Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Angelina Jolie  (Luettu 4439 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522Profiili WWW
« : 28.03.2006 18:23:27 »

Syntynyt 4.6.1975 Los Angelesissa klo 9.09 am.

Aurinko Kaksosissa huoneessa 11,
Kuu, Mars, Jupiter Oinaassa yhtymässä MC:hen,
AC Ravussa tarkassa yhtymässä Venukseen.

Kartalta löytyy mystinen suorakaide, jonka osapuolina ovat

Aurinko sekstiili MC+ siihen yhtymässä olevat planeetat
Aurinko kolmio Pluto (huone 3), josta oppositio MC:llä oleviin planeettoihin ja sekstiili Neptunukseen (huone 5).
Neptunuksesta oppositio Auringolle ja kolmio MC:llä oleviin planeettoihin.

Tässäpä pieni selvitys tästä Oscar-näyttelijästä Googlauksen perusteella.

Angelina on siis sekä plutonikko että neptunikko ja erityisesti ensin mainitun vaikutuksen huomaa voimakkaasti. Omien sanojensa mukaan hänen lapsuutensa oli vaikea ja isäsuhde on ollut vihamielinen (lieneekö Saturnuksella huoneessa 12 osuutta asiaan). Jo nuorena hän alkoi keräillä puukkoja, viillellä itseään ja haaveili hautausurakoitsijan urasta. Kuolemassa on hänen sanojensa mukaan jotain todella kiehtovaa. Nuoruusvuosina alkoi myös innostus tatuointeihin.

Tunne-elämästä on kehittynyt äärimmäisen intensiivinen ja sitä hän on purkanut jo hyvin nuoresta lähtien miessuhtessa, jotka ovat tavallisesti loppuneet melko lyhyeen. Hän on seksuaalisesti kiinnostunut myös naisista. Intensiivisin kokemus lienee ollut Billy Bob Thorntonin kanssa, jonka kanssa Angelina oli aviossa vuosina 2000-2003. Tuolloin hänellä oli muuten tarkoin päällä tr. Pluto oppositio Aurinko. Suhde oli lähes kestämättömän intohimoinen ja Billy Bob on sanonut halunneensa tappaa Angelinan vain sen takia, että rakasti tätä niin kovin. Angelinan mielestä tämä oli romanttista.  Huh Erossa ollessaan he kantoivat mukanaan toistensa verta pikku ampulleissa.

Neptunus huoneessa 5 oppositiossa Aurinkoon viitannee eniten elokuviin, mutta toisaalta taas huumeisiin, joita Angelina myöntää niin ikään käyttäneensä. Jousimiehen ja Skorpionin rajalta huoneesta 5 löytyy myös Kuun yläsolmu. Stellium Oinaassa MC:llä viittaa urakeskeisyyteen, mutta varmasti myös niihin moninaisiin action-rooleihin, mitä hän on näytellyt. Oscar on kuitenkin tullut psykopaatin roolista. Kuinka plutomaista.

Ulkomailta adoptoidut lapset ovat muuttaneet Angelinan elämänkatsomusta humaanimpaan suuntaan ja hän on alkanut kiinnostua enemmältikin lasten ja naisten oloista erityisesti kehitysmaissa. Tässä hän toteuttanee huoneen 11 teemoja. Lisäksi nousuravulle äitiys tekee varmasti hyvää ja nythän hänestä
tulee sellainen ihan biologisestikin.

Suhteessaan Brad Pittiin Angelina on törmännyt jälleen isäkompleksiinsa. Osa katkeruudesta isää kohtaan johtuu siitä, että tämä petti Angelinan äitiä, ja nyt häntä itseään syytetään Brad Pittin ja Jennifer Anistonin liiton särkemisestä.

Tästä suhteen matala profiili. Voih sitä syyllisyyttä, vaikka Angelina itse kieltää olleensa Bradiin suhteessa tämän ollessa naimisissa. Omien sanojensa mukaan hän ei olisi voinut tehdä niin oman historiansa takia.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621Profiili
« Vastaus #1 : 29.03.2006 13:42:09 »

Angelina on mielestäni kiinostava henkilö. Pidän hänen persoonallisesta ulkonäöstään. Hän selkeästikkin rakastaa lapsia ja työskentelee Unicefin hyväksi  Smiley
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #2 : 29.03.2006 13:58:50 »

Mielenkiintoisia nämä tällaiset "katsaukset", kiitos Lilli! Jospa ehtisi itsekin näitä joskus väsäämään. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
MillaMiuMau
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150Profiili
« Vastaus #3 : 29.03.2006 14:57:06 »

Angelina on kyllä todella kiinnostava persoona. Hän on kuulunut aina ihailemiini julkisuuden henkilöihin. Poikkeaa niin valtavirran näyttelijöistä, niin persoonaaltaan kuin koko olemukseltaan, hänestä huokuu jotain mystistä itsevarmuutta  Smiley Tuo bi-seksuaalisuus puoli hänessä oli kyllä uutta minulle...
Mielenkiintoista, kiitos Lilli  smitten

-MillaMiuMau
tallennettu

Askendentti Härkä
Aurinko Rapu
Kuu Kaksoset
Merkurius Rapu
Venus Kaksoset
Mars Neitsyt
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: