Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?  (Luettu 17953 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #15 : 07.06.2006 20:25:09 »

Heippa Tytteli,

enpäs laske tätä topicia vielä käsistäni.

Löysin sittenkin mahdollisen entisen elämän kytköksen miehesi ja pojan väliltä. Pojan Aurinko on yhtymässä (orbi 4 astetta) miehesi Kuun alasolmuun. Olisikohan kyseessä ollut isä-lapsi -suhde aikaisemminkin?

Karttoja olen tietty katsellut ennenkin. Noviisi olin näissä hommissa vielä 3 vuotta sitten, mutta tekemällä on oppinut. Jos astrologia kiinnostaa, niin tekemällä ja opiskelemalla opit sinäkin!
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #16 : 08.06.2006 01:01:08 »

Voipi mennä mettikköön,mutta kirjoitetaampa kuitenkin... Olen laittanut merkille (ensiis ko.karttoja katsonut nyt), että kvinkussi aurinkoon tai kuuhun viittaa kartalla (siis radix) mahdollisuuteen menettää äiti tai isä nuorena, tai jotta isällä tai äidillä on itsemurhataipumusta tai psyykkisiä ongelmia, jotka sitten heijastuvat lapseen menetyksinä etc.

Mietimpä sitten tuota lapsesi transiittia, voisiko sen kääntää sitten tulkittavaksi myös niin, että suhde äitiin (tässä tapauksessa biologiseen sellaiseen) katkesi? Kvinkunssi transiittinahan usein liitetään myös kuolemiin. Teillä kenties miehesin kanssa tuli lopulliseksi se tosia-asia, että omaa lasta ei tule (tämä taas mutua, en tiedä, onko teitä useampia:)) ja sitä kautta voisi ajatella tietynlaista kuolemista ja luopumista toiveista odotuksista. Lapsella taas katkesi suhde biologiseen äitiinsä. Jupiterin transiitti sitten taas kuitenkin kuvastaa sitä laajentumista/onnea ja täyttymystä,mitä tämä uranuksen transiitti aiheutti. Uranushan on paikallaan jonnin aikaa,joten edellä mainittua prosessointia miehesi kanssa olette saattaneet käydä pitkään ennen adoption astumista voimaan.

Suuret onnittelut teille kaikille! Ystäväni tällä hetkellä pitkällä lapsettomuushoidoissa ja mahdollisesta adoptiosta on alettu keskustelemaan (siksi ehkä yllä kuvattu assosiaatio). karttatietoja ei ole, koska hän ei suostu tietojaan antamaan  :Smiley.

Btv, mielenkiintoisia lilli nuo havaintosi edellisistä elämistä. Aloittaisin uuden ketjun,josko jaksaisit katsoa paria karttaa Smiley.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Tanja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30


Profiili
« Vastaus #17 : 08.06.2006 14:23:21 »


Heippis!

Meillä ei ollut lapsettomuus adoption syynä. Mutta minua jäi hiukan vaivaamaan tuo tulkintasi tuosta äidin tai isän menettämisestä...? sanoit kyllä, ettet karttoja nyt katsonut, mutta näkyykö pojan kartassa jotain tuon suuntaista? Ettei pahin pelkoni mieheni menettämisestä sitten näy siellä... en melkein uskalla hengittää kysyessäni tuota. Cry
tallennettu
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #18 : 09.06.2006 10:53:46 »

Hei TT1!

Puhuin siis tuon adoptiohetken transiitista, en lapsen syntymäkartasta! Toki voin karttaa katsoa, mutta täytyy muistaa, että astrologiaa ei pidä enää pitää minään fatalistisena asiana,vaan enemmänkin kartalta voi katsoa alttiuksia ja mahdollisuuksia! Smiley

Good for U, ettei syynä ollut lapsettomuus!!
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #19 : 09.06.2006 11:01:19 »

Nopeasti katsoin karttaa ja pojan kartalta löytyy tuo kvinkunssi kuun ja uranuksen välillä. Oma näkemykseni on, että liittyy nimenomaan tuohon biologiseen äitiin ja hänen poismenoon elämästä.

Usein lasten kartalta näkee helposti mm. alttiuden siihen, elääkö yhden vanhemman vai molempien kanssa nk. avioerolapsi -aspekti, eikä pojan kartalla sitä ole!

Näkemykseni on,että no hätä Smiley!

Muuten nuo leijonapojat on sitten valloittavia tapauksia, omani syntynyt 14.8.97.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Tanja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30


Profiili
« Vastaus #20 : 09.06.2006 14:52:26 »


Moikka Hansuli!

Kiitos lohdutuksen sanoista. Sitä on niin herkällä korvalla tuollaisten asioiden suhteen... Helpotti kuulla.
Onnea leijona-lapsukaisestasi! Valloittavia ovat... smitten
Seuraan mielenkiinnolla, mitä antamistasi kartoista teidän perheelle selviää... Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: