Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lääketiede nostanut kädet pystyyn  (Luettu 20604 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8222


Profiili
« Vastaus #15 : 03.01.2006 01:20:11 »

Tapasin eilen naisen ,jolla on harvinainen lihassairaus .Lääkärit ovat nostaneet kädet pystyyn..
Hänelle on kerrottu ,että lihassolut kuihtuvat ja lopuksi muuttuvat rasvasoluiksi.Ennuste on kysymysmerkki Undecided.

Pyytäisin tämän naisen puolesta apua vaihtoehtohoidoista..
Hän on valmis kokeilemaan mitä tahansa.


Jos todella mitä tahansa, siinä tapauksessa:

http://www.vedicvibration.com/

Vaatii melko paksua lompakkoa...   Undecided
tallennettu
Aamutähti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #16 : 03.01.2006 22:30:52 »

Hei!

BEST-terapialla voidaan selvittää useimpien hankalienkin sairauksien aiheuttajat, tarkistaa mahdolliset loiset, bakteerit ja virukset ym. ... terapeutteja löytyy ASTRON auttajalistaltakin uskoisin. BEST-terapialla saadaan poistettua aiheuttajat ja usein toipuminen voi alkaa. Kannattaa selvittää paikkakunnan mukaan missä olisi lähin hoitaja tai sitten vaan mennä kauaskin.

Toivotaan parasta ja voisimmehan lähettää kaikki yhdessä Kaikkeuden parantavia värähtelyjä ja rukouksia hänelle... vaikka klo 22 iltaisin.

Iloa, Valoa ja Korkeimman Siunausta
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #17 : 09.03.2006 11:23:38 »

Moikka!

ihmettelen vai miksiköhän lääketeollisuus ja elintarviketeollisuus käsi kädessä syytää meihin ihmisiin synteettisiä valmisteita elikkä näin tehdään meille sairauksia, kun vanhat on parannettu.

Miksi kyseiset teollisuuden alat luota vanhoihin hyvvin konsteihin ja tutkimuksiin, no insinöörien matematiikalla se tarkoittaa, että jos ihmisiä hoidetaan hyvin ja yksinkertaisesti niin on liian monta hyötyjää.

Luin juuri ruotsalaisen tutkija Ragnar Bergin tutkimuksen 1990 luvulta, jossa hän totesi useiden sairausten taustalla oleban elimistön happo/emästasapainon muuttuminen elimistölle huonoksi. Ihmisellä on elintärkeitä entsyymejä joiden toiminnalle oikea happotasapaino on tärkeää. Happamat aineenvaihdunta tuotteet varastoituvat sidekudoksiin ja epätasapainossa elimistössä aiheutuu kipu- ja tulehdustiloja. Yleisimpiä reumaattiset oireet. Ylimääräiset hapot varastoituu luustoon, joka aiheuttaa kalkkikatoa. Tähän syynä on liika valkuaisen nauttiminen, koska suuri ammonium määrä kuormittaa munuaisia ja purkaa luustosta kalsiumia ja fosforia.
Tästä johtuen kasvissyöjillä eivät kärsi osteoporoosista vaan muista vaivoista.

Suomessa ihmetellään osteoporoosia, vaikka ihmisille toitotetaan syökää leipää ja maitotaloustuotteita ja lisäksi kalkkitabletteja. Minkähänlaisia kemistejä on elintarviketeollisuusdessa, kun ne eivät näy tietävän, että happo arvoiltaan happamia ovat juustot, viljat, kananmunat, margariini.

Miksi suomessa ei paneuduta happo tasapainoon, kuten Ruotsissa.
Miksi muuten Ruotsalaiset pärjää Suomalaisia paremmin urheilussa:

Siellä kiinnitetään huomiota urheilijoiden ruokavalion happo/emästasapainoon elikkä lajin ja suoritustason mukaan tehdään ruoka ettei elimistö mene ravinnon takia " maitohapoille ". Suomalainen vetää keinotekoista " hartsporttia " puhdin loppuessa, mutta ruotsalainen ottaa suolatabletin tai sitruunavettä.

Asiasta toiseen valeriaana on myyty luontaistuotteena univaivoihin, niin nyt suuri orion yhtymä mainostaa uutta unilääkettään, joka on valmistettu luontaisesta valeriaanasta. Eli kun luontaistuotteella menee hyvin haluaa lääketeollisuus jaolle.  2funny  2funny  2funny  2funny

 smitten  smitten   smitten   smitten  smitten
tallennettu
kauris76
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 83


Vahva Uranus +Kristustietoisuus


Profiili
« Vastaus #18 : 10.03.2006 20:53:33 »

Olen just saanut luettua parisen kymmentä opusta vitamiini/hivenaine/kivennäisaine/antioksidanttihoidoista. Kaikki päätyvät samaan lopputulokseen, että meillä suomessa on edellisten osalta kaikki suositukset alakanttiin ja pahasti.
 Syynä tähän osaltaan saattanee olla se, mitä pentti kossila toteaa kirjassaan "Vain sairas ihminen on tuottava- lääkärille".
 Eli, jos ihmiset tajuais tiettyjen ravintoaineiden merkityksen, meillä olis liian vähän sairaita. (Eikä tarvittais lääkäriä tai lääkkeitä, mistä kärsii bisnes...)
 Suosittelisin lämpimästi menemään jonkun asiantuntevan vaihtoehtohoitajan/lääkärin puheille, sekä samalla vitamiini/hivenainemittaukseen, josta selviää pahimmat puutostilat. Perinteistä lääkäriä en suosittele, koska he toimivat pääsääntöisesti yleisten suositusten pohjalta... Tietoja löytyy hyvin myös kirjastosta.
 Lopuksi viimeisin lukemani kommentti ravinto-oppaista...35000 turhaa kuolemaa vältettäisiin joka vuosi, jos ihmisille "syötettäisiin" foolihappoa...Tämä oli vain yksi esimerkki yhdestä vitamiinista- samanlaisia esimerkkejä löytyy kymmeniä.
 Tutkikaapa muutkin päivittäisten syömistenne ravintoarvot (muistaen kuumennuksen/käsittelyn aiheuttama hävikki). Kuinka moni voi TODELLA sanoa saavansa edes ne yleisten suositusten ravintoainemäärät täyteen? (Ilman lisäravinteita). Ja monet sairaudet johtuvat suoraan juuri jonkin ravintoaineen PUUTTEESTA.
 Pakko "paasata", kun itse vasta vähän aikaa sitten sain herätyksen...
tallennettu

Johanna
th71767
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #19 : 11.03.2006 09:52:01 »

Pyydä ystävääsi ottamaan yhteyttä joko kajaanilaiseen parantajaan Markku Leinoseen tai tamperelaiseen Risto Purolaan, molempien yht.tietoja löytyy netistä. Ovat henkiparantajia, molemmat fiksuja, realistisia ja luotettavia. Suosittelen sekä henkilökohtaisen että ystäväni kokemuksen perusteella.
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #20 : 12.03.2006 17:47:11 »

Meidän mummokin totesi aikanaa lääkärille, ettei ota flunssaan lääkettä, koska lääke parantaa flunssan viikossa, mutta lepäämällä ja mehulla se paranee 7 päivässä.

Niin kumpikos se parantaakaan nopeammin lääke vai elimistö itse itsensä luonnon antimilla HuhHuh   2funny

Minäkään en ota tulehduskipulääkkeitä, kun niistä laihtuu lompakko ja tulee mieli kiukkuiseksi ja maha kuralle. Eli suo siellä vetelä täällä.

 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #21 : 16.03.2006 11:02:24 »

Noinkin perustavaalaatua olevan häiriötilan hoitoon tarvitaan kokonaisvaltainen apu. ALSsia on hoidettu homeopatialla hyvin tuloksin.
tallennettu
Lake
Vieras
« Vastaus #22 : 16.03.2006 11:57:52 »

Näinkin voi käydä kun lääkkeisiin sotkeentuu..
http://www.iltalehti.fi/2006/03/16/200603164251640_uu.shtml
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #23 : 16.03.2006 14:55:19 »

Näinkin voi käydä kun lääkkeisiin sotkeentuu..
http://www.iltalehti.fi/2006/03/16/200603164251640_uu.shtml

Kiitos linkistä Lake  Smiley

Näin se homma etenee. Tällaisella tavalla lääkkeiden "teho" saadaan selville - kokeilemalla. Sitten kun saadaan tuote markkinoille, niin kenttäseurannassa tarkkaillaan, millaisia sivuvaikutuksia sillä on. Näitä sitten voimme lukea Pharmacasta, ja sivuvaikutuksien lista pitenee ja päivittyy vasta uusien painosten myötä jne. :Smiley

Mielenkiintoista luettavaa esim. lääkkestä, joka määrätään päänsärkyyn: sivuvaikutuksena päänsärkyä Grin

Homeopaattisia aineita voimmekin kaiketi siis syödä surutta, koska, kuten joku jo tuonnempana totesikin amerikkalaiseen (lääketehtaan?) tekemään tutkimukseen viitaten, niillä ei ole mitään tutkittua vaikutusta Cheesy

Ne minun vaivoistani, joihin homeopaattiset aineet ovat auttaneet, ovatkin nähtävästi olleet korvien välissä - ja nähtävästi rakeet liuetessaan ovat laukaisseet pinteen korvieni välistä ja siten vaikuttaneet esim. vatsan alueen oireisiin, hyönteisenpistoihin  jne.

Siispä suosittelen ammattitaitoisen homeopaatin puoleen kääntymistä, mikäli tarvitsee jotain muuta kuin kemiallisesti valmistettua ainetta, josta ei ole taetta muuttaako se ihmisen ulkonäöltään elefanttimieheksi tai putoaako aivot metsään seuraavalla kävelyreissulla 2funny
(http://www.fwsg.be/ag/images/children/circus019.gif)
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #24 : 16.03.2006 15:23:09 »

Homeopaattisia aineita voimmekin kaiketi siis syödä surutta, koska, kuten joku jo tuonnempana totesikin amerikkalaiseen (lääketehtaan?) tekemään tutkimukseen viitaten, niillä ei ole mitään tutkittua vaikutusta Cheesy
(http://www.fwsg.be/ag/images/children/circus019.gif)

 2funny Joopa joo...onhan se selvääkin, jossei sivuvaikutuksia, ei mitään vaikutuksia...
Eihän oivallusta itsestä, katsota sivuvaikutukseksi, saatika vaikutukseksi... kait... idiot2
tallennettu
Minä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 55



Profiili
« Vastaus #25 : 16.03.2006 18:40:57 »

Kiitos Elämänilo ja muillekin (en olisi huomannut. smitten)

Ja otan vinkeistä "vaarin".(miksihän ei mummon?) coolsmiley
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #26 : 16.03.2006 18:47:12 »

Kiitos Elämänilo ja muillekin (en olisi huomannut. smitten)

Ja otan vinkeistä "vaarin".(miksihän ei mummon?) coolsmiley

Hei "Minä"


Huomasin, että et ole kommentoinut,
joten päätin lähettää yv:n.
- kiva kun vastasit
- paljon hyvää tietoa sinulle / ystävällesi



Elämänilo
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #27 : 17.03.2006 00:09:54 »

Eihän oivallusta itsestä, katsota sivuvaikutukseksi, saatika vaikutukseksi... kait...

Jos on oivallus itselle itsestä, niin sehän on vaikutus?

Jos on oivallus toiselle itsestä, niin se on sivuvaikutus  uglystupid2
 2funny 2funny 2funny
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #28 : 17.03.2006 00:24:35 »

Jos on oivallus itselle itsestä, niin sehän on vaikutus?

Jos on oivallus toiselle itsestä, niin se on sivuvaikutus  uglystupid2
 2funny 2funny 2funny

Ja taas..  2funny  Grin  Cheesy
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: