomistajat voivat haastaa oikeuteen yrityksen johdon jos se asettaa esim. työntekijöiden kohtelun tai ympäristöystävällisyyden voitonteon edelle. Näin sanoo laki. Jokainen pörssiin listautuva yritys suostuu vapaaehtoisesti systeemiin, joka minun näkökulmastani on lain voimalla määritelty epäeettiseksi. Ja eivät ne pörssiin liittyisi, ellei niillä olisi isommaksi kasvamisen tavoitetta...
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #27 : 14.06.2013 15:47:07 »

Mutta voimme tosiaan miettiä Matti Meikäläistä, joka sijoittaa pörssiin kuultuaan naapuriltaan, että "siellä voi voittaa, mekin maksettiin etelänmatkat niillä rahoilla". Matti kuuntelee sijoutusneuvojia, jotka neuvovat välillä sen mukaan miten haluavat talouden muuttuvan, eli mikäli pankki haluaa myydä, sitä kehoitetaan ostamaan. Matin saamat neuvot kuulostavat fiksuilta ja järkeenkäyviltä ja Matti sijoittaa pennosensa toiveenaan lottovoitto. Niin, missä vaiheessa millään tällä on mitään tekemistä itse yrityksen kanssa, jonka osakkeet vaihtavat omistajaa? Onko edes Matille mitään väliä sillä mitä kyseinen yritys tekee, kunhan omat lomarahat sieltä saa? Sijoitusneuvojakin yrittää muokata yleistä mielipidettä haluamaansa suuntaan tuomalla esille hyvältä näyttäviä puolia yrityksestä.

Absurdia siis.

Mutta, mikä tässä nyt sitten on se paha susi? Etteikö ihan Matti saisi itsekin omaa ahneuttaan syyttää? Eihän se koskaan niin mene, vaan jos yrityksen kurssi tippuu, se on se paha pääjehu siellä konttorissa, joka on syyllinen. Niinpä niin. Mikäli ihmiset eivät itsestään tiedosta tätä osallisuutta, voiko järjestelmä korjautuakaan? Tässä tulisi kysymykseen nämä toivotut korkeammat värähtelyt.






lisähuom keskusteluun (yllä extrapohdintaa): Tuo palkitseminen joukkoirtisanomisista on hieman karrikoitu ilmaisu kuitenkin, näissä asioissa kun juuri on taustalla kaikkea muuta. Ja mikäli osakkeenomistajat (hallitus) heittävät operatiivisen johdon pihalle (joka siis todennäköisin vaihtoehto on, eikä oikeuteen haastaminen) valinnoista, jotka tuottavat voittoa, kuulostaa jo koko ajatus typerälle. Eettiset kysymykset kun siis voivat olla liiketoiminnallisia kysymyksiä, eli siis niitä joiden kautta voittoa tuotetaan. Kaikessa liiketoiminnassa kaikki mitataan rahassa, edes sosiaalinen yritys (eräs yritysmuoto) ei voi toimia ilman tukea ja tuottoa. Kukaan ei ryhdy toimintaan ilman, että siitä saa voittoa, siis siksi eettisten kysymysten toteuttamisen pitäisi tuottaa sitä voittoa, muuten niitä kukaan ei koskaan tule toteuttamaan. Siihen ei auta vaikka pörssiä ei olisi olemassakaan. Toivomani tulevaisuuden skenaarion onkin sellainen, että eettisyys on liiketoiminnassa ja voiton tuottamisessa mukana, eikä mitenkään vastakohtainen sen kanssa. Huomaan toistavani itseäni, joten voi olla että tässä on joku näkökulmaero.  :Smiley  Ehkä siinä, että lähtökohtaisesti minusta mikään yritys ei ole toista eettisempi, oli se sitten pörssissä tai ei, rehellisesti sanottuna mikään yritys ei ajattele eettisyyttä, ellei siitä ole jotain hyötyä tai kyseessä ole pieni yritys, jossa kaikki ovat kuin perhettä, tai jotakin eettistä ajatusta toteuttamaan perustettu yritys. Eetisyydestä pitää siis tehdä olemaan hyötyä yrityksille. Afro

Sarjassamme päivän poliittiset paasaukset.  coolsmiley
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #28 : 14.06.2013 15:50:34 »

Mainitaan nyt vielä, että on totta, että tässä kvartaalitaloudessa voi olla vaikeaa perustella osakkeenomistajille, että jokin muu päätös voisi pidemmän ajan päästä tuottaa moninkertaisesti verrattuna saman tien tehtäviin irtisanomisiin yms. Minkäs teet.. Tuntuu ettei nykyään toimitusjohtajat edes yritä tehdä liiketoimintaa, vaan vain lyhyen ajan voittoja ja vaihtaa itse pallia sen jälkeen.
tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #29 : 14.06.2013 17:09:17 »

kyse oli vain usean vuosikymmenen pitkän hitaan muutoksen keskikohdasta

Yksi asia, jonka itse uskon  muuttuvan viimeistään parin seuraavan sukupolven aikana on se, että lakataan hyväksymästä ja sallimasta tuota pörssin nimellä kulkevaa glorifiointia vedonlyöntiä.


Toiveajattelua!

(Samaa mieltä pörssistä.)
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: