Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uneni tulkintaa  (Luettu 2625 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
hedelmalaatikko
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« : 10.03.2013 16:36:33 »

Hei, näin viime yönä unta, joka jäi mietityttämään minua suuresti ja kaipailisin tulkintoja siitä:

Päähenkilöinä unessani olin minä ja eräs miespuolinen kaverini, josta olen ollut kiinnostunut romanttisessa mielessä pitkäänkin. Asia ei ole edennyt mitenkään, mutta haluaisin tehdä asian suhteen jonkin siirron, en vain tiedä kannattaako. Unessani olimme joen rannalla, oli talvi ja joki oli jäässä. Lunta oli paljon. Odotimme ratikkaa, jonka kiskot kulkivat ihan rannassa. Myöhemmin selvisi, että talvisin ratikka kulkikin joen jään päällä. Olimme nousemassa ratikkaan, mies meni edeltä, mutta jää pettikin hänen altaan ja hän vajosi jäihin ja veteen. Hätäännyin ja aloin huutaa apua. Sillä aikaa ratikka jo lähti, kuski ei välitänyt veteen vajonneesta. Minulla oli käsissäni tavaroita, jotka yritin heittää rannalle ja menin sitten apuun, todella varovasti varoen heikkoa jäätä. Sain hänet pelastettua ja lopulta apuun tuli muitakin ihmisiä, jotka olivat tuttaviamme, mutta jäivät silti "kasvottomiksi". Noustessaan vedestä miehen päällysvaatteet olivat jääneet veteen ja hänellä oli vain alushousut enää jäljellä. Tunsin unessa todella suurta huolta hänestä ja olin tosi huojentunut hänen pelastumisestaan. Halasin häntä pitkään, sillä hän oli tietenkin märkä ja jäässä jouduttuaan veteen ja hän halasi takaisin, kiittäen lämpöisyydestäni. Tunsin oloni unessa todella iloiseksi, sillä emme ole oikeassa elämässä vielä edes halanneet.

Seuraavaksi unesta muistan meidän olevan hiihtämässä. Olimme talvisessa ns. talvilomakohteessa, joka toistuu paikkana unissani. Se ei varsinaisesti ole mikään oikea paikka missään, mutta aina uneksiessani talvesta tai lomailusta olen siellä. Jäihin joutuminen ei kuitenkaan tapahtunut kyseisessä paikassa.
Hiihdimme ja sukset luistivat todella hyvin. Kilpailimme leikkimielisesti, aurinko paistoi, vauhti oli kovaa ja meillä oli todella hauskaa. Hiihtoladulla meitä tuli vastaan jatkuvasti autoja, joita meidän piti väistellä. Hiihto sujui todella mutkattomasti ja laskimme pitkiä mäkiä. Saavuimme kaupalle, josta menimme ostamaan mansikkajogurttia. Kaupassa mies piti minua lähellään ja käyttäydyimme kuin vastarakastunut pariskunta. Sen jälkeen jatkoimme hiihtolenkkiä ja vastaamme tuli todella suuri mäki, jota katsoin tuskastuneena. Mies kuitenkin totesi minulle, ettei mäki nyt niin paha ole ja se muuttuikin heti loivaksi, jolloin tuskani katosi. Jatkoimme taas hiihtämistä.

Yritin itse pohtia uneni merkitystä ja siitä mahdollista apua sen suhteen, että uskaltaisinko paljastaa tunteeni miehelle, mutta haluaisin kuulla jonkun ulkopuolisen tulkinnan unestani. Kiitoksia.  Smiley
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #1 : 23.03.2013 15:48:35 »

Kiinnitin huomiota unien 'kieleen'. On kuin kaksi lasta tai sisar ja veli leikkisivät.
Kun hiihdätte, tulee autoja vastaan.
Unethan kertovat unennäkijän maailmasta, elämästään. Etenette hitaasti, mutta vääjäämättä väärään suuntaan. Loitonnutte koko ajan tilanteesta, jossa suhde voisi ratketa jotenkin, muuttuen tunnesuhteeksi, rakkaudeksi tai väljähtyä lopullisesti.
Tosielämässä täytyy uskaltaa panna itsensä likoon. Jollei mitään tee / anna, ei mitään saakaan. Selvyyskin on paljon, kun vaihtoehto on nyt toteutuvaa menneessä maailmanajassa elämistä ja lasten tavoin leikkimistä.

Uni kehottaa sinua ottamaan ohjat omiin käsiisi. Ilmaise asia siten, että toinen tietää sinun olevan kiinnostunut muustakin kuin kädestä pitämisestä. Lykkyä pyttyyn.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: