Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Maajussille morsian 2012  (Luettu 17716 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #15 : 22.10.2012 21:56:34 »

Tuliko mielikuvia maajusseista tämän jakson perusteella tai jopa morsian/sulhasehdokkaista? Myös muu keskustelu kuuluu asiaan Wink
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #16 : 30.10.2012 11:05:48 »

Eilisen jakson perusteella sanoisin, että Juho yrittää pelata varman päälle. Ja koska hänen ehdokkaat ovat kaikki olleet kuin mallikuvastosta repäistyjä, niin kauneudesta myös pitää. Puhuu hyvin tasapuolisesti ja tunteista ei ota selvää, ei sitten yhtään. Ei tiedä mitä miettii Juho.
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #17 : 06.11.2012 10:53:03 »

Katsoiko joku eilisiltaista jaksoa?

Aika hurjaa menoa tuolla Pekan farmiviikolla, tunteet käy kuumina ja morsiamet toistensa kimpussa. Onko kenelläkään intoa lähteä puimaan mitä kartasta voisi löytyä? Sofia ainakin puhui kovasti ristiin ja pönkittää itsetuntoaan olemalla "parempi" kuin muut. Jos ei tule hänen kanssaan toimeen, niin sitten on toisessa vika... Mikähän kuvio voisi löytyä?
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #18 : 06.11.2012 11:15:05 »

Minun käy sääliksi Esaa, kun yksi ehdokas ei edes halua muuttaa maalle ( Huh) ja ennakkosuosikin kanssa tömähtikin tunteet. Annika on sentään onneksi vielä jäljellä. Mutta kaipa hän voi palata ohjelman jälkeen kirjeisiinsä, jos ei nyt löydy sopivaa.

Tuo Sofian juttu mietitytti, varsinkin kun tv:seen nyt on leikattu kaikkein mehevimmät kohdat ja jätetty paljon pois, niin mietityttää mikä siellä se todellinen meininki on. Sofian kartta olisi mielenkiintoinen. Tai enemmänkin ehkä.. kaikkien neljän kartat ja niiden vertailu.  Smiley
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #19 : 12.11.2012 17:31:54 »

Ave^^
Mä ehkä saisin jotain kautta ne ongittua, tarviis vähän kaverin kaveria ja facebookia Smiley Eikös aika usein syntymäpäivät näy siellä? Veikkauksia morsmaikkujen merkeistä? Sofia ainakin tuntuu mustasukkaiselta ja huomionkipeältä. Sara iloiselta ja Sinikka tasapainoiselta.

Voisiko Juho olla  venus neitsyt  merkurius vaaka ? Ainakin puhuu niin tasapuolisesti, ei sano juuta eikä jaata juuri mihinkään.

Esa on tavattoman ujo. Naiset ovat rempseitä ja ihmettelevätkin miksei Esa vielä hoida hommaansa Wink Merkurius ehkä mielummin  neitsyt kuin  leijona? Milloinhan se vaihtuukaan... Kun ei sano juuta eikä jaata, veikkaan että  mars vaaka ja teot harkittuja ja pitkän mietinnän tuloksia... tai sitten mieli ihan muualla kuin näissä morsianehdokkaissa??

Hannele osaa puhua tunteistaan ja ei häpeä niitä vaan antaa itkun tulla jos se tulee! Siitä pointsit! Mitähän sieltä löytyisi?
tallennettu
Suzannah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10



Profiili
« Vastaus #20 : 29.11.2012 22:46:22 »

Minua on eniten kiinnostanut juurikin tuo hässäkkä, mikä Pekan farmilla syntyi. Nythän varmistui se, mitä Sara ja Sinikka olivat epäilleetkin, että Pekka ja Sofia olivat tapailleet toisiaan jo ennen Naantalia, ja varsinkin Sinikka otti tästä kovasti nokkiinsa (ja syystäkin).
Jussien astrlogisia karttoja en ole sen tarkemmin tutkinut, mutta intuitiivisesti minulle tuli heti alusta asti fiilis, että Pekka tekee elämänsä munauksen, jos hän valitsee Sofian eikä Sinikkaa (Sara on ollut koko ajan vähän sellainen "sidekick"). Jotenkin koen Sofian melko vastenmielisenä ihmisenä, varsinkin ottaen huomioon miten lapsellisesti ja ylimielisesti hän käyttäytyi farmiviikolla. Teki melkein mieli huutaa telkkarille (ja saatoin ehkä vähän huutaakin Cheesy), että "pysy kaukana siitä ämmästä!" Rakastumisen huumassahan sitä tietenkin sokeutuu toisen vioille, ja vaikka Sofia nyt tuntuisi Pekasta maailman ihanimmalta, niin nöyrä mielipiteeni on, että pitemmän päälle Sinikka olisi todellakin se parempi vaihtoehto. Aluksi pidin Sinikkaa vähän harmaana hissukkana, mutta hienosti hän uskalsi ilmaista tunteensa viimeisimmässä jaksossa, ja lähteä taistelemaan rakkautensa puolesta! Ja tämän pitkän henkevän keskustelun jälkeen Pekkakin ilmeisesti alkoi pohtia valintaansa uudelleen. Saa nähdä miten tässä käy...

Ai että onkin antoisaa vaahdota ihan vieraitten ihmisten rakkauselämästä!  Grin
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #21 : 01.12.2012 14:02:40 »

Ihanaa Suzannah että osallistuit keskusteluun  smitten

Mitkähän ovat olleet kuviot kesällä Pekan kartalla, kun noin sokeutui? Mieleen tulee vain  neptunus ja kesällä peruuttanut  merkurius... Mitähän sopimuksia Pekalla ja Sofialla on ollut ennen valintaa? Jos ei muuta niin toivottavasti Sinikka antoi Pekalle vähän ajattelemisen aihetta  :Smiley Mikä taas olisi voinut laukaista Sinikalle tuollaisen reaktion salailua kohtaan? Sara vain naureskeli ja iloitsi?

nikki taitaa paremmin olla perillä tämän hetkisistä asteroidikuvioista, mutta jotenkin "salaisuudet" ja "oikeus " ovat ainakin nähneet päivänvalon, kun tällainen salaisuus paljastui koko kansalle?
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #22 : 03.12.2012 23:01:37 »

Mitä mieltä maajussien valinnoista?

Pekka otti Sofian
Esa otti Annikan
Hannele otti Veijon
Juho otti Heidin

Oispa kiva nähdä synastriakartat  Cheesy
tallennettu
Suzannah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10



Profiili
« Vastaus #23 : 04.12.2012 19:44:09 »

Eipä tuolla mitään suuria yllätyksiä tullut. Aikalailla ne henkilöt valittiin, mitä arvelinkin.
Pekka ja Sofia viimein saivat toisensa, ja Sinikkakin tuntui loppujen lopuksi olevan ihan hyvillä mielin, kun sai puhuttua asiat halki. Ehkä Pekalla sitten on jokin kosminen oppiläksy läpikäytävänä tämän Sofian kanssa. Eikä siinä, eiväthän kaikki edes halua "helppoa" suhdetta  Wink
Muiden Jussien valinnat olivat aika selkeitä ja varmasti ihan hyviä. Viimeisessä jaksossahan kai sitten selvitetään, miten suhteet lähtivät etenemään. Ainakin edellisvuosina näin on ollut.
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #24 : 05.12.2012 11:47:32 »

Sain tuttavan tuttavalta tietää Maajussi-Pekan tarkan syntymäpäivän, syntymäaika ei ole tiedossa.
Silloin
 kuu neitsyt tai  vaaka
 merkurius rapu
 venus neitsyt
 mars rapu
 jupiter jousimies retro
 saturnus aspect_con pluto vaaka
 uranus jousimies retro
 neptunus jousimies retro
 
 vesta kaksoset
 chiron kaksoset
 juno oinas
 ceres vesimies retro
 pallas kauris retro
 kuunsolmu kaksoset
Lilith  vesimies

Niin, oiskohan jokin läksy Sofian avulla... Mitä sanotte kuunsolmusta? Tuli mieleen, että tämä formaatti voisi olla hyvinkin  jousimies ja  vesimies teemaista, tv:n avulla etsitään morsianta. Uusi tapa kokeilla. Ja koska Pekalla on Lilith  vesimies erikoisuus sykähdyttää? Mutta kovin sosiaaliselta ei Sofia vaikuta sisimmässään. Sanoihan edellisessä jaksossa, että nyt ei tarvitse enää miellyttää ketään: ei Pekkaakaan?
Mikä olisi se omahyväisyyden kuvio Sofian kartalla, voisiko se kuitenkin linkittyä mielenkiintoa herättäväksi kulmaksi Pekan kartalle? Mä ainakin olettaisin, että se vetovoima on ollut fyysisellä tasolla Sofiaa kohtaan-tai sille ainakin näyttää.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #25 : 05.12.2012 17:34:56 »

Nooh, musta Sofiaa on vain jollain tapaa vääristelty televisiossa.
Jossain vaiheessa mietein, että oisko se Pekka, joka on luonut sen tunnelman, joka on tyttöjen välillä sitten purkautunut tuollaiseksi. Hän kun ei ainakaan kovin jämäkkä ja suora ole ollut. Tuollaisessa tilanteessa olisi hänen velvollisuutensa varmistaa, että jokainen tuntee olonsa tasapuoliseksi, tai vähintäänkin selvittää muille se jos tunteet roihuavat vain yhtä kohti.
Ainakin se kommentti, minkä Pekka Saran kanssa käydyistä treffeistä heitti, että väisteli tunteista puhumista ja teki sen mielestään hyvin ja virne päälle vähän puistatti mua. Kyllä sitä tuollaisessa tilanteessa olisi parempi olla suoremman rehellinen, jos on mahdollisuus, että toinen elättelee tunteita. Mutta eihän me tiedetä mitä kameroiden ulkopuolella on tapahtunut.  Smiley Toi loppuepisodikin vaikutti vähän siltä, että Pekka ei uskaltanut olla suora ja siten loukata Sinikkaa, joka on vielä julmempaa, koska antaa toisen elätellä turhaa toivoa. Mutta ääh, helppohan sitä täällä on toisten persoonia repostella, ei me tiedetä tilanteista kyllä yhtään mitään. Symppis ja hauska kaveri se Pekka on, mutta ravut kai aina on vähän tuollaisia..?  Wink
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #26 : 16.12.2012 21:50:14 »

Pekkaa on eniten syytetty mediassakin tästä maajussihässäkästä tänä vuonna. Keskustelupalstat huutaa suorastaan.

Mutta saako astrologiasta kiinnostuneet lokeroitua Pekan jotenkin,  askendentti ja  kuu ?

Mutta entäs Esa? Viime jaksossa Annikaa kohtaa eipäs-juupas leikki ja aikoi vielä soitella kirjeitä kirjoittaneille naisille, jotka eivät kuitenkaan tosissaan olleet televisioon uskaltaneet, vai oliko siellä nyt jotain muutakin estettä?

Jossain kohtaa Esa ja Pekka omassa saamattomuudessaan vaikuttavat hyvin samanlaisille  Grin
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #27 : 21.12.2012 22:15:41 »

Luin Venus-keskustelua ja jotenkin kuvaukset naispuolisesta  venus oinas olisivat ratkaisu tähän Sofian "minäminä"-käytökseen rakkauden saralla ja hänen ja Pekan pikaisesti tapahtunut yhteenmuutto.
Mutta miten  venus neitsyt-Pekka on voinut osua tuohon kiinnostuksen valokeilaan? Muutenkin Pekan suuri  rapu -painotus... Ja jos Jupiter olisi 1.huoneessa (noin ulkoisesti pääteltynä, pituutta ja laajentavaa ominaisuutta tulkiten...) niin silloin Pekka olisi  askendentti jousimies Ja jos Sofia olisi se vastapari ja hänen  askendentti kaksoset Kaksosmaisuutta täytyy molemmissa olla, kun olivat valmiita sepittelemään tarinaa muille tytöille.

Onneksi Esa löysi viimein onnensa, mutta tais olla siksi niin pliisu televisioon uskaltaneiden rohkeiden kanssa, koska oli "piilossa" sopivampi. Hyvä näin, mutta silti epäurheilijamaista käytöstä, sanon minä.

Olisiko muilla hyviä ehdotuksia tulkinnoiksi? Smiley Tai halua paneutua muihinkin neitosiin?
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: