Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sininen  (Luettu 3732 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Indium
Vieras
« : 28.11.2012 23:24:45 »

Uneni ovat aina hyvin kirkasvärisiä, mutta nyt on lyhyen ajan sisällä ollut useampi uni, josta on jäänyt mieleen sininen väri. Sellainen kaunis, kirkas, vahva sininen. Ja se on unissa esiintynyt jotenkin kyseenalaisesti, tosi noloissa/häiritsevissä yhteyksissä, esim. viime yön unessa poliisi hoksasi että käytän laitonta dopingia, koska aine jolla käyttöä tutkittiin värjäsi juomani siniseksi. Tätä tyyliä.

Keväällä minulla oli vihreitä unia ja ne liittyivät selvästi sydänchakraan, mutta ne unet eivät olleet mitenkään noloja tai kyseenalaisia.

Ideoita?
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #1 : 29.11.2012 01:19:29 »

Vastaankin itse, koska sain oivalluksen, ja tästä suattaapi olla hyötyä jollekin.

Eiköhän tämäkin ole chakraan liittyvää juttua. Tuollainen kirkas sinen taitaa olla kurkkuchakran väri?
Ja se, että unissa ko. väri esiintyy monenlaisissa epäilyttävissä yhteyksissä, mahtaa viitata omiin ristiriitaisiin tunteisiini kurkkuchakran teemoja kohtaan. En voi sanoa että ne ihan helppoja minulle olisivat, ja nyt kai sitten on ajankohtaista niitä käsitellä. Noh, katsotaan mitä syntyy.  idiot2

Jos jollakin tulee jotain muuta mieleen niin suapi edelleen kommentoida.  Smiley
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #2 : 29.11.2012 11:21:51 »

Kurkkuchakran värihän se on. Liittyy siis vahvasti puhumiseen, varsinkin totuuden julkituomiseen. Sininen on myös suojelun väri ja Arkkienkeli Mikaelin väri. Kurkkuchakra liitetään myös Arkkienkeli Mikaeliin. Sininen on myös henkisten parantajien väri.

Toivottavasti tämä auttaa sinua aukomaan uniesi mysteerin.  Smiley
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Indium
Vieras
« Vastaus #3 : 30.11.2012 14:15:54 »

Kiitos  Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: