Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Roast!  (Luettu 15574 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Downtempo
Vieras
« Vastaus #15 : 06.02.2013 22:13:27 »

Vesimies

Vesimies polveutuu kauriista. Isona erona se, ettei vesimies saa mitään konkreettista aikaan, vaan työnteko jää idean tasolle. Tämä kylmäkiskoinen p*skiainen on yhtä hataraa ideaa. Vesimies ei TUNNE tunteita, mutta hän voi apinoida muiden reaktioita ja yrittää hämätä näin muita luulemaan itseäänkin tuntevaksi ihmiseksi. Muut näkevät vaivatta tämän bluffin läpi, parhaassa tapauksessa saa kaloilta ison halin. Vesimies luulee tietävänsä paljon kaikesta ja yrittää päteä tiedoillaan aina ja kaikkialla. Vesimies näkee muut ihmiset keskeneräisinä ideoina, jotka pystyisivät niin paljon parempaan elämässään, jos vain kuuntelisivat vesimiestä. Kukaan ei kuuntele ja vesimies katkeroituu kauriin tavoin. Vesimies näkee ympärillään koko ajan epäkohtia, ymmärtämättä olevansa itse suurin niistä.

Ei vitsi mä nauroin tälle Cheesy Piti oikein ääneen hörähtää  2funny Tää on niin hyvä!
+ just se että luulee tietävänsä kaiken kaikesta, ja haluaa päteä näillä tiedoilla muihin ja ohjata ihmisiä ns. parempaan, vaikka itse meneekin perse edellä puuhun. Grin
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #16 : 07.02.2013 00:11:19 »

Kalat

Kalat ovat eläinradan heikon lenkki. Kalojen herkkyys on harhaa. Tämä kyynelehtivä alati eksyksissä oleva kummajainen on eläinradan pahin opportunisti ja tunteilla kiristäjä. Kalat ovat joutavia juoppoja. Selvin päin he ovat hiljaisia, koska uskovat aina sanovansa jotain tyhmää. Tämä on ainoa asia, missä kalat ovat oikeassa. Kalat ovat hyväuskoisia marionetteja, jotka itkevät aina tilaisuuden tullen ja niitähän kalat löytävät. Muut eivät tiedä itkevätkö he ilosta vai surusta, joten heidän annetaan vain itkeä kaikessa rauhassa. Kalat eivät voi käydä töissä, koska he eivät osaa kelloa. Muutenkin sellainen konsepti, että pitäisi olla määrätyssä paikassa tekemässä määrättyjä tehtäviä, on kaloille käsittämätön. Kalat ei ymmärrä, miksei vain rakastettaisi toisiamme ja ihailtaisi sitä maailmaa täynnä kukkia ja perhosia, jonka vain kalat näkevät.

Miten mä samaistunkin osaan näistä jutuista.  Grin Grin Mutta.. krhm.. en ole juoppo tai kelloton tietenkään.. enhän..  Wink
tallennettu
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #17 : 07.02.2013 01:43:01 »

Hei mahtavaa, jos naurattaa! Jee! Kiitos teille kommenteista! Smiley Ja jatkakaa! Laittakaa nyt meiät skorpparit ainakin kunnon roastiin! Smiley
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
mii-i
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 349



Profiili
« Vastaus #18 : 07.02.2013 03:42:39 »

:Smiley

 kaksoset lla on aina vähintään kaksi rautaa yhtä aikaa tulella: he onnistuvat puhumaan puhelimessa, elehtimään käsillään (vaikkei puhuja sitä näekään, kädet kertovat kaksosille, että se, mitä hän puhuu, on tärkeää) ja ajamaan autoa (jalka unohtuu joko kaasulle ja jarrulle ja siksi kukaan ei halua istua kaksosten kyydissä; kaksonen itse ei usko, että koskaan ajaisi ylinopeutta ja pitää itseään vastuullisena kuskina).
Kaksosten mielestä heidän järjestyksensä ja tapansa hoitaa asioita on se oikea, ja siksi toisten on vaikeaa tehdä heidän kanssaan yhteistyötä: kaksoset tarkoittavat hyvää, mutta heidän on mahdoton ajatella, että toisten tapa työskennellä olisi nopeampi, tehokkaampi tai perustellisempi- sitä paitsi he eivät koskaan muista heille annettuja ohjeita (koskeivät kuuntele).Heidän on vaikea keskittyä, hahmottaa kokonaiskuvia ja yhteyksiä, ja siksi he ovat huonoja johtajia. Kaksoset nyhväävät rutiininomaisissa pikkuasioissa, mutta juuri niitä tehdessään he ovat onnellisia.
Kaksoset puhuvat ennenkuin ajattelevat (kirjaimellisesti), ja siksi heidän puheitaan ei ensi kerralla kannata koskaan ottaa todesta. Toisaalta he myös toistavat toistamistaan samoja mielipiteitään, joita pitävät ikitotuuksina (joista ei ole mahdollista kehittyä mihinkään suuntaan).
Luontainen multitaskaustaito ei tee kaksosista syvällistä asiantuntijaa missään: he tarrautuvat asioiden niihin kulmiin, jotka kokevat itselleen läheisiksi, ja ovat mielestään yleensä oikeassa. Lisäksi he saattavat kuluttaa aikaansa aivan turhanpäiväisiin ja epärelevantteihin pikkujuttuihin, jotka asioiden eteenpäin viemiseksi eivät ole tärkeitä. He hästäävät joka suunnalla-eivätkä-missään, ja siksi kaksosilla 'ei ole aikaa' koskaan, millekään.
Kun muut pohtivat asioiden tilaa, kaksonen lyö pöytään keskustelunaiheeseen littymättömiä itsestäänselvyyksiä ja huomaamattaan hidastaa minkaanlaiseen johtopäätökseen päätymistä vain sillä, ettei koskaan oikeastaan kuuntele, mitä hälle sanotaan. Tosin tästä syystä muutkaan eivät kuuntele kaksosta.
Kaksoset ovat mielestään rehtejä, avarakatseisia ja syvällisiä, mutta todellisuudessa he kykenevät sisäistämään päänsisäistä maailmaansa vain kahteen suuntaan: vasemman ja oikean/ hyvän ja pahan puolen itsestään, ja mieluiten yhden puolen kerrallaan. Siltaa näiden välissä ei kaksonen kykene käsittämään.
Kaksosten koti kuvaa heidän sisäistä maailmaansa: sälää ja hilpetööriä ripoteltuna ympäriinsä, pari itsekyhättyä ('taiteellista') taulunkehystä, mokkamasteri, antiikkinen ruokapöytä, kristallikruunu yksinäisessä nurkassa, ja loput vuosien varrelta kirpputorilta (myös eteisen sataa hipova kenkäkokoelma).

skorpioni on masentunut ja itsetuhoinen, mieluiten näkyvästi. Hän rakastaa traumojensa purkua mieluiten hieman (omasta mielestään taiteellisen hellyttävässä ja viekoittelevassa) jurrissa vitsaillen. Hän harrastaa myös pukeutumista tummasävyisiin vaatteisiin ja kaiken viattoman hauskan ja 'turhuuden' halveksimista. Hänen oma huumorintajunsa on niin mustaa, että suurin osa ihmisistä kaikkoaa skorpionin ympäriltä jo kevennykseksi tarkoitetun aloitusvirkkeen puolivälissä. Siksi skorppari on yleensä yksin, mutta hän mieltääkin itsensä 'oman tiensä kulkijaksi' tai 'ikuiseksi mustaksi lampaaksi tai kulkuriksi' (syöttäen onnettomalle kuulijalle näitä termejä tiuhaan niin riveiltä kuin rivien välistä saadakseen osakseen mystisen pimeän sankaruuden kunnioitusta). Lisäksi hänellä on taipumusta nähdä jokaisessa ihmisessä jotakin salakähmäistä, peiteltyä tai ääneen sanomatonta, ja siksi hän ei luota kehenkään. Hän käyttää mielettömästi aikaa hautoessaan muiden 'halveksuntaa' tai 'juonia' häntä kohtaan. Turhautuessaan hän iskee onnettoman kimppuun vitsiksi piilotetulla syytöksellä, jolla hän koettaa saada toisen kuvittelemansa 'kuoren' murtumaan.
Skorpioni vitsailee myös seksistä ja alapääjutuista- koska todellisuudessa hän itse on kovin epäkypsä ko. alueella ja luulee olevansa kovinkin hauska ja älykäs laskemalla lapsellista leikkiä. Ylipäänsä skorpionin verbaliikka on ontuvaa, kaksimielistä ja töksäyttelevää, ja hän itse luulee tekevänsä muihin elämää ja maailmaa nähneen, nokkelan ja harkitsevan vaikutuksen. Todellisuudessa muut näkevät hänet itsekeskeisenä, ylpeänä, ilkeänä- ja epävarmana.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2013 03:46:19 kirjoittanut mii-i » tallennettu

There is a voice that doesn't use words - Listen.
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #19 : 07.02.2013 05:40:04 »

2funny Mä hekotan noita skorpparijuttuja täällä väsyneenä! Taitaa tosiaan olla jotain totuudenperää tossa! Mitäs ootte muut aina niin salakähmästä sakkia! Grin
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
DonnaGloria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52



Profiili
« Vastaus #20 : 08.02.2013 18:36:55 »

Oikiasti.  Grin Lisää näitä.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #21 : 09.02.2013 16:36:06 »

Nää on kyllä hauskoja, saa vähän perspektiiviä asioihin.  Grin
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #22 : 09.02.2013 22:35:40 »

Oinas, se on sen verran jännä merkki, että se ennemmin iskee päänsä läpi tiiliseinästä kuin myöntää olevansa väärässä  Cool

Härkä on luonnoltaan perusteellinen ja kumppanina mukavan omistushaluinen. Niin perusteellinen ja omistushaluinen, että se on valmis tutkimaan tuntikausia puolisonsa vaatteita löytääkseen sieltä hiuksia, joiden perusteella voi päätellä kumppanin pettävän  :Smiley

Kaksonen, virkistävän jakomielinen adhd-marakatti. Kun se valehtelee, se uskoo sen itsekin. Kukaan ei jaksa kuunnella niiden häröilyä.

Rapu pelkää kaikkea, myös äitiään, johon on kuitenkin kehittänyt jollain lailla hyvin sairaan riippuvuussuhteen. Toisaalta, rapu nyt kehittää riippuvuussuhteen ihan jokaiseen joka vähänkään osoittaa niitä kohtaan mitään ystävällisyyttä.

Leijona on siitä hauska merkki, että heidän läheisyydessään saa tuntea ja kokea valtavasti rakkautta. Leijonan säteilemää itserakkautta valtavammillaan. Se luulee, että kaikki haluaa sen ja himoitsee sitä ja että vähintäänkin kaikki haluaa kuulla sen mielipiteen joka asiasta ja että se mielipide on ainoa oikea. Narsistinen pomottaja.

Neitsyt on neuroottisuudessaan jo lähes hellyyttävä. Neitsyt analysoi itsensä hengiltä ja se vasta onkin hauskaa katsottavaa.

Vaaka on täysin kykenemätön tekemään päätöksiä ja seisomaan niiden takana. Mutta kiva, että vaaka on olemassa, sillä se on sellainen että sen saa miellyttämisen haluisena tekemään mitä tahansa sun puolesta, jos ei nimittäin itse jaksa tehdä. Löytäisi selkärankansa!

Skorpioni ei luota kehenkään, vähiten itseensä. Se on mustasukkainen kännissä rähjäävä reppana, joka hyppii suhteesta suhteeseen, koska se ei osaa olla yksin ja koska se tarttee jonkun jota piinata 24/7. Se tarttee jonkun jota kiduttaa pakkomielteillään ja järjettömillä epäilyksillään ja pelkotiloillaan.

Jousimies on ihan täysin turha haahuilija. Kyllä se välillä on ihan huvittavaa seurata sitä fanaattista paasausta, mutta ei sekään pitkään viihdytä. Niin ja se on välillä niin sinisilmäinen, että se uskoo ihan mitä tahansa.

Kauris, siinäpä masentunut ja väritön reppana. Se on kuiva kuin Matti Vanhanen saunan jälkeen.

Vesimies on niin mielenkiintoinen, ettei se herätä minkäänlaista tunnetta meikäläisessä. Ennemmin katsoo maalin kuivumista kuin keksii siitä väkisin mitään kiinnostavaa.

Kalat on yhtä hyvin kiinni todellisuudessa, kuin oinas on kärsivällinen. Nooot!
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #23 : 10.02.2013 12:21:06 »

Näistä saa mahtavia aurinko-kuu-nousumerkki-yhdistelmiä. Aijai.
tallennettu
Laksmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 136



Profiili
« Vastaus #24 : 10.02.2013 14:21:08 »

EIKU! Mun piti just kirjoittaa tänne, että Hemuli on  rapu

 Cheesy

ravussa nimittäin on poliiisin vikaa. Joko hellapoliisi, oikea poliisi, rinnepoliisi, puistovahti tms.  ravut tykkäävät kaikesta vesiurheilusta - sukellus, pilkkiminen, hiihto, snoukkaaminen, mäkihyppy, luistelu, uiminen - oli vesi sitten missä muodossa tahansa se on ravun elementti. ja sama vika kaloilla.

kalat on vetelä ja vetinen, lipevä ja liukas. Silmät ovat joko kalamaiset tai itkenneet. Luikero tyyppi, joka uiskentelee ojasta allikkoon tuon tuosta. Tuplamerkkinä kala on usein hyvin riippuvainen toisesta ihmisestä, ja tämä toinen ihminen vaihtuu aina välillä. Toisaalta on niitä kaloja jotka ovat riippuvaisia ihan muista asioista.
tallennettu
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #25 : 10.02.2013 17:53:10 »

Näistä saa mahtavia aurinko-kuu-nousumerkki-yhdistelmiä. Aijai.
Joo! Grin
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: