Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hei vaa'at!  (Luettu 7798 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« : 06.03.2012 12:45:02 »

Kun mulla on  (  aurinko vesimies ) kuu ja  askendentti  vaaka poika, ja hän on tämmönen että on aina hillitty ja hallittu, mukisematon ja kiltti, kunnes sitten räjähtää oikein totaalisesti kun kertakaikkiaan painekattilassa ei enää oo yhtään enempää tilaa, niin oisko mitään konsteja, miten vois auttaa tätä tunteiden purkua tulemaan sillon kun se on ajankohtasta, ettei tulis näitä totaalisia räjähdyksiä? Ei oo hyvä juttu, että se kerää juttuja, ja tekee sitten jotain ihan päätöntä tilanteessa joka ei edes liity mitenkään siihen, mikä tätä painetta on keränny  Undecided
En kyllä ole varma onko tää ees vaakojen juttu, mutta näin oon sen aatellu?
tallennettu
Te Aroha
Vieras
« Vastaus #1 : 08.03.2012 13:58:36 »

Kyllä oikeastaan näin itsekkin  askendentti aspect_con kuu aspect_con pluto Vaakana sanoisin että nuo raivarit ovat ihan tuttua kamaa.... Kokemuksen syvällä rintaääneellä sanoisin, että kun poika saa raivarin, niin älä ainakaan hyssyttele, älä sano että on väärä paikka. Hän tulee ymmärtämään sen niin, ettei saa suuttua koskaan, mistään asiasta. Että ihmiset hylkäävät sinut tunteidesi takia. Piste. Ja hän oppii kieltämään, eli hylkäämään omat tunteensa, ja itsensä. Sitten hän alkaa pidätellä vielä kovemmin pahaa oloa. Ja seuraava raivari on edellistä suurempi, mainitsematta sitä älytöntä häpeää, joka siitä seuraa. Keskustelu auttaa. Voit sanoa, että saa ja pitääkin suuttua kun suututtaa, mutta että yrittää suuttua juuri silloin kun tuntee niin, ne vihan tunteet jäävät pienemmiksi. Kannustus ei olisi pahitteeksi, jopa silloin kun suuttuu. 
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2 : 08.03.2012 16:50:09 »

Hei thanks Te Aroha vastauksesta, oli paljon hyvää juttua  Smiley
Ja mä just tänään aamusella tappelin sen kanssa tuolla; pidin kiinni kun riehu ja sanoin että anna mennä vaan, anna tulla poijjes.
Vastaukses tuli vähän niinkun piste Iin päälle.
Tuo häpeä onkin yksi juttu, jota en ole edes tajunnut, mutta täytyy kiinnittää siihen nyt huomiota, ettei ainakaan lisää sitä.

Mutta jos siinä käy tuollatavalla kun Elwyn sulla, että iän myötä helpottaa, niin hyvä juttu. Oppia ikä kaikki.
Yks kerta kymmenessä vuodessa totaali napsut...semmosen kanssa ehkä vielä pystyy elämään Cheesy Tai ainakin kerkiää selvitä entisen napsahduksen seuraamuksista ennenkö iskee uusi  Grin

Se tuolla taitaa olla veskaria tuolla pojalla noissa kiukuissaan; tai ainakin oon itte ihan samanmoinen, ettei ylpeys anna sitten millään periksi! Siis oman ittensä uhraamallakin pitää kiinni siittä että saa viimesen sanan ja näyttää että häntä on loukattu...halus mennä pakkaseen seisomaan, eikä tullu sisälle sillon kun minä hain, vaan omia aikojaan  toisen oven kautta..ja siinä sitä oltiin kun väännettiin  :Smiley
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 09.03.2012 18:29:12 »

Uteliaisuuttani kysyn: Mikä on lapsen mars-merkki?

Elwyn, minä olen aina luullut että  kuu harka olis jotenkin vakaa ja rauhallinen luonne..? Ehkä itsepäinen, muttei järin pelottava.

Tuli mieleen oma lapsuus, mulla on   pluto aspect_con mars, orbi korkeintaan yhden asteen, skorppionissa.  kuu jousimies. meillä oli tapana taulut tippua seiniltä aina kun suutuin.  crazy2 Ja onhan mulla ihan mieletön energia edelleen suuttuessa, mutta onneksi tapahtuu hyvin harvoin ja vältän suuttumista mielellään viimeiseen asti, koska se voima on vaan niin mittava että se on myös todella raskasta pitää ja hallita. Ja ihmiset pelästyvät. Your cruel device, your blood like ice, one look could kill... Alice Cooper sen hyvin osasi kuvata.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #4 : 09.03.2012 18:41:18 »

Se on härässä. Ei mikään räyhänhenki pitäs olla...paitti sitten ehkä tosiaan kun napsahtaa?
Merkurius on kauriissa, mikä sekin vaan nuiventaa tunteiden räiskymistä. Venuskin on kauriissa.
Ei sillä oo tulta kun  kuunsolmu  oinas ja pallas ja pluto  jousimies ja saturnus  leijona  idiot2
Yks mikä sillä on niin on kuu yhtymä asc...sehän vois tuoda tunteet pintaan sillain että ne sitten kanssa tulee?

Tjaa, on hällä jupiter kakkosessa  skorpioni oppositiossa tuohon  harka marssiin. Oisko siinä sitä sitten? mars on nimittäin huoneessa kahdeksan, tajusin.
« Viimeksi muokattu: 09.03.2012 19:05:39 kirjoittanut Kuuhilda » tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #5 : 09.03.2012 20:37:39 »

Haa Solnishko Smiley
Tutulta kuulostaa...tai siis tää oli koliikki vauva, mutta uhmaikä oli paljon pahempi kun tolla härkäpojalla. Ehkä just siksi että sitten kun se tahto sieltä tulee niin se kanssa tulee. Sitä on padottu.
Ja tuo, että ei vaadi ollenkaan niin paljon osakseen, kun veljensä ja siskonsakin, jotka ovat siis tuplahärkä ja neitsyt. Siitä pitää aina kaivaa kaikki ulos, että mitä olet mieltä, sopiiko sulle, miltä susta tuntuu, tuletko mukaan?
Ja sit on hillitön päättämättömyys...poika tais olla kolme, kun se sai niin hillittömän itkupotkuripaska kohtauksen keskellä olkkarin lattiaa, ettei voitu muuta kun nauraa...ja syy oli se, ettei hän osannut päättää, katsoako pikkukakkosta vai tehdä legorakennelma loppuun, kun yhtäaikaa niitä ei voinut tehdä  Cheesy
Teilläkin vissiin keskimmäinen lapsi? Jotenkin sopii hyvin tuommonen diplomaatti ja huomiota huutamaton tyyppi siihen keskelle.

Meillä muuten tää tupla harka on yhtä tulta ja tappuraa  Huh Se nyt varmaan sit johtuu  merkurius oinas ja aurinko/kuu yhtymästä..ja plutolla ja marssilla oli jotain tekemistä siellä keskenään.
tallennettu
siiliemo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69


Profiili
« Vastaus #6 : 31.03.2012 11:45:54 »

En ole hyvä astrologiassa mutta kerron omakohtaisen kokemuksen olla vaaka lapsi.
Olen keskimminen lapsi jolla on  aurinko ja  mars  :vaaka:ssa + pari muuta eli varsin päättämätön tyyppi olen  Cheesy
Minä olen lapsen saanut kerran vuodessa hirvittävän 3 tuntia kestävän raivarin, olen saattanut murista kylässä sängyn alla. Kerran muistan suuttuneeni väärästä takista ja kerran mielestäni rumista sukkahousuista.
Eli siis suuttumuksen aihe on se viimeinen harmistus joka ei ole mitenkää suuressa roolissa tunnekuohun keskellä, kyse oli minulla vain tunteiden purkauksesta! uglystupid2
Olin koko vuoden mukautuvainen, riitelemätön lapsi mutta sen hinta oli se yksi päivä. JA se ei katso aikaa eikä paikkaa. Kuten edellä jo kehoitettiin anna lapsen raivota kun sen aika on. Torju vain vahingot (olen siis raapinut, ja huitonut kun villieläin, ja vahingoilta ei ole vältetty).
Omalla kohdallani on vielä sellainen ikävyys että  kuu  vesimies eli tunteet hiukan hankalia eli minä olen oppinut sulkemaan tunteet kuoren taa. Ja tähän ei ole auttanut raivokohtauksen hyssyttely. Olen elämäni aikana suuttunut parille henkilölle jotka olen sulkenut täysin elämästäni ulos, kyllä tiedän ettei käytös ole oikein mutta kestän paljon mutta kun läikkyy yli niin paluuta entiseen ei ole.

Toivon sinulle mukavaa matkaa lapsesi kanssa.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #7 : 31.03.2012 12:06:33 »

Kiitos Siiliemo vastauksesta. Sulla on muuten suloinen nikki  smitten
Rumat sukkahousut ja väärä takki kuulostaa kyllä  NIIN tutuilta Cheesy Cheesy

tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #8 : 16.12.2013 10:48:51 »

Vaakana sanoisin että nuo raivarit ovat ihan tuttua kamaa.... Kokemuksen syvällä rintaääneellä sanoisin, että kun poika saa raivarin, niin älä ainakaan hyssyttele, älä sano että on väärä paikka. Hän tulee ymmärtämään sen niin, ettei saa suuttua koskaan, mistään asiasta. Että ihmiset hylkäävät sinut tunteidesi takia. Piste. Ja hän oppii kieltämään, eli hylkäämään omat tunteensa, ja itsensä. Sitten hän alkaa pidätellä vielä kovemmin pahaa oloa.

Allekirjoitan Smiley
tallennettu

Kuuntele tuulta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #9 : 20.12.2013 16:56:42 »

FWIW, minä olin aiemmin  vaaka  askendentti, mutta muutama
vuosi sitten kunnan arkistoista saamani syntymän kellon aika oli
10 minsaa myöhäisempi, kuin aiemmin käyttämäni.

Minusta esim. Sepon kuvaus vuosia sitten siitä, että vastakkaisen
sukupuolen suhteen minulla on "neljä ässää ja jokeri", ei suurimmalta
osin pitänyt paikkaansa (paitsi ehkä "sen" mittasuhteiden osalta, yikes...).

Noh, 10 minsaa myöhempi kellonaika siirsikin  askendentti -ini niukin naukin Skorpparin puolelle!

 :Smiley   Wink
« Viimeksi muokattu: 20.12.2013 16:59:24 kirjoittanut sideman » tallennettu
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #10 : 18.01.2014 03:36:36 »

Ei nousuvaakuus muakaan ole raivareilta säästänyt Smiley Temperamenttia oli lapsena ja on vieläkin ihan riittämiin. Uskoisin, että suurin osa ihmisistä pitää mua miellyttävänä tyyppinä ja sitten ihmetys voikin olla iso, kun mulla palaa hihat. Sitä ei kovin usein tapahdu, joten suurin osa saa pitää sen kuvan. Ja vaakamaisesti syy on yleensä toisten itsekkyys, epäreiluus. Mulla on pluto aspect_con askendentti, niin se tekee paljon. Ja tietty monet muutkin tekijät kartalla.   
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #11 : 18.01.2014 09:46:26 »

Kastehelmi, tuo kuulostaa tutulta omalla kohdallani; monesti koettu tilanne. Ja nimenomaan toisten itsekkyys ja epäreiluus on se syy yleensä.
Mulla  pluto  aspect_con  keskitaivas  vaaka
Toki nyt keksin monta muutakin juttua kartalla, jokka tähän vois olla osallisina.

Tämä nimenomaan sellaisten kaikenlaisten kavereiden ja tuttavien kanssa, sellaisten, joihin törmää arjessaan usein jostain syystä, mutta ei olla kuitenkaan niin kovin läheisiä.
Lähimpien ihmisten tai kotiväen kanssa tilanne on kyllä sitten ihan toinen  :Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: